Gość: tomekR Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.pbks.pl 11.08.05, 10:44 Brawo za bezkompromisowy tekst! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR Tomaszewski i spolka... IP: *.uwm.edu.pl 11.08.05, 10:48 Kolejny przyklad jak zamknac komus gebe za pomoca stanowiska. Kolejny raz ogladamy te same geby (Apostel, Strejlau itd itp) w innej konfiguracji innym ustawieniu. Jak cos moze sie zmienic kiedy caly czas w PZPN przewijaja sie starzy aferzysci, trenerzy i dzialacze nieudacznicy... Kazdy glosno krzyczy a z boku wyciaga lapy po lewa kase... Z drugiej strony - czy inny polski zwiazek sportowy radzi sobie inaczej? Tylko kamer i dziennikarzy w nich mniej - smrod czesto jeszcze wiekszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz BRAWO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:50 Nie ma sensu owijać w bawełnę - mafijne instytucje trzeba rozwiązywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja zawsze mówiłem Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.gfk.pl 11.08.05, 10:51 A ja zawsze mówiłem, że takiego kaleki dziennikarskiego jak R.Stec my czytelnicy Gazety NIEPOTRZEBUJEMY!.Już nie raz pan udowodnił, że o piłce nożnej to ma pan takie pojęcie jak Zabłocki na mydle. Jest to przykre dla nas kibiców- czytelników i kompromitujące dla jednego z najwiekszych polskich dzienników.Mam nadzieje, że w końcu ktos z pana otoczenia zrozumie, że amatorszczyzna dziennikarska na dłuższą metę żle sie kończy. Prawdziwy profesjonalista w pańskim zawodzie nie bierze się za coś o czym ma nikłe pojęcie. Proponuje panu podać się do dymisji a nie trzymac sie tego stołka narażając gazetę na wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEO Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.aster.pl 11.08.05, 10:54 Brawo Panie Rafale. Super artykuł pokazujący jak na dłoni "sprawnośc i prawdomównośc " Listkiewicza. Obawiam się jednak że jak się pluje świni na pysk to mówi że deszcz pada ale cóż trzeba pluć dalej aż sie schowa pod flegmą i juz sie spod niej nie wydostanie. Mam nadzieję że ni eodpuści Pan i Wasza Redakcja i zmusicie ta zakłamaną gnidę do odejścia. I pomyśleć że mam wspólne zdjęcie sprzed 10 lat z Listkiwiczem, ale to osobny temat. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seldon Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:57 Niech gazeta otworzy serwis w którym będzie można podpisać się pod oficjalnym protestem przeciw PZPN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: 213.77.35.* 11.08.05, 11:13 Nic dodać, nic ująć. Treść tego artukułu oddaje wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustrat FRUSTRAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:15 Stec zachowuje sie jak frustrat. Przeciez to tylko pilka nozna, nie warto sobie podcinac zyl. Zreszta korupcja jest w Polsce wszedzie, prawie, nie wiem czy on siedzi calymi dniami przed komputerem, czy udaje, ze obudzil sie z reka w nocniku. Poza tym, to kolejny raz kiedy zapamietale kopie lezacego, to nie jest w najlepszym stylu, chociaz, jak widac mozna sie dzieki temu wylansowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: FRUSTRAT IP: *.netten.pl 11.08.05, 11:40 jakiego leżącego?? o czym ty piszesz?? a może o kim?? o tym bonzie z Miodowej, który śmieje ci się w twarz?? to jest ten leżący?? czy tym leżącym są może raczej kibice, których robi sie w ch*** sprzedając i m ustawione widowiska za któe płaca nie małe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:35 Brawo Panie Redaktorze - UEFA i FIFA powinny zlikwidować to koryto. Tam już nie ma jednego błazna - wszyscy się zbłaźnili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Leśne dziadki z PZPNu IP: *.chem.uw.edu.pl 11.08.05, 11:41 Leśne dziadki powinny sie zajac uprawa dzialek i wspominaniem na emeryturze zlotych dla nich komunistycznych czasow a nie rozpieprzaniem polskiej pilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk za mało konkretów-nie wiem czym sie podniecacie??? IP: 217.153.71.* 11.08.05, 11:42 Niestety odpowiedź Pana Redaktora na list Listkiewicza jest mało konkretna. W ten sposób nie wygramy z tym bagnem.Te kłamstwa to raptem jedna niespełniona obietnica (tak swoja droga wszystkie osoby publiczne składają obietnice bez pokrycia). Odpowiedź powinna zawierac konkretne zarzuty, bo inaczej rzeczywiście artykuł trzeba przenieść do faktu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.bphpbk.pl 11.08.05, 11:47 Listkiewicz musi odejsć! Głaskanie nie pomoze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.dsl.pipex.com 11.08.05, 11:47 zawieszaja dziurowicza ktory rzeczywiscie handlowal ale sie przyznal a wy szmaciarze bedziecie sie kryli wzajemnie zamknac listkiewicza i wszystkich z niby zwiazku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:51 Zgłaszam swe poparcie dla red. Rafała Steca (zreszta mojego ulubionego felietonisty:)). Swoją drogą ciekawe jaka bedzie odpowiedz PZPN na ten artykuł. Pewnie zbojkotują Gazete jak działacze LPR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.dsl.pipex.com 11.08.05, 11:52 mialem szcunek dla tomaszewskiego ale niestety ten koles tak koles w najgorszym znaczeniu lize teraz d....... listkiewiczowi i innym gosciom z pzpn-u szkoda mi pana i wy nigdy nie uzrowicie polskiej pilki jezeli chlopaki sami nie zagraja a na wembley to byl chyba niezly fuks..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re:listkiewicz won sendziowac wna marsie!!!!!!!!!! IP: *.shl.pl / *.shl.pl 11.08.05, 11:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:58 Bardzo dobrze, nie wolno sie omamic listkiewiczowi, trzeba zrobic prawdziwa rewolucje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa 11.08.05, 11:58 Pan, Panie Listkiewicz nie ma żadnego honoru. Nie może byc prezesem osoba nie posiadająca honoru. Wiadomo, że tak jak i pozostali w PZPN jesteście całkowicie, na różne sposoby, umoczeni. Pora na dymisje a nie kurczowe trzymanie się fotela. Nic Pan dobrego nie zrobił i lepiej bedzie dla Pana i dla piłki noznej w tym Kraju jeżeli Pan z całą ekipą zwinie majdan i poszuka sobie Pan innej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzk Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: 82.160.20.* 11.08.05, 12:01 Popieram Pana w pełni!!Do Jaskiniowców nie można przemawiać z ogładą-Trzeba walić maczugą w łeb !!!Senator Lato [SLD] mówi jak Miller ta sama stajnia.Te same zachowania.PANOWIE Z PZPN-u wyciągnęli Pana Gorskiego ze szpitala aby bronił Listkiewicza . Co to ma wspólnego z korupcją i przekrętami w piłce nożnej.Nie mam słów do dosadnego określenia poziomu umysłowego Panów Listkiewicza , Lato ,Tomaszewskiego,Piechniczka i pozostałej zgraji mafii Piłkarskiej. Panie Rafale proszę dalej atakować PZPN!!!Trafnie Pan dobiera słowa do powagi sytuacji . Dla jaskiniowców potrzebna jest tylko maczuga . Po Łbach! Może jak zaboli -to wtedy oderwią się od koryta. Tak piszę bo jestem bezsilny! Gdzie praworządność w tym Państwie. Gazeta Wyborcza To ostatnia moja nadzieja w przywrócenie normalności!!Listkiewicz i pozostali z mafii powinni trafić do więzienia . Dowody są !! Niech wkroczy prokurator i sąd. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarAs Michał odejdź dla dobra polskiej piłki IP: *.lodz.mm.pl 11.08.05, 12:07 Panie Listkiewicz odejdź pan dla dobra polskiej piłki. Zrób to człowieku jak najszybciej jedź na Węgry, albo przytul jakąś posadkę w fifa czy uefa. Kończa waś wstydu oszczędź sobie i polskiej piłce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:11 Brawo wspaniały artykuł! Chciałbym bardzo (chociaż wiem, że to niemożliwe) żeby Pan Michał wziął sobie przynajmniej 1/2 tego tekstu do serca :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Rzeczywiście z Kaziem Górskim to przegieli ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:22 Posadzili biednego staruszka jako fasade która ajkoby miała by bronić ich wałków. Zirytowało to mnie na maxa i tu się z Rafałem zgodze. Poza tym ten artykuł dość konkretny i to mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Małe kłamstewka i duże łgarstwa prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:25 Rafał generalnie ma rację ale... PZPN(R)to jeszcze strzy sprawdzeni w boju działacze różnego szczebla, większosc z nich paieta czasy gen. Ryby, tow. H.Loski, tow. Kapitana, tow.Dziurowicza (papcia) i wilu innych. Ci ludzie nie potrafia inaczej, nie chcą, nie mogą, są .... zarobieni. Działają zgodnie ze stara zasadą " nie sprawdził się w rolnictwie to przejdze do sportu" tak jak Saks, Kowalczyk czy Heńderek. Dalej kombinuja ile drużyn w I lidze (kiedys to chociaż było "społecne zapotrzebowanie na pierszo ligie zgłoszone przez I sekretarza KWPZPR) kombinuja kto komu ma sędziować (Alojz Jarguz z Suwałk swój chłop na Ślunsku)kombinują jakby tu zarobić, kombinują..... bo nic innego nie potrafią. Tego się nauczyli za niboszczki partii i teraz tych metod za nic nie zmienią a najgorsze jest to ze uważają je za dobre, sprwdzone i jedynie słuszne. Jeśli działacz Listiewicz weżmie przykład z tow. Rakowskiego, który smutnym głosem nakazał "Sztandar wyprowadzić" i czy to był koniec, na gruzach natychmiast zakiełkowały nowe socjalistyczne idee pod przywództwem tow. tow. Kwaśniweskigo i Milera. Nie mozna na to pozwolić bo PZPN(R) się odrodzi w innej "demokratycznej" formie. Po wyprowadzeniu sztandaru trzeba kilka razy zaoorać, skopać, jescze raz zaorać i zasiać nowe całkiem nowe inaczej wróci stare tak jak wraca Tomaszewski, Strejlau, Pichniczek i inni. Odpowiedz Link Zgłoś