Gość: nerd czekam na łzy Inzagiego po półfinale - BARSA!! IP: *.toya.net.pl 05.04.06, 03:13 będzie bolało, makaroniarze :P:P:P zwycięży piękno, a nie wieczne udawanie fauli i że niby nie ma spalonego. Pippo - jesteś po prostu żałosnym włoskim aktorzyną i sępem. Trzech Wielkich Tenorów Dumy Katalonii nauczy was pokory. :P:P:P ave Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: czekam na łzy Inzagiego po półfinale - BARSA! IP: 80.50.251.* 05.04.06, 17:40 przeciez milan zagra z benfika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Docent Mówi się trudno IP: 195.116.245.* 05.04.06, 06:18 To tak a propos awansu Milanu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_cause Costacurta chyba wszedł później 05.04.06, 08:02 Może nie oglądałem uważnie - byłem dość zmęczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Tylko p.Dariusz Szpakowski!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:19 Nie wiem czy ktoś oglądał ten sam mecz w polsacie sport. chciałbym poczytać opinie o sprawozdawcy. nie wiem kto to był, bo tu nie chodzi o personalia. Niebo a ziemia. Szpakowski przeżywa każdy mecz i to się udziela nam- widzom.Możo czasem popełnia w uniesieniu jakieś gafy ,ale naprawdę ja słucham go z przyjemnością. Można nawet wyłączyć wizje a wiadomo co jest na boisku. A w polsacie...............flaki z olejem,co najmniej jak by to był bilard (bez obrazy dla tej dyscypliny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll kołtoń i borek dupolisy milanu IP: 217.96.15.* 05.04.06, 09:06 Komentatorzy z Polsatu to tak samo dupolisy milanu. Co ten kołtoń bredził ludzie. a jacy stronniczy - nigdy nie widzieli przewinienia włocha. Lyon powinien mieć 3 rożne więcej ale ani sędzia ani je...i komentatorzyki z polsatu tego nie widzieli. Nie chcieli zobaczyć bo onie w przeciwieństwie do sędziego mają powtórki i mogli to skomentować. Kołtoń wielki mi znawaca he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chojrak Re: kołtoń i borek dupolisy milanu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 10:36 Co Ty najlepszego pleciesz człowieku. Kołtoń był bardzo wyraźnie za Lyonem. Podniecał sie nim niesamowicie. Jak Milan strzelił bramke zaczął mówić smutnym głosem. Borek jak zwykle bardzo dobrze, objektywnie, na wysokim poziomie, ale Kołtoń to niech sie zajmie swoim Przeglądem, a nie komentowaniem meczów. Mimo wszystko Polsat Sport jest o niebao lepszy od TVP. Profesjonalnie prowadzone studio, ciekawi goście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III skandal - fifa z włochami IP: 217.96.15.* 05.04.06, 09:20 a już Materaci z tym brutalnym faulem łokciem przeszedł samego siebie a sędzia nic ani czerwonej, ani żóltej ani nawet faulu - SKANDAL SKANDAL dlaczego sędziowie pozwalają włochom grać łokciami - TO JEST ZAWSZE FAUL ale oni mogą bo to włoska drużyna ma prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasiak Mieli wygrac i wygrali... IP: *.28.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 05.04.06, 09:25 'Bog' tak chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victorec Re: Mieli wygrac i wygrali... IP: *.icpnet.pl 05.04.06, 09:57 'Bóg' ? Weź mnie nie rozśmieszaj, milan ma dużo szczęścia i tyle, wiesz co sie dzieje jak im go zabraknie, nie? Deportivo... Wczoraj o mało co Lyon, ostatnio w finale LM... ludzie, milan nie ma szans z taką grą, z taką grą mogą jechać na Capm Nou i sprzedawać kiełbase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzem Re: Mieli wygrac i wygrali... IP: *.chello.pl 05.04.06, 10:49 Najpierw niech Barcelona przejdzie, a póżniej wysyłaj Milan na Capm Nou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: skandal - fifa z włochami IP: *.aster.pl 05.04.06, 10:15 A jak obrońca wymłócił nogami Inzaghiego to nie był faul... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zcz Re: skandal - fifa z włochami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:29 przy strzale szwczenki na 2:1, pippo byl na spalonym, absorbowal obronę, powinien byc odgwizdany saplony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jokasty Re: skandal - fifa z włochami IP: 83.16.231.* 05.04.06, 11:02 Dokladnie! Inzaghi nawet go nie dotknal a dostal kartke.. jaki bezsens! Lyon gral dobrze w obronie i w srodku - pod polem karnym milanu juz im tak nie szlo, a bramka ktora strzelili to efekt zamieszania i przypadku a nie ich fantastycznej gry :) Milan pokazal klase i tyle. A Sheva to najlepszy pilkarz swiata - niech mi nikt nie gada o jakims zalosnym Henrym, czy Eto'o - ktory jest owszem dobry ale do Shevy mu baaardzo duzo brakuje jeszcze. Forza Milan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III łżesz jak włoch IP: 217.96.15.* 05.04.06, 11:45 co ty bredzisz - co takiego pokazał milan no co a szewa strzlił w slupek a nawet w dwa. milan - ani jednej ładnej piłkarsko akcji gatuso juz w pierwszej połowie powinien zejść z boiska za drugi ostry faul (miał już żółtą) i dlatego ancelotti zdjął go z boiska pod koniec meczu bo już za chwilę mógłby dostać czerwoną (już się zagotował) - ale tego obaj głąby z polsatu nie załąpali - ciapy. kołtoń za lyonem he he chyba ślepy jesteś albo głuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichojasny Re: skandal - fifa z włochami IP: 83.238.147.* 05.04.06, 12:10 materazziego się powinno pierdzielnąć w ryj z bejsbola aby się zalał krwią co najmniej jak Sorin (brawa za waleczność dla niego i całego Villa). powinni mu (i sędziemu ślepocie) dowalić karę potężną. chamówa jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironiczny Re: Tylko p.Dariusz Szpakowski!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:12 czy Szpkowski to Twoja rodzina ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:19 Jakim cudem w Milanie grają takie "osobistości" jak Serginho i Seedorf ? Oglądam enty mecz Milanu w którym ci dwah panowie zwyczajnie dają tylnej częsci ciała... I te zmiany też Ancelotti przegiął...Więcej szczęścia niż rozumu miał i on i cały Milan.A już była nadzieja,że wreszcie ktoś ich wysiuda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChojrakACM Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 18:00 Serginho gracz meczu. Seedrof bardzo dobry mecz, wyróżnający sie piłkarz. Może dlatego grają, że grają dobrze. Pomyśl to nie boli. Świetnie także Inzagi i Nesta. Bardzo słabo Kaka i Pirlo. Sheva obudził sie dopiero 5 minut przed końcem. Oczywiście, że Kołtoń był za Lyonem. Obejrzyj sobie powtórke to zobaczysz. Jak kibicowałeś w meczu na żywo O.L. to mogłeś tego nie zauważyć. Co Lyon był przy piłce to piał jaki to Milan słaby, a Olympiq mocny. A my swoje... Walą nas wasze smutki! ACM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45879 lubie komentarze szpaka przypomina mi stare dobre IP: 212.244.84.* 05.04.06, 14:55 czasy na polsacie sport tam to dopiero bredzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazdusia Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 05.04.06, 15:00 mam wrażenie, że autor tego artykułu bardziej nadaje się do pisania w szmatławcu typu ŻYCIE NA GORĄCO a nie na stronie gazety.. Wymiociny a nie profesjonalizm. Moja babcia by lepiej napisała taki tekścik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiLaNiStA Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 18:13 Cóż, chciałem przeprosić wszystkich w imieniu kibiców Milanu, że to nasza drużyna była lepsza i wygrała. Szkoda mi was ludzie jak słysze, że Milan grał beznadziejnie, a Lyon genialnie i odpadł. Zauważyłem taką tendencje, że z kim by Milan nie grał to wszyscy sympatycy innych klubów są przeciw Milanowi. Zal mi was. Wasze kibicowanie polega na tym, że włączacie TV i podniecacie sie zwodem Ronaldinho albo strzałem Juninho. Niestety ta gra polega na zdobywaniu bramek. Milan jest najlepszą drużyną LM ostatnich 5 lat i może dlatego wasze kompleksy leczycie nienawiścią. Jeszcze raz najmocniej przepraszam, że milaniści z tak brzydką i beznadziejną gra awansowali do półfinału LM. Pozdrawiam wszystkich wyznawców stereotypu: włoska piłka jest brzydka i polega tylko na obronie. PS: A my swoje... Walą nas wasze smutki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw(L)o Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:06 Teraz to sie niektórzy podniecają że w półfinale villareal. ciekawe czy kibicowali im wcześniej, gdy walczyli o utrzymanie. ja im kibicuje od dwóch lat i uważam że mają najlepszą obronę w LM (Gonzalo, Arreburena, na boku często sorin). Mam nadzieje że będą w finale. bo na tytuł nie licze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: LM: Trwają rewanże 1/4 finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:52 aplauz dla Villareal za super niespodzianke :)) Odpowiedz Link Zgłoś