Dodaj do ulubionych

Największe śledztwo w historii FIFA

28.11.05, 16:27
:) No to jak Listek obserwował, to pewnie niczego nie widział. U nas przewały
w PZPN-ie od lat, a on niczego nie widzi, to co tam jakiś jeden marny meczyk.
Pewnie napisał, że wszystko jest na medal. ...jak nasz liga... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz Ironia losu z tym LIstkiewiczem IP: *.zurich.pl 28.11.05, 17:14
      W PZNP nie takie numery puszczal bokiem, to powie, ze nic sie nie stalo.
      • Gość: morfeusz Re: Ironia losu z tym LIstkiewiczem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 17:17

Nic nie widziałem,Nic nie słyszałem bo kebaba jadłem przecież!

Listek
        • Gość: qaz MICHAŁ "MIŚ" LISTKIEWICZ PREZES KLUBU TĘCZA IP: *.gl.digi.pl 28.11.05, 18:56
          ten pan jest juz tylko zdolny do ogladania meczy bo do niczego wiecej sie nie
          nadaje
          • Gość: Typer Nic nie widziałem nic nie słyszałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:41
            ..a może jednak bedzie chciał się przypodobać Blatterowi?
            ___
            Oglądaj mecze na żywo na ekranie monitora!
            Bonus do 140PLN dla nowych użytkowników!
            100zł od Expekt na dobry początek!
            Sprawdź na bukmacherzy.250free.com
            • Gość: BAH Re: Nic nie widziałem nic nie słyszałem IP: *.chello.pl 28.11.05, 22:12
              To juz ma przetrenowane.
              szczegóły:
              Tomasz Jagodziński
              "Nie podskakuj cwaniaczku"
              Afery i skandale polskiego futbolu
              {BGW 1993}
    • Gość: apostoł Największe śledztwo w historii FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:22
      he he. a w Turcji się wykaże. Będzie niczym Tomy Lee Jones w Śiganym. Niczym
      poseł Ziobro. Albo Rokita. sprawajuz jest wyjasniona a winni skazani.
      • Gość: Tomy Lee Jones Re: Największe śledztwo w historii FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:34
        Listek! Pomogę w śledztwie!
    • Gość: mis koralgol Re: Największe śledztwo w historii FIFA IP: *.psi.ch 28.11.05, 17:49
      czesc problemu moze byc spowodowana faktem, ze mecz o ktorym tu mowa odyl sie w
      bern a nie w zurichu.
      • Gość: tomasz Re: Największe śledztwo w historii FIFA IP: 84.13.64.* 28.11.05, 17:54
        dlaczego? bo ber to stolica?
        • zajebus No racja! Nie Heysel tylko ... 28.11.05, 18:09
          swieta racja ,szwajcar kopniety w tylek to wieksza tragedia niz Heysel,
          a teraz Listek bedzie mial okazje wejsc Blatterowi do tyl..a swoim zeznaniem w
          tym sledztwie stulecia,
          zenada i tyle
    • Gość: nikor Re: Największe śledztwo w historii FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:32
      Tylko po co ciągle ten wynik tłustym drukiem,jakby to było istotne w sprawie w
      końcu kryminalnej.
    • Gość: antypzpn Re: Największe śledztwo w historii FIFA IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 18:41
      Szkoda że naszego prezia Turcy nie pogonili w tunelu:))))
    • yy no to prze sra ne, glowny swiadek listkiewicz!!! 28.11.05, 19:12
    • Gość: . Re: Największe śledztwo w historii FIFA IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 22:24
      .
    • Gość: a co was to:p ej ale ja wyraznie widzialem ze szwajcarzy tez sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 23:17
      tłukli i nie byla to odbrona konieczna wręcz przeciwnie...zeby sprawiedliwosci
      stalo sie zadość Szwajcaria tez powina zostać zdyskwalifikowana.a na jej
      miejsce wejsc jakaś druzyna z baraży europejskich w losowaniu.ale balter tego
      nie zrobi.mam pytanie do wyborczej rozumiem ze ju z w polskim futbolu wszystko
      ok???troche krzyku i cisza???hhehe sami jestescie sprzedawczyki prawda??
    • Gość: jinks Za takie COŚ, FIFA by Polaków zabiła a innych NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 08:52
      Co było z Wiśłą a innymi klubami za gorsze wybryki!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: trewre Kosa i kamień IP: 80.51.198.* 29.11.05, 08:54
      Dotąd wyglądało to tak ,iż to Turcy mają wysokie układy z uwagi na cykliczność takich zdarzeń ,ale jak szefem FIFA jest Blater(szwajcar) musiała kosa trafić na kamień i trafiła.Listkiewicz za to boi się narazić komukolwiek , więc po co on jest obserwatorem skoro niewidomym i głuchym się jest? UKŁADY jak wszędzie ale tam szczególnie (I boks)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka