Dodaj do ulubionych

Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga W...

IP: *.host.net 03.05.06, 16:01
Wynik tego spotkania bylby Godzien uwagi tylko gdyby Smuda mial zostac w
Zaglebiu. Zrobiliby kilka wzmocnien i przygotowali sie do pucharow, w ktorych
Smuda mial pewne sukcesy. Jesli Smuda odchodzi, to beda szukac trenera do
lipca i zanim taki zrobi plan bedzie juz po zawodach. Wisla kilkakrotnie juz
probowala sil w pucharach i zawsze kompromitacja. Tak wiec, jesli Smuda
odchodzi, to wynik nie ma znaczenia, bo i tak pucharow nie zawojujemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic fajny link IP: *.aster.pl 03.05.06, 16:18
      www.aktywizator.pl
      • Gość: dfghj o ktorej sie ten mecz zaczal i kto ma czas ogladac IP: *.demon.nl 03.05.06, 16:37
        • Gość: topol-1 co za fajfusy sie tak 2razy spuscic przed czasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:42
          zal mi was
          • Gość: actiontec zazdroscisz im bo sie wpisali przed Toba IP: *.bulldogdsl.com 04.05.06, 03:40
            a poza tym wez sie zastrzel
    • Gość: utfyiu jak to nie zawojujemy? IP: *.demon.nl 03.05.06, 16:40
      przeciez wczoraj najlepsi polscy pilkarze pokazali swiatu jak sie gra
      co dopiero wisla plock albo zaglebie
      • Gość: Zenon Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 16:46
        Ciekawe czy reprezentacja z wczorajsza dyspozycja pokonałaby Polonie
        Warszawa... (przytaczam akurat Polonie, bo jest ostatnia w tabeli)
        • Gość: WAR Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 03.05.06, 16:49
          Zaglebie do ataku ! Inzynierowie z Petrobudowy sa do pojechania !
          • Gość: gość Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.prio138.trustnet.pl 03.05.06, 17:47
            sędzioowanie to granda, znowu panowie w czerni psują nie tylko widowisko, ale
            zniechęcają nawet najbardziej zagorzałych fanów piłki do oglądania meczy.
            KOMPROMITACJA
            • Gość: olo Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.c240.petrotel.pl 03.05.06, 19:43
              byłeś chociaż na mecu tempy ch.ju??? to dla płocka gwizdał ch.jowo, wiec
              spier!!!!!
              • Gość: ANTYPZPN Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 03.05.06, 21:39
                Ty chyba piłeś piwo na tym meczu albo obmacywałeś Twoją tłustą starą. Ja ten
                mecz oglądałem w tv i widziałem powtórki wielu kontrowersyjnych sytuacji.
                Sędzia dwukrotnie powinien podyktować rzut karny dla Zagłębia. Ostatnia bramka
                dla Płocka nie powinna byc uznana gdyż wcześniej było zagranie ręką oraz faul.
                Sedzia podjął jeszcze conajmniej 5 błednych decyzji krzywdzących Zagłębie:
                dziwne faule, nie podyktowany rzut rożny.......
                Sędzia Słupik - najbardziej zaufany Strejlaua i Listkiewicza wiedział co robić.
                Ja nie kibicuję broń boże Zagłębiu. Nie kibicuję również żadnemu polskiemu
                klubowi. Chodzę czasem na mecze i dużo, bardzo dużo oglądam w telewizji. Szlak
                mnie natomiast trafia jak jakiś sędzia, jakiś układ psuje mi zabawę.
                Płock był lepszy, trzeba to przyznać ale mecz byłby znacznie, znacznie
                ciekawszy, gdyby nie pan Słupik. Ten pan popsuł mi juz drugi mecz w ciągu
                tygodnia. Mam nadzieję, że kiedyś to się skończy i po mistrzostwach świata
                prokurator weźmie się za tą czarną mafię(nie mylić z klerem).
                POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY MAJĄ JESZCZE ZDROWIE BY PRÓBOWAĆ
                OCZYŚCIĆ POLSKĄ PIŁKĘ!

• Gość: olo Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.c240.petrotel.pl 03.05.06, 21:53
                  twoja stara to musi być dopiero tłusta skoro widzisz takie rzeczy... lecz się
                  dojeżdżający chłopcze z prowincji, któryudaje warszawiaka
                  • Gość: antypzpn Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 03.05.06, 22:08
                    Tobie lamusie i fenolu z Płocka to już raczej żadne leczenie nie pomoże. Mam
                    nadzieje że zginiesz marnie na tej zafajdanej wsi bo marnie się urodziłeś.
                    • Gość: antypzpn Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 03.05.06, 22:20
                      Co jest z Tobą OLO? Matka Cię połozyła już spać?
                      • Gość: olo Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.c240.petrotel.pl 03.05.06, 23:18
                        szkoda nafty na taką śmieszną pokrakę:) trzymaj się swojej tłustej starej,
                        dobranoc pajacu z płońska lub tym podobnej metropolii. a na przyszłość nie lecz
                        szczylu kompleksów na forach. ciebie też ktoś pokocha, choć ja wiem że zły
                        dotyk rani:)
                        • Gość: antypzpn Re: Polska vs. Polonia Warszawa IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 04.05.06, 00:16
                          Stara pozwoliła ci lamerze na jeszcze trochę...
                          Nawet żal mi się ciebie zrobiło trochę z powodu twoich doswiadczen, ale coz nie
                          kazdemu los sprzyja.
                          Z plonska jak mniemam pochodzi twoja tlusta stara, chociaż nie wiem, czy nie
                          ublizam mieszkancą płońska.
                          Naftę zachowaj dla siebie.. ...pewnie walisz dzień w dzień. Można to wyczuć
                          między wierszami. A jak tam swoj syfilis? (widziałem twoje wpisy na forum
                          wenerologicznym) Na mój gust to zmiany są już poważne i raczej nieodwracalne.
                          Wyrazy wspołczucia trolu!

• Gość: muka! Jeleń na MŚ IP: *.aster.pl 03.05.06, 17:46
      I to (po tym co pokazali wczoraj i Frankowski, i Rasiak) jako partner
      Żurawskiego w wyjściowej 11. Na dzień dzisiejszy - po dwóch meczach finałowych
      Pucharu Polski i występie z Arabią Saudyjską - wygląda to całkiem sensownie.
      • Gość: ivulspirit Re: Jeleń na MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:37
        popieram przedmówcę- Jeleń jest w formie na Mistrzostwa, będzie bardziej
        przydatny niż Frankowski
        • Gość: Budinho Re: Jeleń na MŚ IP: *.aster.pl 03.05.06, 22:09
          W ataku obok Żurawskiego będzie grał Smolarek...to najsensowniejsza para
          napastników. A oprócz tego powinni pojechać Franek (mimo wszystko świetnie go
          szuka piłka) i ktoś z trójki Jeleń/Saganowski/Niedzielan. I nie musimy się za
          nadto o napastników martwić w tym momencie. Lepiej popatrzcie na linię obrony i
          skrzydła w pomocy...bo tutaj to kompletnie brak formy (może z wyjątkiem Jopa i
          Żewłakowa).
      • cekanowo Re: Jeleń na MŚ 03.05.06, 18:43
        Z tym Jeleniem to dobry pomysl.bo choc jest troche surowy to ma gazu i sporo
        widzi,czego o wlodarczyku,sosinie czy p.rasiaku napisac nie mozna.po za tym
        lewa,prawa noga.ja bym go zabral do niemiec.problem w tym,ze nie nazywam sie
        janas.
    • Gość: wi2t Górnik Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: 217.98.98.* 03.05.06, 18:28
      Gratulacje z Zabrza :)
    • Gość: michu Źle dla Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:36
      Gdyby wygrało Zagłębie to Lech mogłby z 4 miejsca awansować do UEFA a tak to
      musiamy grać o 3 lokatę.
      • Gość: Lothar Re: Źle dla Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:51
        I tak Lecha już nie będzie, degradacja przecież
        • Gość: wz Re: Źle dla Lecha IP: 150.254.166.* 04.05.06, 11:03
          A to sie zdziwisz w przyszłym sezonie
    • Gość: Płocczanin Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.c157.petrotel.pl 03.05.06, 18:41
      idiotów nie sieja... jak nie masz pojęcia o czym mówisz to się nie wypowiadaj ot
      tyle
    • Gość: Arek Stelmach Wisła ma Puchar Polski! IP: *.c243.petrotel.pl 03.05.06, 18:45
      Przyznajmy,to było zaskakujące zwycięstwo Wisły.Jak zwykle klasę pokazał Ireneusz Jeleń,który znakomicie unikał spalonych.
      • Gość: Płocczanin Re: Wisła ma Puchar Polski! IP: *.c157.petrotel.pl 03.05.06, 18:47
        widocznie nie oglądałeś meczu skoro cię zaskoczyło
    • Gość: eres No nie ... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 03.05.06, 18:52
      Wisła P. znow w pucharach :((((( Zawsze im kiepsko wychodzilo a bez Jelenia
      to bedzie kolejna kompromitacja.
      • Gość: Płocczanin Re: No nie ... IP: *.c157.petrotel.pl 03.05.06, 18:55
        jaka kolejna?? jak cos piszesz to daj przykłady
    • Gość: Skandal Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: 87.207.115.* 03.05.06, 19:08
      Skandal organizacyjny! Wręczenie pucharu organizują lepiej w Burkina Fasso!
      Dmoszyński i Listkiewicz po raz kolejny się skompromitowali! Potem się dziwią,
      że TV nie chce transmitować Pucharu Polski /i płacić/ a ludzie nie chcą tego
      oglądać. Głupki udające kibiców Wisły Płock sami sobie zepsuli święto i się
      skompromitowali. Wiocha, a nawet gorzej, bo w ten sposów obrażam wiochy. Czy
      Listkiewicz ukaże Dmoszyńskiego ze beznadziejną organizację - oczywiście nie -
      będzie udawał, że nic się nie stało, tak samo jak udawał że deszcz pada gdy
      opluli go na Legii przy poprzednim pucharze. Badziewie i wstyd, pPuchar
      szarpany przez jakiś oszołomów udających kibiców. Jak długo debile będą rządzić
      polską piłką??? I nie myślę tutaj tylko o PZPN. Czy kiedyś podnisie się poziom
      kultury w tym narodzie?
      • Gość: Płocczanin Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.c157.petrotel.pl 03.05.06, 19:11
        jak przestana pisać na tym forum tacy jak ty poziom kultury tego forum napewno
        sie podniesie...
        Wstań weź trzy głębokie oddechy i bedzie lepiej..
      • Gość: olo [...] IP: *.c240.petrotel.pl 03.05.06, 19:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: TheReds Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.c243.petrotel.pl 03.05.06, 19:56
        jestem z plocka i bylem na meczu, niestety musze przyznac ze organizacja
        wreczania pucharu totalne beznadzieja, a nawet skandal...czy oni nie ogladaja
        wreczania pucharow na innych stadionach badz w innych ligach(za przyklad podam
        ostani mecze chelsea z man utd)????i zgodzic sie musze ze pokazaywanie takiego
        chlamu(mam na mysli tylko i wylacznie wreczanie pucharu)powinno byc ocenzurowne
        bo WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD(to przycmilo calkiem spektakl jaki byl mecz,
        a stal na wysokim poziomie)pozdrawiam
        • Gość: behemot Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.promax.media.pl 03.05.06, 20:28
          Mnie się najbardziej murawa podobała. Jak to jest, że kluby sponsorowane przez bpgate spółki (Miedź, BOT, Orlen) maja takie wujowe stadiony? Przecież boisko w Płocku to kpina
          • Gość: noi Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:23
            dokladnie. to jest dramat. te stadiony i pzpn ktory egzekwuje zakladanie nowych
            muraw. jak to jest ze taka polonia bez kasy juz to zdazyla zrobic a orlen dalej
            czeka, ale na co?!
            • Gość: maz Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:22
              Na Poloni murawa jest podobna do tej w Płocku. Wręczenie i oprawa meczu to
              skandal! Banda przestępców wbiega na boisko po zakończeniu meczu i obdziera z
              koszulek piłkarzy z Płocka, a zawodnicy Zagłębia sp-ierdalają ze strachu do
              szatni. Później ci sami przestępcy biją się między sobą o łupy (koszulki) i nie
              ma siły, by zmusić ich do opuszczenia murawy. Wszystko to dzieje się na oczach
              milionów(?) widzów Polsatu, którego to reporterzy drżą ze strachu, by nie
              oberwać! Ochroniarze na tych meczach to kpina! To żyjący w komitywie z
              bandytami mafiosi, którzy pobierają (wymuszony) haracz za swoje pseudo-usługi!
              W tej sytuacji rozumiem, dlaczego nie było nikogo z otoczenia prezydenta RP
              (patronat PP) na tym meczu, ale powinien kaczor przysłać chociaż Dorna! Może by
              wsadził do pierdla kogoś po tym meczu...
              • Gość: antypzpn Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 03.05.06, 22:33
                Olo! Halo Olo! Pewnie i Ty tam byłeś ze swoimi ziomalami. A gdzie jesteś teraz?
                • Gość: maz Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:37
                  Jeżeli to było do mnie, to odpowiadam:
                  W twojej dupie!
                  • Gość: antypzpn Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 03.05.06, 22:40
                    Wyluzuj. Ty się nie podpisujesz OLO.
                • Gość: olo Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.c240.petrotel.pl 03.05.06, 23:22
                  ja byłem w dupie twojej tłustej starej:) spadaj pajacu i nie ośmieszaj
                  prawdziwych warszawiaków
                  • Gość: antypzpn Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 04.05.06, 00:31
                    Wiem, że toniesz w gó..e i jakoś mi już nie żal ciebie, zafajdany odyńcu.
                    Jak wnosze z twojej wypowiedzi lubisz bywac w tłustych dupach. ...pewnie nawet
                    meskich.. ...i masz bogatą fantazje..... ...marnie skończysz, nie może być
                    inaczej.
                    Wydaje mi się, że wcale nie mieszkasz w Płocku, tylko w jakimś szałasie pod
                    Płockiem. A od Warszawiaków pewnie nie raz w dupe dostałeś......frustracie,
                    jeden!

• Gość: Płocczanin Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.c157.petrotel.pl 04.05.06, 01:11
                      Czas na terapie Warszawiaku z pobliskiej wioski
                      • Gość: antypzpn Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: 212.160.172.* 04.05.06, 14:09
                        Zapraszam. Chętnie Cię wypionuję!

• Gość: Tosto Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:36
                Wisła Płock zawsze załatwiała sobie sędziów, więc nie dziwi mnie wogóle,że mecz
                był tak gwizdany.W lidze ma przynajmniej 10 pktów dzięki sędziom jej
                przychylnym, a gra piłkę gorszą niż drużyny znajdujące się niżej w tabeli.Ale,
                że Zagłębie dało się przekręcić to mnie dziwi.A co do "ochraniaczy" to to są
                ludzie bojący się własnego cienia, a ochronę meczu traktują jako łatwe
                dorobienie 40,- zł i najlepiej żeby nie musieli nic robić.
      • Gość: Lothar Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:57
        To fakt. Byłem na meczu i ogromnie mnie zaskoczyło pozwolenie zarządu klubu na
        wbiegnięcie kibiców na murawę. Ja się raczej spodziewałem rundy honorowej wokół
        stadionu, a nie niekontrolowanego zbiegowiska na płycie stadionu. Ale cieszę
        się ze zwycięstwa, ale mały niesmak zostanie.
    • Gość: melan pozamaiatają w pucharze IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.05.06, 23:20
      juz widze te pogromy ...
    • Gość: darek Re: Puchar Polski na żywo: jednobramkowa przewaga IP: *.dclient.hispeed.ch 03.05.06, 23:36
      Brawo dla Wisły Płock!!!!
    • Gość: marcy Płock - banda kopaczy. IP: 193.192.62.* 04.05.06, 00:45
      Zachowanie Jelenia w stosunku do Arboledy, brutalne faule po gwizdku na Chałbińskim i Łobodzińskim, chamskie, złośliwe zagrania wyłapane przez kamery Polsatu i pokazywane w czasie transmisji i żadnej wzmianku o tym w relacji?!

Wisła Płock zagrała bez żadnego szacunku dla zdrowia przeciwników, zakrwawiona twarz Arbledy najlepszym przykładem.

A sędzia Słupik?! Mógł zrobić coś jeszcze, żeby przeszkodzić Zagłębiu?!
      • Gość: Płocczanin Re: Płock - banda kopaczy. IP: *.c157.petrotel.pl 04.05.06, 01:13
        oj widze żal Pucharu ale poprostu wygrał lepszy
        • Gość: marcy Re: Płock - banda kopaczy. IP: 193.192.62.* 04.05.06, 01:27
          Żal Zagłębia. W tym akurat dwumeczu okazał się zespołem słabszym, ale wobec połączonych sil brutali z Płocka i Słupika Zagłebie było w środę bez szans.

Jeszcze przed meczem liczyłem na dobra postawę Płocka (wydawał się zespołem słabszym), mialem nadzieję że godnie stawi czoła Zagłębiu, ale już po kilkunastu minutach pierwszej połowy wobec ich piłkarskiego chamstwa zacząłem ściskać kciuki za Zagłębie.

Fakty, fakty.
          • Gość: Płocczanin Re: Płock - banda kopaczy. IP: *.c157.petrotel.pl 04.05.06, 01:31
            Widać że nie masz pojęcia o piłce, sprawa awansu rozstrzygneła sie w Lubinie a
            po drugie zobacz statystyki liczbe strzałów itp..
            • Gość: marcy Re: Płock - banda kopaczy. IP: 62.233.204.* 04.05.06, 09:50
              Gość portalu: Płocczanin napisał(a):

> Widać że nie masz pojęcia o piłce

Aha, czyli moja opinia że Płock okazał się zespołem lepszym tez błędna?
              • 11499blauw99411 Re: Płock - banda kopaczy. 04.05.06, 10:17
                nie,nie jestes obiektywny.wiem,ze trudno ci sie z tym pogodzic ale to wisla
                plock wygrala trzema bramkami,a nie zaglebie.ale to sie nam wlasnie podoba,ze
                lepszy na papierze nie musi byc wcale lepszy na boisku.to nam zapewnia
                emocje,rozumisz?TYLKO WISLA ZKS!!!!!!!!!P.S.Ogladales chelsea-manchester?
    • Gość: profesor Mad jak tak beda grac w PUEFA jak w zeszlym roku IP: *.bulldogdsl.com 04.05.06, 03:38
      jak w zeszlym roku Legia, to moga sie od razu wycofac
      • Gość: antypzpn Re: jak tak beda grac w PUEFA jak w zeszlym roku IP: 212.160.172.* 04.05.06, 14:17
        Dlaczego PZPN wspiera drużyny, które kompromitują Polskę?
    • Gość: MKS_1946 Do trzech razy sztuka IP: *.foebud.org 04.05.06, 14:20
      No cóż Zagłębie - trzeba będzie zdobyć Puchar za rok.
      A póki co ma być 3 miejce w lidze i PUEFA !!
      ------------------------------------------
      Jesteśmy zawsze tam - gdzie nasz MKS gra ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka