Gość: bik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:04 nic w tej Polsce nie da się zbudować. Jeżeli nie Wisła to kto? Wszystko upadnie...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słowacki Engel za Liczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:07 E... tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja w sprawie siatkarzy... IP: *.rolna.icnet.pl 27.06.05, 23:18 1. Polska 7-3 17 26:17 2. Grecja 5-5 15 22:18 3. Serbia 5-5 15 20:23 4. Argent 3-7 13 16:26 przy równej liczbie punktów liczą sie spotkania między zainteresowanymi czy wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? A ile zaliczki za Liczki odejście??? IP: *.dsl.mindspring.com 28.06.05, 14:34 Ciekawy jestem ile dostanie Engel oraz ile i jak długo Wisła będzie musiała płacić Liczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Engel da Wiśle LM. IP: *.devs.futuro.pl 27.06.05, 23:10 A na pewno daje większe szanse na LM w Krakowie niż Liczka. Ten drugi nie jest zły, ale Jerzy Engel trener/menager bije go na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Bueheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh IP: 195.136.189.* 28.06.05, 08:40 Przezabawnyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stilon Re:Tasiemiec trwa po 2 dniach pozornej ciszy IP: *.ds3.tuniv.szczecin.pl 27.06.05, 23:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konot Re:Tasiemiec trwa po 2 dniach pozornej ciszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:00 Trabzon sprzedaje obrońcę do Szachtara Donieck za 3,7 mln więc za 3,5 mln chcę mieć obrońcę i napastnika. To się nazywa biznes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konot Re:Tasiemiec trwa po 2 dniach pozornej ciszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:06 A jeśli transakcja turków z Szachtarem nie wypali, nie będą mieć forsy na zapłacenie całej kwoty Wiśle i żuraw zostanie na lodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Szkoda ze Basalaj zostaje to przeciez burak IP: *.crowley.pl 27.06.05, 23:41 ...gosc z taka "kultura" nie powinien byc prezesem, albo przynjmniej nie powinien otwierac mordy i pokazywac sie publicznie. Jak on sie kiedys dostal do TVP ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasan Re: Szkoda ze Basalaj zostaje to przeciez burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:25 szlag trafia człowieka podczas lektury tych polskich szmatławców, to zakrawa na kpinę z czytelnika!! najpierw piszą że Turcy Celtikowi nie fikną, następnie że Trabzon za 3,5 mln ojro chce Żurawia+Frankowiskiego, następnie, że jednak ta turecka oferta to lipa a teraz do ku.wy nędzy, że Trabzon chce Żurawia i Kłosa! tzn. co?! pytam się jak to rozumieć?? skąd wy bierzecie te "wasze nieoficjalne źródła"?! bo powoli zaczynam sądzić, że jest tak jak kiedyś w "Skandalach", siędzą babcie i piszą co im ślina do mózgu przyniesie! i jeszcze jedno, jak to jest że Żurawski Maciej nie mógł znieść polskiej 'ekstra'klasy a teraz jak ma propozycje z rasowego klubu zastanawia się czy wyjechać czy nie wyjechać? może "wasze nieoficjalne źródła" znajdą odpowiedź na to pytanie? :? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Bajkopisarz Pepik IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:14 Każdy to powie, nie chcemy Liczki w Krakowie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimus prime żenujące... IP: *.chr17.1000lecie.pl 28.06.05, 00:56 Cała ta sytuacja w Wiśle jest po porstu żenująca. Werner... Mykaj z Wisły, nie daj robić z siebie wałka. Ale w sumie co tu się dziwić. Cupiał wpisuje się w standardy kierowania klubem w systemie "made in poland". Aż żal patrzeć, słuchać i czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio. Re: Engel za Liczkę? IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 01:18 liczka powinien zostac, jesli cupial go zwolni po pol roku jest idiotą. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp kto to jest engel? IP: *.dyn.optonline.net 28.06.05, 01:44 szkoda Wisly.ten bufon ja rozwali.ale przynajmniej Grodzisk bedzie mial mistrza.moze to Drzymala podsunal Cupialowi ten pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kma Re: Engel za Liczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:52 Trener Liczka źle zaczął i bardzo źle skończył. Miałem wielkie uznanie dla trenera Kasperczaka za to co osiągnął z Wisłą na początku swojej pracy, ale niestety drobne błędy spowodowały porażki z Valerengą i Dynamem Tbilisi. Po tej ostatniej trzeba było się rozstać z panem Kasperczakiem i nie byłoby tego całego zamieszania, które nastąpiło potem. Wracając do Liczki, trener jest jak nauczyciel: nic nie osiągnie z drużyną, jeśli nie ma u niej autorytetu. Może być kumplem albo tyranem, lecz zespół tak jak klasa musi go słuchać i wykonywać jego polecenia. W przeciwnym wypadku jest jak z Liczką: piłkarze chcieli mu udowodnić, że mu nie ufają, więc przegrali z Legią, potem chcieli pójść na urlopy, to przegrali z Zagłębiem Lubin. Co osiągnął trener Liczka: zespół grał w obronie tak samo żle jak wcześniej a w dodatku przestał strzelać bramki. Nie bez przyczyny Frankowski w jednym z wywiadów stwierdził, że już dawno nie był w takiej słabej formie. Nie będziemy płakać po trenerze Liczce, chociaż podobno jest bardzo dobry. Jak bardzo było widac na przykładzie Górnika Zabrze: dopiero po odejściu Liczki zaczął grać w piłkę i zdobywać punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Engel za Liczkę? IP: 82.76.77.* 28.06.05, 10:02 Ale pierdoły o wygrywaniu Górnika. Przegrali w lidze 6 ostatnich meczy z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodlo Wisła goni króliczka.... IP: *.gliwice.hyperion.pl 28.06.05, 08:12 i nie chodzi o to, aby go złapać, lecz gonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan a kogo to obchodzi IP: 62.89.110.* 28.06.05, 09:01 bo nie żył i nie mógł o tym zdecydować. trupy nie mówią i nie podejmują żadnych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli liczka WON!!! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 28.06.05, 09:28 No nareszcie oby się to sprawdziło! już nigdy więcej liczki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek szczzytno Re: Engel za Liczkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:29 ja bym powiedział,że liczka to taki trener bez stylu i to pokazał obecnie w wiśle,choociaż prawda jjest ,ze już sie pewnie nie dowiemy jakby poprowadził tą drużyne w pucharach..natomiast engel to dziwny trener bo oprócz reprezentacji tak naprawde niczego nie dokonał ...mistrzostwo z pollonia to tak naprawde nie było jego zasługą...no ale to jednak człowiek który wprowadzził nowa jakośc w naszej piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Youzeck Re: Engel za Liczkę? To świetnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:46 Gdy usłyszałem i przeczytałem tą wiadomość świat stał się jakby bardziej przyjaźniejszy, radosny, pogodny. Żegnam panie Liczka. Poskładam się z kolegami dla pana na bilet do Ostarawy. Ale tylko na II klasę bo nie straczyło by nam na karneciki. Szkoda, że Henio nie wróci ale leprzy rydz niz Liczka na ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioskee Re: Engel za Liczkę? To świetnie IP: 193.111.166.* 28.06.05, 09:57 Tylko po co było robić ten cały cyrk z Kasperczakiem. Bez cyrku Wisła mogłaby być teraz o pół roku do przodu w nowoczesnym graniu. Ale jednak mamy, jak zwykle, te klimaty made in poland. Cupiał to po prostu przykład dorobkiewiczowskiego buractwa. Ale czy mamy w ogóle teraz innych, poważnych "mecenasów" naszego wyczynowego sportu ? Nno ... może Krause ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absurdofil Kasperczak jest świetnym trenerem ponieważ .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:04 ponieważ: 1. Liczka jest przeciętnym 2. Zdobył, składem przerastającym conajmniej trzykrotnie pozostałe teamy' ekstraklasy, mistrzostwo Polski 3. Dosyć długo jechał na efektach pracy Smudy (którego nomen omen równie rzewnie opłakiwaliście jak Henryka K.) 4. Potrafił wynegocjować dla siebie korzystny finansowo kontrakt. absurdalne argumenty ?? Tak, ale to własnie argumenty zwolenników H.K który jako trener nie osiągnął żadnego innego sukcesu po za finasowym. ps. Zgadzam się, że umów się dotrzymuje i słusznie Wisła płaci mu pobory, co nie zmienia mego zdania, że H.K to facet bez jaj, honoru i przyzwoitości. Człowiek z honorem po blamażu z Dynamem złożył by dymisję. To tyle w temacie "najlepszego polskiego blagiera". Umarł jeden megaloman niech zyje drugi J.E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knedel knedel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:55 fortuna kołem sie toczy, teraz pan werner knedel zrozumie co czuł kasperczak kiedy ten bez żenady wszedł mu w paradę, myslał że złapał konia za ogon :))) a tu klops. Engel to dobry fachowiec, nie powinien miec problemów z mistrzostwem, liga mistrzów przynajmniej do niej awans przy odrobinie szczęścia tez jest realny - problem co dalej... Liczka - czyli człowiek bez sukcesów był najwiekszym nieporozumieniem w nowej wisle, moze nawet większy niż Quadja:))) tym razem to dobre posunięcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikikamien ten wlasciciel wisly to jakis wyjatkowy trep!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 28.06.05, 10:06 warto by go poddac lustracji_:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.biathlon.prv.p www.biathlon.prv.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:34 biathlon.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Po co ta zabawa ? 28.06.05, 10:35 Od razu zatrudnić wszystkich trenerów jacy są w Polsce, dać im po 200 tys euro i po Wiśle w jeden miesiąc, a tak bedą się jeszcze męczyc ze dwa lat i po co ?? W innych klubach na świecie zatrudnia się w nadmiarze dobrych pilkarzy a w Wiśle marnych trenerów ! Ten nowy to też miernota, niestety. Absolutny rekord świata: 3 trenerów do jednej drużyny, nawet Realu i Chelsea na to nie stać. Jak widać Wisła chce w czymś byc najlepsza na świecie, szkoda,że nie w mądrości i grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golilol A co z Kasperczakiem? IP: *.chem.uni.wroc.pl 28.06.05, 11:01 Przeciez ciagle jest zatrudniony w Wisle(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: A co z Kasperczakiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:51 Kasperczak ciągle jest zatrudniony na stanowisku trenera, wystarczy wyciągnąć rękę do Henia i się dogadać Panie Cupiał. Jeszcze jedna moja dobra rada to samo co z Liczką trzeba zrobić z Basałajem, to jest naprawdę zły doradca, on zniszczył wraz z Liczką oblicze drużyny Wisły. Panie Cupiał proszę nie unosić się honorem, ma Pan w klubie dobrego trenera po co ładuje się Pan w kolejny problem z Engelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Kasper" A po co? IP: *.dsl.mindspring.com 28.06.05, 15:19 Pawełku i inni czytelnicy! Zapomnijcie o mnie! Po co ja miałbym się użerać z jakimiś piłkarzynami, pseudogwiazdorami! Siedzę sobie (albo leżę do góry świństwem), nawet z nudów do Ameryki sobie poleciałem, a Boguś tak czy siak "rentę" płaci i będzie płacił, chyba że zapłaci mi wyprawkę za "wcześniejszą emeryturę", to wtedy do tej emerytury coś jeszcze spróbuję dorobić. Ale on nie taki głupi. Po co ma wykupować najlepszych piłkarzy od konkurencji - wystarczy jak "zatrudni" najlepszych trenerów i mistrza zdobędzie znów BEZKONKURENCYJNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Engel Zaliczkę to dostanie od Cupiała!!! IP: *.rmf.pl 28.06.05, 11:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Engel za Liczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:34 i na co oni liczą że przyjdzie Jurek i w miesiąc im zapewni LM czego nie potrafiło zapewnić wielu innych szkoleniowców którzy pracowali długo a engel miałby w miesiąc to uczynić. Samo nazwisko Engela nic tu nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Engel za Liczkę? IP: *.ath.forthnet.gr 28.06.05, 13:14 Jesli chodzi o mnie Wisla ani mnie ziebi ani grzeje , ale juz widze jak ten "super" trener zalatwi druzyne.. O co tu chodzi w tych ciaglych zmianach? Pozbyli sie Kasperczaka teraz Liczke a teraz Engel. On powinien pojechac do Lomzy pomagac synowi wejsc do II ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Engel za Liczkę? IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 28.06.05, 15:00 Cupial cos ty zrobil? co decyzja to glupsza. Po co ten wam ten nieudacznik engel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Panie Engel, ratuj pan Wisłę!!!! IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 28.06.05, 15:01 :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUCHA Re: Engel za Liczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:40 Panie Cupiał jeszcze jest Smuda a nie ma pracy .Szkoda pana kasy Basałaj Mielcarski i spółka golą kase a tak naprawdę nic nie umieją oprocz wysmętniania się w mediach szkoda ze Mielcarski nie grał tak ładnie jak opowiada w telewizji . Łatwiej mowic i brac kase niz grac i sie pocic .Szkoda mi tych pajacy ze zyja dobrze za kase głupkow .Panie Cupiał miał pan Kasperczaka to zatrudnia pan inwalidow Engel nadaje sie tylko do wysmetniania sie w tvp z Szaranowiczem a nie do trenerki mial farta w eliminacjach i wielki trener.Zal mi Pana panie Cupial kasa jest a rozumu niet .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś