Gość: z płocka IP: *.localdomain / 80.51.234.* 12.04.06, 09:33 zmieńcie nazwę tego radia i wszystko bedzie dobrze, możecie głosić swoje poglady ale nie mieszajcie w to Pana Boga i nie bądźcie świętokradcami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puknijsięwczoło Most... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 09:35 "Bożego Miłosierdzia" - obecnie ta przeprawa mostowa jest najlepszym przykładem drogi od Radia M. do Boga!!!!!!! Panie Marianie B. z LPR w P. - osiągnął Pan już taki poziom polityki (z małej litery - to nie jest przypadek), że mnie już ręce i nie tylko opadły!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Re: Apel stowarzyszenia SOS dla Rodziny Radia Mar 12.04.06, 15:40 O Boże! o czym on pisze ? Kościół chce upolitycznić calkiem. Nawiedziony albo niedopity!!!! Jeszcze jaden "fałszywy prokok" Nie ma na nich jakiejś trutki??????? A od mojego Kościoła to ci wara!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: Apel stowarzyszenia SOS dla Rodziny Radia Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:06 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3276522.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do B Re: Apel stowarzyszenia SOS dla Rodziny Radia Mar IP: *.c242.petrotel.pl 12.04.06, 17:22 "Drogi Ojcze, gościłem na antenie Radia Maryja jako jeden z inicjatorów nadania nowej przeprawie mostowej w Płocku nazwy Bożego Miłosierdzia" - chłopie czy ty widziałeś co piszesz ? czy wciskanie się do polityki dzrwiami pt. "radio Maryja' zaślepiło ci oczy? . Czy wzorem kaczuszek chcesz wykorzystać radio do swojej niby polityki i własnych korzyści?. dobra już więcej nie piszę bo to chyba nie ma sensu w dyskusji z takim dewotem i obłudnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś