Dodaj do ulubionych

Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:22
Wcale sie Jurkowi nie dziwie. Mam nadzieje ze wyladuje w Barcelonie...
Obserwuj wątek
    • Gość: niekibol Co prawda to prawda - strzyknęli go w rogi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:28
      • Gość: krekor Jesli umiem czytac medzy wierszami IP: *.phy.ilstu.edu 05.07.05, 16:45
        to Dudek juz wie gdzie bedzie gral, tylko nie chce chlapac,
        bo szczegoly nie sa dopiete i byloby glupio gdyby cos teraz powiedzial
        a kontrakt nie doszedlby do skutku. Szum w prasie i presja na to, zeby
        odszedl nie pomagaja mu w negocjacjach.
    • Gość: Alphonsinho Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:30
      może do AC Milan?
      • Gość: sadura1 Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 195.245.217.* 05.07.05, 10:33
        O czym wy mówicie??? Barcelona? AC Milan?? Feyenoord to będzie nieźle!!!
        • Gość: Alphonsinho Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:35
          nie jest taki drogi żeby nie mógł być z Didą
    • Gość: nm Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:39
      nie ma co rozmyślać, nie chcą cię, Dudek!
    • Gość: wz TYLKO DLACZEGO TAK PÓŹNO? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.07.05, 10:40
      Przecież wiadomo było, że Angole nie mają zaufania do Dudka, że sprowadzą jak
      nie Reinę to kogoś innego... po co było czekać aż tyle? zresztą najlepiej
      odejść w GLORII ZWYCIĘZCY! jestem pewien, ze gra Dudka to byłaby gra do
      pierwszego błędu - a wtedy zaczęłyby się znowu szyderstwa itd...
      • kamilar Jesteś tak dobry, jak twój ostatni mecz 05.07.05, 15:50
    • panatha Dudek zachowuje sie jaby dotad o niczym nie wiedzi 05.07.05, 10:41
      ał, wszyscy wiedzieli ze Reina przejdzie latem do Liverpoolu, ze dni Dudka sa
      policzone, ze moze sobie szukac nowego klubu jesli chce grac w pierwszym
      składzie, tylko menager Dudka de Zeeuw uparcie twierdził ze Reina nie przejdzie
      do The Reds ,i Dudek mu naiwnie uwierzył, prawda jest taka ze Dudkowi za czesto
      przytrafiaja sie wpadki i nie zmienia tego dwa karne obronione w finale LM, czas
      by dudek znalazł sobie nowy klub z ktorym mogłby zagrac w LM, jesli dudi chce
      grac na mundialu musi zmienic klub
      • vitmik 2 MIESIACE ZA POZNO JURECZKU 05.07.05, 10:43
        teraz jak juz gdzies pojdzie, to bedzie to zalatwiane na szybko zeby moc go
        wpisac na liste do europejskich pucharow o ile oczywiscie przejdzie do takiego
        dobrego klubu,ktory bedzie w tym sezonie gral w pucharach.
    • Gość: m Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:44
      w sumie tio gada głupio - skoro ma ważny kontrakt to nie moze mieć pretensji,
      ze go nie powiadomiono, klub mu idzie na rękę, że chce rozwiązać kontrakt, a
      nie n.p. trzymać na ławie.
    • the.bill1 Liverpool zachowuje się jak WYborcza w 05.07.05, 10:50
      w stosunku do Polaków. Gnębić, przeszkadzać, poniżać, wdrujowywac poczucie
      niższości i niewiarę w siebie. Ciekawe...
      • Gość: hm Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:52
        w stosunku do Polaków to Wyborcza za dobra jest, ciagle to "zbudowaliśmy więcej
        domów" a to "jesteśmy w Europie!" itd - chyba jakiś niedopieszczony jesteś w
        domu że tak odczuwasz brak pieszczot w prasie, może Nasz Dziennik Ci pomoże?
        nie wiem jaki tam dział sportowy jest, spróbuj i nie płacz już tu
        • the.bill1 Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w 05.07.05, 11:10
          MASZ - MOJE KOMENTARZE W NAWIASACH - I TAK JEST ZAWSZE - WDRUKOWYWANIE POLAKOM
          NIŻSZOŚCI)
          MIRA CZARNAWSKA W "TAJNIKI DIALOGU" NAZYWA TE TECHNIKE - PROGRAMOWANIEM
          NEGATYWNYM - W ODMIANIE "ODBIERANIE RADOŚCI SUKCESU, ITD.
          WYBORCZA CELUJE W TYCH TECHNIKACH. NA ZAJECIACH TO MAMY NA UCZELNI.
          GW: Jest pan zaskoczony, że Polska zagra w finale Ligi Światowej?

Raul Lozano: Ani trochę. Po wygranej w Katowicach z Serbią i Czarnogórą byłem
          już pewien, że pojedziemy do Belgradu.

A może lepiej byłoby tam nie lecieć, tylko spokojnie przygotować się do turnieju
          kwalifikacyjnego do mistrzostw świata w Rzeszowie tydzień później?

Najpierw trzeba byłoby odebrać bilety zawodnikom. Nie po to walczyli i
          wygrywali, żeby teraz rezygnować z wyjazdu.

W Rzeszowie będzie pan pod presją. Jeśli powinie się panu noga...

Staram się myśleć pozytywnie i tego uczę zawodników. Wszyscy wiemy, jak ważny to
          turniej, ale na razie nie mam powodów do obaw. Gramy coraz lepiej, a podstawowi
          gracze wracają do zdrowia i walczą o miejsce w drużynie.
          • Gość: hm Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:37
            A tak, w dziale sportowym rzeczywiście. Vide zachwyty drugoligowcem rasiakiem -
            jako wzorem szczytów dla polskiego futbolu i jego kibiców, przy jednoczesnym
            braku uznania dla prawdziwych osiągnięc - Frankowskiego i reprezentacji.
      • zebba Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w 05.07.05, 11:35
        Chłopczyku, to nie bajka. To życie. Jak zejdziesz z garnuszka rodziców to
        zrozumiesz lub zginiesz.
      • Gość: osa Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:27
        Ciekawa próba prowokacji, ciekawa
    • Gość: selekcjoner Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:50
      dopóki Hiszpana nie kupili nie mogli przecież zapraszać Jurka do pakowania się
    • Gość: rogal JEDNA UWAGA IP: *.waw.prokom.pl 05.07.05, 10:52
      to co Liverpool Dudkowi zrobił to było ponizej pasa. Jeżeli uznali, że kupują
      Reine to po co mówili wszystkim, że jest nie na sprzedaż ???
      • skun2 Re: JEDNA UWAGA 05.07.05, 16:11
        Gość portalu: rogal napisał(a):

> to co Liverpool Dudkowi zrobił to było ponizej pasa. Jeżeli uznali, że kupują
        > Reine to po co mówili wszystkim, że jest nie na sprzedaż ???

a co loda mu zrobili?
        Skandal.
        a poważnie: Dudek ty nie myśl za dużo - szef ci powiedział spier...
        więc ...odejdź.
    • Gość: johnnie rep Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 83.206.34.* 05.07.05, 10:52
      ...cos czuje ze Benitez sie przejedzie na tych zmianach
      jest taka zasada - nie naprawiaj poki nie zepsute...
      • Gość: markacz Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:07
        ...zgadzam się... wymienia pół druzyny która wygrała LM... sam jestem ciekaw
        jak to będzie funkcjonować... i chyba w nadchodzącym sezonie chelsea ze swoim
        gwiazdorem na ławce trenerskiej będzie górą...a liverpool ...no cóż moze być
        tak, że nawet te 5 miejsce było dla nich wysokie...
        • Gość: paul Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 11:35
          Panowie menager Reiny to ten sam co prowadzi sprawy Biniteza to chyba wszystko
          jasne.Jurek pakuj sie , jesteś za dobry na ławe, nie ma co walczyć z
          wiatrakami. A angolom zycze żeby odpadli w kwalifikacjach LM
          • skun2 Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu 05.07.05, 16:13
            Dudek pakuj się i przypomnij sobie swe "wspaniałe" interwencje w Korei, he, he,
            he...
    • Gość: AIKI-MASTER Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 195.150.89.* 05.07.05, 11:00
      Jeden udany finał wiosny nie czyni. Prawda jest taka że Dudek jest średniej
      klasy bramkarzem. Ma częste wahania formy, często robi z piłką dziwne rzeczy a
      zaraz potem puszcza bramkę. Nie dziwię się że go wyminili. Powiem więcej, nie
      znajdzie już lepszego klubu niż Liverpool - sorry Dude.
    • Gość: les paul Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:07
      A może w tym wieku tacy dobrzy zawodnicy mogliby wracać do Polski np. do Wisły,
      jak Holendrzy do PSV Einhoven, żeby zawalczyć - za mniejsze pieniądze - o Ligę
      Mistrzów dla polskich kibiców???????????????????????????????????????/
    • Gość: greg Re: Dudek upokarzany dudek niechciany IP: *.Zabrze.Net.pl 05.07.05, 11:10
      dudek jest glupi non stop go upokarzaja daja mu do swiadomosci ze nie stanowi
      wartosci dla liverpolo a on ciagle nawija te swoje bajeczki

teraz mu sie oczka otwieraja?
    • Gość: dan Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.egb.pl 05.07.05, 11:20
      mamy kolejny przykład tego że cała europa ma nas polaków w dupie głęboko nie
      licza sie z nami wogóle jestesmy od czarnej roboty i nie mamy nic do gadania i
      na arenie politycznej i sportowej a naszych sportowców traktuje sie o właśnie
      tak jak Dutka .Najbardziej dobijają mnie ci którzy jescze sie cieszą z tego i
      przyklaskują tym co robia z nas osłów .
    • Gość: ula Swietny jesteś Jerzy, myslisz o reprezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:49
      tak naprawde :)
      • Gość: yes Re: Swietny jesteś Jerzy, myslisz o reprezentacji IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:51
        do polskiej ligi go!
        • Gość: jjj Re: Swietny jesteś Jerzy, myslisz o reprezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:02
          Gerard odejdzie i z tej drużyny niewiele zostanie w sensie mentalnym. Idź Jurek
          do innego klubu!
        • Gość: Schuja Re: Swietny jesteś Jerzy, myslisz o reprezentacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.05, 12:03
          Anajlepiej od razu do Konkordii Knurow.Wroc Dudek do korzeni.
        • Gość: koneser kompromitacja dudka IP: *.uni.lodz.pl 05.07.05, 12:07
          bo jak inaczej nazwac fakt iz w anglii nikt nie ma zaufania do niego mimo
          zwyciestwa w ch.l?bo azdy zdaje sobie sprawe z tragicznej postawy dudka,nawet w
          finale z milanem, nikt sie nie podnieca jak szaranowicz i szpakowski
          o "wielkiej postawie" dudka bo bledy dudka byly bardzo duze, i nikt nie mysli w
          kwestiach patryotyzmy jak w polse sie pisze, tylko dzialacze i trener kieruja
          sie wzmocnieniem zespolu, a wiadomo, pozycja bramkarza w liverpoolu byla
          tragiczna, bo para dudek-kirkland byla powowdem zartow i dowcipow we wszystkich
          angielskich stadionach i gazetach,bo z dudka zrobiono szmate nie dlatego sie
          nie jest anglikiem, bo cech,niemi,zrnesen tez nie sa anglikami, ale o nich
          miwoino w superlatiwach z powodu postawy na boisku, a dudek?ludzie, kierujcie
          sie faktami, ten czlowiek puscil tyleszmat w reprezentacji jak zaden inny
          bramkarz, ten czlowiek byl postrachem wlasnych kibicow w najwazniejszych
          meczach (manu :) ), niestety, to jest calkowita kompromitacja dudka
          • Gość: Janko Muzykant Re: kompromitacja dudka IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 05.07.05, 12:43
            Z Ciebie "koneser" jak z koziej d... trąba. W IV ligowej Iławie potrzebują
            koneserów, doradców i trenera. Bierz szmaciankę, fakty i startuj, jeżeli nie
            boisz się kompromitacji. Do przodu . Nie bądż tylko postrachem znajomych kiboli
            bo Cię zrównają z trawą!
            • Gość: schuja Re: kompromitacja dudka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.05, 18:09
              Do Janka Muzyka ,pseudo Swierszcz z komina.Ty , owadzie , zostaw lepiej
              konesera w spokoju.Chlop dobrze wie co pisze.I pisze prawde , ktora wam nie
              smakuje. Nie po pysku wam pisze , co? Nie daj sie kolego Koneser, to mierzwa ,
              ktora nie ma pojecia o pilce noznej. A przy okazji mam do ciebie jedno
              pytanie , jakos mi ta sprawa nie daje spokoju.A mianowicie, doszlo do ciebie
              moze cos dotyczace pojawienia sie u Dudka , w pamietnym meczu finalowym ,
              ciemnej plamy w okolicach krocza? Osobiscie uwazam to za plotke , rozpowiadana
              przez jakiegos zawistnika.Tym niemniej pogloski o tym utrzymuja sie caly czas.
              • Gość: Jędrzej Re: kompromitacja dudka IP: *.chello.pl 12.07.05, 11:44
                Rzeczywiście, krocze Dudka nie daje ci spokoju: już trzeci miesiąc o tym
                piszesz. Znajdź sobie jakąś stronę www. dla gejów, albo umów się z Wowereitem
                na randkę; nam głowy nie zawracaj.
          • Gość: M Re: kompromitacja dudka IP: *.dibre.bre.com.pl / 195.187.134.* 05.07.05, 14:58
            co za kmiot:)
          • Gość: hehe Re: kompromitacja dudka IP: *.aster.pl 05.07.05, 14:59
            hehe zmień płytę "koneser"
          • skun2 Re: kompromitacja dudka 05.07.05, 16:18
            wq finale to:
            Dudek minął się z piłką przy dośrodkowaniu i piłkę wybił z linii bramkowej
            obrońca (było wtedy 3-3 i końcówka meczu - pomyślcie co by było gdyby obrńcy
            tam nie było (a nie musiał być, wlazł do bramki na wszelki wypadek, zdając
            sobie sprawę, że na Dudka nie można liczyć.
            • Gość: Dudekfan Re: kompromitacja dudka IP: *.net.autocom.pl 05.07.05, 23:22
              Obronca w bramce był, bo wiedział, że na Jurka nie można liczyć, no, no, co za
              odkrycie. Ciekawe, czy kolega fachowiec zna takie pojęcie jak "asekuracja"?
              Odstaw już lepiej tego skuna, chłopcze
          • Gość: ronny Re: kompromitacja dudka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 19:16
            Myślę, że kompromitacją jest..... Twoja wypowiedź. Pokaż mi bramkarza, nawet
            klasy Światowej - a zapewniam Cię że znajdę niejeden mecz, w którym puścił
            szmatę! Ale pokaż mi innego bramkarza, którego postawa i obronione karne w tak
            dużym stopniu zadecydowały o zdobyciu najcenniejszego trofeum klubowego!
            Przecież o wynikach Liverpoolu często nie decydowąły tylko błędy Jurka, ale
            całego zespołu. Przecież Liverpool, nie oszukujmy się, nie jest najładniej i
            najskuteczniej grającym klubem w Europie. Solidni rzemieśłnicy, którym pomogło
            szczęście i wielka praca trenerów, i kilku wiodących graczy, w tym Jurka.
    • klex1 Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu 05.07.05, 12:10
      Zawsze myslalem, ze jednym z podstawowych obowiazkow profesjonalnego sportowca
      jest pelne zaangazowanie i sumiennosc podczas treningow. Okazuje sie, ze jest
      to kwestia dobrej woli. Chyba, ze znowu dziennikarz cos przekrecil, gdyz
      przeciez naszemu rodakowi dzieje sie krzywda. A jesli chodzi o zamiary trenera
      i klubu wzgledem bramkarza Dudka: od wielu miesiecy trabia wszyscy na okolo, ze
      Liverpool szuka bramkarza, ktory bedzie pewniej chweytal pilke, niz robi to
      Dudek. Czyzby tylko on byl niedoinformowany ???
    • Gość: Leni Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.05, 12:15
      Jeśli prawdziwe są pogłoski, że Blaugrana jest zainteresowana pozyskaniem
      Idrissa Kameni, to Dudi mógłby wylądować w Espanyolu Barcelona. Chociaż
      bardziej prawdopodobny kierunek to Feyenoord.
      • Gość: Miki Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 13:48
        Ale po co on ma do tego Feyenordu wracać. Nie jest powiedziane, ze jak tam grał
        i że zdobył Puchar LM, to ma miejsce z urzędu zapewnione. Mógłby czegoś innego
        spróbować, nawet Espanol Barcelona. Choć mi się wydaje, że ambicją Dudka byłaby
        gra w takim klubie jak Barcelona ( tylko, że tam mają Victora Valdesa ),
        Manchester ( tam mają problemy z bramkarzami, nie sprawdza się Howard ),
        Arsenal.

POzdrawiam serdecznie
        • Gość: hm Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 14:38
          a do Polski nie łaska?
          Cocu wrócił do PSV i mieli piękną jazdę w LM!
          • Gość: Miki Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 15:03
            A czemu nie. Napewno byłby przydatny takiej Legii, Wiśle czy Amice. Napewno
            byłby lepszy od Majdana czy Mielcarza.

Pozdrawiam
    • Gość: Karol Odejscie IP: *.vo226.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:31
      moim zdaniem dudek nie powinien sie nikogo nie pytac a szukac sobie lepszego
      klubu niz liverpool zrobil tyle dla klubu zeby nie on nie wygrali by ligi
      mistzrow odejdzie dudek, gerrard i liverpool nie wyjdzie z grup ligi mistrzow
      i nawet nie zagra w pucharze Uefa
      • Gość: ol' bastard nie peniaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:56
        sraj na liverpool,benitez sprowadza same hiszapanskie panienki co je
        wyciumciaja w anglii,biedny garcia przeciez sie zalił ze sie tak ostro gra w
        premiership..odejdzie gerard i bedzie dupa zimna jak napisał Karol
        idż do Fenerbace Turki zawsze walczą w pucharach a teraz tam POLACY sa na topie
        a liverpool nie zdobedzie i tak zadnego tytulu nawet pucharu ligi
        powodzenia
    • Gość: Kibic'ka Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:55
      Dudek, głowa do góry.
      Idź tam, gdzie będziesz mógł pokazać swoją klasę.
      A jak ci z Liverpool'a przyjdą za jakiś czas znowu do Ciebie, pokaż im
      środkowy palec :)
    • Gość: JAN do LECHA! TAM SKUPUJA RENTIEROW. JACY CI ANGOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:02
      GLUPI. NIe znaja sie na pilce. Nie potrafia wylapac gwiazdy.
    • killy 2 late, Dudi - lap pierwsza okazyje... 05.07.05, 13:14
      Juz kilkanascie gołot po zakonczeniu finalu LM krzyknalem do Brata ze i tak w
      Liverpoolu nie zmieni to postawy wladz klubu wobec Niego. Bynajmniej nie robi
      mi duzej satysfakcji ze wyszlo na moje...
      To prawda ze jurek mial slabsze momenty lub wrecz beznadziejne. Ale jest
      tytanem pracy, ponadto nie jest bez formy i gdyby pomyslal choc chwile
      racjonalnie po zaraz powrocie ze Stambulu, doszedlby do wniosku ze nie ma co
      liczyc-trzeba dzialac. Wtedy Jego sytuacja na rynku byla bowiem wiecej niz
      dobra. Ale ze byl naiwny ("nie kupimy Reiny!!!!") i za mocno zaufal de Zeuwowi,
      to ma teraz lekka lipe.
      Do Blau-Grana nie trafi 4 sure (a na pewno nie do 11tki) - tam, w
      przeciwinstwie do myslicieli z anfield nie ulepszaja tego co dobre. (Barca
      Campeos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
      Swoja droga, jakies info a proposofert winno wyplynac soon-wtedy zobaczymy czy
      Jurek przespal szanse (transferu zarazpo finale) i bedzie mial szczescie czy
      przespal szanse i wyladuje w europejskim sredniaku. Mam nadzieje ze jeszcze nie
      do rotterdamu-tam zdarzy wrocic zawsze:)
    • killy 2 late, Dudi - lap pierwsza okazyje... 05.07.05, 13:14
      Juz kilkanascie gołot po zakonczeniu finalu LM krzyknalem do Brata ze i tak w
      Liverpoolu nie zmieni to postawy wladz klubu wobec Niego. Bynajmniej nie robi
      mi duzej satysfakcji ze wyszlo na moje...
      To prawda ze jurek mial slabsze momenty lub wrecz beznadziejne. Ale jest
      tytanem pracy, ponadto nie jest bez formy i gdyby pomyslal choc chwile
      racjonalnie po zaraz powrocie ze Stambulu, doszedlby do wniosku ze nie ma co
      liczyc-trzeba dzialac. Wtedy Jego sytuacja na rynku byla bowiem wiecej niz
      dobra. Ale ze byl naiwny ("nie kupimy Reiny!!!!") i za mocno zaufal de Zeuwowi,
      to ma teraz lekka lipe.
      Do Blau-Grana nie trafi 4 sure (a na pewno nie do 11tki) - tam, w
      przeciwinstwie do myslicieli z anfield nie ulepszaja tego co dobre. (Barca
      Campeo's!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
      Swoja droga, jakies info a proposofert winno wyplynac soon-wtedy zobaczymy czy
      Jurek przespal szanse (transferu zarazpo finale) i bedzie mial szczescie czy
      przespal szanse i wyladuje w europejskim sredniaku. Mam nadzieje ze jeszcze nie
      do rotterdamu-tam zdarzy wrocic zawsze:)
    • Gość: Jacek Dudek powinien grać w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:47
      Dudek powinien grać w Barcelonie, byłby zdecydowanie nr 1 w bramce.
      A Barcelonie właśnie najbardziej teraz potrzeba solidnego i doświadczonego bramkarza, gdyż fani Barcy mają już dość bramkarzy z gatunku "chodzących bomb zegarowych', które nie wiadomo kiedy wybuchną.
      • Gość: koneser Re: Dudek powinien grać w Barcelonie IP: *.uni.lodz.pl 05.07.05, 13:57
        ale dudek to bomba zegarowa ktora wuadomo kiedy wybucha i rozwali wysilek calej
        druzyny, wybucha w najwazniejszych i bardziej prestyzowych meczach, napewno z
        realem tak by wybuchla ze nawet sam forlan by sie zdziwil
        • 2yoo4yoocorne2 "Koneser"naucz sie po polsku pisac,bo belkoczesz.. 05.07.05, 16:56
    • rsrh Niech pan odejdzie Gra z angolami jest ponizająca 05.07.05, 14:08
      tak jak kntakty z nimi w jakiejkolwiek dziedzinie !!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka