Dodaj do ulubionych

Legia czeka na mistrzostwo

IP: *.broker.com.pl 08.05.06, 09:37
Szkoda, że ten sukces nie do końca jest osiągnięty na boisku. Cieszyłbym się
z MP Legii, jakby kart w ekstraklasie nie rozdawali sędziowie i PZPN. Wielka
warszawska rodzina Strejlaów nie dopuści do oddania fotela lidera. Przecież
dwaj synowie Andrzeja straciliby wysokie premie. A są działaczami na
Łazienkowskiej, a Andrew wysokim urzędnikiem Listkiewicza. Korupcja drąży
polską piłkę. Legia mistrz przez małe m. Dużo by gadać ale to nic nie daje. W
PZPN nie wyjaśnione afery, w środowisku sędziowskim grzebie prokurator.
Wstyd. A postępuje się wg. starych schematów.
Obserwuj wątek
    • Gość: antyFrustrat Sfrustrowany człowieczku o małej główce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:45
      Zeby wytaczać takie zarzuty należy mieć jakieś dowody. Nie mówię tu o dowodach w
      postaci artykułów z Faktu, czy paplaniny trenera Wisły, który wszystkie swoje
      niepowodzenia zwala na "spółdzielnię". Ja też mogę śmiało twierdzić, że ostatnie
      3 lata dominacji Wisły wynikały z tego, że Cupiał płacił komu trzeba i ile
      trzeba. Ale - nie zniżam się do tego poziomu, bo Wisła wygrywała (tak jak i
      teraz Legia) nie przy "zielonym stoliku". A jak tego nie potrafisz zrozumieć to
      wpisz w przegladarce www.google.pl i poszukaj hasła "leczenie psychiatryczne".
      • Gość: Torca [...] IP: 81.210.69.* 08.05.06, 09:49
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: hegemon® gejowskim prostytutkom z Krakowa mowimy NIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:32
          miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3326882.html
      • Gość: ultras Legnie Warszawka w ZABRZU !!!! IP: 81.210.69.* 08.05.06, 12:19
        sprzednao juz 22 tys. biletów, legia nie będzie istnieć w zabrzu, urzadzimy im
        taki kociał że bedą sr.. ze strachu !
        • Gość: Arkadiusz I bardzo dobrze, nie jestem za Wisłą , ale Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:24
          nie ścierpię
        • Gość: jhgfd a potem kolej na Wisle i ...bye bye LM :) IP: *.demon.nl 08.05.06, 12:28
    • Gość: steku Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:47
      nie lubie legii ale chyba troche przesadzasz, w zwyciestwach legii nie pomagali
      sedziowie, tak jak wisle nie przeszkadzali. wiec tytul zdobyty (?) zasluzenie
    • Gość: rex Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: 80.108.140.* 08.05.06, 09:56
      Kto bedzie mistrzem, zobaczy sie jeszcze, bo legia w zabrzu bedzie trzesla
      portkami - przed 15 tys.kibicow z zabrza, a w podswiadomosci tez i przed tym,
      ze z wisla w domu bedzie blamaz, jakby co:)zreszta....wszyscy trabia tylko o
      tym, ze to legia mistrza mam miec, ze to, ze tamto, terminarz jest drukowany
      pod legie, na mecz wisly z gornikiem nominowany jest jakis psychol kartkowy,
      ktory daje zolte kartki za samo zetkniecie sie 2 zawodnikow(pilka nozna to
      sport kontaktowy, panie "sendzio",ktory nigdy nie wysciubisz nosa poza granice
      tego dziwnego kraju, jesli o sedziowanie chodzi) - wszystko przemawia,
      wszystko "chce", by nastapila detronizacja.tylko czy to dobrze dla polskiej
      pilki, ze taka cienka druzyna, z tak wydrukowanym tytulem, z takim
      nieprawdopodobnym fuksem bedzie mistrzem??pomyslcie...co oni pokaza w europie??
      chyba poza kibolami niewiele:)a swoja droga...mowi sie ostatnio o wspanialej
      oprawie , dopingu na legii.ja tam nie wiem, gdzie tu sie mozna wspanialego
      dopingu doszukiwac, skoro przez pol meczu spiewaja ta sama piesn zalobna, i
      cholera wie, czy to nie jakas piesn pogrzebowa, czy rekolekcje, czy wspomnienie
      powstania, czy cholera wie jeszcze co....zalosne.
      konczac nadmienie, ze jestem kibicem wiselki, ale z tych...normalnych:)i czekam
      na tytul na 100 -lecie, a po tym com ujrzal w ostatnich kilku meczach, jestem
      go coraztobardziej pewny.:)
      • Gość: M Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.chello.pl 08.05.06, 10:10
        > Kto bedzie mistrzem, zobaczy sie jeszcze, bo legia w zabrzu bedzie trzesla
        > portkami - przed 15 tys.kibicow z zabrza, a w podswiadomosci tez i przed tym,
        > ze z wisla w domu bedzie blamaz, jakby co:)zreszta....wszyscy trabia tylko o
        > tym, ze to legia mistrza mam miec, ze to, ze tamto, terminarz jest drukowany
        > pod legie, na mecz wisly z gornikiem nominowany jest jakis psychol kartkowy,
        > ktory daje zolte kartki za samo zetkniecie sie 2 zawodnikow(pilka nozna to
        > sport kontaktowy, panie "sendzio",ktory nigdy nie wysciubisz nosa poza
        granice
        > tego dziwnego kraju, jesli o sedziowanie chodzi) - wszystko przemawia,
        > wszystko "chce", by nastapila detronizacja.tylko czy to dobrze dla polskiej
        > pilki, ze taka cienka druzyna, z tak wydrukowanym tytulem, z takim
        > nieprawdopodobnym fuksem bedzie mistrzem??pomyslcie...co oni pokaza w
        europie??
        > chyba poza kibolami niewiele:)a swoja droga...mowi sie ostatnio o wspanialej
        > oprawie , dopingu na legii.ja tam nie wiem, gdzie tu sie mozna wspanialego
        > dopingu doszukiwac, skoro przez pol meczu spiewaja ta sama piesn zalobna, i
        > cholera wie, czy to nie jakas piesn pogrzebowa, czy rekolekcje, czy
        wspomnienie
        >
        > powstania, czy cholera wie jeszcze co....zalosne.
        > konczac nadmienie, ze jestem kibicem wiselki, ale z tych...normalnych:)i
        czekam
        >
        > na tytul na 100 -lecie, a po tym com ujrzal w ostatnich kilku meczach, jestem
        > go coraztobardziej pewny.:)

Po tej paplaninie powtarzanej po Petresku chyba raczej jesteś "kibicem wisełki"
        ale raczej nie z tych normalnych.
      • fubrawiec Re: Legia czeka na mistrzostwo 08.05.06, 10:14
        Wydrukowany - i to kiepsko - jesteś Ty. Jestem z Warszawy, nie jestem fanem
        Legii bo to bydło (kibole). Ale, jako że to moja drużyna - warszawska - zawsze
        będę za nimi. Przyznam, że nużące jest czytanie żenujących wypocin idiotów -
        zarówno pro i anty (L). Jednak wszystkim burkom szczekającym na Warszawę radzę,
        aby zajęli się czymś pożytecznym, jakąś pracą, w każdym razie wyp... z forum.
        Jak jesteś niby taki lepszy niż buraki z Wawy, którymi tak gardzisz (choć
        pamiętaj, że większość z nich to tacy jak Ty - napływowe wieśniaki, które brak
        awansu intelektualnego nadrabiają gembą) to udowodnij to czym innym niż
        szczekaniem. Każdy warszawski Azorek robi to lepiej.
        • Gość: rex Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.5.12.vie.surfer.at 08.05.06, 10:47
          nie wiem, czy warto jezyk strzepic....ale niech bedzie:)
          to, zes z wwy, kolego, to po stylu widac - z forum to wyp...sam, jak Ci sie nie
          podoba, bo tu kazdy moze pisac, co ma do powiedzienia(byle sensownie - moje
          skromne zdanie).nie jestem naplywowym wiesniakiem, moze Ty jestes, nie wnikam w
          to, i szczerze mowiac wali mnie to:)coz, czym bys chcial, bym Ci udowodnil, ze
          jestem lepszy...nozem, kastetem, ceglowka?to nie moj poziom, sorki:)i nie pien
          sie kolego, ja wiem, ze Ciebie jak i innych prawda w oczy kole, ale to powie
          wam cala polska, ze legii sie ten tytul nie nalezy, i ze pzpn stara sie jak
          moze go dla legii wydrukowac - po co zaprzeczac faktom? a ze wisla sama sobie
          taki horror na koniec sezonu zrobila, to juz inna bajka:)wazne, ze sie wszystko
          dobrze skonczy, bo w zabrzu podobno nie 15, a 22 tys. biletow sprzedanych:)
          pilkarze nakreceni na maxa, naturalnie Ci, ktorych "sendzia" nie wykartkowal:)
          co prawda nowy pomysl pzpn - walkower dla wisly jest w plecaku, ale taki numer
          to juz nie przejdzie, bo jesli by sie tak stalo, to pojdzie on z dymem, i to w
          trybie przyspieszonym.nie wiem jak Ty(wy),ale ja sie ciesze, ze mistrza poznamy
          na koncu sezonu:)okaze sie, kto lepszy....:)
          • Gość: moderator Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: 62.233.204.* 08.05.06, 12:12
            Ty krakowski prostaczku zacznijmy od tego, że na arbitra mówimy sędzia, a
            nie "sendzia". Tak więc plecak, książki, piórnik i biegem do szkoły analfabeto
            • Gość: rex Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.5.12.vie.surfer.at 08.05.06, 12:21
              coz tu dodac, jesli warszawski cepie nie rozumiesz przenosni, a ni tego,
              ze "sendzia" jest napisany w cudzyslowie.....eh, szkoda miejsca na takich
              prostakow....Tobie to play station a nie pc do reki
        • Gość: Psychiatra Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: 212.160.172.* 08.05.06, 14:27
          Zapraszam do Instytutu na Sobieskiego na pogawedkę. Bo to, co pan tutaj pisze
          jest bardzo interesujące.
        • Gość: psychiatra Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: 212.160.172.* 08.05.06, 14:29
          FUBRAWIEC wpadnij koniecznie jeszcze w tym tygodniu.
        • irish76 Re: Legia czeka na mistrzostwo 08.05.06, 17:01
          podpisuje sie pod tym... przypierd... sie do Wawy o wszystko, nawet o swoja
          glupote i biede.
      • Gość: Tesciu Czeka na tytuł... buhahahhaaaa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:19
      • Gość: arbiter_mah_frej Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:24
        trzeba umiec z klasa przegrywac... legia gra fuksiarsko i wogole sie nie ciesze
        ze bedzie mistrzem polski ale w porownaniu do wisly to i tak bardzo dobrze sie
        prezentuje. wisla jest sama sobie winna ze sie rozjebala od srodka bo liga jest
        w tym sezonie slaba i wisla sie dopasowala do jej poziomu. przegrali mistrza bo
        sa teraz slabi i tyle.
      • Gość: Mario76 Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.siodemka.waw.pl 08.05.06, 12:07
        Chyba tylko w swoim mniemaniu jesteś "normalnym" kibicem Wisły. Takie głupoty
        jakie wypisałeś dobitnie o tym świadczą. Można zauważyć, że teoria spiskowa
        dziejów nie jest Ci obca. Jak Wisła zaczyna przegrywać to nagle okazuje się, że
        wszyscy dookoła robią wałki i rzucają jej na każdym kroku kłody pod nogi a jak
        wygrywa to oczywiście wszystko jest uczciwe. Gdzie tu ta twoja normalność???
        Tendencyjny i żenujący post.
      • irish76 no wiesz... 08.05.06, 16:59
        jesli nie znasz sie na pilce i twierdzisz ze Legia jest cienka to jak cienka
        jest reszta klubow skora sa daleko w tyle?
        a poza tym Legia ma kibicow a nie noznikow mordujacych sie po podworkach.
        Afryka dzika...
    • Gość: Sado Boże, jak Wiślacy nie umieją przegrywać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:02
      Boże, jak Wiślacy nie umieją przegrywać. Mistrzostwao Legii boli, co? :D Zresztą
      piłkarze Wisły również, a trenerze przez bardzo małe t, niewspomnę.
    • Gość: Odas Jak ktoś nie umie przegrywać to wymyśla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:04
      ...
    • Gość: Daso Kibice Wisły to frajerzy, nie umieją przegrywać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:04
      ...
      • Gość: rex Re: Kibice Wisły to frajerzy, nie umieją przegryw IP: *.5.12.vie.surfer.at 08.05.06, 10:11
        ...3 wypowiedzi, a zadnych konkretow:)bo i niby jakie mialyby byc:)a z
        mistrzem, to dajcie sobie na wyluzowanie, bo po co sobie nadzieje robic plonne:)
        • Gość: (L)egia Wytłumacz nam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:28
          Wytłumacz nam dlaczego Ty i Twoi "ziomale" przerabiacie kibicowskie kawałki
          Legii, nie umiecie swoich wymyslec, poza dennym "wisłaaaa, wisłaaaa..."?!
          • Gość: rex Re: Wytłumacz nam... IP: *.5.12.vie.surfer.at 08.05.06, 10:36
            bez obrazy.....synku, te wszystkie kawalki, o ktorych mowisz, to przerobila
            legia swego czasu,a wymyslal je taki kolo, co to w latach 70 siedzial na
            X,wolali na niego "west ham", chodzil z gitara na mecze, fajny gosc.tak ze i tu
            pudlo, i to wielkie, ale nie biore Ci tego za zle, pewnie nie bylo Cie jeszcze
            na swiecie wtedy.swoja droga byly to piekne czasy, jak na mecz ligowy potrafilo
            przyjsc do 40 tys.luda....
            • Gość: WestHam Re: Wytłumacz nam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:45
              W latach 30 te same kawałki grał Kazimierz Oledarski na stadionie Legii, a
              wczesniej jeszcze w 1820 nucił je sam Napoleon Bonaparte. Lecz się krakowski
              xero-boyu.
              • Gość: rex Re: Wytłumacz nam... IP: *.5.12.vie.surfer.at 08.05.06, 10:50
                mowisz oczywiscie o
                kawalku..wwwwaaaaaaarsssszzzzaaaaawaaaaaaaaaa,waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarszaaaaaa
                aaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, i tak przez caly mecz?no, ten
                to se spiewajcie, piekny jest:)na pogrzeb:)
                • Gość: (L)egia Hahaha koles z gitarą, hahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:19
                  Będziemy grzebać wisełkę, przyjedziesz szczylu? Lepiej zaczni od wyjazdu do
                  Łęcznej, albo Bełchatowa, szczylu jeden. Zreszta przyjedź do Nas podziwać.
                  Uwielbiam jak tak cicho siedzicie na Łazienkowskiej co roku. Po prostu uwielbiam.

