Dodaj do ulubionych

WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!!

IP: *.gazeta.pl 09.05.01, 17:14
Wisła już przegrywa ze śląskiem. Nadzieja wstępuje w serca legionistów???
Obserwuj wątek
    • campo Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! 09.05.01, 17:30
      Cupiał sprzedał Wójcikowi 3 pkt.!!!!Kabaret!!!!
      • Gość: wykrys Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: 212.244.36.* 09.05.01, 17:57
        nie trzy a jeden - jestem pewien ze bedzie remis, ale za to w sobote wygramy z
        legia u siebie we wrocławiu
        • Gość: wykrys Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: 212.244.36.* 09.05.01, 19:28
          chyba zaczne grac w totolotka - 13 murowana:))))))))))
          • Gość: Staszek Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: 149.156.210.* 09.05.01, 20:24
            Bylem na meczu i powiem jedno: paranoja. Mecz byl sprzedany heh. Tyle ze slask mial raczej wygrac
            a nie zremisowac. Szymkowiak po strzeleniu 2 bramki zostal opierdolony przez Iwana (drugi trener
            wisly) i cofniety do tylu, Szczesny, ktory stal obok lawki rezerwowych zlapal sie za glowe (kurwa jak to
            jest ze my wygrywamy? ;). A mniej wiecej 5-6 stu procentowych okazji dla wisly zostalo tak
            zmarnowanych, ze ludzie sie smiali. Franek, Pater, Olo co chwila stali na spalonych i to w
            ten sposob ze nie zamierzali z nich zejsc, obrona puszczala graczy slaska, ktory za cholere
            nie umial tego wykorzystac. Kaluznego wygwizdali i po zmianie uciekl na chwile do szatni :>. Ogolnie
            powiem tak: taka lige to ja pierdole, po co tam chodzic skoro wyniki i tak sa ustalone z gory?
            Btw. racja z totkiem, tez chyba zaczne grac ;), ale z drugiej strony co to beda za wygrane skoro prawie
            kazdy bedzie trafial ;>.
            • Gość: wykrys Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: 212.244.36.* 09.05.01, 20:51
              tak na powaznie - ja tez mam dosyc meczy w ktorych z gory wiem jaki bedzie
              wynik. Na ostatnim meczu slaska z kolei nasze "orly" robily wszytsko zeby
              przypadkeim nie wygrac - tylko po co to bylo orlenowi?
              • Gość: campo Re: Do Staszka! IP: 212.244.177.* 10.05.01, 08:52
                Dzieki za relację,ja słuchałem s-13 i własnie tak to sobie wyobrażałem:),ale 3
                pkt miały być dla Śląska,na szczęscie dostali tylko jeden!Teraz Wójcik załatwi
                3 pkt z Legią w domu.Popierdolona liga!!!!!!!
                Pozdrawiam.
                • Gość: tabak Re: Do Staszka! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 14:18
                  bylem na meczu i tak to dokladnie wygladalo jak napisal staszek.Krew mie
                  zalewa jak czytam dzisiaj wywiady z wislakami i sa obruszeni ze kibice na nich
                  gwizdali. Kurwa zero pokory
                • Gość: Kibic Re: Do campo IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 17:21
                  Sam sie pierdol campo.
                  A co do meczu ze Slaskiem to Legia jest wystarczajaco slaba by ten mecz
                  przegrac bez podkladania. A ochoty na gre to na pewno nie bedzie. Graja na
                  wyjezdzie wiec konfrontacja ze swoimi kibicami im nie grozi. Juz nawet slysze
                  ta wymowke: "Jestesmy zle przygotowani do sezonu i teraz kiedy jest duzo meczy
                  to wychodzi"

P.S. Campo pozdrowienia dla Zabrza.
                  Milej gry w .................. drugiej lidze!
                  • Gość: campo Re: Do Kibica! IP: 212.244.177.* 10.05.01, 17:34
                    Czemu mnie wyzywasz?!!!A co do 2 ligi Górnika to poczekaj z tymi hasłami do
                    końca sezonu!
    • Gość: giant Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: *.tnt2.sjc4.da.uu.net 12.05.01, 19:29
      Ci inteligentni Legionisci (pilkarze) niewiedzieli jak po portugalsku
      powiedziec Giuliano ze mecz jest sprzedany - a nieuswiadomiony Brazylijczyk
      strzelil gola, on sie Wojcika nieboi.
      Slask-Legia 1-1, Wojcik klnie na czym swiat stoi na tego Giuliano.HAHAHAHYAHAH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka