Gość: seldon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:22 Wcale sie Jurkowi nie dziwie. Mam nadzieje ze wyladuje w Barcelonie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niekibol Co prawda to prawda - strzyknęli go w rogi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krekor Jesli umiem czytac medzy wierszami IP: *.phy.ilstu.edu 05.07.05, 16:45 to Dudek juz wie gdzie bedzie gral, tylko nie chce chlapac, bo szczegoly nie sa dopiete i byloby glupio gdyby cos teraz powiedzial a kontrakt nie doszedlby do skutku. Szum w prasie i presja na to, zeby odszedl nie pomagaja mu w negocjacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:30 może do AC Milan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 195.245.217.* 05.07.05, 10:33 O czym wy mówicie??? Barcelona? AC Milan?? Feyenoord to będzie nieźle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:35 nie jest taki drogi żeby nie mógł być z Didą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:39 nie ma co rozmyślać, nie chcą cię, Dudek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz TYLKO DLACZEGO TAK PÓŹNO? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.07.05, 10:40 Przecież wiadomo było, że Angole nie mają zaufania do Dudka, że sprowadzą jak nie Reinę to kogoś innego... po co było czekać aż tyle? zresztą najlepiej odejść w GLORII ZWYCIĘZCY! jestem pewien, ze gra Dudka to byłaby gra do pierwszego błędu - a wtedy zaczęłyby się znowu szyderstwa itd... Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Dudek zachowuje sie jaby dotad o niczym nie wiedzi 05.07.05, 10:41 ał, wszyscy wiedzieli ze Reina przejdzie latem do Liverpoolu, ze dni Dudka sa policzone, ze moze sobie szukac nowego klubu jesli chce grac w pierwszym składzie, tylko menager Dudka de Zeeuw uparcie twierdził ze Reina nie przejdzie do The Reds ,i Dudek mu naiwnie uwierzył, prawda jest taka ze Dudkowi za czesto przytrafiaja sie wpadki i nie zmienia tego dwa karne obronione w finale LM, czas by dudek znalazł sobie nowy klub z ktorym mogłby zagrac w LM, jesli dudi chce grac na mundialu musi zmienic klub Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik 2 MIESIACE ZA POZNO JURECZKU 05.07.05, 10:43 teraz jak juz gdzies pojdzie, to bedzie to zalatwiane na szybko zeby moc go wpisac na liste do europejskich pucharow o ile oczywiscie przejdzie do takiego dobrego klubu,ktory bedzie w tym sezonie gral w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:44 w sumie tio gada głupio - skoro ma ważny kontrakt to nie moze mieć pretensji, ze go nie powiadomiono, klub mu idzie na rękę, że chce rozwiązać kontrakt, a nie n.p. trzymać na ławie. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Liverpool zachowuje się jak WYborcza w 05.07.05, 10:50 w stosunku do Polaków. Gnębić, przeszkadzać, poniżać, wdrujowywac poczucie niższości i niewiarę w siebie. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:52 w stosunku do Polaków to Wyborcza za dobra jest, ciagle to "zbudowaliśmy więcej domów" a to "jesteśmy w Europie!" itd - chyba jakiś niedopieszczony jesteś w domu że tak odczuwasz brak pieszczot w prasie, może Nasz Dziennik Ci pomoże? nie wiem jaki tam dział sportowy jest, spróbuj i nie płacz już tu Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w 05.07.05, 11:10 MASZ - MOJE KOMENTARZE W NAWIASACH - I TAK JEST ZAWSZE - WDRUKOWYWANIE POLAKOM NIŻSZOŚCI) MIRA CZARNAWSKA W "TAJNIKI DIALOGU" NAZYWA TE TECHNIKE - PROGRAMOWANIEM NEGATYWNYM - W ODMIANIE "ODBIERANIE RADOŚCI SUKCESU, ITD. WYBORCZA CELUJE W TYCH TECHNIKACH. NA ZAJECIACH TO MAMY NA UCZELNI. GW: Jest pan zaskoczony, że Polska zagra w finale Ligi Światowej? Raul Lozano: Ani trochę. Po wygranej w Katowicach z Serbią i Czarnogórą byłem już pewien, że pojedziemy do Belgradu. A może lepiej byłoby tam nie lecieć, tylko spokojnie przygotować się do turnieju kwalifikacyjnego do mistrzostw świata w Rzeszowie tydzień później? Najpierw trzeba byłoby odebrać bilety zawodnikom. Nie po to walczyli i wygrywali, żeby teraz rezygnować z wyjazdu. W Rzeszowie będzie pan pod presją. Jeśli powinie się panu noga... Staram się myśleć pozytywnie i tego uczę zawodników. Wszyscy wiemy, jak ważny to turniej, ale na razie nie mam powodów do obaw. Gramy coraz lepiej, a podstawowi gracze wracają do zdrowia i walczą o miejsce w drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:37 A tak, w dziale sportowym rzeczywiście. Vide zachwyty drugoligowcem rasiakiem - jako wzorem szczytów dla polskiego futbolu i jego kibiców, przy jednoczesnym braku uznania dla prawdziwych osiągnięc - Frankowskiego i reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zebba Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w 05.07.05, 11:35 Chłopczyku, to nie bajka. To życie. Jak zejdziesz z garnuszka rodziców to zrozumiesz lub zginiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Liverpool zachowuje się jak WYborcza w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:27 Ciekawa próba prowokacji, ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selekcjoner Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:50 dopóki Hiszpana nie kupili nie mogli przecież zapraszać Jurka do pakowania się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal JEDNA UWAGA IP: *.waw.prokom.pl 05.07.05, 10:52 to co Liverpool Dudkowi zrobił to było ponizej pasa. Jeżeli uznali, że kupują Reine to po co mówili wszystkim, że jest nie na sprzedaż ??? Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: JEDNA UWAGA 05.07.05, 16:11 Gość portalu: rogal napisał(a): > to co Liverpool Dudkowi zrobił to było ponizej pasa. Jeżeli uznali, że kupują > Reine to po co mówili wszystkim, że jest nie na sprzedaż ??? a co loda mu zrobili? Skandal. a poważnie: Dudek ty nie myśl za dużo - szef ci powiedział spier... więc ...odejdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 83.206.34.* 05.07.05, 10:52 ...cos czuje ze Benitez sie przejedzie na tych zmianach jest taka zasada - nie naprawiaj poki nie zepsute... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markacz Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:07 ...zgadzam się... wymienia pół druzyny która wygrała LM... sam jestem ciekaw jak to będzie funkcjonować... i chyba w nadchodzącym sezonie chelsea ze swoim gwiazdorem na ławce trenerskiej będzie górą...a liverpool ...no cóż moze być tak, że nawet te 5 miejsce było dla nich wysokie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 11:35 Panowie menager Reiny to ten sam co prowadzi sprawy Biniteza to chyba wszystko jasne.Jurek pakuj sie , jesteś za dobry na ławe, nie ma co walczyć z wiatrakami. A angolom zycze żeby odpadli w kwalifikacjach LM Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu 05.07.05, 16:13 Dudek pakuj się i przypomnij sobie swe "wspaniałe" interwencje w Korei, he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIKI-MASTER Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: 195.150.89.* 05.07.05, 11:00 Jeden udany finał wiosny nie czyni. Prawda jest taka że Dudek jest średniej klasy bramkarzem. Ma częste wahania formy, często robi z piłką dziwne rzeczy a zaraz potem puszcza bramkę. Nie dziwię się że go wyminili. Powiem więcej, nie znajdzie już lepszego klubu niż Liverpool - sorry Dude. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:07 A może w tym wieku tacy dobrzy zawodnicy mogliby wracać do Polski np. do Wisły, jak Holendrzy do PSV Einhoven, żeby zawalczyć - za mniejsze pieniądze - o Ligę Mistrzów dla polskich kibiców???????????????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Dudek upokarzany dudek niechciany IP: *.Zabrze.Net.pl 05.07.05, 11:10 dudek jest glupi non stop go upokarzaja daja mu do swiadomosci ze nie stanowi wartosci dla liverpolo a on ciagle nawija te swoje bajeczki teraz mu sie oczka otwieraja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.egb.pl 05.07.05, 11:20 mamy kolejny przykład tego że cała europa ma nas polaków w dupie głęboko nie licza sie z nami wogóle jestesmy od czarnej roboty i nie mamy nic do gadania i na arenie politycznej i sportowej a naszych sportowców traktuje sie o właśnie tak jak Dutka .Najbardziej dobijają mnie ci którzy jescze sie cieszą z tego i przyklaskują tym co robia z nas osłów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Swietny jesteś Jerzy, myslisz o reprezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:49 tak naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Swietny jesteś Jerzy, myslisz o reprezentacji IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:51 do polskiej ligi go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Swietny jesteś Jerzy, myslisz o reprezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:02 Gerard odejdzie i z tej drużyny niewiele zostanie w sensie mentalnym. Idź Jurek do innego klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Swietny jesteś Jerzy, myslisz o reprezentacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.05, 12:03 Anajlepiej od razu do Konkordii Knurow.Wroc Dudek do korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser kompromitacja dudka IP: *.uni.lodz.pl 05.07.05, 12:07 bo jak inaczej nazwac fakt iz w anglii nikt nie ma zaufania do niego mimo zwyciestwa w ch.l?bo azdy zdaje sobie sprawe z tragicznej postawy dudka,nawet w finale z milanem, nikt sie nie podnieca jak szaranowicz i szpakowski o "wielkiej postawie" dudka bo bledy dudka byly bardzo duze, i nikt nie mysli w kwestiach patryotyzmy jak w polse sie pisze, tylko dzialacze i trener kieruja sie wzmocnieniem zespolu, a wiadomo, pozycja bramkarza w liverpoolu byla tragiczna, bo para dudek-kirkland byla powowdem zartow i dowcipow we wszystkich angielskich stadionach i gazetach,bo z dudka zrobiono szmate nie dlatego sie nie jest anglikiem, bo cech,niemi,zrnesen tez nie sa anglikami, ale o nich miwoino w superlatiwach z powodu postawy na boisku, a dudek?ludzie, kierujcie sie faktami, ten czlowiek puscil tyleszmat w reprezentacji jak zaden inny bramkarz, ten czlowiek byl postrachem wlasnych kibicow w najwazniejszych meczach (manu :) ), niestety, to jest calkowita kompromitacja dudka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Muzykant Re: kompromitacja dudka IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 05.07.05, 12:43 Z Ciebie "koneser" jak z koziej d... trąba. W IV ligowej Iławie potrzebują koneserów, doradców i trenera. Bierz szmaciankę, fakty i startuj, jeżeli nie boisz się kompromitacji. Do przodu . Nie bądż tylko postrachem znajomych kiboli bo Cię zrównają z trawą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja Re: kompromitacja dudka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.05, 18:09 Do Janka Muzyka ,pseudo Swierszcz z komina.Ty , owadzie , zostaw lepiej konesera w spokoju.Chlop dobrze wie co pisze.I pisze prawde , ktora wam nie smakuje. Nie po pysku wam pisze , co? Nie daj sie kolego Koneser, to mierzwa , ktora nie ma pojecia o pilce noznej. A przy okazji mam do ciebie jedno pytanie , jakos mi ta sprawa nie daje spokoju.A mianowicie, doszlo do ciebie moze cos dotyczace pojawienia sie u Dudka , w pamietnym meczu finalowym , ciemnej plamy w okolicach krocza? Osobiscie uwazam to za plotke , rozpowiadana przez jakiegos zawistnika.Tym niemniej pogloski o tym utrzymuja sie caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: kompromitacja dudka IP: *.chello.pl 12.07.05, 11:44 Rzeczywiście, krocze Dudka nie daje ci spokoju: już trzeci miesiąc o tym piszesz. Znajdź sobie jakąś stronę www. dla gejów, albo umów się z Wowereitem na randkę; nam głowy nie zawracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: kompromitacja dudka IP: *.dibre.bre.com.pl / 195.187.134.* 05.07.05, 14:58 co za kmiot:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: kompromitacja dudka IP: *.aster.pl 05.07.05, 14:59 hehe zmień płytę "koneser" Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: kompromitacja dudka 05.07.05, 16:18 wq finale to: Dudek minął się z piłką przy dośrodkowaniu i piłkę wybił z linii bramkowej obrońca (było wtedy 3-3 i końcówka meczu - pomyślcie co by było gdyby obrńcy tam nie było (a nie musiał być, wlazł do bramki na wszelki wypadek, zdając sobie sprawę, że na Dudka nie można liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudekfan Re: kompromitacja dudka IP: *.net.autocom.pl 05.07.05, 23:22 Obronca w bramce był, bo wiedział, że na Jurka nie można liczyć, no, no, co za odkrycie. Ciekawe, czy kolega fachowiec zna takie pojęcie jak "asekuracja"? Odstaw już lepiej tego skuna, chłopcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronny Re: kompromitacja dudka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 19:16 Myślę, że kompromitacją jest..... Twoja wypowiedź. Pokaż mi bramkarza, nawet klasy Światowej - a zapewniam Cię że znajdę niejeden mecz, w którym puścił szmatę! Ale pokaż mi innego bramkarza, którego postawa i obronione karne w tak dużym stopniu zadecydowały o zdobyciu najcenniejszego trofeum klubowego! Przecież o wynikach Liverpoolu często nie decydowąły tylko błędy Jurka, ale całego zespołu. Przecież Liverpool, nie oszukujmy się, nie jest najładniej i najskuteczniej grającym klubem w Europie. Solidni rzemieśłnicy, którym pomogło szczęście i wielka praca trenerów, i kilku wiodących graczy, w tym Jurka. Odpowiedz Link Zgłoś
klex1 Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu 05.07.05, 12:10 Zawsze myslalem, ze jednym z podstawowych obowiazkow profesjonalnego sportowca jest pelne zaangazowanie i sumiennosc podczas treningow. Okazuje sie, ze jest to kwestia dobrej woli. Chyba, ze znowu dziennikarz cos przekrecil, gdyz przeciez naszemu rodakowi dzieje sie krzywda. A jesli chodzi o zamiary trenera i klubu wzgledem bramkarza Dudka: od wielu miesiecy trabia wszyscy na okolo, ze Liverpool szuka bramkarza, ktory bedzie pewniej chweytal pilke, niz robi to Dudek. Czyzby tylko on byl niedoinformowany ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.05, 12:15 Jeśli prawdziwe są pogłoski, że Blaugrana jest zainteresowana pozyskaniem Idrissa Kameni, to Dudi mógłby wylądować w Espanyolu Barcelona. Chociaż bardziej prawdopodobny kierunek to Feyenoord. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 13:48 Ale po co on ma do tego Feyenordu wracać. Nie jest powiedziane, ze jak tam grał i że zdobył Puchar LM, to ma miejsce z urzędu zapewnione. Mógłby czegoś innego spróbować, nawet Espanol Barcelona. Choć mi się wydaje, że ambicją Dudka byłaby gra w takim klubie jak Barcelona ( tylko, że tam mają Victora Valdesa ), Manchester ( tam mają problemy z bramkarzami, nie sprawdza się Howard ), Arsenal. POzdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 14:38 a do Polski nie łaska? Cocu wrócił do PSV i mieli piękną jazdę w LM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.aster.pl 05.07.05, 15:03 A czemu nie. Napewno byłby przydatny takiej Legii, Wiśle czy Amice. Napewno byłby lepszy od Majdana czy Mielcarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Odejscie IP: *.vo226.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:31 moim zdaniem dudek nie powinien sie nikogo nie pytac a szukac sobie lepszego klubu niz liverpool zrobil tyle dla klubu zeby nie on nie wygrali by ligi mistzrow odejdzie dudek, gerrard i liverpool nie wyjdzie z grup ligi mistrzow i nawet nie zagra w pucharze Uefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol' bastard nie peniaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:56 sraj na liverpool,benitez sprowadza same hiszapanskie panienki co je wyciumciaja w anglii,biedny garcia przeciez sie zalił ze sie tak ostro gra w premiership..odejdzie gerard i bedzie dupa zimna jak napisał Karol idż do Fenerbace Turki zawsze walczą w pucharach a teraz tam POLACY sa na topie a liverpool nie zdobedzie i tak zadnego tytulu nawet pucharu ligi powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic'ka Re: Dudek: - Myślę o odejściu z Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:55 Dudek, głowa do góry. Idź tam, gdzie będziesz mógł pokazać swoją klasę. A jak ci z Liverpool'a przyjdą za jakiś czas znowu do Ciebie, pokaż im środkowy palec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN do LECHA! TAM SKUPUJA RENTIEROW. JACY CI ANGOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:02 GLUPI. NIe znaja sie na pilce. Nie potrafia wylapac gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
killy 2 late, Dudi - lap pierwsza okazyje... 05.07.05, 13:14 Juz kilkanascie gołot po zakonczeniu finalu LM krzyknalem do Brata ze i tak w Liverpoolu nie zmieni to postawy wladz klubu wobec Niego. Bynajmniej nie robi mi duzej satysfakcji ze wyszlo na moje... To prawda ze jurek mial slabsze momenty lub wrecz beznadziejne. Ale jest tytanem pracy, ponadto nie jest bez formy i gdyby pomyslal choc chwile racjonalnie po zaraz powrocie ze Stambulu, doszedlby do wniosku ze nie ma co liczyc-trzeba dzialac. Wtedy Jego sytuacja na rynku byla bowiem wiecej niz dobra. Ale ze byl naiwny ("nie kupimy Reiny!!!!") i za mocno zaufal de Zeuwowi, to ma teraz lekka lipe. Do Blau-Grana nie trafi 4 sure (a na pewno nie do 11tki) - tam, w przeciwinstwie do myslicieli z anfield nie ulepszaja tego co dobre. (Barca Campeos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Swoja droga, jakies info a proposofert winno wyplynac soon-wtedy zobaczymy czy Jurek przespal szanse (transferu zarazpo finale) i bedzie mial szczescie czy przespal szanse i wyladuje w europejskim sredniaku. Mam nadzieje ze jeszcze nie do rotterdamu-tam zdarzy wrocic zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
killy 2 late, Dudi - lap pierwsza okazyje... 05.07.05, 13:14 Juz kilkanascie gołot po zakonczeniu finalu LM krzyknalem do Brata ze i tak w Liverpoolu nie zmieni to postawy wladz klubu wobec Niego. Bynajmniej nie robi mi duzej satysfakcji ze wyszlo na moje... To prawda ze jurek mial slabsze momenty lub wrecz beznadziejne. Ale jest tytanem pracy, ponadto nie jest bez formy i gdyby pomyslal choc chwile racjonalnie po zaraz powrocie ze Stambulu, doszedlby do wniosku ze nie ma co liczyc-trzeba dzialac. Wtedy Jego sytuacja na rynku byla bowiem wiecej niz dobra. Ale ze byl naiwny ("nie kupimy Reiny!!!!") i za mocno zaufal de Zeuwowi, to ma teraz lekka lipe. Do Blau-Grana nie trafi 4 sure (a na pewno nie do 11tki) - tam, w przeciwinstwie do myslicieli z anfield nie ulepszaja tego co dobre. (Barca Campeo's!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Swoja droga, jakies info a proposofert winno wyplynac soon-wtedy zobaczymy czy Jurek przespal szanse (transferu zarazpo finale) i bedzie mial szczescie czy przespal szanse i wyladuje w europejskim sredniaku. Mam nadzieje ze jeszcze nie do rotterdamu-tam zdarzy wrocic zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Dudek powinien grać w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:47 Dudek powinien grać w Barcelonie, byłby zdecydowanie nr 1 w bramce. A Barcelonie właśnie najbardziej teraz potrzeba solidnego i doświadczonego bramkarza, gdyż fani Barcy mają już dość bramkarzy z gatunku "chodzących bomb zegarowych', które nie wiadomo kiedy wybuchną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Dudek powinien grać w Barcelonie IP: *.uni.lodz.pl 05.07.05, 13:57 ale dudek to bomba zegarowa ktora wuadomo kiedy wybucha i rozwali wysilek calej druzyny, wybucha w najwazniejszych i bardziej prestyzowych meczach, napewno z realem tak by wybuchla ze nawet sam forlan by sie zdziwil Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 "Koneser"naucz sie po polsku pisac,bo belkoczesz.. 05.07.05, 16:56 Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Niech pan odejdzie Gra z angolami jest ponizająca 05.07.05, 14:08 tak jak kntakty z nimi w jakiejkolwiek dziedzinie !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś