Gość: dziwak IP: *.nyc.res.rr.com 26.04.06, 20:44 sprawdzilem sklad Liverpoolu, Dudek dzis gra od pierwszej min Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Coco Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: .53.98.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:47 Tego sie poprostu nie da sluchac, ten koles nie zna sie na swojej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażęnowany Re: Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:13 Szpakowski do radia. Tam może udawać i budować swoje bajki o akcji na boisku. Po co on tam pojechał. Sędzia gwiżdże faul, onyż obwieszcza gola, później spalony a defacto był faul. To gdzie jest nasz komentator? No gdzie w matrixie. Albo jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krem pocieszę was, że na Polsat sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 09:50 był Borek (sam w sobie znośny) z beznadziejnym Kołtoniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian www.wiara.abc.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:54 www.wiara.abc.pl Zobaczcie jakie zberezenstwa na stronie o wierze w Jezusa Chrystusa!!! Dział "galeria" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darux Re: Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: 217.97.228.* 27.04.06, 19:09 Ale przynajmniej robi klimat, z najbardziej gó..anego meczu potrafi zrobić widowisko. A inni co? Przy ich komentarzu emocje jak na rybach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darux Re: Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: 217.97.228.* 27.04.06, 19:09 Ale przynajmniej robi klimat, z najbardziej gó..anego meczu potrafi zrobić widowisko. A inni co? Przy ich komentarzu emocje jak na rybach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: *.zlo.cxt.pl 26.04.06, 22:47 Szpaku dalby sie wydymac Ronaldinho gdyby ten chcial go dosiasc. Ledwo sie polaczyli z Camp Nou a juz wiedzialem komu bedzie kibicowal Darek. Nie rozumiem jak taki koltun moze komentowac mecze w naszej TV. Po drugie jakos kurcze nie moge sie przekonac do tego Ronaldinho. Slysze ochy i achy jak tylko dotknie pilki. A to to, a to sro. Nie wiem... Facet ma niesamowita technike, genialne podania, przeglad sytuacji no ale jego kiwki strasznie spowalniaja gre. Kiedy dochodzi do pilki, zaraz akcja siada. Potem sie placze bo 8 go atakuje. Przejdzie 6 na siodmym sie wylozy i po akcji. Nie umniejszam jego zaslug ale wg mnie nie jest AZ tak genialny jak o nim wszyscy pieja. To samo Eto'o (Darek Sz. zrezygnowal z wymowy [etu] - ciekawe czemu?]. W Mediolanie nie mial dobrego zagrania. Dzis gral lepiej ale nie pokazal nic specjalnego. Heniu Larsson wszedl i od razu bylo groznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzem Re: Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: *.chello.pl 26.04.06, 23:15 Ja jestem przekonany do Ronaldinho, ale też mam wrażenie, że ludzie cenią go nie za to w czym jest najlepszy i z czego jest pożytek(genialne podania), a za to co w reklamach Nike pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redka Re: Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: *.asta-net.com.pl 27.04.06, 21:11 Zdzichu masz rację, autentycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Jak taki ciool Szpak może być w TVP ??? 26.04.06, 22:51 Jak taki ciool Szpak może być w TVP ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexandra niech żyje szpak!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:44 szpak jest the best :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szprota Re: Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:01 Ale chociaż się śmiać było z czego.Bo od pewnego czasu nie jest chyba większości do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekff Re: Szpakowski komentuje - trzeba wyciszyc dzwiek IP: *.bayer.de 27.04.06, 10:20 Ja tez nie moge juz sluchac belkotu tego kolesia, w kolko te same teksty i zero orientacji co dzieje sie na boisku... Niech wreszcie TVP znajdzie kogos, kto zna sie na tej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo No i jeszcze ten irytujacy szaranowicz w studio IP: *.softlab.com.pl 27.04.06, 14:56 porazka, ogladam polsat sport mimo ze w tvp sa czasem ciekawsi goscie w studio od Kowalczyka z polsatu to ten baran szaranowicz mnie tak w..a ze zaraz przelaczam na polsat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironiczny milna gra swietnie koncowki :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:13 milan gra swietnie koncowki powiedzial DAriusz SZ. - pewnie przypomnial sobie zeszloroczny final :P i w spranialy finisz milanu :P swoja droga znowu nudy BARCELONA - MILAN - mam nadzieje ze wszytkie wielkie zepsoly poodpadaja w cwiercifnale - bo to nudne jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: milna gra swietnie koncowki :P IP: 80.50.251.* 27.04.06, 19:23 ironia zapewne jest to, ze w tamtym finalen w koncowce milan faktycznie gral swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Romanie "muszę powiedzieć, coś niesamowitego" 26.04.06, 21:48 Kołtoniu! Zamknij wreszcie japę! Kup se Kickera, obejrz bundezlige, ale nam daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia-whoy sędzia drukuje - pojeb nie uznał branki dla Milanu IP: *.chello.pl 26.04.06, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Re: sędzia drukuje - pojeb nie uznał branki dla M IP: *.chello.pl 26.04.06, 22:19 Słyszałeś o czymś takim jak faul? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan fan Re: sędzia drukuje - pojeb nie uznał branki dla M IP: *.chello.pl 26.04.06, 22:22 TO BYL FAUL ?? CZY TY WIDZIALES POWTORKE? LUBIE PUJOLA ALE NIECH SAM SIE NIE WYKLADA.KURNA NO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton co to za zawody kiedy się nie uznaje prawbramki... IP: *.spray.net.pl 26.04.06, 22:41 ... a dzień wcześniej daje karnego z niczego. Dramat, jestem zniesmaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACM MILAN dzis wygral 1-0 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:53 ale sedzia chyba kupiony przez ronaldinjo i spolke. Barsa = Farsa! Odpowiedz Link Zgłoś
soleluna Re: MILAN dzis wygral 1-0 ! 27.04.06, 00:31 sedzia kalosz! i to nie tylko w tej sytuacji z golem szewy. caly czas jawnie sprzyjal katalonczykom. w dodatku skonczyl mecz przed czasem! skandal - doslownie od samego poczatku do samego konca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blums Re: MILAN dzis wygral 1-0 ! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:26 NIe było spalonego !!!! Piekna bramka Szewczenko !!!!!!! Sedzia wogóle przekabacił mecz !;/ bo barca musiala wygrac ... ;/ MILAN I TAK JEST WIELI I ZWYCIĘSKI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelnik Do wszystkich radiowozow IP: *.Red-81-36-230.dynamicIP.rima-tde.net 27.04.06, 17:26 to zagrajcie sobie dzieci final na konsoli, potem kapiel i do lozka. za pare lat zrozumiecie (moze) jakie sa zasady gry w pilke nozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: MILAN dzis wygral 1-0 ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:07 ta, byla bramka, tak naprawde to szeva strzelil gola ale po gwizdku sendziego wiec nie moze byc mowy o tym czy sendzia gola uznal czy nie jesli juz to mozna dyskutowac o faulu ktory byl/nie byl (niepotrzebne skreslic) a nie o bramce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: MILAN dzis wygral 1-0 ! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 21:52 Taaa, gwizdek byl w momecie gdy Szewa juz oddal strzal. Pilkaa wtedy powoli zmierzala do bramki, a Valdes tak naprawde nie wiedzial co sie dzieje. Bramka jak nic, a to,ze gwizdek byl przed wpadnieciem do siatki nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: sędzia drukuje - pojeb nie uznał branki dla M 26.04.06, 22:41 >> Słyszałeś o czymś takim jak faul? Jaki faul? Człowieku, zobacz sobie tą sytuację 200 razy na powtórce. Puyol poślizgnął się na trawie! Gol powininien zostać uznany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prati Merk, ty drukarzu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:59 Myślę, że pan sędzia po prostu przestraszył się kibiców Barcelony. Nic w tym dziwnego. Ale skandal jest. Gdzie tam był faul - nie widziałem i chyba nigdy nie zobaczę. Okradziono nas z szansy gry w finale. Niestety, więcej naprawdę groźnych sytuacji nie udało się naszym stworzyć. Gdyby Rysiu Kaka trafił w tej pierwszej akcji...Mecz nieładny, nudny. Wielki szacunek dla Didy, bo kilka strzałów pięknie wybronił - jak dla mnie bohater meczu. Szacun również dla Stama, Szewy, Kaki i Seedorfa. Reszta, niestety, raczej bezbarwnie. Z drugiej strony trzeba pochwalić Giuly'ego i Larssona, no i Marqueza również, bo nieźle grali. Mimo wszystko jednak niesmak pozostaje...MERK KOŃCZ KARIERĘ!!! PS. Jak ktoś już tu napisał, popisy, kiwki i zwodziki pana o 36 zębach nic nie wnoszą do gry, a jedynie spowalniają akcje. Ciekawe, co na to Frank Rijkaard (szacunek!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stepan Bandera [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Barcelona - Milan na żywo! 26.04.06, 22:28 Bandera - jako Ukrainiec mówię, zamknij się proszę z takim tekstami. Mało konfliktów?? Jak zwykle trzeba prowokować, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STASZI finał marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:30 17 maja bedzie cudowny mecz najlepszych obecnie drużyn na świecie ...a Milan niech goni Juve w walce o 129 scudetto :))))) Visca El Barca !!!!! campeone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: finał marzeń IP: 80.50.251.* 27.04.06, 18:21 dla Milanu gra w finale LM jest tak samo czestym wydarzeniem jak dla Barcelony walka o tytul mistrza hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stepan Bandera Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:27 Zapomniałem dodać, to jest prowokacja ... ale czy na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Barcelona - Milan na żywo! 26.04.06, 22:29 Już zdążyłem Cię opierniczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hontar Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:46 Zluzuj Lukas, na forach wyborczej konfliktów nam nie dosyć. Jest tu tyle hołotoy, że każda prowokacja jest znakomita! Wiesz czemu? pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stepan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Barcelona - Milan na żywo! 26.04.06, 22:42 Mam nadzieję, że to jest koniec kariery Merka, bo większego przekrętu w meczu o finał LM jeszcze na oczy nie widziałem, a LM oglądam od 1994 roku. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.devs.futuro.pl 26.04.06, 23:56 to slabe masz dziecko doswiadczenie. ogladczu Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Barcelona - Milan na żywo! 27.04.06, 00:03 No to podaj mądralo gdzie kiedyś kogoś przekręcili w grze o finał LM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.aster.pl 27.04.06, 09:36 To chyba do tej pory oglądałeś z wyłączoną wizją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Podziekujcie sedziemu drukarzowi :) IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 22:49 Ogladam te wszystkie powtorki przy bramce Schevy i nie widze, w ktorym miejscu faulowal Puyola. A w finale i tak wygra Arsenal :P. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikumenel Re: Podziekujcie sedziemu drukarzowi :) 27.04.06, 09:22 Bo powtórki się skupiały głównie na tym, co było już po gwizdku, a faul był parę sekund wcześniej, czego na powtórkach już nie było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adagio Nie było żadnego faulu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:47 Obrońca symulował. Widziałem ten mecz :-) Ciekawe czemu akurat hiszpanski realizator nie pokazal calej sytuacji od poczatku do konca... Dla mnie kompromitacja w dobie kilkunastu kamer na stadionie, podobnie zreszta nie pokazywano zmian.... Sedzia Doktor Merk znany jest z tego, ze nigdz nie przyznaje sie do bledow, nawet jezeli sa ewidentne, a w tej sytuacji trudno uwierzyc, ze bledu nie popelnil... Gol byl prawidlowy, szkoda bo byloby ciekawiej, a tak bylo nudno jak flaki z olejem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Podziekujcie sedziemu drukarzowi :) IP: 80.50.251.* 27.04.06, 18:23 a tys to widzial z trybun :D? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: Barcelona - Milan na żywo! 26.04.06, 22:49 a kogo obchodzi czy Dudek gra od pierwszej minuty czy wogole nie gra i tak pojedzie do niemiec i bedzie numerem 1 moge na to postawic pieniadze jesli chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACM Barca - Milan 0:1 - sedzia drukarz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:51 bramki prawidlowej nie uznal!! Milan wygral!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Barca - Milan 0:1 - sedzia drukarz.. IP: *.m.pppool.de 26.04.06, 23:03 powinna byc bramka dla milanu. to nie byl zaden faul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Barca - Milan 0:1 - sedzia drukarz.. IP: *.devs.futuro.pl 26.04.06, 23:47 hehee nie wygral tylko doprowadzil do dogrywki jesli juz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACM Re: Barca - Milan 0:1 - sedzia drukarz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:20 WYYGRAL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Barca - Milan 0:1 - sedzia drukarz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:58 > WYYGRAL ! W Waszych snach ;P A strzał i tak był do obrony, gdyby nie było wcześniej gwizdka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Barca - Milan 0:1 - sedzia drukarz.. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 21:55 Nie w przypadku Valdesa, gosciu nie wiedzial co sie dzieje,a to ze bramka nie zostala uznana to zdal sobie sprawe dopiero jak pilka byla juz w siatce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Chyba jednak faul był. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 26.04.06, 23:12 Przy powtórce zauważyłem, że Szewczenko obiegając Puyola pociągnął go za rękę, Puyol zaczął się przewracać i wtedy sędzia zagwizdał. Wygląda na to, że słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Chyba jednak faul był. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.06, 23:15 Ludzie Szewa strzelał po gwizdku!! Valdes nawet ręki nie wyciągnął - jakby gwizdka nie było to by spokojnie obronił!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Chyba jednak faul był. IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 23:37 Taaaa, jasne. Tak sobie tlumacz :) Sedzia wydrukowal Barcelonie final :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w [...] IP: *.devs.futuro.pl 26.04.06, 23:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Chyba jednak faul był. IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 23:42 Ojejku ales mi napisal :) Ciekawe czy final tez wydrukuje, juz niebawem sie o tym przekonamy. Choc znajac historie Barcy i jej sukcesow na arenie miedzynarodowej to w finale nawet przy pomocy sedziow nie wygraja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia Re: Chyba jednak faul był. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:38 Dokładnie , ja też słyszałem gwizdek przed strzałem Szewy , Valdes przecież nawet nie reagował,zreszta ukrainiec nie protestował jak i cały Milan.Dla mie bohaterem meczu był bramkarz Milanu .Powinno być 2:0 dla Barcy.!!Dwa tygodnie temu byłem u znajomych w Merdiolanie, ale nie lubię tego klubu.Kupiłem sobie do polski kilka piw .Powiedziałem sobie ,że jak wygra Barca wypije włoskie piwo .. własnie pije Bira Moretti, na etykiecie facet w kapeluszu.Piwo takie sobie, lepszy Żywiec.BARCA!!BARCA!!BARCA!!.Ps .myślami jestem na Rambla w stolicy Kataloni.KATALONIA IS NOT SPAIN , SILESIA IS NOT POLAND !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Silesia: a czyj niby może szwabski co Koleś? IP: 195.117.126.* 27.04.06, 11:48 Nawiasem mówiąc podziały na dolny,górny,opolski są bez sensu jeszcze do 1919 roku był jeden Śląsk ze stolicą we Wrocławiu!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YB Re: Chyba jednak faul był. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.06, 01:07 jeden rozsadny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Chyba jednak faul był. IP: 80.50.251.* 27.04.06, 18:24 Valdes nawet ręki nie wyciągnął - jakby > gwizdka nie było to by spokojnie obronił!! jakby sie nazywal BUM BUM BUMER to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Chyba jednak faul był. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 21:57 Taaa jasne :) Widac to po jego minie. Zdal sobie sprawe,ze gol nie bedzie uznany jak pilka byla juz w siatce :)Radze poogladac skroty z tego meczu na kompie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Na pewno faulu nie było! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:16 Cyganek nie pij już dzisiaj więcej, a jutro z rana do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Mario, dzięki za troskę, ale... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 26.04.06, 23:48 ... nie piję, nie wącham, a wzrok mam doskonały. Wystarczy przeanalizować sytuację klatka po klatce: Szewczenko stoi przed Puyolem (od strony dośrodkowania), obiega Puyola i pociąga go za prawą rękę, następnie wyskakuje do piłki, a Puyol się przewraca. Sędzia musiał to doskonale widzieć. Faul nie miał miejsca przy wyskoku Szewczenki do dośrodkowania tylko wcześniej, przy obiegnięciu obrońcy. Oczywiście telewizja daje obraz dwuwymiarowy, a sytuację widać tylko na jednym ujęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Mario, dzięki za troskę, ale... IP: *.aster.pl 27.04.06, 09:38 Skoro był faul to czemu hiszpańscy ( katalońscy ) realizatorzy pokazali powtórkę z najgorszego możliwego ujęcia kamery. Może kamerzysta się zagapił, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jean Alesi wy czerwno-niespelcjalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:26 co to z gadanie nic nie graliście. fuks was opuscił. spadajcie średniaki. tyle szans to w meczu z WIELKĄ BARCĄ ma malaga. Zwycięstwo Milanu byłoby nie sprawiedliwe. BRAWO BARCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prati Re: wy czerwno-niespelcjalni IP: *.lublin.agora.pl 27.04.06, 12:49 Ty ignorancie...Średniakami europejskimi to właśnie Barcelona była przez wiele lat. Nie śmiej mi mówić o fuksie, bo zamurowaliście bramkę gorzej niż Juventus. Bardzo żałuję, że Barcelona wczoraj nie grała swojego, tylko przestawiła się na defensywę. Zero ryzyka i odwagi - tak właśnie grają średniacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: wy czerwno-niespelcjalni IP: 80.50.251.* 27.04.06, 18:27 druzyna co gra 3ci polfinal w 4 ostatnich sezonach (+ cwiercfinal) - sredniak druzyna co gra 1szy polfinal w ostatnich... 6 sezonach? nie pamietam nawet - wielka barca :D > Zwycięstwo Milanu byłoby nie > sprawiedliwe. moze NIEZASLUZONE, ale wlasnie ze SPRAWIEDLIWE... no ale za duzo skomplikowanych slow, mozna nie rozumiec roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
jendrju Re: Barcelona - Milan na żywo! 26.04.06, 23:27 Wszyscy są zniesmaczeni błędem sędziego, tylko mądrale mają do dyspozycji powtórki. Sędzia musi podjąć decyzję w ułamku sekundy, więc może się pomylić. Winna są Ci, którzy nie dają sędziom możliwości korzystania z powtórek. I nie oskarżałbym go o drukowanie, bo o wiele łatwiej mu było pokazać czerwoną z kartkę za faul na Eto, kiedy ten wychodził na sytuację sam na sam z Didą w pierwszej połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.06, 23:29 A najbardziej mnie irytują te ciecie z Polstau Sport - wielcy specjaliści wysyłający sobei smsmy - padaka - niech okręgówke komentują!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack LM przereklamowana???? IP: *.eds.net 26.04.06, 23:32 co sie dzieje, Barca - Milan 0:0, Virra - Arsenal 0:0??? A w pierwszych meczach po 1:0? Na cztery beznadziejne mecze dwie bramki? Jak widac pieniadze nie graja i cale szczescie ze tak jest. Przeplaceni gwiazdorzy pokazuja pare sztuczek, ale strzelic na bramke nie potrafia... Roz...czyc ta LM, niech wroci Puchar Mistrzow Krajowych bo byl znacznie ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwe Re: LM przereklamowana???? IP: *.devs.futuro.pl 26.04.06, 23:43 i wlasnie to jest super. dyscyplins taktyczna, doskonala gra w obronie, to jest football, jak chcecie wielu trafien paszoł won na koszykowke. rewelacyjne polfinaly1 prawdziwa piłka!!! BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
jackom1 Re: LM przereklamowana???? 27.04.06, 00:03 Zawsze można się pozachwycać finałem Pucharu Polski. Niesamowite tempo gry, pięć goli, komentetor ciągle powtarzający, że piłkarz xxx słynie z..., piłkarz yyy słynie z....Żenada, Zagłębie chce reprezentować POLSKĘ w rozgrywkach pucharowych, a popełnia błędy w obronie, których człowiek nie zobaczy nawet w lidze okręgowej (przy drugiej bramce Jelenia, obrońcy zapomnieli, że są właśnie obrońcami, całkowity brak asekuracji). WOLE LIGę MISTRZóW i te pare sztuczek Kaki, Ronaldinho, czy Eto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( I w finale też będzie 1-0 lub 0-0 IP: *.dsl.mindspring.com 27.04.06, 01:51 Gość portalu: jack napisał(a): > co sie dzieje, Barca - Milan 0:0, Virra - Arsenal 0:0??? > A w pierwszych meczach po 1:0? Na cztery beznadziejne mecze > dwie bramki? Jak widac pieniadze nie graja i cale szczescie > ze tak jest. Przeplaceni gwiazdorzy pokazuja pare sztuczek, > ale strzelic na bramke nie potrafia... Roz...czyc ta LM, niech > wroci Puchar Mistrzow Krajowych bo byl znacznie ciekawszy. To samo chciałem napisać (telepatia czy co?) Tylko jeszcze bym dodał, że finał też pewnie zakończy się 1-0 lub 0-0 i karnymi (jak najbrzydszy finał w historii MŚ - ten w USA'94 Brazylia-Włochy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:52 Pan Mirosław Trzeciak to wspaniały ekspert,tyle ze wszystko co mówi nalezy odczytywać opacznie. Puyol najlepszym obrońcą (na świecie!)do indywidualnego krycia Szewczenki, ale to on potknął sie przy jego nieuznanej bramce (dobry pan Merk!!! dla Barcy).Doprawdy śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww [...] IP: *.devs.futuro.pl 26.04.06, 23:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca [...] IP: 81.1.84.* 27.04.06, 01:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Szpaku the best! IP: *.balt.east.verizon.net 27.04.06, 02:17 chcialbym was matolki poinformowac,ze Darek Szpakowski juz raz odszedl z TVP,ale wrocil na WYRAZNE zyczenie telewidzow!i ciesze sie z tego!bo wlasnie to co najfajniejsze w jego komentowaniu to jego pomylki ale i jego entuzjazm,wystarczy podejsc z malym dystansem panowie przeprofesjonalisci,tacy z was wymagajacy kibice?to jazda na stadiony mecze ogladac!najlepiej wykupcie loze VIP choc i tam pewnie wam sie cos nie spodoba,np.ze kanapa jest za miekka.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Szpaku the best! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:46 Zgadzam się z tobą. Szpaku mimo że czasem naprawdę walnie taką gafe że aż uszy więdną, to uważam że koleś coś w sobie ma że ludzie chcą go słuchać. Jak we wtorek ten drugi komentował Villa-Arsenal to myślałem że usne.A Szpaku... mimo że czasem gada głupoty to nastrój jaki robi wokół meczu sprawia że chce się oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Szpaku the best! IP: *.aster.pl 27.04.06, 09:35 Dokładnie. Był kiedyś taki komentator, pieprzył bzdury, czasami robił błędy językowe...Nazywał się Jan Ciszewski. Dariusz Szpakowski nawiązuje do tamtego klimatu, ma znakomity głos i buduje nastrój - niestety nie można tego powiedzieć o komentatorach młodego pokolenia. Tego nie można się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ergiel Szpaku i Ciszewski - sentymenty PRL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 09:43 To tak jak miłość do PPGów, kolejek, kiepskiego piwa Królewskie i wszystkiego co było KIEDYŚ. Nieważne jak kiepskie, ważne że nam się kojarzy z naszą przeszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam sie!!!! Re: Szpaku the best! IP: *.chello.pl 27.04.06, 09:49 Wole emocjonalny komentarz Szpakowskiego z wszystkimi bledami jakie popelnia - dzieki niemu mozna ogladac mecz np tylko sluchajac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darux Re: Szpaku the best! IP: 217.97.228.* 27.04.06, 19:12 zgadzam sie również przynajmniej gość robi klimat, nawet z najbardziej gó..anego meczu potrafi zrobić widowaisko. A inni co? Przy ich komentarzu emocje jak na rybach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarco Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.dhis.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 04:57 Złodziej, dentysta, Markus Merk !!! Tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilgefortz Bzdura IP: *.limes.com.pl 27.04.06, 07:35 Co wy tak najeżdżacie na sędziego? Jeśli ktoś oglądał mecz z włączonym dźwiękiem, to mógł usłyszeć, że gwizdek był dużo wcześniej zanim Sheva przyjął tę piłkę! A żadna powtórka nie pokazała w jaki sposób napastnik Milanu uwolnił się od obrońcy, tylko moment w którym Puyol już padał na murawę (wtedy już na pewno bez faulu). Nie widzieliście całej akcji więc zamknąć dzioby. Natomiast ta bramka niczego by nie przesądziła, bo po stracie bramki Barca strzeliłaby pewnie ze dwie. A co do kiwek Ronaldinho to miały spełniać właśnie takie zadanie jakie piszecie - spowalniać grę i doprowadzić do finału. Znawcy od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
rumroadun Re: Bzdura 27.04.06, 10:03 wpełni się z tobą zgadzam... piszesz bzdury!! wydaje mi się, że to ty nie oglądałeś meczu. ja mam go nagranego i wiele razy oglądałem tą sytuację... po obiegnięciu puyola, Sheva biegł razem z nim jeszcze 3-4 metry. Dopiero potem symulant się wywalił, a sędzia gwizdnął - w momencie gdy Sheva był już w locie, metr od piłki - tu było wiadomo że będzie gol... nie ma powodu do wykręcania się gwizdkiem, bo nie wiadomo jak by strzelił Sheva, gdyby nie gwizdek tuż przed strzałem, na ułamek sekundy... coś tu jest nie tak. nie sądzisz?? ten szmaciarz, sędzia, podarował barcy finał. cieszcie się z tego, ale nie mówcie, że wszystko było fair. okażcie choć odrobinę honoru. merk na emeryturę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Bzdura IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.06, 10:11 Człowieku to był taki strzał że nawet Ty byś obronił!! Gwizdek był wyraźnie!! Barca sama sobie podarowała finał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rumroadun Re: Bzdura 27.04.06, 10:15 człowieku!! czy gwizdek jest tylko dla jednego piłkarza?? chyba nie. gdyby nie gwizdek, Sheva mógł strzelić inaczej. to też weź pod uwagę, zanim zaczniesz dyskutować... a z resztą, z tej odległości tylko najlepsi bramkarze bronią wszystko. nie powiesz mi że valdes do nich należy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrju Re: Bzdura IP: *.chello.pl 27.04.06, 11:00 Sam piszesz bzdury. Sędzia się pomylił. Taki "urok" tego sportu i to się nie zmieni póki nie da się sędziom możliwości korzystania z powtórek. Jak Ci to bardzo przeszkadza to przestań oglądać piłkę nożną. Gdyby sędzia chciał coś Barcelonie podarować to by wywalił tego obrońcę, który ściął Eto, kiedy ten wychodził na czystą pozycję. I żaden kibic Milanu nie mógłby mieć o to pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:42 A co mnie obchodzi dudek, Barcelona wygrała i to sie liczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek nou Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.aster.pl 27.04.06, 09:23 W końcu!...Po tylu półfinałach Barcy nie przeszkadza sędzia, czy "słuszne" przepisy, nie eliminuje "o wiele lepsza" Chelsea".... Ponadto, w 69 minucie to sędzia się pomylił, a Victor Valdes miał tę piłkę pół metra od siebie i obroniłby, ale sędzia gwizdnął wcześniej.. Jestem zadowolony w przeciwieństwie do nastawionych sceptycznie niektórych gazet brukowych!..... Pozdro dla zadowolonych:) Odpowiedz Link Zgłoś
rumroadun Re: Barcelona - Milan na żywo! 27.04.06, 10:12 a z czego tu się cieszyć?? z roku na rok jest co raz to gorzej z sędziowaniem. dziwi mnie to że UEFA nic z tym nie robi. po takich zagraniach tych pseudoarbitrów jak w meczach Villa-Ars i barca-Milan odechciewa mi się oglądania LM. Pucharze Mistrzów wróć!!!!!!!!!!!!!!!!! wmawiaj sobie, że valdes potrafi to, co potrafią tylko najlepsi bramkarze (do których on oczywiście nie należy). z tej odległości ciężko wybronić cokolwiek. jak już to najczęściej piłka wpada do siatki po rękach... twierdzenie, ze gwizdek miał wpływ tylko na bramkarza jest jeszcze głupsze. a Sheva to co?? gdy ten jełop gwizdnął, piłka była już metr od głowy Shevy. to też mogło wpłynąć na to jak strzelił... najpierw sam pomyśl. nie słuchasz tylko tego co mowią inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: 213.227.78.* 27.04.06, 09:58 Musiałem oglądać z pilotem w ręku, kiedy piłka zbliżała się do pola karnego to trzeba mocno przyciszać. Zresztą Dariusz zawsze wydziera mordę tak przeraźliwie, że nawet mój siostrzeniec z takich akcji jak np. podczas swojego chrztu do niego się nie umywa. A w ogóle czy ktoś wie dlaczego pomimo że było 0:0 Ronaldinho był cały czas zdziwiony. On zawsze jest zdziwiony, ale kiedy jest 0:0 ? Często sie zdarza taki wynik, a zwłaszcza w takich meczach, wiec czemu sie tu dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Nieuznany gol? Łatwy strzał, którego bramkarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:04 ...nie próbował bronić, bo było dawno po gwizdku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACM jestes slepy na jedno oko i gluchy na oba ucha..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:22 polecam porade u specjalisty - psychiatry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Milanu zobaczcie powtorki-GOL BYL IP: *.resetnet.pl 27.04.06, 10:41 mam nagrany ten mecz (bo myslałem, ze bedzie to mecz niezapomniany, WIELKI, taki do którego sie wraca - w tym ostatnim sie nie pomylilem; bede do niego wracal, zeby sklac sedziego.. :(( ) i ta sytuacje widziałem wczoraj 5 razy i dzisiaj drugie tyle. niemal wszedłem w telewizor. FAULU NIE BYLO kazdy kto jest wstanie zachowac obiektywizm jezeli na spokojnie obejrzy ta sytuacje bedzie MUSIAL przyznac, że bramka byla prawidlowa; ni faulu, ni spalonego ni zaddnego innego chu.a nie bylo... W pierwszym meczu Milan byl lepszy, mial 4 czyste sytuacje, Barca 2 ale przegral. wczoraj Barca byla lepsza, ale Milan wygral i powinna byc dogrywka. Barce lubie, choc nie tak jak Milan, ktory uwielbiam, ale jesli mial awansowac to nie w taki sposob... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: zobaczcie powtorki-GOL BYL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:21 to se zobacz te akcje jeszcze 100 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wloszka Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 10:38 Tylko AC Milan!! Barca niech sie schowa!! Oni i tak są już mistrzami, Milan po porstu ma to we krwi!! Viva AC Milan, Viva Italia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wloszka Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 10:42 Apeluję do Telewizji Publicznej, Zmieńcie komentatora, jego po prostu nie mozna sluchać!! Zawsze gdy tylko slysze jego glupie gadanie, wyciszam dźwięk. Już lepiej w ogóle nie dawajcie komentatorów, wystarczą dźwieki ze stadionu!! Z powazaniem Wloszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.spray.net.pl 27.04.06, 11:03 Nie mogę czytać takich postów, jak chociażby Włoszki. Czy ty kretynko myślisz, że ktokolwiek z TV to czyta? I ktokolwiek weźmie pod uwagę Twoje nic nieznaczące uwagi? Puknij sie w głowę! Kobieto! Poza tym najeżdżacie na Szpaka.... przypomnijcie sobie jak komentował Basałaj, Feddek, Wolski, to pisaliście "Szpaku wróć". Mam tylko jedną radę: darujcie sobie, bo żal...szczególnie nagminne teksty pt: "Jak go słucham to ściszam telewizor". A ściszaj! Kto ci broni?! Zresztą...chciałabym zobaczyć to ściszanie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
astonisz Dlaczego nie bylo gola? Patrzcie: 27.04.06, 11:48 Moment podania - ewidentny spalony: img81.imageshack.us/img81/979/24wc.jpg A teraz milanisci pod kolderke i plakac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milan Forza Milan IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.04.06, 12:28 Ogolnie Barca nie pokazala nic z tego "najpiekniejszego footballu na swiecie" cienizna, a Stam pokazal wczoraj jak kryje sie idola mediow. Szkoda decyzji sedziego -wtedy mecz moglby sie naprawde zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prati Re: Forza Milan IP: *.lublin.agora.pl 27.04.06, 12:57 Dokładnie. Ronaldinho, ”bóg futbolu”, nic ciekawego wczoraj nie pokazał (mimo to doprowadzając Szpaka do orgazmu każdym dotknięciem piłki - jako człowiek, który opłaca jego pensję poprzez płacenie abonamentu, uważam, że mógłby być trochę bardziej obiektywny, bo mu się wczoraj miłość do Barcelony aż uszami wylewała). Stam za to był niezwykle aktywny, te rajdy prawą stroną boiska, walka o piłkę, zastawienia i dośrodkowania - brawo!!! Może wreszcie przestaną mówić o obronie ACM jako o ”domu niespokojnej starości”. Barcelona się wczoraj zamurowała, zamiast grać swoje jechali bardzo defensywnie, ostrym pressingiem. Nic to - tym razem się nie udało, ale w przyszłym roku Europa będzie nasza! FORZA MILAN!!! TIFOSI SEMPRE CON TE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Forza Milan IP: *.m.pppool.de 27.04.06, 13:07 Szkoda Milan, Dali z siebie wszystko, jednak nie wystarczylo na barce. Sedzie nie uznal bramki - to nie byl faul !!! Jesli Barcelona tak zagra w finale jak wczoraj to nie bedzie miala latwo. King Lehman powstrzyma Ronaldinho !!! Odpowiedz Link Zgłoś
astonisz Re: Forza Milan 27.04.06, 13:10 Gość portalu: Prati napisał(a): > Barcelona się wczoraj zamurowała, zamiast grać swoje jechali bardzo > defensywnie, ostrym pressingiem. > Nic to - tym razem się nie udało, ale w przyszłym roku Europa będzie nasza! Slysze zal w wypowiedziach milanistow, ze Barcelona sie calkowicie nie odkryla i nie atakowala 8 zawodnikami :) Milan wtedy moglby sobie spokojnie kontrowac, hehe. Mozna powiedziec, ze Barca pokonala Milan jego wlasna bronia. To samo bylo z Chelsea. I jesli ktos sadzi, ze w LM Rijkaard bedzie ustawial taktyke, zeby strzelic 4-5 goli, jak w La Liga, to jest po prostu naiwniakiem. Mimo wszystko respekt dla Milanu. Byliscie zdecydowanie trudniejszym rywalem od Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Forza Milan IP: 80.50.251.* 27.04.06, 19:05 > bylo z Chelsea. I jesli ktos sadzi, ze w LM Rijkaard bedzie ustawial taktyke, > zeby strzelic 4-5 goli, jak w La Liga, to jest po prostu naiwniakiem. jest po prostu naiwnikiem, sluchajacych wypowiedzi kibocow(?) fc porcelany, ze barca czy zawsze gra swoim stylem... lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: Dlaczego nie bylo gola? Patrzcie: IP: *.chello.pl 27.04.06, 14:05 Kto jest na spalonym twoim zdaniem? Jezeli wogole to ta sytuacja, na spalonym na pewno nie jest Szewczenko! Odpowiedz Link Zgłoś
astonisz Re: Dlaczego nie bylo gola? Patrzcie: 27.04.06, 14:43 Gość portalu: chlopak napisał(a): > Kto jest na spalonym twoim zdaniem? Jezeli wogole to ta sytuacja, na spalonym > na pewno nie jest Szewczenko! Ta sytuacja. Nawet na powtorkach w tv bylo to dokladnie widac. Co do spalonego, to ty bys chcial, zeby sedzia ocenial do kogo jest adresowane podanie z niemal polowy boiska? Madre to jest? Ja rozumiem z 15-20 metrow, ale z takiej odleglosci? Odpowiedz Link Zgłoś