Gość: roger IP: *.riviera.pw.edu.pl 04.10.02, 19:54 Najsympatyczniejszy klub w Polsce, a nawet i dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexalas Re: Amica Wronki 29.10.02, 11:22 Właśnie! Lubię Amicę, choć nie jestem z Polski. Zawsze w polskiej lidze kibicuję Amicę bo gra w niej Zieńczuk, a moje nazwisko Zinczuk - to mnie satysfakcjonuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Amica Wronki IP: *.freesurf.ch 03.11.02, 20:31 Też lubię Amikę i mam nadzieję, że przeskoczy Malagę. Pozdrowienia dla kibiców (chociaż ich jest mało) Amiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Amica Wronki IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 20:17 Ja też, lubię Amice. Na stadionie jest bezpiecznie. Wydaję mi się, że gdy ten klub dojrzeje będzie mistrzem Polski. Mam nadzieję, że wygra z Malagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Amica Wronki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 17:25 Amica to największe cieniasy ligi, drużyna lalusiów i innych, którzy grają tam tylko dlatego, że klub sponsoruje Amica, która marnuje na nich pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popatrzcie na GKS-Dospel - w kasie piszczy, a I miejsce w lidze!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel.Poznań Re: Amica Wronki IP: *.icpnet.pl 08.05.03, 13:47 Gość portalu: Szymon napisał(a): > Amica to największe cieniasy ligi, drużyna lalusiów i innych, > którzy grają tam tylko dlatego, że klub sponsoruje Amica, która > marnuje na nich pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Popatrzcie na GKS-Dospel - w kasie piszczy, a I miejsce w > lidze!!!!!!!!!!Dospel to frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*] dariusz dudka = zabójca staru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 17:32 zapalmy za tego człowieka CO UMARŁ świece [*] Odpowiedz Link Zgłoś