Gość: Kibic Re: Trwają mecze Idea Ekstraklasy IP: *.aster.pl 28.08.05, 15:18 No to mamy pierwszą bramkę Żurawia dla Celtów :) No to rozkręcaj się panie Maćku.. livescore.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Wisła wygrała w Wodzisławiu rok temu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:48 ...a nie od 2001r...kompletna niewiedza i byk juz w pierwszym zdaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Trwają mecze Idea Ekstraklasy IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 28.08.05, 19:01 Jeden nie-remis jak dotychczas. Chłopaki świętują "awans" Wisły czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikiFans :))) Re: Trwają mecze Idea Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:58 Noz ku.. mac! :))))))))))))) Ktora lama robila relacje na zywo z meczu Wisla - Zaglebie? :)) Jakie 3-1? Jakie 3-1? :)) A bramka Chalbinskiego w 87 minucie iostatnie 5 minut nerwowki, to co? :)) Chlopaki, zlitujcie sie, blagam... :))) ZENADE ODSTAWIACIE JAK JASNA CHOLERA...3-1...EHH...chcialbym... A moze to mi sie przywidzialo i tej bramki wcale nie bylo? :)) Ehh, za takie bledy to powinni z miejsca po premiach leciec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikIFans Re: Trwają mecze Idea Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:59 Jakby ktos sie nie zorientowal z koncowki mojego posta...Wisla wygrala, ale 3- 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK Re: Trwają mecze Idea Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:59 BRAWO WYBORCZA MACIE SUPER REDAKTORÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Coraz lepiej 28.08.05, 21:08 Coraz ciekawiej się robi. Groclin nie potrafi wygrać z Łęczną, Wisła Kraków z Odrą. A co będzię w pucharze uefa? Znowu blamaż jak w zeszłym sezonie Amica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta _______________________CZYTAJ.to IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.08.05, 21:27 NORMALNIE TO JUZ NIE JEST SMIESZNE ! To jakis totalny komleks nizszosci chyba ! cracovia wspiera protest Lecha bo tez ich bardzo boli ze KP nie sponsoruje Kolejorza ? nie bdzcie smieszni ! To zwykly zal ktory wam sciska dupe ze Wisla potrafi sobie zalatwic sponosra a wy nie ! To co pokazuja kibice Crxy to juz calkowite dno . Nie mowiac juz o szmacie : Liga mistrzów nie dla idiotów . Nie wiem czy kibice Cracovi w swej nienawisci dostrzegli ten maly drobiazg ze ich Cracovia tez nie gra w LM ?! Czyli sami siebie tez nazywaja idiotami ? Gratulacje ! Ja tego nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem . Polska pilka jaka jest kazdy widzi . Brak kasy odczuwaja wszystkie kluby a ci zakomleksienie kibice zamiast wspierac sponsorow ktorzy chca sie bawic w pilke to robia wszystko zeby skutecznie zniechecic wszystkich ! ja tam z oczywistych wzgledow za Craxa nie przepadam ale nie przyszloby mi do glowy zeby bojkotowac comarch /korzystam w pracy z ich oprogramowania / . Idac tym tokiem rozumowania to co mam przestac placic podatki , oflagowac sie i wyjsc na ulice dokonac samospalenia w protescie przeciw sponsorowaniu Craxy przez moj ukochany Krakow ? Ludzie troche rozumu ! mozemy sie nienawidzic ale nie powinnismy srac we wlasne gniazdo ! Sponssorzy sa potrzeni wszystkim Polskim klubom i nie wolno nam ich zniechecac . popieram pomysl bodajze Zarzecznego ze powinien byc zakaz wywieszania glupich hasel na plotach ! To jest poprostu zalosne bo przeciez KP to powazna firma i podpisanej umowy sponsorskiej i tak nie zerwa tylko dlatego ze kibicow Craxy nie stac na dobre piwo ! To nie wina KP ani Wisly ze stac ich tylko na wino marki wino i inne czachojeby , ktorych dzialanie juz widac )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com Era-W KRAKOWIE JESTEM SPALONA (hejah) IP: *.icpnet.pl 28.08.05, 21:38 tyskie-W KRAKOWIE BĘDZIEMY SPALENI(hejah) To co mają sponsorzy z inwestycji w skisłą.A czytałeś to na Cracsie.Liga mistrzów-nie dla idiotów.Dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech poz to idiota tak samo głupie jak www.bojkotblablabla ! debile IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.08.05, 21:51 ziemniaki to ziemniaki ! nic tego niezmieni ! wali wiochą na kilometr ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MasterXXX Re: _______________________CZYTAJ.to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:00 KP dała dupy. Ich sztandarowe piwo nazywa się Lech a Lecha nie spąsorują tak jak tą zaje..ą wisłe. KP zawszedeklarowało przywiązanie do regionu (wlkp) a teraz pokazują że tylko chcieli zarobić a nie wspomóc wielkopolske. Żal mi KP. Niej pijcie piwa lech tyskie redds pilsner i miller bo to największe gó.. na świecie Wisła jest dobra dlatego że ma kase i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Skończyły się (i dobrze!) mecze Idea Ekstraklasy IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 28.08.05, 22:10 Na 8 meczy JEDEN roztrzygnięty! Co to żałoba po "awansie" jednej Wisły i odpadnięciu drugiej oraz Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)eonZawodowiec a co twoja pogoń leszczu pokazała ? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.08.05, 22:20 bić się o pietruszke to nie żadna sztuka ! niech pogoń najpierw zagra w UIFEA a potem się leszczu na baterie wymądrzaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH a niech idzie w pierony ta oferma Zieliński ! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.08.05, 23:58 kogo to obchodzi ! niech się rozpadnie ten wiejski klub ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oilers Re: Trwają mecze Idea Ekstraklasy IP: *.abhsia.telus.net 29.08.05, 00:01 W isla wygrala przeciez w wodzislawiu w ubieglym sezonie-nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLka odra kupiła mecz ! i dzięki sędziemu wygrała ! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.08.05, 00:18 choć dla Wisły powinny być minimum 2 karne ! żenada te mecze na tym zadupiu ! żenada ! kogo ten wiejski piknik obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro-wo-kator cracovia to piłkarska mandaryna :-] ha ha ha IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.08.05, 00:31 ten sam poziom :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Trwają mecze Idea Ekstraklasy IP: *.promax.media.pl 29.08.05, 13:43 Weżcie sobie do legii Kaczmarka, może uda mu się utrzymać w I lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-] zieliński jest dobry ! niech ich spuści do 3 ligi IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.08.05, 14:09 :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeO Wisła Kraków! IP: *.tele2.pl 29.08.05, 14:29 Wisła w Wodzisławiu ostatni raz wygrała 17 października 2004 roku. Było 2:1.. Odpowiedz Link Zgłoś