Gość: Tytus IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.10.02, 19:08 Seaman ty łajzo wyp... z kadry.NOW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tytus Re: Histeria w Anglii: wyrzucić Seamana! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.10.02, 19:10 Seaman ty ku...o oddawaj mi kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA SEAMAN MUSI ODEJSC IP: proxy / 193.114.111.* 17.10.02, 22:06 MIESZKAM W LONDYNIE, CZYTALAM DZISIEJSZE GAZETY, TO PRAWDA ZAPANOWALA HISTERIA, SEAMAN NIE MA LATWEGO ZYCIA OD DZIS, LUDZIE WCZORAJ W PUBACH I DZIS BYLI WSCIEKLI, JESLI FACET MA TROCHE GODNOSCI POWINIEN OGLOSIC ZE JEGO CZAS W KADRZE JUZ SIE SKONCZYL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek37 Re: SEAMAN MUSI ODEJSC IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.10.02, 22:43 To prawda. Zbyt duzo bledow popelnia w najwazniejszych meczach.Wiek robi swoje,tylko kto na jego miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ealing common Re: SEAMAN MUSI ODEJSC IP: *.pp.rzeszow.pl 19.10.02, 20:01 Może i popełnia błędy, ale precyzyjne strzały zdarzają się w futbolu nierzadko i pech chciał, że zawodnicy o genialnym uderzeniu mają swój dzień, grając naprzeciw bramki Seamana. A o jego klasie świadczy przecież fakt, że Arsenal zdobył mistrzostwo Anglii w poprzednim sezonie. Tak się składa, że odwiedziłem Highbury w sierpniu i jakoś koszulki z nazwiskiem golkipera Arsenalu nieźle się sprzedają, a sympatyków Dave'a nie brakuje. Po prostu rozgoryczeni kibice musieli sobie znaleźć kozła ofiarnego i tyle. Winę moim zdaniem ponosi formacja ofensywna Anglii - dwie bramki przeciw Macedonii to nie szczyt ich możliwości, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plankton wyrzucić Seamana! ??? IP: 213.241.67.* 18.10.02, 08:10 niech zostanie - może kiedyś Polska będzie jeszcze grała z Anglia, i kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: wyrzucić Seamana! ??? IP: USNYCNS* / 208.253.130.* 23.10.02, 19:57 Gość portalu: Plankton napisał(a): > niech zostanie - może kiedyś Polska będzie jeszcze grała z Anglia, i kto wie... Nic nam z tego, jezeli ogladales mecz z Litwa, to chyba pamietasz te wszystkie strzaly 20 metrow nad bramka! Nasi powinni czyscic buty (nawet nie maja co probowac sie uczyc) temu Macedonczykowi ktory strzelil gola z rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o Bukmacherzy ??? IP: 212.244.180.* 18.10.02, 09:08 Ja nie kumam!? "Płacą tylko 5 funtow za cztery postawione". Wydaje mi sie że idea zakladów jest taka: im bardziej zdarzenie jest wątpliwe, tym wiecej można zarobic zakladajac sie że jednak do niego dojdzie. Dlatego informacja, ze bukmacherzy płacą !tylko! 5 funtow za 4 postawione raczej dowodzi ze pozycja Seemana nie jest bardzo zagrozona. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bukmacherzy ??? IP: 62.233.204.* 18.10.02, 09:42 Gość portalu: :o napisał(a): > Ja nie kumam!? "Płacą tylko 5 funtow za cztery postawione". > Wydaje mi sie że idea zakladów jest taka: im bardziej zdarzenie > jest wątpliwe, tym wiecej można zarobic zakladajac sie że jednak > do niego dojdzie. > Dlatego informacja, ze bukmacherzy płacą !tylko! 5 funtow za 4 > postawione raczej dowodzi ze pozycja Seemana nie jest bardzo > zagrozona. Czyż nie? Źle przeczytałeś! Obstawiają 5:4, że stanie inny bramkarz, niejaki James. Ciekawe jak obstawiają Seamana - 10:1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: Bukmacherzy ??? IP: *.prokom.pl 18.10.02, 10:27 Niejaki James jest naprawde swietnym bramkarzem. Obserwowalem go kilkukrotnie na rozgrzewkach i to w jak precyzyjny sposob podaje lewa i prawa noga na odleglosc 20-30 metrow robi wrazenie. a broni nie gorzej niz podaje. Dziwie sie ze tak rzadko dostaje szanse gry w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś