Gość: maro IP: *.gazeta.pl 09.05.01, 17:14 Wisła już przegrywa ze śląskiem. Nadzieja wstępuje w serca legionistów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! 09.05.01, 17:30 Cupiał sprzedał Wójcikowi 3 pkt.!!!!Kabaret!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrys Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: 212.244.36.* 09.05.01, 17:57 nie trzy a jeden - jestem pewien ze bedzie remis, ale za to w sobote wygramy z legia u siebie we wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrys Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: 212.244.36.* 09.05.01, 19:28 chyba zaczne grac w totolotka - 13 murowana:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: 149.156.210.* 09.05.01, 20:24 Bylem na meczu i powiem jedno: paranoja. Mecz byl sprzedany heh. Tyle ze slask mial raczej wygrac a nie zremisowac. Szymkowiak po strzeleniu 2 bramki zostal opierdolony przez Iwana (drugi trener wisly) i cofniety do tylu, Szczesny, ktory stal obok lawki rezerwowych zlapal sie za glowe (kurwa jak to jest ze my wygrywamy? ;). A mniej wiecej 5-6 stu procentowych okazji dla wisly zostalo tak zmarnowanych, ze ludzie sie smiali. Franek, Pater, Olo co chwila stali na spalonych i to w ten sposob ze nie zamierzali z nich zejsc, obrona puszczala graczy slaska, ktory za cholere nie umial tego wykorzystac. Kaluznego wygwizdali i po zmianie uciekl na chwile do szatni :>. Ogolnie powiem tak: taka lige to ja pierdole, po co tam chodzic skoro wyniki i tak sa ustalone z gory? Btw. racja z totkiem, tez chyba zaczne grac ;), ale z drugiej strony co to beda za wygrane skoro prawie kazdy bedzie trafial ;>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrys Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: 212.244.36.* 09.05.01, 20:51 tak na powaznie - ja tez mam dosyc meczy w ktorych z gory wiem jaki bedzie wynik. Na ostatnim meczu slaska z kolei nasze "orly" robily wszytsko zeby przypadkeim nie wygrac - tylko po co to bylo orlenowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Do Staszka! IP: 212.244.177.* 10.05.01, 08:52 Dzieki za relację,ja słuchałem s-13 i własnie tak to sobie wyobrażałem:),ale 3 pkt miały być dla Śląska,na szczęscie dostali tylko jeden!Teraz Wójcik załatwi 3 pkt z Legią w domu.Popierdolona liga!!!!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabak Re: Do Staszka! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 14:18 bylem na meczu i tak to dokladnie wygladalo jak napisal staszek.Krew mie zalewa jak czytam dzisiaj wywiady z wislakami i sa obruszeni ze kibice na nich gwizdali. Kurwa zero pokory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Do campo IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 17:21 Sam sie pierdol campo. A co do meczu ze Slaskiem to Legia jest wystarczajaco slaba by ten mecz przegrac bez podkladania. A ochoty na gre to na pewno nie bedzie. Graja na wyjezdzie wiec konfrontacja ze swoimi kibicami im nie grozi. Juz nawet slysze ta wymowke: "Jestesmy zle przygotowani do sezonu i teraz kiedy jest duzo meczy to wychodzi" P.S. Campo pozdrowienia dla Zabrza. Milej gry w .................. drugiej lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Do Kibica! IP: 212.244.177.* 10.05.01, 17:34 Czemu mnie wyzywasz?!!!A co do 2 ligi Górnika to poczekaj z tymi hasłami do końca sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giant Re: WISŁA PRZEGRYWA !!!! LEGIA NOT DEAD???!!! IP: *.tnt2.sjc4.da.uu.net 12.05.01, 19:29 Ci inteligentni Legionisci (pilkarze) niewiedzieli jak po portugalsku powiedziec Giuliano ze mecz jest sprzedany - a nieuswiadomiony Brazylijczyk strzelil gola, on sie Wojcika nieboi. Slask-Legia 1-1, Wojcik klnie na czym swiat stoi na tego Giuliano.HAHAHAHYAHAH Odpowiedz Link Zgłoś