Dodaj do ulubionych

Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły

IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 30.08.05, 01:09
odejdź głupcze
Obserwuj wątek
    • Gość: Baqu Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 01:31
      idz Pan w Ch. ! kontrakt sie lepszy chcialo, Wisle sie kochalo, a teraz co ?
      • Gość: m Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 02:21
        załatwił wszystkie 3 bramki w pierwszym meczu z cieniarzami greckimi, a to i
        tak nic nie dało, więc nie ma sensu się kisić w tym syfie krakowskim, nawet
        jajk się okazuje stadion jednak nie powstaqnie, bo urzedasy zawalili, więc
        niech wyjeżdża, ale nie do drugiej ligi...
        Niech poczeka na ofertę n.p. ze szkockiej, to słaba liga i dałby sobie radę...
        • Gość: @@@ Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:19
          Mam 31 lat, na co ma czekac? Ale i tak go nie puszcza, "jak sie znajdzie
          nastepca", to stara wymowka Cupiala, przeciez zostal tylko jeden dzien do
          zamkniecia okna transferowego.
          • Gość: Też magazynier Co tam u tego cupiała się dzieje?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:45
            W kablach sobie nie radzi, w sporcie sobie nie radzi ciekawe czy to na "P" jeszcze mu wychodzi hehehe
            • Gość: tyggg Frankowski spory kawał życia grał w Wiśle Wnadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:00
              na awans do LM. Długo wierzył w Wisłę, i starał się robić wszystko, żeby pomagać
              klubowi. Ale jednak nic z tego nie wyszło - Wisła kolejny raz odpadła z
              eliminacji do LM. Przyzwoitość wymaga aby Ciupał pozwolił mu odejść. Nie mówię,
              ze prezes zawsze powinien ustępować (np. w przypadku Uche nie). Ale Franek już
              dość długo robił na klub.
        • Gość: Kuba Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:36
          Frankowski za rok będzie miał 32 lata ! Który będzie chciał go za rok ? Jeśli
          teraz nie odejdzie to już później tego nie zrobi. Szczerze powiedziawszy to
          lepiej dla niego aby został w Krakowie. Jednak być piłkarzem Mistrza Polski to
          większy pretiż niż być piłkarzem drugoligowego Levante.
          • Gość: Jarek Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: 62.154.173.* 30.08.05, 12:04
            Byc pilkarzem Mistrza Polski to prestiz? Chyba zartujesz. Jaki prestiz. mistrz
            Polski to wlasciwie mistrz jakiej ligi - troche lepszej niz podworkowa. Kiedys
            Eurosport eksperymentowal i pokazywal skroty z roznych "dziwnych" lig - nawet z
            wegierskiej, ale jakos zeby cos z polskiej pokazac, to nikomu tam do glowy nie
            przyszlo. No ciekawe dlaczego. Pewnie dlatego, ze to kolejny efekt
            antypolskiego wszechswiatowego spisku.
            • Gość: tyggg Jaki prestiż ma Rasiak a jaki Frankowski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:05
              Niestety druga dobra liga to dla wszystkich więcej niż Polska pierwsza. Nawet
              Niedzielan ze słabiutkiego klubu jest wysoko ceniony.

Polska liga aż tak słaba nie jest - słaba moim zdaniem Wisła Płock prawie
              pokulała tego Szwajcara. Moim zdaniem na wyniku zaważył sędzia (choć to do końca
              nie tłumaczy ich). Największy zawód zrobiła Legia, ale czego oczekiwać po
              zespole ktory na własnym stadionie przegrywa 0:2 z Groclinem w przeciętnej formie.
    • Gość: fazi Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.08.05, 02:19
      powinniscie mu palanty podziekowac za to co zrobil dla Wisly,a nie pisac teksty
      w stylu "> odejdź głupcze".jesli chce odejsc,no trudno,wypada zyczyc powodzenia
      i ...dzieki Franek za wszystko.co do kalego to kij z nim i banan mu na droge.
      • Gość: fpv Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 30.08.05, 08:45
        Franka trochę szkoda... dzięki Stary za wszystko... a Kalu może wypier...ać bez słowa!
        • Gość: kierownik Murzyn nic nie zrobil, murzyn moze odejsc. IP: 212.190.72.* 30.08.05, 10:17
          Tak jest ! Tyle, ze tu nawet nie mozna napisac "Murzyn zrobil swoje, murzyn
          moze odejsc", bo robic to mu sie za bardzo nie chcialo...
    • Gość: sikor Uche idź już sobie i nie wracaj IP: *.pliva.pl 30.08.05, 08:55
      • Gość: hepik Re: Uche idź już sobie i nie wracaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:58
        Nie wiadomo ile w tym prawdy ale stawianie sprawy-nie pojadę na reprezentacje
        ,jeśli nie dostane zgody na transfer -nie fair.
    • Gość: fan_jagi Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:57
      Białystok czeka :-)
    • Gość: POKi statystyki Franka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:01
      pisal chyba ktos pijany...
    • Gość: Kristo Brak ambicji!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:11
      Franek opamiętaj się!! Czy II liga to jest szczyt Twoich marzeń? Klub, w którym część piłkarzy to amatorzy(bez kontraktu). Przemyśl to!!!
      • Gość: elibre Re: Brak ambicji!! IP: *.reynet.pl 30.08.05, 11:13
        dokladnie! i ta kasa! 400.000 dla klubu :/ Ale niestety z koniczynkami ine
        pokazal sie z najlepszej strony(i nie do konca byla to jego wina) Ale wierzmy
        ze trafi do jakiegos niezlego zespolu! :)
      • Gość: wine_man Re: Brak ambicji!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:22
        ...mają za to najtańsze wino w Hiszpanii, ale nie butelkują tylko a beczkach
        sprzedają, więc po meczu będziesz mógł się Tomku zrelaksować, a i okolice ładne,
        żonie się spodoba. A na kadrę Oli będzie wpadał.
      • Gość: dlnmktw Re: Brak ambicji!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:09
        Dokładnie! Zarobisz pewnie trzy-cztery razy lepiej niz w Wiśle! Zastanów sie
        jeszcze!
    • Gość: menuet Frankowski IP: *.com / *.com 30.08.05, 09:24
      To jedyne rozwiazanie dla Tomka. Z meczu z Panatinaikosem wyciągnął właściwe
      wnioski; drużyna , w której bramki strzela tylko 'jeden' [myslę tu o
      zmarnowanych okazjach Zięciuka i braku dobitki wslizgiem Brożka.] nie ma
      przyszłości, a dla niego to ' ostatni dzwonek'.
      P.S.
      Dlaczego Młynarski nie założy płatnej szkoły dla bramkarzy? 90% zajęć
      to 'bramkarz na przedpolu bramki'. Nikt tego dzisiaj nie umie.Dudek, Majdan
      liczą głownie na swoj reflex'. Często wychodzi z tego siatkówka. Grecy
      wiedzieli ,że Majdan silne strzały nawet prosto w siebie odbija.Olisadebe
      poszedł jeszcze przed strzałem do bramki. On wiedział...
      • Gość: muka! Re: Frankowski IP: *.aster.pl 30.08.05, 09:29
        Przepraszam bardzo, ale kto to jest Młynarski?
        • Gość: Fan Re: Frankowski - no ja przepraszam... IP: 193.24.24.* 30.08.05, 10:07
          ... ale z takim pytaniem na forum fanów piłki nożnej? Waldemar Młynarczyk -
          jeden z najlepszych polskich bramkarzy w historii - Widzew Łódź, FC Porto. Jako
          drugi Polak (po Z. Bońku) zdobywca Pucharu Europy Mistrzów Klubowych z FC Porto
          oraz zdobywca Pucharu Interkontynentalnego.
          Swoją drogą to nie wiem czy akurat Młynarczyk byłby najlepszym nauczycielem gry
          na przedpolu. Polska-Brazylia (0:4) podczas Mundialu w Meksyku 1986... ale
          wtedy podobno słońce go oślepiło przy wyjściu do dośrodkowania.
          • Gość: gosc Re: Frankowski - no ja przepraszam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:11
            kolego fanie pilkarski Józef Młynarczyk a nie Waldemar!!!!
          • Gość: chris*** Re: Frankowski - no ja przepraszam... IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 30.08.05, 10:13
            jozef mlynarczyk...
            • Gość: muka! Re: Frankowski - no ja przepraszam... IP: *.aster.pl 30.08.05, 10:26
              Ale ja pytałem nie o Józefa Młynarczyka, tylko o jakiegoś Młynarskiego, na
              którego powołuje się Menuet :)))
              • admac Re: Frankowski - no ja przepraszam... 30.08.05, 10:29
                Mlynarski i Mlynarczyk to dwie rozne osoby:P
      • Gość: menuet Re: Frankowski IP: *.com / *.com 30.08.05, 12:05
        Przepraszam !!! Akurat Pan Wojciech spiewał... Oczywiście ,że Józef
        Młynarczyk...
    • Gość: outsider Frankowski prosi o czasowe przeniesienie do rezerw IP: *.usinet.it / *.gruppocredit.it 30.08.05, 09:28
      zwykle dobrze mu to robi

a o tym murzynie nie ma w ogole co rozmawiac
    • Gość: mo Postawa Frankowskiego niemiło mnie zaskakuje IP: *.crowley.pl 30.08.05, 09:35
      Zamiast ganiać między menedżerami a właścicielami klubu Uche mógłby zacząć
      biegać po boisku w obie strony a nie tak jak w drugim meczu z Grekami tylko w
      jedną. Jego postawa już od dwóch lat burzy zespół i nikt nie może się z nim
      uporać - czy Kalu jest jedynym pomocnikiem dobrej klasy???Każdy szanujący się
      zespół z lig zagranicznych pocałował by Kalu w d.... i poszukał nowego mniej
      rozkapryszonego niby gwiazdora. Poszedł do tego Bordoux i nic nie wskórał.
      Co do Frankowskiego to jego postawa mnie negatywnie zaskoczyła. Jeszcze dwa
      sezony temu zasilał rezerwy rezerw Wisły. Ma jeden dobry sezon-no niech będzie
      BARDZO DOBRY-i już mu woda sodowa do głowy uderza. Co to kurka ma być że się
      szantażuje wszystkich że jak nie dojdzie do spotkania z Cupiałem to on się nie
      zjawi na kadrze-to jakaś szopka jest. Obydwaj zachwoują się jak małe
      rozkapryszone dzieciaczki które nie dostały zabawki. Frankowski duuuuuuuuużo
      stracił w moich oczach. I czego On chce szukać w 2 lidzę Hiszpańkiej - nadziei
      że zauważy go Real,Barcelona czy chociażby Deportiwo??? Przykłady Niedzielana
      czy Olego pokazują że bycie gwiazdą na Polskich stadionach nie przekłada się
      wprost na skuteczność w lidze greckiej czy holenderskiej. Chyba lepiej jest
      grać chociażby w pucharze UEFA i robić wszystko by zajść jak najwyżej niż
      biegać po boiskach hiszpańskiej 2 ligi. No ale być może to ja jestem jakiś
      nierozumny albo poprostu jest im tutaj za zimno.
      • Gość: elibre Re: Postawa Frankowskiego niemiło mnie zaskakuje IP: *.reynet.pl 30.08.05, 11:25
        prawie sie zgodze oprocz tego, ze jednak troche bramek strzelil i to jego
        sukces, wiec jakastam gwiazda (gwiazdka) mozna go nazwac.
        pozdr.
    • Gość: Jagiellonia Fan ZAPRASZAMY NA STARE SMIECI DO JAGI !!! IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 30.08.05, 09:51
    • Gość: Szycha The Killer Czego chce Frankowski??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:06
      Nie potrafie zrozumieć dlaczego Frankowski chce odejść! W Wisle ma dobry
      kontrakt(220 tys euro rocznie jeśli sie nie myle) jest NAJWIĘKSZĄ GWIAZDĄ
      polskiej może i słabej ligi, jest bogiem naszych boisk a w porównywalnej
      poziomem 2 lidze hiszpańskiej będzie NIKIM!!! A jeśli chodzi o kontrakt z
      Levante to ciekawe ile więcej mu zaproponowali(np.300tys.euro rocznie to jest
      więcej niż w Wiśle ale trzeba doliczyć koszty życia-dużo wyższe niż u nas) Więc
      może chodzi o to że nie lubi Reprezentacji w której jest uwielbiany przez
      kibiców i jak się ukryje w II lidze w dalekiej Hiszpanii to trenerowi nie będzie
      się chciało fatygować by go zobaczyć??? A może chodzi po prostu o klimat? To
      jestem w stanie zrozumieć...(A może Franek nie lubi łowić tyle bramek co? I nie
      lubi P.Uefa? A może zwariował????)
      A Uche odwala swój numer już po raz kolejny więc nic się nie nauczył że marni
      piłkarze jakim jest Uche, na Zachodzie NIE ZROBIĄ KARIERY (vide jego występy w
      miernym Bourdeaux) Więc powinni go w Wiśle ładnie pożegnać kopniakiem w tyłek...
      I tyle!
      • Gość: wiatrak i wiatr Re: Czego chce Frankowski??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:31
        chce realizowac sie sportowo. dobry kontrakt to nie wszystko ty typowy matole
        co leci na ciepla posadke z dobra kaska!! :) smierdzisz mi tu malizna!! a
        Franek to do wielkiej pilki stworzony. a nie na brudne podworka pzpnoskich
        swin. barca dl;a franka. barca dla franka barca dla franka
        • Gość: raven Re: Czego chce Frankowski??????????? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 30.08.05, 13:37
          Jakby sie po Franka zgłosiła Barca to pewnie już od soboty byłby jej
          zawodnikiem. Ale przechodzenia do jakiegoś podrzędnego amatorskiego klubiku o
          poziomie zblizonym do Polskiej III ligi to juz jest kretyństwo. pozdro
          śmierdzący wietrze
        • Gość: Szycha The Killer Re: Czego chce Frankowski??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:16
          Że niby Levante gra wielką piłkę?? Jaja sobie robisz czy jesteś po prostu kretynem?
        • Gość: Szycha The Killer Re: Czego chce Frankowski??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:18
          A z tym PZPN masz całkowitą rację! Precz z Listkiewiczem!!!!
    • Gość: cyg@nek Dzięki Franek i powodzenia! IP: *.osk.enformatic.pl 30.08.05, 10:13
      Życzę Frankowi żeby dostał dobry kontrakt w Levante. Życzę mu 50 bramek w
      sezonie i awansu do I ligi hiszpańskiej. Franek to wielki gracz i zasługuje na
      szacunek.
      Takie kluby jak Wisła muszą się godzić ze sprzedażą swoich najlepszych
      zawodników. Stale powinny kupować tanio, promować i sprzedawać drogo. Kluby
      holenderskie (nawet te największe) i Dukla Praga żyją takim schematem i nie
      narzekają. Dziś widać, że nie miało sensu zatrzymywanie na siłę Uche. Trzeba
      było sprzedać go do Ajaxu, kupić dwóch takich jak Paulista i jeszcze by zostało
      na wypromowanie dwóch młodych. Zrozumiał to Drzymała z Groclinu. Sprzedaje
      najlepszych, a mimo to Groclin cały czas ma ciekawą drużynę i mam nadzieję, że
      udowodni to w tegorocznym PUEFA.
      Jednorazowy wyskok w LM nie zbawił ani Widzewa(Widzew właściwie pogrążył), ani
      Legii. Tylko mądre prowadzenie transferów wypromuje polskie kluby.
    • Gość: chris*** tylko nie levante! IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 30.08.05, 10:20
      franek! to za slaby klub dla ciebie! zaslugujesz na wiele lepszy.
      400 tys € ???? przeciez to jest k..wa zart!!!! ten zawodnik wart jest minimum
      1,5 mln €.
      • Gość: kaska Re: tylko nie levante! IP: 212.160.127.* 30.08.05, 11:45
        kolego, on jest wart tyle, ile ktos chce za niego zaplacic. to sie nazywa wolny
        rynek.
      • Gość: marcin Re: tylko nie levante! IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 30.08.05, 12:32
        co ty pier....???? tyle to on bylby wart jakby gral w niemczech... Primo on ma
        31 lat... Secundo skad oni maja wiedziec, ze sie sprawdzi za granica...?
    • Gość: Franek to gość! Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:21
      Jaki głupcze?????? Nie pomyślałeś że franek mógł sie już wypalić w wiśle ,może mu brakować motywacji ,chęci nie pomyślaleś o tym ????? Ja jestem za tym żeby odszedł żeby zmienił otoczenie to mu dobrze zrobi a w pamięci kibiców powinien zostać zapamiętany jako wyśmienity snajper a nie jakiś głupek który uciekł z tonącego statku PAMIĘTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kurciusrobert Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły 30.08.05, 16:04
        Gość portalu: Franek to gość! napisał(a):

> Jaki głupcze?????? Nie pomyślałeś że franek mógł sie już wypalić w wiśle ,może
        > mu brakować motywacji ,chęci nie pomyślaleś o tym ????? Ja jestem za tym żeby o
        > dszedł żeby zmienił otoczenie to mu dobrze zrobi a w pamięci kibiców powinien z
        > ostać zapamiętany jako wyśmienity snajper a nie jakiś głupek który uciekł z ton
        > ącego statku PAMIĘTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok masz rację ale po co przedłużał sam kontrakt??
        albo się jest konkretnym gostkiem albo się dupą zamiata?
        • Gość: kerkez Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 16:17
          Gdyby nie przedłużył kontraktu to klub by nic za niego nie dostał........
    • Gość: winiciusz Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 30.08.05, 10:21
      jak chca isc to niech ida uche wiadac nic nie zmadzrzal
    • Gość: Tomasz Frankowski TOMEK FRANKOWSKI - MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:23
      PROSZE WAS SERDECZNIE DAJCIE MI ODEJSC. ILE JESZCZE BRAMEK MUSZE STRZELIC ZEBY
      WAS ZADOWOLIC I SPLACIC DLUG KU WISLE MEJ. HEEEJ. CHCE ISC DO HISZPANII BO TAM
      JEST CIEPLO I MILO. A WPOLSCE I TAK WSZYSTKO OSIAGNALEM. CHCIALBYM TYLKO Z
      HISZPANII WYBIC SIE DO JAKIEGOS DOBREGO KLUBU W EUROPIE NP. DO LECHA POZNAN.
      HEJ KOLEJORZ HEJ KOLEJORZ HEJA HEJA HEJ KOLEJORZ!!!!!!!!!!!!!!!! LECH LECH
      KOLEJORZ....SIALALALA SIALALALA HAEEEJ KOLEJORZ!!!
      • admac Re: TOMEK FRANKOWSKI - MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT 30.08.05, 10:27
        Kolejorz Rulezz:D
    • Gość: artur Frankowski olewa kadrę! Pogonić go! IP: *.arcor-ip.net 30.08.05, 10:43
      Chęć odejścia z Wisły mnie aż tak nie boli, jak moment jego odejścia.
      Na dniach Polska gra arcyważne mecze z Austrią i Walią, a FRankowski grozi
      zbojkotowaniem kadry! A pogonić tego piłkarzyka w cholerę!
      Mało ambitny gościu, który już nic nigdy w piłce nie osiągnie!
      Gra na MS?To dla niego mało ważna sprawa, liczy się pare EURO w Hiszpanii.
      Ile on tam zarobi? Dwa razy więcej niż we Wiśle?To nie Real czy Barca!
      Oj, Franek, sprzedajesz swoich kibiców i orzełka na piersi...
    • Gość: - Czarnuch na bambus, nikt go nie chce !!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.05, 10:51
    • Gość: Grigor No to narazie!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.08.05, 10:58
      A idźcie w cholerę!!! Tacy z was zawodowcy!!! Masz rację "Franek" lepiej pograć w II lidze hiszpańskiej i tam walczyć o utrzymanie albo po prostu grzać ławę, zamiast powalczyć w pucharach i zagrać na mundialu! A co do Kalu Uche...chłopie zmądrzej bo sam już wiesz, że nigdzie Ci niejest tak dobrze jak w Wiśle,a jak wrócisz za rok to nikt Cię tu już nie przyjmie...
    • Gość: mat Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.05, 11:08
      nie odchodzcie
    • Gość: zzZZZZzz Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.lodz.msk.pl 30.08.05, 11:17
      Jak słyszę zdanie, że piłkarz jest "wypalony", musi sobie zmienić klub,
      otoczenie, to krew mnie zalewa. Do kopania dołów niech spierd.., jak chce
      otoczenie zmieniać, co się w Wiśle nie podoba.. chyba, że stwierdził, że jest
      za słaby i woli pograć w półamatorskim klubie(lub posiedzieć na ławce, bo w
      drugiej lidze hiszpańskiej półamatorzy umieją troszkę więcej niż 31-
      letni "łowca" bramek z polskich boisk) klubie w drugiej lidze hiszpańskiej.
      Troche pokory kur...!
    • Gość: dan Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: *.egb.pl 30.08.05, 11:22
      ogólnie wisłę mam w du..e , ale jezeli on próbuje szantażować reprezentacje to
      Janas powinien go na zbity pysk wypier....ć bo znalazła sie kolejna gwiazda co
      ferment sieje pogonić cwe.a.Niech gra w reprezentacji Sri Lanki i w tamtejszym
      klubie tam jest ciepło i egzotycznie może ten klimat mu bedzie odpowiadał .W
      dup..e sie po przewracało od nadmiaru kaski.
    • Gość: Puchatek Re: Frankowski i Uche chcą odejść z Wisły IP: 194.134.2.* 30.08.05, 12:01
      powodzenia Franek.
      Odejdz i przestan sie kisic w tym psiarskim klubie.
      Stac Cie na duzo jeszcze, tylko nie do jakis drugich lig....
      Jak czolowy polski napastnik moze na cos takiego przystawac...
    • d1e Było wiadome ponieważ 30.08.05, 12:05
      To było wiadomo, niektórzy to już przewidywali -> Piłka Nożna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka