Gość: elibre IP: *.reynet.pl 01.06.05, 20:34 Łęczna tez nie miala nigdy przedstawiciela w ekstraklasie przed Górnikiem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kelce No to niezły zakup - I liga.. Stawka rośnie.. IP: *.aster.pl 01.06.05, 20:39 .. Tylko niewiem,czy bedzie ich stać na kupienie sobie pozostania w I lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Oj jak niektorym zal :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:06 Zazdrosc to bardzo zla cecha. Byla Bedzie Jest KORONA MKS !! Pozdrawiam wszytkich ktorzy zazdorszcza nam awansu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAW Kielce byłem i widziałem domy pod strzechą... IP: *.devs.futuro.pl 02.06.05, 16:46 Ciekawe czy w I lidze też będziecie kupować mecze... Widziałem jak paliliście buraki szaliki KSZO i Lecha . I już wiem że na mecze jeździcie traktorami. LECH ARKA CRACOVIA KSZO ZAGŁĘBIE LUBIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalor Re: Kolporter Korona po awansie IP: *.chello.pl 01.06.05, 21:22 CORAZ WIĘKS WIOCHA W 1LIDZE.NASTĘPNE BURAKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korona Re: Kolporter Korona po awansie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:52 nie gadaj głupot ponad 300 tys.miasto to raczej nie wiocha a za rok będą mieli najnowpoczesniejszy stadion w extraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez KORONA KORONA KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:17 Widać, ze niektorym zal d*pe sciska :) i staraja sie dowartosciowac. No coz jaki jest motloch wszyscy widza. A obrazic nas nie obrazicie najpierw trzeba cos soba reprezentowac buraki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic co pierdaczysz głanie? IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 01.06.05, 21:55 szczakowianka c*uj wie skad (co to jest Jaworzno?), gornik łeczna (to chyba niedaleko Lublina, tak?), zagłebie lubin, sokół pniewy, gks tychy, motor lublin (chyba ok. 100 tys ludzi), stal stalowa wola... to były wiochy.. zadne z tych miast nie mialo nawet 100 tys ludzi wiec buraku nie pierdacz, ze druzyna z Kielc to wiocha.. tam mieszka prawie 300 tys ludzi (ok. 280 tys.) kibic z Wroclawia (680 tys - dla was tez wiocha, bo tylko warsiawka nie jest wiocha.. widac to szczegolnie po waszych kibicach - znaczy pieprzonych kibolach) a jak nie znasz geografii, to zamknij morde baranie kibic milan, barca - reszta to pseudopiłka Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: co pierdaczysz głanie? 01.06.05, 22:19 Kielce to miasto wojewódzkie - dobrze że ma I ligę. Trudno żeby w ekstraklasie były same Wronki i inne małe miasteczka - Grodzisk, Łęczna, a w zeszłym sezonie grał Świt Nowy Dwór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaybee Re: co pierdaczysz głanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:28 No,no. Geografii to ty tez troche sie naucz. Piszesz Motor Lublin ( 100 tys). Lublin: no ile ma mieszkancow ? Jezeli 100 tys, to zaryzykuje teze,ze Kielce tez 100 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % do kibica z Wrocławia IP: *.n.net.pl 03.07.05, 21:52 Lublin ma 100 tys.?brawo dla idioty,a co do Łęcznej jechałem wczoraj na pojezierze ł-w ,życzę każdej ekipie takiego stadionu 2 sprawa taki z ciebie kibol z Wrocławia jak ze mnie legionista,za takie gadanie o Motorze na stadionie Śląska karetką byś wyjechał Odpowiedz Link Zgłoś