Gość: ebi IP: *.astra-net.com 03.03.06, 20:03 czekamy na bramki Grzegorza Piechny, ktory powinien dostac powolanie do reprezentacji. Jak chce przekonac Janas musi strzelic jeszcze troche goli www.naszakadra.info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pex Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:03 wzruszylem sie... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekne_zwyciestwo Brawo Górnik. A jeszcze lepiej że nad centusiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 08:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Legia prawdziwie Cudzoziemska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Brawo Górnik. A jeszcze lepiej że nad centusi 04.03.06, 12:20 Jestem ze śląska chociaż nie za górnikiem ale ciesze się ze wygrali i życze im utrzymania.Jak widac te wszystkie perturbacje z dymisja trenera,kara nałożoną na zawodników zbytnio nie wyszły Cracovii na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.03.06, 20:06 KS, KSG, KS GORNIK ZABRZE !!! 0:2 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
esupermario Jaka ona extra ?? 03.03.06, 20:18 Chyba sobie jaja robicie. Kogo obchodzi szósty kopacz w siódmym zespole jednej z ostatnich lig w Europie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ciebie na pewno obchodzi... IP: *.eds.net 03.03.06, 20:22 bo czytasz artykul, potem czytasz komentarze a potem sie wpisujesz... a ze glupio, to juz nic na to nie poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
esupermario wyciągasz niewłaściwe wnioski 03.03.06, 20:42 próbuję tylko niektórych kibiców nakłonić do refleksji, ale ty pewnie należysz do tych których na to nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA Re: wyciągasz niewłaściwe wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:58 poprostu zostaw kibicow w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxca Cracovio- co się stało ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:08 Wojtek Stawowy - wróć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cracovia Pasy..... [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek teraz rozwalimy odrę 3-0 ksg do boju rycerzewiosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:10 ole ole ole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk.ksg Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 03.03.06, 21:13 I co fachwcy z gazety wyborczej typowaliscie Gornika do spadku bo myslicie ze najmniejszy budzed to zaraz spadnie a mysle ze te czasy sie skonczyły ze LEGIA kupywala mecze za pieniadze i zdobywala mistrzostwo i jeszcze jedno Legia napewno nie zdobedzie mistrzostwa to jest pewne TYLKO GORNIK KOCHANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azak Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.03.06, 21:28 to gdzie ten gornik byl do tej pory? jedna jaskolka wiosny nie wrozy "! a LEGIA zawsze w czubie !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary gornik Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.03.06, 21:52 Gornik pisze sie z duzej litery.A Wdowczyk powinien z Legia zdobyc mistrza. Krakow to historia i Wisla tez odchodzi do histori. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek [...] IP: *.gemini.net.pl 03.03.06, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek pięknie kibice "podziękowali" piłkarzom za grę ... IP: *.citynet.pl 03.03.06, 21:35 to się nazywa być z drużyną na dobre i na złe , śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raku 3 ,5 koła , niemożliwe was tylu nie ma !!! IP: *.citynet.pl 03.03.06, 22:11 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w heh juz sie nie moglem doczekac . Jak dobrze ze ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:34 z jestes :) i Gornik wygral . uwazam ze powinnismy ja wspierac bo jest nasza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emix Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: 82.139.29.* 03.03.06, 22:48 Mikulski nigdy nie udowodnił ze jest chociaz przecietnym trenerem - swiadcza o tym jego kariery (raczej excesy) w Jaworznie, Polonii, Wisle Plock itp. Tylko czemu ja jako laik o tym wiem a taki prezes Filipiak nie??? Pan prezes juz mocno wpisuje sie w beznadziejnosc polskiej ligi (bo taki Albin byl beznadziejny zawsze), a poczatki byly niezle... Waleczne serce, Korona Kielce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Ekstraklapę czas zacząć. IP: *.osk.enformatic.pl 03.03.06, 23:29 Cracovia zaczęła. A już myślałem, że Filipiak ma odrobinę rozumu. Legii życzę sukcesów, ale nie tymi środkam jak z Bełchatowem. Oczywiście myślę o czysto piłkarskich środkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Ekstraklapę czas zacząć. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 23:58 a oglądałeś mecz? NIE! więc czemu bzdury wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hagi nienawidzę Legii IP: *.icpnet.pl 04.03.06, 00:02 prorok - przed meczem powiedziałem do kumpla ze strzelą w 89. W gore serca niech zwycieza LECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: nienawidzę Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 01:11 > prorok - przed meczem powiedziałem do kumpla ze strzelą w 89. W gore serca > niech zwycieza LECH no tak, powinno sie regulaminowo zakazac strzelania bramek w 89 minucie. a najlepiej, zeby co roku byla powtorka 1993 roku. wtedy bedziesz zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal powtórka z roku 1993? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 02:36 My jesteśmy zadowoleni gdy z wami wygrywamy na boisku. A rok 1993 to nie nasz, tylko wasz wielki problem i wielki wstyd. Jeśli znowu kupicie mecz i do tego w tak oczywisty sposób, to znowu wam odbiorą punkty - i słusznie. Miejcie żal do samych siebie, że ani wy ani ŁKS nie potrafiliście wygrać ligi uczciwie. Zresztą już prędzej można było uwierzyć w 7:1 ŁKS-u u siebie ze spadkowiczem, niż w 0:6 Legii z Wisłą która w całym sezonie tylko raz straciła 3 bramki. PS. Widziałem mecz w C+, wygraliście zasłużenie, powinno być ze 3:0. Należały wam się 3 punkty, byliście dużo lepsi od Bełchatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: powtórka z roku 1993? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:30 > Jeśli znowu kupicie mecz masz dowody na to? tylko bez powtarzania glupot w stylu "cala Polska widziala". Konkrety prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 10:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok [...] IP: 82.139.47.* 04.03.06, 10:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 00:20 Górnik będzie wielki nie doczekanie warszawki do upadku naszeko futbolu to nie jest nie spodzianka to jest wielki powrót! patrz sędziowanie meczu Legia Bełchatów a dojżysz gdzie pies pogrzebany? Pozdrowienia dla redaqktora Kalinowskiego i Szpaka może w końcu doczekają się mistrzowstwa tak jak 1994 ? Piszcie czy nie mam racji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cohen [...] IP: *.net-serwis.pl 04.03.06, 00:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cohen [...] IP: *.net-serwis.pl 04.03.06, 00:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cohen Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.net-serwis.pl 04.03.06, 00:44 Widziałeś mecz pajacu, że wypisujesz głupoty? Zajmij się lepiej swoim Górnikiem, bo jakoś w "warszawce" nikt specjalnie się jego świetnością nie przejmuje (nawet nie wiedziałem, że jeszcze grają w lidze taka to wspaniała i medialna drużyna). Drugi Lenczyk się znalazł. Ja też mogę powiedzieć, że pan trener Bałchatowa to złodziej, gwałciciel i pederasta, a rozwinę tę myśl jak policja znajdzie na to dowody. Wiecej powagi panie Lenczyk, przegrywać też trzeba umieć, a nie opowiadać głupoty (przecież w tym meczu powinno być spokojnie 3-0), bo później jacyś imbecyle wypisują głupoty w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 01:18 > Górnik będzie wielki nie doczekanie warszawki do upadku naszeko futbolu to nie > jest nie spodzianka to jest wielki powrót! patrz sędziowanie meczu Legia > Bełchatów a dojżysz gdzie pies pogrzebany? Pozdrowienia dla redaqktora > Kalinowskiego i Szpaka może w końcu doczekają się mistrzowstwa tak jak 1994 ? > Piszcie czy nie mam racji! bla bla bla. ale wszystkich boli Legia, ale boli. chocby nawet colina z friskiem po polowie sedziowali to tez by byly oskarzenia o przekret. zaraz by sie okazalo, ze albo przekupieni albo ze kibicuja Legii. a tak w ogole to Legia sie doczekala mistrzostwa juz po 1994. (jeszcze bylo jedno rok wczesniej, no ale "calal Polska widziala" choc nie dziwiala.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwu Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 04.03.06, 00:23 Saganowski strzelił dzisiaj 3 gole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Cyrankiewicz się w grobie przewraca jak jegoCracov IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 02:22 Blamaż Cracovii mógł zacząć się już w 3. min, gdy Damian Seweryn (za szybki dla krakowskich obrońców) uciekł Dariuszowi Pawlusińskiemu i Michałowi Karwanowi/cyt/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 07:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 07:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszyc Rada IP: *.mmj.pl 04.03.06, 08:15 Może by pan Lenczyk nauczył swoich chłopców z prowincji że piłka nie polega tylko na "nie straceniu gola" i siedzeniu na własnej połowie!!! ale zawsze musi być przecież jakieś wytłumaczenie, teraz to są sędziowie! tylko tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HATTRICK Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 08:33 No to Mikulski chcial zagrac NORGE tylko zapomnial obroncow ustawic ofensywnie i skrzydłowego dac do srodka:) Niech zyje HATTRICK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganesh Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:36 ottara to wampir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: texet Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: 83.168.123.* 04.03.06, 10:01 Przecież Legia jest słaba ona jest tylko okrzyczana przez wszystkich w Warszawie w radio,telewizji i przez nieudacznika Listkiewicza.Wdowczyk to strasznie nerwowy facet on nie powinien być trenerem.Zobaczycie że PZPN odrazu rozpatrzy donoś Wdowczyka na bardzo dobrego bramkarza Lecha.Przecież to komitywa.A w TVN o 23-ciej w niedzielę to tylko Legia i Wisła inne drużyny nie istnieją ci redaktorzy to słabe bolki.Legia jest SŁABA .POZDRAWIAM KIBICÓW I SYMPATYKÓW POGONI SZCZECIN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG taa spiskowiec kolejny.... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 04.03.06, 10:21 > Przecież Legia jest słaba ona jest tylko okrzyczana przez wszystkich w Warszawi > e > w radio,telewizji i przez nieudacznika Listkiewicza. Taaa koleś tylko zapomniałeś, że Listkiewicz jest anem Polonii Warszawa... :) > Wdowczyk to strasznie > nerwowy facet on nie powinien być trenerem.Zobaczycie że PZPN odrazu rozpatrzy > donoś Wdowczyka na bardzo dobrego bramkarza Lecha. Lech jest bardzo dobrym bramkarzem, ale przecież jeszcze bardziej jest znany ze swojejgo temperamentu i niewyparzonej buzi... to nie pierwszy i nie ostatni incydent z udziałem tego bramkarza... tym razem trochę go rozumiem, ma ciężki okres w życiu, ale może na jakąś terapię powinien się zapisać w przyszłości, bo w końcu PZPN go zdyskwlifukuje na stałe (zawieszenia już miał wielokrotnie...) pozdro dla normalnych, myślących trzeźwo kibiców wszystkich klubów! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Skandaliczny wywiad Matusiaka! Będą kary??? 04.03.06, 10:53 Podczas gdy bramkarz Lech prowokował starcie z Wdowczykiem, inny piłkarz GKS-u Bełchatów mówił o 12-stym piłkarzu Legii w postaci sędziego... Sędzia przeszkadzał piłkarzom z Bełchatowa jak mógł, gwiżdząc jednostronnie. Matusiak wyraźnie zarzucał "przekupstwo" sędziego! Dziwi mnie to ogromnie, po brutalnym faulu Kowalczyka na Guerreiro była jedynie żółta kartka, w sytuacji gdy można było odgwizdać karnego dla Legii, sędzia słusznie karnego nie podyktował! Mecz trwa 90 minut a nie 88 ! Tyle się mówi o złym sędziowaniu ale dlaczego się nie mówi o bezpodstawnych zarzutach??? Nieogarnięta dziennikarka C+ nie ripostowała piłkarzowi a szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobota Re: Ruszyła Ekstraklasa! IP: 82.139.47.* 04.03.06, 11:09 no to zes blaznie wymyslil ,jakbys wiedzial jaki jestes glupi to bys kopal swoje glowe po chodniku; LEGIA MISTRZ 2006 POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH BLAZNOW W POLSCE MAJACYCH KOMPLEKS STOLICY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid ma ktoś zdjęcia oprawy na cracovii? IP: *.citynet.pl 04.03.06, 10:43 ? Odpowiedz Link Zgłoś