Hahahaaha koles z gitarą, hahahha! No to fajnie było u was na meczach, hahaha. A
                  weźcie kogoś z gitarą (hahahaaa) to wam zagra na Ł3 jak bedziecie tak cicho
                  siedzieli.
                  • Gość: rex Re: Hahaha koles z gitarą, hahahaa IP: *.5.12.vie.surfer.at 08.05.06, 12:18
                    hahaha:) co to jest gitara?haha....lancuch, noz,czy jakies inne narzedzie?
                    haha....
                    • radiradi1 Re: Hahaha koles z gitarą, hahahaa 08.05.06, 14:00
                      Gitara to taki instrument muzyczny.

Rozumiem, że dla Ciebie fakt, że na mecz można wnieść coś innego niż narzędzie
                      do krzywdzenia innych jest niezrozumiały i nie do przyjęcia.

Nie jesteś przypadkiem kryptokibicem Cracovii ?
                      • Gość: (L)egia Re: Hahaha koles z gitarą, hahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 14:15
                        lex to jest jakiś szczyl, nawet niewarto odpowiadać na jego posty. Mówi o jakimś
                        wymyślonym łebku, który nosił gitare, a teraz nie wie co nosił. Xero-boy i tyle.
                        IQ 160 ;D buhahahaa
                        • radiradi1 Re: Hahaha koles z gitarą, hahahaa 08.05.06, 14:20
                          > IQ 160 ;D buhahahaa

A w to akurat wierzę - myślę, że z 4 kolegami i psem razem tyle wyciągną ;)
        • Gość: kij-bicccc Re: Kibice Wisły to frajerzy, nie umieją przegryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:47
          Jacy są kibice Wisły było widać na ostatnim meczu.
          Pięknie "podziękowali" Frankowi za zdobyte mistrzostwa Polski..
    • Gość: Fred Takie warcholstwo krakowskie nie zasługuje na LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:13
    • Gość: widzewiak Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:42
      Wisla grala z Gornikiem.
      Sedzia pokazal zolte kartki az 4 zawodnikom Gornika.
      Pytanie:
      z kim Gornik zagra w najblizsza srode?
      Odpowiedz:
      z Legia.
      Schemat jest banalny: Legia przez caly sezon bierze druzyny "wykartkowane" w meczach z Wisla
      Ktos twierdzi, ze rok temu, tak jak dzisiaj Legie - ustawiono Wisle, przed ktora jej przeciwnikow
      oslabial Groclin.
      Nie wiem czy tak bylo, jednak roznica polega na tym, ze dzisiaj Legia wygrywa cudem po 1:0 a
      wtedy Wisla aplikowala innym druzynom po 4 bramki na mecz.

A tak w ogole to rodzina Strejlaow trzyma sie dobrze.
      PZPN-u i Legii jednoczesnie.
      • Gość: Łódzki Szympans jasne jasne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:47
        a Widzew to pewno spadł do 2 ligi z powodu lądowania Marsjan w Klewkach? Wpisz
        www.google.pl i poszukaj sobie hasła "teorie spiskowe" albo lepiej "leczenie
        psychiatryczne w stanach cięzkich urojeń" lub "bydlęce zwyrodnienie mózgu".
        • Gość: rex Re: jasne jasne dziecko IP: *.5.12.vie.surfer.at 08.05.06, 10:53
          popatrz widzewiak - kolo to wszystko wpisal, leczy sie, i patrz jakie skutki,
          jest coraz gorzej:)chyba jest z warszawy - moja diagnoza:)
          • Gość: trolu z tyrolu Re: jasne jasne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:56
            Trolu z Tyrolu - lepiej zostaw ten internet i wracaj do stodoły obornik
            przerzucac bo cie Hans zwolni i wrócisz bez grosza do Polski.
            • Gość: rex Re: jasne jasne dziecko IP: *.5.12.vie.surfer.at 08.05.06, 10:58
              dobrze, masz racje:)
        • Gość: czytelnik rzetelnosc dziennikarska IP: *.run.pl / *.run.pl 08.05.06, 11:01
          Schemat taki ze legia gra w nastenej kolejce z zespolem "oslabionym" przez
          najgrozniejszego konkurenta w poprzedniej powtarza sie nie po raz pierwszy,
          Widzew na "W", Wisla tez na "W", moze terminarz jest wedlug alfabetu ukladany?
          Ale to nie problem na ktory chcialem zwrocic uwage.
          Czytam te Wyborcza i oczom nie wierze. Rzekomo to ogolnopolska gazeta, a od
          pieciu ligowych kolejek jedyny temat to czy Legia zdobedzie mistrzostwo czy tez
          stanie sie narodowa tragedia i legia nie zdobedzie. A moze Wisla przegra z
          Amica? A moze z Zaglebiem? Niestety, nie przegrala. Ale za tydzien nowy mecz
          moze tym razem przegra. Apeluje do redaktorow z warszawki, moze i kochacie
          ległę nad zycie, ale gazete czyta cala Polska. Zdobadzcie sie na odrobine
          obiektywizmu i postarajcie sie ukryc choc troche swoje sympatie, tak po prostu,
          ze zwyklego szacunku dla kibicow ktotzy niekoniecznie musza legie kochac.
          • Gość: ojejku Re: rzetelnosc dziennikarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:03
            A kto ci kaze czytać GW? Tak się składa, że Legia jest najbardziej
            rozpoznawalnym klubem w tym kraju - nic na to nieporadzisz. A jeśli nadal
            sądzisz ze artykuły są tendencyjne poczytaj "Fuckt" - tam znajdziesz wypociny
            pewnego redaktorka który za Legią nieprzepada - moze to będzie woda na Twój młyn?
            • Gość: Czytelnik Re: rzetelnosc dziennikarska IP: *.run.pl / *.run.pl 08.05.06, 11:08
              Sorry, nie siegam do tego typu prasy zostawiajac ja dla fanow legii i
              odpowiadajacych im poziomem czytelnikow czasopism o wiele mowiacaj nazwie "Fuck"
              • radiradi1 Mam dla Ciebie dobrą radę ... 08.05.06, 14:07
                Jak coś czytujesz albo parafrazujesz rób to porządnie i z głową, jak czegoś nie
                rozumiesz, zapytaj.

Jak nie umiesz czytać, pisać i pytać to siedź cicho i się nie przyznawaj albo
                wróć do podstawówki, chyba, że jej jeszcze nie ukończyłeś.
                • radiradi1 Re: Mam dla Ciebie dobrą radę ... 08.05.06, 14:09
                  > Jak coś czytujesz ...

Errata :
                  Jak coś cytujesz ...
          • Gość: Czytelnik Re: rzetelnosc dziennikarska IP: *.run.pl / *.run.pl 08.05.06, 11:05
            >Schemat taki ze legia gra w nastenej kolejce z zespolem "oslabionym" przez
            >najgrozniejszego konkurenta w poprzedniej powtarza sie nie po raz pierwszy,
            patrz lata 97 i 98, gdy mistrzostwo zdobywal Widzwew.
            >Widzew na "W", Wisla tez na "W", moze terminarz jest wedlug alfabetu ukladany?
            Zjadlo mi kawalek tekstu ;-)
    • signal a kto układał tegoroczny kalendarz gier ? 08.05.06, 11:06
      to on ma wielkie zasługi w mistrzostwie legii !
      • Gość: Drew skisla przegrywac nie umie, od trenera do kibicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:29
      • Gość: emigrant Re: a kto układał tegoroczny kalendarz gier ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:31
        Gdy czytam wasze teorie to mi się słabo robi. Wychodzi cała wasza "polskość".
        Jak mistrzem będzie Legia - to mataczył PZPN i Strejlałowie...
        Jak mistrzem będzie Wisła - to Cupiał kupił ostatnie mecze...
        Zawsze znajdzie się jakaś męda która pomiejsza cudze sukcesy...
        • Gość: taki jeden Re: a kto układał tegoroczny kalendarz gier ? IP: *.bph.pl 08.05.06, 11:36
          pisze się 'menda' skoro już o polskości rozprawiasz
          • Gość: emigrant Re: a kto układał tegoroczny kalendarz gier ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:40
            Sorry, ale rzadko używam tego słowa :)
            • Gość: taki jeden again Re: a kto układał tegoroczny kalendarz gier ? IP: *.bph.pl 08.05.06, 14:17
              a przed 'ale' nie stawia się przecinka :)
              • radiradi1 Re: a kto układał tegoroczny kalendarz gier ? 08.05.06, 14:24
                > a przed 'ale' nie stawia się przecinka :)

Mam nadzieję, że żartujesz, bo jest akurat odwrotnie.
              • Gość: ZOBRANO Re: a kto układał tegoroczny kalendarz gier ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:44
                Świeci sie zależli z Zabrza,jak Górnik kupował mistrzostwa w gierkowskich
                czasach to było OK.a mówił otym A.Iwan (wasz pilkarz) na łamach Przeglądu
                Sportowego ale
                skaczacy sobie do oczu małolaty tego nie pamietaja.
      • radiradi1 To moja zasługa 08.05.06, 14:17
        Ja układałem terminarz i co mi zrobisz ?
        Część sędziów przekupiłem, część szantażowałem, a na resztę wpłynąłem telepatycznie.
        Zahipnotyzowałem też kilkakrotnie przeciwników Legii przed meczem i zawodników
        Wisły.
        Do tego wpływałem na pogodę a także podstępnie zniszczyłem murawę w Krakowie,
        żeby sie Wiśle gorzej grało.

Przyznaję się do tego otwarcie i bez bicia - możesz mnie za to śmiało zbluzgać.
        • radiradi1 Re: To moja zasługa 08.05.06, 15:40
          BTW. Właśnie robię lalki voodoo Petrescu, 2 Brożków i Majdana i mam zamiar
          podczas meczu z Arkę wbijać w te lale rozżarzone do czerwoności szpilki.

Dodam, że w tylno-dolne rejony tych laleczek.
    • Gość: x Niestety nie doczeka sie... IP: *.crowley.pl 08.05.06, 12:40
    • Gość: Tylko Górnik Już my dla ległej przygotujemy kocioł czarownic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:40
      będą w pory walić, jak 25 tyś. ludzi zawyje na stadionie.
      • Gość: puchowy Wisła Legia i Liga Mistrzów IP: 87.207.192.* 08.05.06, 13:07
        Porównajmy ostanei dokonania w LM obu klubów

+Wisła NIGDY nie awansowała do fazy grupowej

+Legia awansowała do fazy grupowej
        +Legia awansowała z grupy (Spartak, Legia, Blackburn, Rosenborg)
        +Legia była w 1/4 LM (dopoadłą z PAO)

Może czas na zmianę nich ktoś inny spróbuje
        • Gość: sxp Re: Wisła Legia i Liga Mistrzów IP: 206.252.74.* 08.05.06, 14:56
          ciekawy jestem gdzie sa te druzyny teraz ? tak jak legia siedza w g....e, legia
          miala szanse z Valenia i co pokazala ? jak lac polaczkow ? a rok temu tez by
          Wielki FC Zurich i znowu legia pokazala jaka to potega. jest OGROMNA roznica
          (sportowa,finansowa) pomiedzy rozgrywkami LM w tamtch czasach a teraz. a
          powiedz mi odkad te zmiany weszly w LM ile polskich druzyn gralo w LM ? czemu
          legia sie tam nie znalazla ?
    • Gość: paweł Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: 212.160.172.* 08.05.06, 14:58
      Widziałeś przyjacielu jak sędziują mecze Legii pseudo sędziowie z PZPN? Chyba
      nie. Aktorstwo grajków z klubów tzw. ekstraklasy bardzo na nich działa.
      Pooglądaj ligę angielską. I wtedy dopiero pisz takie rzeczy.

Pzdr
    • irish76 Re: Legia czeka na mistrzostwo 08.05.06, 16:56
      idz strzel baranka o sciane
      talibow w Klewkach tez widziales??
      • Gość: DYM W ZABRZU Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:19
        WARSAW FAN'S HOOLIGANS !! DOZOBACZENIA W ŚRODE FRAJERY Z ZABRZA !! Zobaczmy kto
        jest lepszy i kto dostanie po mordzie! A to co tutaj czytam, ehh śmiać mi sie
        chce, cioty !
        • Gość: DYM W ZABRZU Re: Legia czeka na mistrzostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:22
          HANYSY JE..E !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka