Dodaj do ulubionych

Kolporter Korona po awansie

IP: *.reynet.pl 01.06.05, 20:34
Łęczna tez nie miala nigdy przedstawiciela w ekstraklasie przed Górnikiem ;-P
Obserwuj wątek
    • Gość: kelce No to niezły zakup - I liga.. Stawka rośnie.. IP: *.aster.pl 01.06.05, 20:39
      ..
      Tylko niewiem,czy bedzie ich stać na kupienie sobie pozostania w I lidze.
      • Gość: Thorez Oj jak niektorym zal :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:06
        Zazdrosc to bardzo zla cecha.
        Byla Bedzie Jest KORONA MKS !!

Pozdrawiam wszytkich ktorzy zazdorszcza nam awansu :)
        • Gość: jk ciekawe ile za to zaplacili IP: *.net.autocom.pl 01.06.05, 22:16
        • Gość: GAW Kielce byłem i widziałem domy pod strzechą... IP: *.devs.futuro.pl 02.06.05, 16:46
          Ciekawe czy w I lidze też będziecie kupować mecze...
          Widziałem jak paliliście buraki szaliki KSZO i Lecha . I już wiem że na mecze
          jeździcie traktorami.
          LECH ARKA CRACOVIA KSZO ZAGŁĘBIE LUBIN
    • Gość: kalor Re: Kolporter Korona po awansie IP: *.chello.pl 01.06.05, 21:22
      CORAZ WIĘKS WIOCHA W 1LIDZE.NASTĘPNE BURAKI!!
      • Gość: korona Re: Kolporter Korona po awansie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:52
        nie gadaj głupot ponad 300 tys.miasto to raczej nie wiocha a za rok będą mieli
        najnowpoczesniejszy stadion w extraklasie.
        • Gość: Thorez KORONA KORONA KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:17
          Widać, ze niektorym zal d*pe sciska :) i staraja sie dowartosciowac. No coz
          jaki jest motloch wszyscy widza. A obrazic nas nie obrazicie najpierw trzeba
          cos soba reprezentowac buraki. :)
      • Gość: kibic co pierdaczysz głanie? IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 01.06.05, 21:55
        szczakowianka c*uj wie skad (co to jest Jaworzno?), gornik łeczna (to chyba
        niedaleko Lublina, tak?), zagłebie lubin, sokół pniewy, gks tychy, motor lublin
        (chyba ok. 100 tys ludzi), stal stalowa wola... to były wiochy.. zadne z tych
        miast nie mialo nawet 100 tys ludzi

wiec buraku nie pierdacz, ze druzyna z Kielc to wiocha.. tam mieszka prawie 300
        tys ludzi (ok. 280 tys.)

kibic z Wroclawia (680 tys - dla was tez wiocha, bo tylko warsiawka nie jest
        wiocha.. widac to szczegolnie po waszych kibicach - znaczy pieprzonych kibolach)

a jak nie znasz geografii, to zamknij morde baranie

kibic

milan, barca - reszta to pseudopiłka
        • marecki997 Re: co pierdaczysz głanie? 01.06.05, 22:19
          Kielce to miasto wojewódzkie - dobrze że ma I ligę. Trudno żeby w ekstraklasie
          były same Wronki i inne małe miasteczka - Grodzisk, Łęczna, a w zeszłym sezonie
          grał Świt Nowy Dwór.
        • Gość: jaybee Re: co pierdaczysz głanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:28
          No,no. Geografii to ty tez troche sie naucz.
          Piszesz Motor Lublin ( 100 tys).
          Lublin: no ile ma mieszkancow ? Jezeli 100 tys, to zaryzykuje teze,ze Kielce
          tez 100 tys.
        • Gość: % do kibica z Wrocławia IP: *.n.net.pl 03.07.05, 21:52
          Lublin ma 100 tys.?brawo dla idioty,a co do Łęcznej jechałem wczoraj na
          pojezierze ł-w ,życzę każdej ekipie takiego stadionu
          2 sprawa taki z ciebie kibol z Wrocławia jak ze mnie legionista,za takie gadanie
          o Motorze na stadionie Śląska karetką byś wyjechał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka