Dodaj do ulubionych

Radość kadrowiczów w studiu TVP 2

IP: *.47.98-84.rev.gaoland.net 09.10.05, 01:44
na zdj nr 5 widac ramie Mili, zgoda, a z prawej strony zupelnie niewidodzny
Smolarek......
Obserwuj wątek
    • testigo Mr.Dudek, You got marvellous socks! Elegancja z TV 09.10.05, 03:16
      chlopie, kto cie ubieral!!!? - TAKI kolor do TAKIEGO garnituru? To juz lepiej
      przyjsc w dresie... No chyba, ze to kolor ze szpitala - ale tego nikt Ci chyba
      nie zyczy :) Trzymaj fason, reprezentacja zobowiazuje...
      • Gość: Agnieszka Re: Mr.Dudek, You got marvellous socks! Elegancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:45
        chłop ze wsi wyjedzie, ale wieś z chłopa nigdy!!!
        • Gość: vuya Zielone skarpetki bo to kolor nadziei... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:06
          a wsiury to wy jesteście, skoro nie łapiecie takich myków.
    • Gość: jaro Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.abhsia.telus.net 09.10.05, 03:21
      chlopaki doluzcie anglie przynajmniej 3:0
      gratulacje!!!!!!!!
    • Gość: zachwycony Marylą Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 09.10.05, 07:41
      To była kpina, ten show... TVP mogłaby się czegoś nauczyć od swojej konkurencji
      (Polsat & TVN), bo to co wyprawiają zakrawa na ironię... A Maryl(k)a i jej
      piosenki, to było coś strasznego. Mogli jeszcze całe Opole i Sopot zawezwać
      (brakowało jednak Zakopower i BlueCafe, które ostatnio jest wszędzie).
      Ostatnie zdanie było najpiękniejsze - śpiewali "Ole, ole, ole..." i ktoś przed
      zejściem z anteny krzyknął "Nie damy się! Komu? Angolom!!!!".
      Teraz niech Angole zaśpiewają na BBC: "Nie damy się! Komu? Polaczkom!!!!" -
      ciekawe jak to odbiorą...
      • Gość: melan Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.10.05, 09:56
        popieram.
      • Gość: trelek Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:36
        Zgadza sie!!!Całe to przedstawienie w studio było wielką żenadą!!!
        Zkąd tam wogóle sie wzieła Marylka i pytam po co....???
        I wszyscy sie cieszyli jakbyśmy już mistrzostwo zdobyli.
        A całe to show popsuło ciekawie zapowiadającą sie transmisję na żywo z dwóch
        spotkań!!!
    • Gość: SPOSTRZEGAWCZY Patrzcie na zdjęcie nr 4!!! IP: *.osk.enformatic.pl 09.10.05, 08:17
      Ale fajnie się ustawili na tym zdjęciu. Wszyscy najsłabsi zawodnicy kadry,
      którzy nie powinni w niej zagrać już nigdy.
      • Gość: jacek-placek Re: Patrzcie na zdjęcie nr 4!!! IP: *.cable.wanadoo.nl 09.10.05, 09:06
        Czyzby Wybiorcza czemus nie lubila Ebiego Smolarka? Moze to zemsta za "grzechy"
        jego ojca,ktory nie przepadal za Wszawa?
      • Gość: trelek Re: Patrzcie na zdjęcie nr 4!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:58
        Że niby co???Smolarek jest najsłabszy??Nigy w życiu, to jeden z naszych
        najlepszych napastników i jeszcze przed nim wielka kariera,zarówno w
        reprezentacji jak i w klubie.Ma chłopak talent przecież!!!
    • Gość: behemot [...] IP: *.promax.media.pl 09.10.05, 09:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: qwe foto #3 IP: *.gwardii.osi.pl 09.10.05, 09:04
      Jorg Dudek - swój chłopak ze Śląska (i tradycyjnie źle dobrane skarpetki, choć
      powinny być bialutkie)
    • Gość: melan awans, normalka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.10.05, 09:55
      panowie (zwlaszcza Mila) cieszyli się jakby zdobyli mistrzostwo ...
      czy awans nie powinien być dla nas czymś naturalnym? czemu ci panowie aż tak się
      cieszą ze spryjającej sytuacji - wygranej innej drużyny? czyżby czuli się
      niepewnie?
      wolałbym żeby zasłużyli na to wyłącznie swoją grą! ciekawe jaką minę bedize miał
      mila po meczu z angolami ....
      jeżeli panowie chcecie udowodnić że należycie do czołówki, ten mecz musimy wygrać.
      • Gość: Bonhart Re: awans, normalka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 10:25
        No tak... tradycjyjne polskie piekielko. Najlepiej by bylo jakby kadrowicze
        rozplakali sie po koncowym gwizdku i bez slowa poszli do domow.
        Przykre jest to ze nawet po zasluzonym awansie znajdzie sie kilku debili ktorzy
        nie moga sie powstrzymac od kretynskich komentarzy.
      • Gość: rod Jest dobrze! IP: 80.54.200.* 09.10.05, 12:00
        Panowie,
        ja sie ciesze z wszystkich sil. Nie dziwie sie entuzjazmowi kadrowiczow, sam
        skakalem do sufitu. To, ze nie wlasnymi silami wczoraj weszlismy do WC to fajny
        fart, oby tego jak najwiecej. Nie zapominajmy, ze przez dlugie lata to wlasnie
        czesto przez brak szczescia (i Szwecje, ktora nigdy nam nie "pomogla")
        odpadalismy z dzielenia tortu. Ja tam sie ciesze i czekam na dobra gre w srode.
        Nie na powtorke meczu z Bialorusia z ostatnich eliminacji, kiedy to orly na
        kacu grali o pietruszke. Grajta i strzelajta! Pozdro!!
    • krzysztof4263 Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 09.10.05, 10:25
      Ciesze sie z awznsu naszej druzyny ale Anglie trzeba pokonac
    • Gość: rrs Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.gdynia.mm.pl 09.10.05, 10:27
      Koszmarne, tradycyjne w tonie komentarze, nie zauważyłem ani jednego pozytywu w
      fakcie ,że awansowaliśmy do Mistrzostw Świata. A ja cieszyłem się jak cholera i
      nadal się cieszę i gratuluję Naszym,że "Angole " nas nie wystrzelili jak to
      mieli przez lata w zwyczaju i gratuluję "Angolom" bo ich lubię. Tochę więcej
      entuzjazmu drodzy formułowicze.
    • Gość: Fan TV-Eksperci futbolu. IP: 162.21.254.* 09.10.05, 10:29
      Munio i reszta aktorow. Szag czlowieka trafia gdy musi wysluchiwac kolesiow
      redaktora Kurowskiego,ktorzy o pilce nie maja zielonego pojecia. Mysle ze juz
      czas zakonczyc te przyjacielskie spotkania i robienie kolesiom reklamy przed
      kamerami. Zaproscie do cholery prawdziwych ekspertow i znawcow
      pilkarstwa,ktorzy zrobia prawdziwa analize wydazen na boisku!!! Jezeli nie
      wiecie jak to sie robi,polecam stacje niemieckie,holenderskie,angielskie albo
      austriackie. Tam,nie pieprzy sie bzdur. Z tego co wiem nie jestem jedynym
      widzem,ktory podczas przerwy meczowej zmienia kanal.
      • Gość: Kibol Re: TV-Eksperci futbolu. IP: *.dclient.hispeed.ch 09.10.05, 16:55
        Masz racje! To co wyprawiaja i tak juz beznadziejni komentatorzy TVP Kurowski i
        TVN Kalinowski,prosi o interwencje przelozonych.Zapraszaja "ogorkow" a ci
        pieprza glupoty. Naturalnie w przerwie zamiast ich sluchac przelanczam na idny
        kanal.
        Mysle ze podczas WM zrobia z tym porzadek i bedziemy ogladac cos godnego i
        fachowego. Na miejscu Gmocha odmowil bym przyjscia do studia, by komentowac
        fachowo mecze z takimi ludzmi. Przeciez to nie kabaret! Aha, zamiast tego
        pajaca w slonecznych okularach,jak mu tam? Munio? niech pan Kurowski zaprosi
        woznego ze studia.Dno.
        • bazyliszek4 Re: TV-Eksperci futbolu. 10.10.05, 01:31
          Gość portalu: Kibol napisał(a):

> Mysle ze podczas WM zrobia z tym porzadek i bedziemy ogladac cos godnego i
          > fachowego.

jesteś zaiste człowiekiem wielkiej wiary...
          :)
        • Gość: PolskiCukier Re: TV-Eksperci futbolu. IP: 80.68.236.* 11.10.05, 16:01
          fachowy komentarz Gmocha? Ale na jaki temat, kulinariów greckich? Bo chyba nie
          futbolu...
    • Gość: blo Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:35
      a kto to jest ten PIĘKNY za Marylką, na zdj. nr 2?
      • Gość: visitor Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:36
        moze to jakies uosobienie tego tam na gorze (ze niby nam sprzyja no bo jak na
        to nie patrzec to szczecia troche mielismy ja osobiscie uwazam ze czesi
        zasluzyli na remis) a wyszedl tylko na zdj bo w telewizji go nie mozna
        zobaczyc :)
        • Gość: Gniewomir Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.05, 12:53
          Remis też by nam wystarczył (-:
    • Gość: groh Żenujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:28
      TVP uraczyła nas poraz kolejny żenującym widowiskiem z udziałem naszych
      sportowców. Ja mam juz serdecznie dosyć. Wysrywam się na to całe towarzystwo.
    • Gość: Gierek Super koszule i krawaty:) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.10.05, 14:18
      Wlcome back komunizm;)
    • Gość: Obiektywny Żenujące IP: *.generacja.pl 09.10.05, 14:33
      I tylko tyle można powiedzieć o telewizji z misją krzewienia kultury.
      • Gość: kraiczek Re: Żenujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:13
        Jakie to wszystko było denne, te śpiewy, zero spontaniczności. Po co wpakowali
        ich w te gangi?to tylko dodało nastroju powagi, Żenada!
        A Mila...
    • Gość: AREKS Najbardziej podniecony był... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 16:07
      Mila ! :-)
    • Gość: fernandorey Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:36
      Mam nadzieję, że w meczu już tylko o miejsce, drużyny nie będą się cackać i pójdzie na ostre. Każda reprezentacja strzeli więcej niż 2 bramki i będzie piękne widowisko. A kto wygra to nieistotne. Podobała mi się wypowiedź Lamparda, który powiedział, że gra żeby wygrać i nie interesuje go układ w innych grupach. Nie lubię Anglików bo nie podoba mi się wyspiarski styl gry, ale jedno trzeba im oddać, że są waleczni i nie lekceważą żadnego przeciwnika. A co do wczorajszego studia to brak mi słów...
    • Gość: widz Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.chello.pl 10.10.05, 12:10
      też się ciesze
    • Gość: bercik Re: Radość kadrowiczów w studiu TVP 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:58
      cieszą sie jak cioty a i tak przegrają ze wszystkimi! city! niemcy mistrzami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka