Gość: Polonia Re: Dziurowicz to palant IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 11:31 tylko taki fragment Jestem przekonany, że tak było. W Katowicach Polonia Warszawa wygrała dzięki sędziemu Gawronowi, a w Łęcznej załatwił nas Tomasz Cwalina. -------------------------------------------- odnosnie meczu z Polonia jesli juz koniecznie szukasz winnego to poszukaj wsrod swoich zawodnikow bramke na 3-2 dla Polonii strzelil Wijas,zawodnik GKS-u, nie pisze ze pilka jest czysta,bo wiem ze to syf jakich malo,ale oskarzenia tez powinny byc rzucane na kogos z glowa,a nie rozdawane na slepo na zasadzie mozna pluc na wszystkich bo nikt nie jest uczciwy zreszta tamten mecz w ogole nie nalezal do spokojnych,sedzia sedziowal pod GKS- kazdy kto ten mecz widzial moze to potwierdzic,a bydlo z hanysowa dwukrotnie zaatakowalo niczego sie niespodziewajacych przyjezdnych z Warszawy-przypominam byl to pierwszy mecz po smierci Papieza w zwiazku z tym organizatorzy meczu nie uwazali za stosowne zapewnienia jakiejkolwiek ochrony kibicom Polonii-policja byla sciagana na stadion w trybie awaryjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoBody Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: 217.153.179.* 04.08.05, 11:35 I bardzo dobrze Panie Piotrze, że zaczął Pan mówić. Może część dziadków, którzy manipulują naszą piłką da się dzięki temu usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.krzeczyn-wielki.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 11:40 brawo może wreszcie ktos przełamie ligę cudów. przeciez od dawna wiadomo ze polska liga swzczególnie w ostatnim etapie rozgrywki jest liga cudów i niespodzianek. a dzisiejsza obrona listkiewicza płynąca wprost ze słonecznej rumuni jest śmieszna i kompromitująca prezesa listkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEz Oglądałem kiedyś taki dokumentalny film.. IP: *.teta.com.pl 04.08.05, 11:49 ..Nazywał się 'Piłkarski poker'. Tylko że dopiero teraz się skapnąłem, że to nie był film fabularny, w dodatku komedia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiciu LISTKIEWICZ ! CO ? TY ......... LEŚNY DZIADKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selektor Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:00 ojoj szkoda gadać . najgorsza jest świadomość, że w pzpn nie ma kto posprzatać nie da sie samemu sobie odciąść głowy i to ,że nawet gdyby wszytsko zacząść od poczatku , to i takl wcześniej czy pużniej wszytsko zacznie sie od nowa drukowanie itd. poprostu zwiększa sie stawki biedna piłko biedna narązie pozostaje nam sie odciąść od tego wszystkiego i nie dokladać is enawet 1 groszem do tego procederu bojkot sponsorów , meczy i całej reszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Panie Dziurowicz, naprawdę nie wie pan jak Wisła IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.08.05, 12:02 to robi?!?! Mały quiz: 1. Kto jest właścicielem "Wisły"? - Telefonika 2. Jakiego surowca do swojej produkcji używa ta firma? - Walcówka miedzi 3. Kto m. in. jest w zarządzie firmy i Radzie Nadzorczej klubu? - Pan Ireneusz Reszczyński. 4. Gdzie przez długie lata był on Prezesem ds Handlu? - KGHM Polska Miedź 5. Kto jest właścicielem Zagłębia? - KGHM Polska Miedź 6. Kto sprzedaje walcówkę Telefonice? - Huta Miedzi "Orsk" KGHM Polska Miedź 7. Skąd się biorą dziwaczne rezultaty spotkań tych 2 drużyn? - Proszę spojrzeć na wahania cen walcówki na rynku w okresach bezpośrednio poprzedzających te mecze. Szczególnie na UPUSTY cen stosowane dla dużych odbiorców. To rozwiązanie nowej generacji. Nie ma przepływu pieniędzy do kogoś (można to zawsze wyśledzić). Pieniądze po prostu W OGÓLE NIE WYPŁYWAJĄ! One pozostają na miejscu do dyspozycji. Pozdrowienia dla naiwnych fanów Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.08.05, 12:07 LISTKIEWICZ ŚMIESZNY PAJACYKU WON!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:14 LUDZIE! BOJKOTUJMY ROZGRYWKI LIGOWE W POLSCE. JUŻ OD NAJBLIŻSZEJ KOLEJKI. OD C KLASY DO TZW. EKSTRAKLASY. NIE PŁAĆMY ZA USTAWIANE I ZŁODZIEJSKIE PSEUDOWIDOWISKA. W TYM PROCEDERZE UCZESTNICZĄ WSZYSCY - TRENERZY, PIŁKARZE, DZIAŁACZE, SĘDZIOWIE, A MY PŁACIMY ZA WSTĘP NA WALĄCE SIĘ STADIONY. OLEJMY ICH WRESZCIE I SPĘDZAJMY WEEKENDY Z WIĘKSZYM POŻYTKIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębie Sosnowiec Piotrek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:17 Dobrze zrobiłeś. Nie sądziłem ze to kiedyś powiem ale brawo chłopie. Teraz czekam co na to ministrowie, premier, prezydent. Jeśli nic się nie zmieni moja noga nie postanie na żadnym stadionie nawet na reprezentacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melon Pozdrawiam SUPER TRENERA - JANUSZA WÓJCIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:20 Pamięta ta pan 6-0 z Wisłą i cudowne wyniki ze Świtem który pod pana wodzą nagle zaczął grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PILKARZYK Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.kosa.net.pl 04.08.05, 12:25 1987 owczesny trener ruchu chorzow pan jacek machcinski powiedzial ze polska lige trzeba zawiesic na conajmniej 5lat!i zaczac od nowa!na kazdego czlowieka jest cena!druga sprawa przeciez nad pzpn-emjest jakis minister sportu?! pkol? nie interesuja sie tym!!! a gzdie jest 1-kibic polski kwasniewski?! najlepiej caly pzpn zawiesic zarzad tak jak wlodarczykaz pzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinek Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.kosa.net.pl 04.08.05, 12:29 BRAWO!BRAWO! DZIURA POKAZALES ZE MASZ JAJA!A NIE TAK JAK INNE KMIOTKI!PRAWDZIWI KIBICE ZYCZA CI POWODZENIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.szudek Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: 62.220.29.* 04.08.05, 12:30 brawo Pan Dziurowicz, wiecej mowic nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armeles Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:01 Więcej,dużo więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo To twój ojciec zaprojektował i wprowadził w zycie IP: *.warszawa / *.crowley.pl 04.08.05, 12:33 to bagno, a Listkewicza wina jest tylko to że nie miał siły albo pomysłu aby to zwalczyć. Dziurowicz jest człowiekiem bez żadnych zasad (do czego jawnie się w tym artykule przyznaje), więc nie powinno mu się bezgranicznie ufac, a tym bardziej wierzyć w czyste intencje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Syn nie musi/ nie jest taki jak OJciec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:16 mysle ze dziurowicz mlody ta wspolpraca z policja prokuratura zrobil wiecej dla oczyszczenia polskiej piolki tego bagna jak piszesz ziz listkiewicz przez te wszystkie lata prezesury . taka prawda niestety . apropo gdzie w artykule Dziurowicz mowi ze jest czlowiekiem bez zasad ? co tyt mu insynuujesz . ja tez nie mysle ze powniinismy mu w wszystko wierzyc ale popatrz z Antonim F i innymi sedziami 2 jeszcze mial racje . dzieki tym zatzrymaniom ktore zrobiono dzieki niemu jego wiarygodnosc rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: Syn nie musi/ nie jest taki jak OJciec IP: *.warszawa / *.crowley.pl 04.08.05, 16:37 jest jeszcze gorszy a jest bez zasad bo: kupował mecze, sam powiedział ze robi się wszystko nawet sprzedaje pzytjaciół, więc jeżeli sprzedaje przyjaciela to dla mnie nie ma zasad. Pozatym jest gorszy od ojca bo ojciec zbudował ten system, a on sie w nim wychował (co sam wspomina) i jest nim jeszce bardzie przesiaknięty. A te całe prowokacje to nie robi dla dobra piłki tylko z ewidentnej zemsty. Jego pomysly na naprawę piłki sa śmieszne. Zawodowi sedziowie hehe - beda mieli więcej kasy to nie wezmą w łape jasne, najlepszym przykładem sa zawodowcy piłkarze którzy dobrze zarabiaja więc nie sprzedaja meczy ;) Albo gremia do oceniania sedziów, kolejny debilizm. sam mówi ze korupcja zaczyna sie od najniższych lig, a jak tam mają gremia oceniać sędziego po meczu. Moze nakazac obwiazek nagrywania wszytskich meczy. Matko Dziurowicz zastanów sie co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.ols.vectranet.pl 04.08.05, 12:43 Jeżeli ktoś zna e-mail do Jaśnie pana Listka lub NAjwiększego Czyściciela Polskiego Futbolu proponuje wszystkim kibicom zacząc bombardować ich skrzynki. niech się troszkę podenerwują. Może jakąś nową komisję powołają, która nic nie zrobi albo podadzą się do dymisji. Kupą mości Panowie. Kupy niktt nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duchu Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:47 Ciekawe czy Listkiewicz zachowa sie fer i poda sie do dymisij czy nadal bedzie sie trzymal kurczowo stołka.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Korupcja w piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:02 A co na to wszystko Canal+, ktory pompuje pieniazki i "daje zyc" klubom. Na razie nie znalazlem komentarza do calej sytuacji, a w stacji tez nic nie dzieje. Nie wierze, ze stacja nie wiedziała o korupcji. Czy maja zamiar sie wycofać? Kiedy stacja sie ustosunkuje do nowej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.08.05, 13:03 tych "Panów" trzeba od razu pozamykać i może wtedy będzimożna zagrać w sts-ie obstawiając polską ligę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Władze rządowe powinny zareagować ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:10 Pan Listkiewicz musi być odwołany. Należy wprowadzić zarząd komisaryczny w PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w brawo panie dziurowicz ! walic dzialaczy ja panu d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:10 ziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
brca Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny 04.08.05, 13:11 Szacunek dla Dziurowicza!!! Dzięki za taką postawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzpn=dymisja {ALL} ***** AKCJA ***** IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.08.05, 13:11 Wiecie co ! Właśnie skończyłem czytać I część wywiadu i szlak mnie trafia jak czytam jak te szopki wyglądają od wewnątrz ! Nie mecze a szopki !! bo tego co przeczytałem niespodziewałem się nawet w najgorszych snach ! Owszem wiedziałem , że wałki są , że pzpn macza w tym palce - bo trudno , żeby wszystko odbywało się za plecami najwyższych władz ! ale na taką skale (?)!!!!! I doszedłem do wniosku , że my dla których się ten spektakl odbywa musimy "COŚ" zrobić ! Niemożemy czekać , bo wszystko zostanie załatwione na najwyższych szczeblach i rozejdzie się po kościach !!!! Cudów niezdziałamy - choć jest nas około 150 000 !!! Mi osobiście przychodzą dwa pomysły: 1) Można zbojkotować najbliższy mecz u nas ? / na wyjeździe ? i poprostu nieprzyjść ! Jeśli ktoś chce dobra swojego klubu to może kupić bilet , żeby klub nieodczuł tego na własnej skóze ! i pozostać w domu ! Oglądnąć mecz w tv w domu lub knajpie ! Napewno można by się dogadać z innymi klubami kibica i zrobić to na szerszą skale (?) rozgłos mórowany !!! Można to zrobić też tylko na własnym stadionie (?) i powinno dać efekt ! w końcu to najpopularniejsza dyscyplina i pokazywana jest w canal+ i stacji otwartej ! Dodatkowo wielki transparent np: "Czysta piłka z kibicami ! brudne bagno z wałkarzami !" /lub coś w tym guści , mnie osobiście rymy się nie kleją :)/ wersja druga: 2) To przychodzimy na mecze ale "zalepiamy" cały stadion hasłami takimi jak w/w lub: "PZPN - kończ waś wtydu oszczędź", "PZPN - Piłkarscy Związkowcy Przeciw Nraodowi" /zbyt patetyczne , nie ?/ itp. Wiem , że może niektórym wyda się to dziwne , ale na Boga niedopuśćmy aby całą sprawe przyciszono i skończyło się tak jak działania policji (3 miesiące , 3 płotki w więzieniu) ! Ten związek jest chory od korzeni , aż po korone i jak niewytrzepiemy zarazy z całego "drzewa" to po jakimś czasie znowu się rozprzestrzeni !!! Działajmy Panowie i Panie ! Działajmy ! Ps. oczywiście jeśli rozgrywki w ogóle się odbędą (?) Ps2. nie bawie się w Mickiewicza czy Słowackiego, chcę po prostu mieć pewność , że gdy ide na mecz to oglądam uczciwą rywalizacje a nie spektakle pzpnowskie !!!! Jeśli możecie to kopiujcie ten tekst /lub napiszcie inny/ i wlepiajcie na fora klubów kibica ! ?Niech się rozniesie na całą Polske ! błagam ! Serdeczne dzięki wszystkim którzy popierają tę akcje i chcą w końcu czystej i uciwej rywalizacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚ Re: ***** AKCJA ***** IP: *.plwaw.energis.pl 04.08.05, 19:27 Moim zdaniem co najmniej dwie kolejki trzeba zbojkotować i nie kupować żadnych biletów aby kluby poczuły to po kieszeni, z tego wywiadu wynika że zdrowy klub to wyjątek, w histori to pewno kazdy coś przekręcil. Nikt kibicom nie zwróci za stracone nerwy i za zakłady u buka. Na trzecią kolejkę proponuje przyjść, ale nie dopingować, poprostu oglądać w ciszy, 90 minut ciszy z powodu śmierci polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek81 OGÓLNOPOLSKI BOJKOT ROZGRYWEK PIŁKARSKICH!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:15 Czas skończyć z tym kabaretem! Nawołujemy do bojkotu następnej kolejki i to nie tylko spotkań I i II ligowych ale wszystkich lig okręgowych. Zostańcie w domach i chociaż raz odpuście sobie ten nieszczęsny kabaret jakim jest polska liga. Kupcie lepiej dziecku loda albo weście żony na piwko. Bedą to spewnością lepiej sporzytkowane pieniądze! Niech działacze zobacza puste trybuny, a sami niech podziwiaja ten kabaret. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzpn=dymisja {ALL} Re: OGÓLNOPOLSKI BOJKOT ROZGRYWEK PIŁKARSKICH!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.08.05, 13:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=27304303&a=27320905 ja również zapraszam do tej akcji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek81 BOJKOT ROZGRYWEK PIŁKARSKICH!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:16 Czas skończyć z tym kabaretem! Nawołujemy do bojkotu następnej kolejki i to nie tylko spotkań I i II ligowych ale wszystkich lig okręgowych. Zostańcie w domach i chociaż raz odpuście sobie ten nieszczęsny kabaret jakim jest polska liga. Kupcie lepiej dziecku loda albo weście żony na piwko. Bedą to spewnością lepiej sporzytkowane pieniądze! Niech działacze zobacza puste trybuny, a sami niech podziwiaja ten kabaret. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listkiewicz won Re: BOJKOT ROZGRYWEK PIŁKARSKICH!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.08.05, 13:45 Ja również zachęcam do tego typu działań !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=27304303&a=27320905 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedzia Re: BOJKOT ROZGRYWEK PIŁKARSKICH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:39 No no to sie wam w główkach poprzewracało!!!Człowieku zastanowiłes sie czy to cos da? Przyjda nastepni i znowu beda kradli i oszukiwali, taka jest niestety prawda o Polakach!(i nie chodzi tutaj tylko o piłke) Odpowiedz Link Zgłoś