Dodaj do ulubionych

Dwa gole Frankowskiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:28
Nieźle
Obserwuj wątek
    • rechott Dwa gole Frankowskiego 02.10.05, 21:29
      Brawo Franek!!!
    • Gość: Nieźle Nieźle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:29
      Nieźle
    • Gość: s Dwa gole Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:31
      franek, franek, lowca bramek :d
    • Gość: m Dwa gole Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:31
      w końcu się przełamał...
    • Gość: kck Re: Dwa gole Frankowskiego IP: *.local.pl / 213.199.218.* 02.10.05, 21:48
      Strzeli z 25 bramek to zagra w przyszłym sezonie w Primiera niezależnie od tego
      czy jego drużyna awansuje.
    • Gość: Mar Strata do lidera minimalna - awans realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:49
      jw
    • koaa Re: Dwa gole Frankowskiego 02.10.05, 21:53
      Dla mnie Franek to najlepszy polski zawodnik
      kibic
      Poloni Warszawa
    • Gość: Franek's Fan FRANEK - GRATULACJE! JESTEŚ WIELKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:11
      Mam nadzieję,że Franek zagra przeciwko Anglii,bo jest w świetnej formie i GRA!!!
      A nie grzeje ławę jak niejaki Rasiak!
    • Gość: adam81w Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak dobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 01:26
      ze mysle ? chyba tak inaczej to bylby straszny wstyd i dyshonor dla polskiej
      ligi zeby najlepszy stzrelec naszej ligi przenosil sie do tamtejszej drugiej .
      ja jestem do h..... przeciw . czy prezesi nie mieli wstydu zeby chocby
      pieniedzmi zatzrymac franka jedna z ostatnich gwiazd ligi u nas w kraju ? czy
      nie mogli chocby wyp.... cala druzyne a zatrzymac franka ? wogole wszytsko
      wyp... a zatrzymac franka ? dopoki klub z drugiej ligi bedzie potrafil wykupic
      gwiazde naszej najlepszej druzyny dopoty nasza liga bedzie slaba a kluby nasze
      beda dostawac w dvpe od jakis vittorii czy dinam tibilisi . nie podoba mi sie
      to ze wyjechal i nigdy mi sie nie spodoba . jak juz tam jest to niech strzela
      bramki ok ale i tak wyjazd franka do tego klubu to jest wies nad wsie i kazdy
      kumaty wam tak powie
      • koaa Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak 03.10.05, 01:35
        kazdy kumaty wie ze grajac dobrze w 2 lidze hiszpanskiej łatwiej do klubow z
        najwyzszej pułki niz z ligi ktorej poziom jest duzo gorszy od ligi cypryjskiej
        • Gość: adam81w Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 01:57
          tak zalezy na czym ci zalezy czy na rozwoju polskiej ligi na ktora lawtiej
          psioczyc niz wspierac czy na masowym eksportowaniu czego sie tylko da na zachod
          czy tez wschod . nie rozumiem jak kibic polskiej pilki moze wspierac taka
          masowa wyprzedaz tego co mamy najlepszego i dla kogo dla jakies 2 ligi
          hiszpanksiej . a wiesz co by bylo jakby franke zostal ? jestem pewien ze
          vittorie by przeszli i zagrali w rundzie wstepnej a zarazem dzieki temu
          mielibysmy punkty i w rankingu bysmy bykli wyzje od rzeczonego cypru .
          jestem za haromonijnym rozwojem zarowno repry jak i ligi a niestety ostatnio
          liga zostala znacznie oslabiona . a te dwie rzeczy to jest zepsol naczyn
          polaczonych . bo skad bierze kadra z ligi . wiec jak liga bedzie slaba to i
          zawodnicy do kadry stad przeciez brani na poczatku beda slabi . po prostu nie
          beda sie mieli od kogo ci nowi kadrowicze uczyc .
          jak sie mozna ekscytowac jakims syfiastym elche ? no jak ? czy my nie mamy
          godnosci zeby sie cieszyc z tego powodu ze Polak stzrela w jakims slabiusienkim
          klubiku z espanii . ech te kompleksy . zamiast zbudowac cos w kraju .
          a ze blizej do klubow z wyzszej polki . no nie zartuj . ile franek jeszcze
          pogra na najwyzszym poziomie ? rok dwa on juz ma 31 lat . i po co ta cala
          eskapada ? po co ten caly wysilek franka zmarnowac dwa 3 lata po to zeby zagrac
          w esktraklasie hiszpanksiej . czy to jest tego warte by grac w lidze
          hispzanskiej przez jeden rok ? bo wiecej franke chyba nie bedzie mogl tam grac
          ze wzgledu na wiek .
          i jeszcze te komplesky ze polska liga slabsza od cypryjskiej .
          naprawde nasze narodowe kompleksy musza byc wielkie jak chiny skoro ze wzgledu
          na jednoroczne nie powodzenia i zdobycie w tym sezonie ( ale tylko w tym i nie
          na przyklad sumujac nasze punkty z 5 lat co jest suma na cos wskazujaca ) zeby
          zlosc na slabe wystepy naszych druzyn przekladac na niszczenie marki naszej
          ligi . to co powiesz mzoe ze jest slabsza od ligi luksemburga ? ze mzoe wogole
          nalezy ja rozwiazac ?
          Ja poza tym zawsze bede wolal zeby dobry pilkarz gral w naszej mojej polskiej
          lidze niz w jakiejkolwiek innej . taki jestem ! nawet kosztem kariery takiego
          pilkarza . nawet takim kosztem .
          ale sam franek on sie juz duzo nie rozwinie
          • Gość: klakson Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:12
            Tu nie chodzi o jednoroczne niepowodzenia. Meczow naszej ligi pomalu nie da sie
            ogladac. Ta kolejka byla fatalna. I mam wrażenie że tak już będzie.
            Sprzedawanie najlepszych jest dla takiej ligi jak nasza koniecznością. Nawet w
            lidze holenderskiej tak się dzieje. Ale tam jest pełno zdolnej, pracowitej i
            dobrze szkolonej młodzieży która zastępuje odchodzące gwiazdy. A u nas zdolna
            młodzież pije piwo na obozach przygotowawczych, a potem wylatuje z boiska na
            własne życzenie bo nie może dogonić weterana
            • Gość: adam81w Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:27
              klakson oczywiscie ze zawodnicy beda odchodzic ja tego nie neguje ( choc powiem
              otwarcie wolalbym zeby nie odchodzili nawet za cene ze juz si nie rozwina ).
              ale chodzi o to ze nawet w tej lidze holenderskiej tak latwo nie wypuszcza sie
              najwiekszych gwiazd . a jezeli juz sie wypuszcza jak np van nisterloya to taki
              zawodnik idzie do naprawde lepszego klubu a nie do jakiejs popierdvlki . bo jak
              to swiadzczy o danej lidze kiedy najlepszy zawodnik danej ligi trafia do
              drugiej ligi innego kraju ? dla mnie to jest policzek ktory wymierzyli
              hiszpanie .
          • Gość: que? Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak IP: *.aster.pl 03.10.05, 13:15
            i po co te wszystkie sraty taty? frankowski sam chciał odejśc to odszedł. klub
            nie powinien utrudniać zawodnikowi rozwoju kariery. z niewolnika nie ma pracownika.
          • szatek100 Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak 03.10.05, 22:03
            > tak zalezy na czym ci zalezy czy na rozwoju polskiej ligi na ktora lawtiej
            > psioczyc niz wspierac czy na masowym eksportowaniu czego sie tylko da na
            zachod
            >
            > czy tez wschod . nie rozumiem jak kibic polskiej pilki moze wspierac taka
            > masowa wyprzedaz tego co mamy najlepszego i dla kogo dla jakies 2 ligi
            > hiszpanksiej

Polskiej lidze potrzeba 100 solidnych rzemieslników a nie kilku gwiazd , zeby
            podnieśc poziom.Problem w tym , że najwieksze gwiazdy polskiej ligi to własnie
            w skali europejskiej co najwyzej solidni rzemieslnicy.

. nie rozumiem jak kibic polskiej pilki moze wspierac taka
            > masowa wyprzedaz tego co mamy najlepszego i dla kogo dla jakies 2 ligi
            > hiszpanksiej .

Moze i druga liga , ale w jednym z najlepszych piłkarsko krajów
            swiata.Frankowski spotka tam na swej drodze profesjonalne kluby , douczonych
            trenerów - to da mu duzo więcej , niz gra w tej paralidze zwanej Orange
            Ekstraklasą. Poza tym bedzie miał blisko do piłkarskiego raju - Primera
            Division.

a wiesz co by bylo jakby franke zostal ? jestem pewien ze
            > vittorie by przeszli i zagrali w rundzie wstepnej a zarazem dzieki temu
            > mielibysmy punkty i w rankingu bysmy bykli wyzje od rzeczonego cypru .

Bądźmy powazni.Druzyna złozona niemal w całosci z obecnych , byłych lub
            przyszłych reprezentantów Polski była w dwumeczu wyraźnie gorsza , niz
            najsłabszy (przynajmniej według tabeli) klub portugalski.Moze i dobrze , ze nie
            awansowali.W grupie graja juz znane i respektowane w Europie kluby .W takiej
            formie te , pozal się Boze , gwiazdy skompromitowałyby sie tak , jak Amica rok
            temu.
            Poza tym mielismy w pucharach 4 druzyny.Co osiagneły?O sile ligi decyduje nie
            tylko Wisła , ale tez cała reszta!

> jestem za haromonijnym rozwojem zarowno repry jak i ligi a niestety ostatnio
            > liga zostala znacznie oslabiona

Kto odszedł?Gracze dobijajacy do 30-stki!Gdzie sa te wielkie młode tuzy -
            Golinski , Burkhardt , Strąk , Madej ,Mierzejewski , Łobodzinski etc. ? Wszyscy
            mają po 23-24 lata i powinni juz być dojrzałymi piłkarzami...

po prostu nie
            > beda sie mieli od kogo ci nowi kadrowicze uczyc .

Stary , wytarty komunał...Czego niby mieliby sie uczyć?Chyba picia na umór i
            zamawiania panienek na telefon...Bo na pewno nie gry w piłke.Kiedy nasi
            wyjeżdżaja na zachód , bolesnie przekonuja się , czym jest ciężka praca i
            profesjonalizm.niektórzy sie dostosowują i do czegos dochodza (Wałdoch ,
            Krzynówek etc.)a inni nie i wracaja z podkulonym ogonem (Kryszałowicz , Karwan
            etc.)

i jeszcze te komplesky ze polska liga slabsza od cypryjskiej

Wyniki wskazuja , że tak :)

> Ja poza tym zawsze bede wolal zeby dobry pilkarz gral w naszej mojej polskiej
            > lidze niz w jakiejkolwiek innej . taki jestem ! nawet kosztem kariery takiego
            > pilkarza . nawet takim kosztem .

Dobre sobie...Z tym , że piłkarze nie chcą marnowac sobie kariery w tym bagnie
            i wyjeżdzaja na zachód , gdzie nawet na prowincji sa trzy razy większe stadiony
            (pełne!) , trzy razy wieksze pieniadze i trzy razy więcej profesjonalizmu ...]

pzdr

• Gość: klakson Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:08
        Obudź się! Wyjechał tak naprawdę do LEPSZEGO KLUBU. Smutna prawda
        • Gość: adam81w Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:30
          to ty tak sobie zafiksowales w glowie ze to jest lepszy klub od wisly a to z
          powodu twoich kompleksow . uwazasz ze wszystko co nie jest polskie jest gorsze .
          • Gość: adam81w Re: Wow Elche ! to chyba gra w lidze mistzrow jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:31
            hehe duma ze mnie wyszla .
            mialo byc . uwazasz ze wszystko co nie jest polskie jest lepsze .
      • Gość: seven jaka znowu wies ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:58
        elche lezy kolo alicante, wcale sie frankowi nie dziwie, ze wybral takie fajne miejsce. sportowo
        moze nie szaleje, finansowo moze lepiej, ale za to jakie otoczenie.
    • piotr33k2 Re: Dwa gole Frankowskiego 03.10.05, 02:33
      franek utrzyma forme do mistrzostw świata i tam strzeli dla nas kilka bramek
      które przejdą do histori polskiego futbolu
    • Gość: modes69 Re: Dwa gole Frankowskiego IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 03.10.05, 09:36
      Po co piszą o golach Franka w II lidze hiszpańskiej - g. mnie to interesuje, że
      ten dupek i zdrajca bez sportowych ambicji, dla którego tylko kasa się liczy i
      który nie pomógł Wiśle nawet w walce o faze grupową pucharu UEFA strzela bramki
      zagranicą. Co z tego mają polscy kibice ? Prawdziwy kapitan nie opuszcza
      drużyny w takim momencie. Franek okazał się jednak być szczurem, który ucieka z
      tonącego okrętu. Notabene B.Cupiał mógł nie wyrazić zgody na jego transfer, ale
      w Polsce odwrotnie niż w Europie myśli się o wzmacnianiu drużyny dopiero po
      ważnych meczach w europejskich pucharach, a nie przed nimi. Podsumowując:
      Franek jako piłkarz jest naprawdę wielki, ale jako człowiek jest malutki.
      • Gość: pixel Re: Dwa gole Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:51
        Jak Cię g. intereuje to nie czytaj, nie zabieraj głosu, nie psuj atmosfery
        gęstym wyziewem żali i problemów z własną psychiką. trzeba mieć szacunek dla
        ludzie, którzy coś zrobili, a nie być zaszczańcem, którego stać tylko by
        nawrzucać komuś anonimowo jako "wielki autrytet moralny"/ Człowieku kim Ty
        jesteś i co zrobiłeś, aby mieć prawo oceniać kogoś, że jest malutkim
        człowiekim?! Szczurem jesteś ty i szczurem zdechniesz, boś sam g. wart!!
        • Gość: adam81w Re: Dwa gole Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:36
          pixel modes dobrze pisze .
          my Polacy kibice mamy prawo do zlosci na tego zawodnika i nie masz prawa po
          kims jechac z tego powodu ze wyraza swoja zlosc .
          jakie psucie atmosfery ? jak atmosfera ? nie rozsmieszajcie mnie . co to k. ma
          byc ? swieto narodowe bo frankowski strzelil bramki . co ? moze mamy byc
          wwdzieczni ze zrobil to w takiej super lidze jak hiszpanska ? co z tego ze 2
          lidze . mnie to tez denerwuje ze wolal strzelic 10 goli w 2 lidze hiszpanii niz
          ustanowic rekordy w polskiej . a bylo tak blisko a juz sie wydawalo ze
          zdobedzie tych goli z 160 . ale w koncu pewnie ejstem odosobniony w tym
          pragnieniu zeby w polskiej lidze co s sie dzialo . zeby byly jakies rekordy czy
          cos wogole
          • Gość: pixel Re: Dwa gole Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:34
            masz prawo do złości, ale nie osądzania, bo niby czemu? Bo chciałbyś, żeby
            strzelił 160 bramek w polskiej "ekstra"klasie, a kogo to obchodzi - pewnie
            więcej osób cieszy się, że strzela tam, gdzie strzela, bo to jego wybór( tak
            się składa, że za 160 bramek jego rodzina pewnie nie zapewni sobie
            przyszłości). Jakie święto narodowe człowieku - ludzie kibicują piłkarzowi,
            którego lubią - a tu jakieś smrody z patentem na moralność sportową, którzy
            sami g. osiągnęli mają "zaszczyt" nam przedstawić swoje zdanie o Franku, bo im
            się nie podoba, że człowiek zmienił pracę(bo to praca jest). Twoje pragnienia,
            niestety, nie zależą od piłkarzy, którzy zmieniają pracodawcę, ale żyj dalej w
            przeświadczeniu, że 160 bramek w "superlidze" polskiej uratowałoby ją od
            miernoty. Powodzenia. A i jesze jedno - "my Polacy"? a reszta to kto?
            Giertychem mi tu zaleciało.
    • Gość: Jagger Re: Dwa gole Frankowskiego IP: 81.219.231.* 03.10.05, 11:27
      Poprawcie ten błąd ortograficzny w tytule.
    • retsam Poprawcie ten błąd ortograficzny w tytule! 03.10.05, 11:30
      Aż po oczach wali...
    • Gość: wm A RASIAK??? IP: *.pctc.liv.ac.uk 03.10.05, 15:57
    • Gość: bati Franek łowca bramek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:15
      Franek Jaga !!!
      • dennis26 Re: Franek łowca bramek 04.10.05, 11:49
        Ludzie opamietajcie sie to jest zwykly napastnik ktory gra w drugoligowym
        klubie;/ Jakby wszystkim napastnikom gratulowac kazdej bramki no to
        dziekuje...:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka