Dodaj do ulubionych

Zagłębie Lubin gromi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:37
Smuda zrobił z zagłębia trzeci polski zespół, który może jeszcze powalczy o
mistrzostwo. Życzę im pucharu polski i europejskich pucharów. Podoba mi się
zwłaszcza Łobodzidziński, Iwański i Chałbiński. Lata świetności przypomina
sobie też Liberda.
Obserwuj wątek
    • Gość: AKr Zagłębie Lubin gromi IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.03.06, 21:40
      To prawda co mówi trener Arki "Zagłębie gra najładniejszałkę w Polsce".
      Drużyna złożona z niezwykle utalentowanych Łobodzińskiego, Iwańskiego,
      Plizgi, Stasiaka, Bartczaka, Piszczka, Mierzejewskiego (to wszyscy
      reprezentaci polski w młodzieżówce) + klasowi doświadczeni Liberda,
      Chałbiński, Szczypkowski + wyróżniający się obcokrajowcy Abolerda i Kalousek
      (na razie kontuzjowany), to mieszanka wybuchowa pod batutą Smudy. Wydaje się,
      że Legia i Wisła w bezpośrednich meczach z Lubinem dostaną baty !
      • Gość: a Re: Zagłębie Lubin gromi IP: *.aster.pl 25.03.06, 23:14
        Z Lubina tak to pewnie wygląda. W Warszawie i tak zamieciemy wami murawę
        --
        s9.bitefight.pl/c.php?uid=57095
        • Gość: co ty piszesz? Re: Zagłębie Lubin gromi IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.03.06, 05:44
          warszawiacy widzą tylko swoje 4 litery, Zagłebie naprawdę jest świetnym
          zespołem. technika, inteligencja, zgranie! I wcale nie jestem z Lubina lecz ze
          Szczecina i zazdroszczę im takiej ekipy...
          • Gość: zgrzyt brawo Smuda, najlepszy polski trener IP: *.acn.waw.pl 27.03.06, 13:37
            brawo Smuda, najlepszy polski trener

Iwański do kadry !!!
            • Gość: wujek Nie podniecajcie sie tak tym Zaglebiem IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 27.03.06, 22:18
              Cudem 1:0 z Lechem i 4:0 ze slaba Arka i juz "Rycerzami Wiosny" ich
              uczyniliscie. Spojrzcie na Amice 3:0, 4:0, 4:0, 1:1, Legie 1:0, 4:0, 5:0 2:1
              lub Wisle 2:1, 1:1, 1:0 i 2:1. To sa prawdziwii "Rycerze Wiosny" a nie jakies
              tam slabe Zaglebie.
    • lord_rossan Zagłębie Mistrzem 25.03.06, 22:08
      Ja mam nadzieje że Załębie Lubin pokaże klasę.
      Od trzech lat kibicuję Zagłębiu, mimo że mieszkam w Słupsku na północy kraju.
      Ze Słupska są Czarni - zespół koszykarski.
      W Zagłębiu najbardziej lubię Michała Chałbińskiego.
    • Gość: chris*** Re: Zagłębie Lubin gromi IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 26.03.06, 10:24
      wielkie brawa dla trenera smudy! po raz kolejny potwierdza, ze jest fachowcem z
      prawdziwego zdarzenia!
      • dennis26 Re: Zagłębie Lubin gromi 26.03.06, 10:51
        Nieźle wczoraj zagrali i niestracili bramki przedewszystkim a o ile pamietam to
        zawsze troszke ich tracili,a wczoraj tam gdzie Iwanski to i Chałbinski.Brawo Smuda
    • Gość: Gracz Re: Zagłębie Lubin gromi IP: *.promax.media.pl 26.03.06, 12:20
      Zgadzam sie w 100% z autorem postu. W/w piłkarze nadają ton wydarzeniom w grze zespołu Zagłębia. Chałbiński ma gol(charakter napastnika-jest tam gdzie powinien być w danej chwili), swietnie gra(i jak się okazuje i strzela bramki) Iwański, a łobodziński dla mnie będzie objawieniem ligii, to prawdziwy motor napędowy akcji offensywnych lubinian. A Liberda to w tej chwili jeden z bardziej doświadczonych i pewnych bramkarzy w lidze(jego spokój poraża przeciwników). Świetnie Zagłębie, oby tak dalej!

Iwański i Łobodziński niedługo w kadrze(przynajmniej na pozycji bocznych pomocników mamy deficyt w reprezentacji i Janosik powinien testować w meczach kontrolnych właśnie pomocników).
    • Gość: hif Re: obrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:33
      nikt nie mówi tu o obronie Zagłębia, a moim zdaniem Arboleda i Felipe grają
      znakomicie, są nie do przejścia.

pozdr z Poznania :)
    • Gość: das boot Re: Zagłębie Lubin gromi IP: *.hsd1.md.comcast.net 26.03.06, 16:42
      smuda jak feniks, wstal z popiolow :)

mam nadzieje, ze zaglebie wygra reszte meczow w tej rundzie, ciekawiej by sie
      zrobilo, tym bardziej ze podobno calkiem mlody sklad maja...
      • Gość: Lubin Re: Zagłębie Lubin gromi IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.03.06, 17:16
        Mecz z Arka pokazal w przeciwienstwie do tego z Poznania ze tak pewni to Ci nasi
        srodkowi obroncy nie sa niestety. Pilch pare razy ladnie poobracal Arboleda :(
        Co do pilki to owszem gra dla oka wyglada ciekawie tylko pytanie ile jeszcze
        meczy bedzie mozna zagrac tak ofensywnie jak z Arka ??

Pozdro z Lubina
    • Gość: zgrzyt Iwański do kadry !!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.06, 13:37
      brawo Smuda, najlepszy polski trener

Iwański do kadry !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka