Dodaj do ulubionych

Engel za Liczkę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:04
nic w tej Polsce nie da się zbudować. Jeżeli nie Wisła to kto? Wszystko
upadnie...:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Słowacki Engel za Liczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:07
      E... tam...
      • Gość: ja w sprawie siatkarzy... IP: *.rolna.icnet.pl 27.06.05, 23:18
        1. Polska 7-3 17 26:17
        2. Grecja 5-5 15 22:18
        3. Serbia 5-5 15 20:23
        4. Argent 3-7 13 16:26
        przy równej liczbie punktów liczą sie spotkania między zainteresowanymi czy
        wszystkie?
      • Gość: ??? A ile zaliczki za Liczki odejście??? IP: *.dsl.mindspring.com 28.06.05, 14:34
        Ciekawy jestem ile dostanie Engel oraz ile i jak długo Wisła będzie musiała
        płacić Liczce?
    • Gość: ace Engel da Wiśle LM. IP: *.devs.futuro.pl 27.06.05, 23:10
      A na pewno daje większe szanse na LM w Krakowie niż Liczka. Ten drugi nie jest zły, ale Jerzy Engel trener/menager bije go na głowę.
      • Gość: KHysiek Bueheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh IP: 195.136.189.* 28.06.05, 08:40
        Przezabawnyś.
    • Gość: Stilon Re:Tasiemiec trwa po 2 dniach pozornej ciszy IP: *.ds3.tuniv.szczecin.pl 27.06.05, 23:20
      • Gość: konot Re:Tasiemiec trwa po 2 dniach pozornej ciszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:00
        Trabzon sprzedaje obrońcę do Szachtara Donieck za 3,7 mln więc za 3,5 mln chcę
        mieć obrońcę i napastnika. To się nazywa biznes!
      • Gość: konot Re:Tasiemiec trwa po 2 dniach pozornej ciszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:06
        A jeśli transakcja turków z Szachtarem nie wypali, nie będą mieć forsy na
        zapłacenie całej kwoty Wiśle i żuraw zostanie na lodzie...
    • Gość: x Szkoda ze Basalaj zostaje to przeciez burak IP: *.crowley.pl 27.06.05, 23:41
      ...gosc z taka "kultura" nie powinien byc prezesem, albo przynjmniej
      nie powinien otwierac mordy i pokazywac sie publicznie.
      Jak on sie kiedys dostal do TVP ...?
      • Gość: hasan Re: Szkoda ze Basalaj zostaje to przeciez burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:25
        szlag trafia człowieka podczas lektury tych
        polskich szmatławców, to zakrawa na kpinę z
        czytelnika!! najpierw piszą że Turcy Celtikowi
        nie fikną, następnie że Trabzon za 3,5 mln ojro
        chce Żurawia+Frankowiskiego, następnie, że jednak
        ta turecka oferta to lipa a teraz do ku.wy nędzy,
        że Trabzon chce Żurawia i Kłosa! tzn. co?! pytam
        się jak to rozumieć?? skąd wy bierzecie te "wasze
        nieoficjalne źródła"?! bo powoli zaczynam sądzić,
        że jest tak jak kiedyś w "Skandalach", siędzą babcie
        i piszą co im ślina do mózgu przyniesie!

i jeszcze jedno, jak to jest że Żurawski Maciej
        nie mógł znieść polskiej 'ekstra'klasy a teraz jak
        ma propozycje z rasowego klubu zastanawia się czy
        wyjechać czy nie wyjechać? może "wasze nieoficjalne
        źródła" znajdą odpowiedź na to pytanie? :?
    • Gość: Stach Bajkopisarz Pepik IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:14
      Każdy to powie, nie chcemy Liczki w Krakowie !!!!!!
      • Gość: optimus prime żenujące... IP: *.chr17.1000lecie.pl 28.06.05, 00:56
        Cała ta sytuacja w Wiśle jest po porstu żenująca. Werner... Mykaj z Wisły, nie
        daj robić z siebie wałka. Ale w sumie co tu się dziwić. Cupiał wpisuje się w
        standardy kierowania klubem w systemie "made in poland". Aż żal patrzeć, słuchać
        i czytać...
    • Gość: pio. Re: Engel za Liczkę? IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 01:18
      liczka powinien zostac, jesli cupial go zwolni po pol roku jest idiotą. tyle.
      • Gość: mp kto to jest engel? IP: *.dyn.optonline.net 28.06.05, 01:44
        szkoda Wisly.ten bufon ja rozwali.ale przynajmniej Grodzisk bedzie mial
        mistrza.moze to Drzymala podsunal Cupialowi ten pomysl?
    • Gość: kma Re: Engel za Liczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:52
      Trener Liczka źle zaczął i bardzo źle skończył. Miałem wielkie uznanie dla
      trenera Kasperczaka za to co osiągnął z Wisłą na początku swojej pracy, ale
      niestety drobne błędy spowodowały porażki z Valerengą i Dynamem Tbilisi. Po tej
      ostatniej trzeba było się rozstać z panem Kasperczakiem i nie byłoby tego
      całego zamieszania, które nastąpiło potem.
      Wracając do Liczki, trener jest jak nauczyciel: nic nie osiągnie z drużyną,
      jeśli nie ma u niej autorytetu. Może być kumplem albo tyranem, lecz zespół tak
      jak klasa musi go słuchać i wykonywać jego polecenia. W przeciwnym wypadku jest
      jak z Liczką: piłkarze chcieli mu udowodnić, że mu nie ufają, więc przegrali z
      Legią, potem chcieli pójść na urlopy, to przegrali z Zagłębiem Lubin.
      Co osiągnął trener Liczka: zespół grał w obronie tak samo żle jak wcześniej a
      w dodatku przestał strzelać bramki. Nie bez przyczyny Frankowski w jednym z
      wywiadów stwierdził, że już dawno nie był w takiej słabej formie.
      Nie będziemy płakać po trenerze Liczce, chociaż podobno jest bardzo dobry.
      Jak bardzo było widac na przykładzie Górnika Zabrze: dopiero po odejściu Liczki
      zaczął grać w piłkę i zdobywać punkty.
      • Gość: xxx Re: Engel za Liczkę? IP: 82.76.77.* 28.06.05, 10:02
        Ale pierdoły o wygrywaniu Górnika. Przegrali w lidze 6 ostatnich meczy z rzędu.
    • Gość: jodlo Wisła goni króliczka.... IP: *.gliwice.hyperion.pl 28.06.05, 08:12
      i nie chodzi o to, aby go złapać, lecz gonić.
    • Gość: szatan a kogo to obchodzi IP: 62.89.110.* 28.06.05, 09:01
      bo nie żył i nie mógł o tym zdecydować. trupy nie mówią i nie podejmują żadnych
      decyzji.
    • Gość: oli liczka WON!!! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 28.06.05, 09:28
      No nareszcie oby się to sprawdziło! już nigdy więcej liczki!!!!!!!
    • Gość: tomek szczzytno Re: Engel za Liczkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:29
      ja bym powiedział,że liczka to taki trener bez stylu i to pokazał obecnie w
      wiśle,choociaż prawda jjest ,ze już sie pewnie nie dowiemy jakby poprowadził tą
      drużyne w pucharach..natomiast engel to dziwny trener bo oprócz reprezentacji
      tak naprawde niczego nie dokonał ...mistrzostwo z pollonia to tak naprawde nie
      było jego zasługą...no ale to jednak człowiek który wprowadzził nowa jakośc w
      naszej piłce
    • Gość: Youzeck Re: Engel za Liczkę? To świetnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:46
      Gdy usłyszałem i przeczytałem tą wiadomość świat stał się jakby bardziej
      przyjaźniejszy, radosny, pogodny. Żegnam panie Liczka. Poskładam się z kolegami
      dla pana na bilet do Ostarawy. Ale tylko na II klasę bo nie straczyło by nam na
      karneciki. Szkoda, że Henio nie wróci ale leprzy rydz niz Liczka na ławce.
      • Gość: pioskee Re: Engel za Liczkę? To świetnie IP: 193.111.166.* 28.06.05, 09:57
        Tylko po co było robić ten cały cyrk z Kasperczakiem. Bez cyrku Wisła mogłaby
        być teraz o pół roku do przodu w nowoczesnym graniu. Ale jednak mamy, jak
        zwykle, te klimaty made in poland. Cupiał to po prostu przykład
        dorobkiewiczowskiego buractwa. Ale czy mamy w ogóle teraz innych,
        poważnych "mecenasów" naszego wyczynowego sportu ? Nno ... może Krause ?
        • Gość: absurdofil Kasperczak jest świetnym trenerem ponieważ .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:04
          ponieważ:
          1. Liczka jest przeciętnym
          2. Zdobył, składem przerastającym conajmniej trzykrotnie pozostałe teamy'
          ekstraklasy, mistrzostwo Polski
          3. Dosyć długo jechał na efektach pracy Smudy (którego nomen omen równie rzewnie
          opłakiwaliście jak Henryka K.)
          4. Potrafił wynegocjować dla siebie korzystny finansowo kontrakt.

absurdalne argumenty ?? Tak, ale to własnie argumenty zwolenników H.K który jako
          trener nie osiągnął żadnego innego sukcesu po za finasowym.

ps. Zgadzam się, że umów się dotrzymuje i słusznie Wisła płaci mu pobory, co nie
          zmienia mego zdania, że H.K to facet bez jaj, honoru i przyzwoitości. Człowiek z
          honorem po blamażu z Dynamem złożył by dymisję.
          To tyle w temacie "najlepszego polskiego blagiera".
          Umarł jeden megaloman niech zyje drugi J.E
    • Gość: knedel knedel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:55
      fortuna kołem sie toczy, teraz pan werner knedel zrozumie co czuł kasperczak
      kiedy ten bez żenady wszedł mu w paradę, myslał że złapał konia za ogon :))) a
      tu klops. Engel to dobry fachowiec, nie powinien miec problemów z mistrzostwem,
      liga mistrzów przynajmniej do niej awans przy odrobinie szczęścia tez jest
      realny - problem co dalej... Liczka - czyli człowiek bez sukcesów był
      najwiekszym nieporozumieniem w nowej wisle, moze nawet większy niż Quadja:)))
      tym razem to dobre posunięcie....
    • Gość: dzikikamien ten wlasciciel wisly to jakis wyjatkowy trep!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 28.06.05, 10:06
      warto by go poddac lustracji_:(
    • Gość: www.biathlon.prv.p www.biathlon.prv.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:34
      biathlon.prv.pl
    • feliks-50 Po co ta zabawa ? 28.06.05, 10:35
      Od razu zatrudnić wszystkich trenerów jacy są w Polsce, dać im po 200 tys euro
      i po Wiśle w jeden miesiąc, a tak bedą się jeszcze męczyc ze dwa lat i po co ??
      W innych klubach na świecie zatrudnia się w nadmiarze dobrych pilkarzy a w
      Wiśle marnych trenerów ! Ten nowy to też miernota, niestety.
      Absolutny rekord świata: 3 trenerów do jednej drużyny, nawet Realu i Chelsea na
      to nie stać. Jak widać Wisła chce w czymś byc najlepsza na świecie, szkoda,że
      nie w mądrości i grze.
    • Gość: golilol A co z Kasperczakiem? IP: *.chem.uni.wroc.pl 28.06.05, 11:01
      Przeciez ciagle jest zatrudniony w Wisle(?)
      • Gość: Pawel Re: A co z Kasperczakiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:51
        Kasperczak ciągle jest zatrudniony na stanowisku trenera, wystarczy
        wyciągnąć rękę do Henia i się dogadać Panie Cupiał. Jeszcze jedna moja dobra
        rada to samo co z Liczką trzeba zrobić z Basałajem, to jest naprawdę zły
        doradca, on zniszczył wraz z Liczką oblicze drużyny Wisły. Panie Cupiał proszę
        nie unosić się honorem, ma Pan w klubie dobrego trenera po co ładuje się Pan w
        kolejny problem z Engelem.
        • Gość: "Kasper" A po co? IP: *.dsl.mindspring.com 28.06.05, 15:19
          Pawełku i inni czytelnicy!
          Zapomnijcie o mnie!
          Po co ja miałbym się użerać z jakimiś piłkarzynami, pseudogwiazdorami!
          Siedzę sobie (albo leżę do góry świństwem), nawet z nudów do Ameryki sobie
          poleciałem, a Boguś tak czy siak "rentę" płaci i będzie płacił, chyba że
          zapłaci mi wyprawkę za "wcześniejszą emeryturę", to wtedy do tej emerytury coś
          jeszcze spróbuję dorobić. Ale on nie taki głupi. Po co ma wykupować najlepszych
          piłkarzy od konkurencji - wystarczy jak "zatrudni" najlepszych trenerów i
          mistrza zdobędzie znów BEZKONKURENCYJNIE.

• Gość: minio Engel Zaliczkę to dostanie od Cupiała!!! IP: *.rmf.pl 28.06.05, 11:38
    • Gość: nikt Re: Engel za Liczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:34
      i na co oni liczą że przyjdzie Jurek i w miesiąc im zapewni LM czego nie
      potrafiło zapewnić wielu innych szkoleniowców którzy pracowali długo a engel
      miałby w miesiąc to uczynić. Samo nazwisko Engela nic tu nie pomoże
    • Gość: Anty Re: Engel za Liczkę? IP: *.ath.forthnet.gr 28.06.05, 13:14
      Jesli chodzi o mnie Wisla ani mnie ziebi ani grzeje , ale
      juz widze jak ten "super" trener zalatwi druzyne.. O co tu
      chodzi w tych ciaglych zmianach? Pozbyli sie Kasperczaka teraz
      Liczke a teraz Engel. On powinien pojechac do Lomzy pomagac synowi
      wejsc do II ligi
    • Gość: bat Re: Engel za Liczkę? IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 28.06.05, 15:00
      Cupial cos ty zrobil? co decyzja to glupsza. Po co ten wam ten nieudacznik
      engel?
    • Gość: BB Panie Engel, ratuj pan Wisłę!!!! IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 28.06.05, 15:01
      :(:(:(
    • Gość: KUCHA Re: Engel za Liczkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:40
      Panie Cupiał jeszcze jest Smuda a nie ma pracy .Szkoda pana kasy Basałaj
      Mielcarski i spółka golą kase a tak naprawdę nic nie umieją oprocz wysmętniania
      się w mediach szkoda ze Mielcarski nie grał tak ładnie jak opowiada w
      telewizji . Łatwiej mowic i brac kase niz grac i sie pocic .Szkoda mi tych
      pajacy ze zyja dobrze za kase głupkow .Panie Cupiał miał pan Kasperczaka to
      zatrudnia pan inwalidow Engel nadaje sie tylko do wysmetniania sie w tvp z
      Szaranowiczem a nie do trenerki mial farta w eliminacjach i wielki trener.Zal
      mi Pana panie Cupial kasa jest a rozumu niet .Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka