Dodaj do ulubionych

LM: Trwają rewanże 1/4 finału

• Gość: nerd czekam na łzy Inzagiego po półfinale - BARSA!! IP: *.toya.net.pl 05.04.06, 03:13
      będzie bolało, makaroniarze :P:P:P
      zwycięży piękno, a nie wieczne udawanie fauli i że niby nie ma spalonego. Pippo
      - jesteś po prostu żałosnym włoskim aktorzyną i sępem. Trzech Wielkich Tenorów
      Dumy Katalonii nauczy was pokory. :P:P:P ave
      • Gość: Indy Re: czekam na łzy Inzagiego po półfinale - BARSA! IP: 80.50.251.* 05.04.06, 17:40
        przeciez milan zagra z benfika
    • Gość: Wielki Docent Mówi się trudno IP: 195.116.245.* 05.04.06, 06:18
      To tak a propos awansu Milanu.
    • the_cause Costacurta chyba wszedł później 05.04.06, 08:02
      Może nie oglądałem uważnie - byłem dość zmęczony
    • Gość: kubuś Tylko p.Dariusz Szpakowski!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:19
      Nie wiem czy ktoś oglądał ten sam mecz w polsacie sport. chciałbym poczytać opinie o sprawozdawcy. nie wiem kto to był, bo tu nie chodzi o personalia. Niebo a ziemia. Szpakowski przeżywa każdy mecz i to się udziela nam- widzom.Możo czasem popełnia w uniesieniu jakieś gafy ,ale naprawdę ja słucham go z przyjemnością. Można nawet wyłączyć wizje a wiadomo co jest na boisku. A w polsacie...............flaki z olejem,co najmniej jak by to był bilard (bez obrazy dla tej dyscypliny)
      • Gość: lll kołtoń i borek dupolisy milanu IP: 217.96.15.* 05.04.06, 09:06
        Komentatorzy z Polsatu to tak samo dupolisy milanu. Co ten kołtoń bredził
        ludzie.
        a jacy stronniczy - nigdy nie widzieli przewinienia włocha.
        Lyon powinien mieć 3 rożne więcej ale ani sędzia ani je...i komentatorzyki z
        polsatu tego nie widzieli. Nie chcieli zobaczyć bo onie w przeciwieństwie do
        sędziego mają powtórki i mogli to skomentować.
        Kołtoń wielki mi znawaca he he
        • Gość: Chojrak Re: kołtoń i borek dupolisy milanu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 10:36
          Co Ty najlepszego pleciesz człowieku. Kołtoń był bardzo wyraźnie za Lyonem.
          Podniecał sie nim niesamowicie. Jak Milan strzelił bramke zaczął mówić smutnym
          głosem. Borek jak zwykle bardzo dobrze, objektywnie, na wysokim poziomie, ale
          Kołtoń to niech sie zajmie swoim Przeglądem, a nie komentowaniem meczów. Mimo
          wszystko Polsat Sport jest o niebao lepszy od TVP. Profesjonalnie prowadzone
          studio, ciekawi goście.
      • Gość: III skandal - fifa z włochami IP: 217.96.15.* 05.04.06, 09:20
        a już Materaci z tym brutalnym faulem łokciem przeszedł samego siebie a sędzia
        nic ani czerwonej, ani żóltej ani nawet faulu - SKANDAL SKANDAL

dlaczego sędziowie pozwalają włochom grać łokciami - TO JEST ZAWSZE FAUL ale
        oni mogą bo to włoska drużyna ma prawo
        • Gość: krasiak Mieli wygrac i wygrali... IP: *.28.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 05.04.06, 09:25
          'Bog' tak chcial.
          • Gość: victorec Re: Mieli wygrac i wygrali... IP: *.icpnet.pl 05.04.06, 09:57
            'Bóg' ? Weź mnie nie rozśmieszaj, milan ma dużo szczęścia i tyle, wiesz co sie dzieje jak im go zabraknie, nie? Deportivo... Wczoraj o mało co Lyon, ostatnio w finale LM... ludzie, milan nie ma szans z taką grą, z taką grą mogą jechać na Capm Nou i sprzedawać kiełbase...
            • Gość: Dzem Re: Mieli wygrac i wygrali... IP: *.chello.pl 05.04.06, 10:49
              Najpierw niech Barcelona przejdzie, a póżniej wysyłaj Milan na Capm Nou.
        • Gość: Jpo Re: skandal - fifa z włochami IP: *.aster.pl 05.04.06, 10:15
          A jak obrońca wymłócił nogami Inzaghiego to nie był faul...
          • Gość: zcz Re: skandal - fifa z włochami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:29
            przy strzale szwczenki na 2:1, pippo byl na spalonym, absorbowal obronę, powinien byc odgwizdany saplony
          • Gość: Jokasty Re: skandal - fifa z włochami IP: 83.16.231.* 05.04.06, 11:02
            Dokladnie! Inzaghi nawet go nie dotknal a dostal kartke.. jaki bezsens!
            Lyon gral dobrze w obronie i w srodku - pod polem karnym milanu juz im tak nie
            szlo, a bramka ktora strzelili to efekt zamieszania i przypadku a nie ich
            fantastycznej gry :)
            Milan pokazal klase i tyle.
            A Sheva to najlepszy pilkarz swiata - niech mi nikt nie gada o jakims zalosnym
            Henrym, czy Eto'o - ktory jest owszem dobry ale do Shevy mu baaardzo duzo
            brakuje jeszcze.
            Forza Milan!
            • Gość: III łżesz jak włoch IP: 217.96.15.* 05.04.06, 11:45
              co ty bredzisz - co takiego pokazał milan no co
              a szewa strzlił w slupek a nawet w dwa.
              milan - ani jednej ładnej piłkarsko akcji
              gatuso juz w pierwszej połowie powinien zejść z boiska za drugi ostry faul
              (miał już żółtą) i dlatego ancelotti zdjął go z boiska pod koniec meczu bo już
              za chwilę mógłby dostać czerwoną (już się zagotował) - ale tego obaj głąby z
              polsatu nie załąpali - ciapy. kołtoń za lyonem he he chyba ślepy jesteś albo
              głuchy
        • Gość: cichojasny Re: skandal - fifa z włochami IP: 83.238.147.* 05.04.06, 12:10
          materazziego się powinno pierdzielnąć w ryj z bejsbola aby się zalał krwią co
          najmniej jak Sorin (brawa za waleczność dla niego i całego Villa).
          powinni mu (i sędziemu ślepocie) dowalić karę potężną. chamówa jakich mało.
      • Gość: ironiczny Re: Tylko p.Dariusz Szpakowski!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:12
        czy Szpkowski to Twoja rodzina ??? :)
    • Gość: GREK Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:19
      Jakim cudem w Milanie grają takie "osobistości" jak Serginho i Seedorf ? Oglądam enty mecz Milanu w którym ci dwah panowie zwyczajnie dają tylnej częsci ciała...
      I te zmiany też Ancelotti przegiął...Więcej szczęścia niż rozumu miał i on i cały Milan.A już była nadzieja,że wreszcie ktoś ich wysiuda ...
      • Gość: ChojrakACM Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 18:00
        Serginho gracz meczu. Seedrof bardzo dobry mecz, wyróżnający sie piłkarz. Może
        dlatego grają, że grają dobrze. Pomyśl to nie boli.
        Świetnie także Inzagi i Nesta. Bardzo słabo Kaka i Pirlo. Sheva obudził sie
        dopiero 5 minut przed końcem. Oczywiście, że Kołtoń był za Lyonem. Obejrzyj
        sobie powtórke to zobaczysz. Jak kibicowałeś w meczu na żywo O.L. to mogłeś
        tego nie zauważyć. Co Lyon był przy piłce to piał jaki to Milan słaby, a
        Olympiq mocny.
        A my swoje... Walą nas wasze smutki! ACM
    • Gość: 45879 lubie komentarze szpaka przypomina mi stare dobre IP: 212.244.84.* 05.04.06, 14:55
      czasy na polsacie sport tam to dopiero bredzą
    • Gość: Gwiazdusia Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 05.04.06, 15:00
      mam wrażenie, że autor tego artykułu bardziej nadaje się do pisania w
      szmatławcu typu ŻYCIE NA GORĄCO a nie na stronie gazety.. Wymiociny a nie
      profesjonalizm. Moja babcia by lepiej napisała taki tekścik.
      • Gość: MiLaNiStA Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 18:13
        Cóż, chciałem przeprosić wszystkich w imieniu kibiców Milanu, że to nasza
        drużyna była lepsza i wygrała. Szkoda mi was ludzie jak słysze, że Milan grał
        beznadziejnie, a Lyon genialnie i odpadł. Zauważyłem taką tendencje, że z kim
        by Milan nie grał to wszyscy sympatycy innych klubów są przeciw Milanowi. Zal
        mi was. Wasze kibicowanie polega na tym, że włączacie TV i podniecacie sie
        zwodem Ronaldinho albo strzałem Juninho. Niestety ta gra polega na zdobywaniu
        bramek. Milan jest najlepszą drużyną LM ostatnich 5 lat i może dlatego wasze
        kompleksy leczycie nienawiścią. Jeszcze raz najmocniej przepraszam, że
        milaniści z tak brzydką i beznadziejną gra awansowali do półfinału LM.
        Pozdrawiam wszystkich wyznawców stereotypu: włoska piłka jest brzydka i polega
        tylko na obronie.
        PS: A my swoje... Walą nas wasze smutki!!!
      • Gość: paw(L)o Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:06
        Teraz to sie niektórzy podniecają że w półfinale villareal. ciekawe czy
        kibicowali im wcześniej, gdy walczyli o utrzymanie. ja im kibicuje od dwóch lat
        i uważam że mają najlepszą obronę w LM (Gonzalo, Arreburena, na boku często
        sorin). Mam nadzieje że będą w finale. bo na tytuł nie licze
    • Gość: go Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:52
      aplauz dla Villareal za super niespodzianke :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka