andyko 26.08.02, 08:03 nie mogłem znaleźć takiej możliwości w innym miejscu, dlatego piszę to tutaj. Dlaczego nie można znależć aktualnej tabeli naszej ligi? Wydaje mi się, że powinna być w głównym menu strony 'liga polska' pozdrawiam Andyko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Jedenastka 4. kolejki IP: 213.25.190.* 26.08.02, 09:31 andyko napisał: > nie mogłem znaleźć takiej możliwości w innym miejscu, dlatego > piszę to tutaj. > Dlaczego nie można znależć aktualnej tabeli naszej ligi? > Wydaje mi się, że powinna być w głównym menu strony 'liga polska' > > pozdrawiam > > Andyko Popieram. Panowie z GW bardzo chetnie krytykuja brak profesjonalizmu u innych (TVP, reprezentacja), a nie widza tego u siebie. Jest jeszcze jedna sprawa - dlaczego strony serwisu sportowego otwieraja sie tak dlugo? Czy ich serwery stoja w Bialorusi? Tabele mozna znalezc u konkurencji w sport.onet.pl, no i ten serwis dziala duzo szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Jedenastka 4. kolejki IP: *.cern.ch 26.08.02, 11:43 > otwieraja sie tak dlugo? Czy ich serwery stoja w Bialorusi? > Tabele mozna znalezc u konkurencji w sport.onet.pl, no i ten > serwis dziala duzo szybciej. Zgadzam sie i coraz czesciej korzystam z onet.pl Jak sie nic nie zmieni to gazeta.pl straci kolejnego uzytkownika. Albo robice porzadnie portal albo gazete, zdecydujcie sie wreszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś