Gość: Rex IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.03, 22:42 Shit! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakowiak Re: Banki ratują Lazio! IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.03, 22:50 Szkoda Tak te sprawy finansowe Lazio musialy sie skonczyc. Z drugiej jednak strony gra przeciwko tak wielkim gwiazda bedzie dla Wisly mobilizacja.... i mysle ze dadza rade. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mpet Re: Banki ratują Lazio! 04.01.03, 09:18 Przed Wisłą już nie ma ratunku...Nawet banki nie pomogą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackson Re: Banki ratują Lazio! IP: 217.153.40.* 04.01.03, 14:09 nie mam nic do tego klubu, ale po cichu liczylem ze zanim dojdzie do meczu Lazio sprzeda kilku graczy podstawowej jedenastki i bedzie lzej przejsc do nastepnej rundy, z drugiej strony jesli zostanie Kosowski, razem z Zurawskim i cala reszta pokonaja Lazio, trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Banki ratują Lazio! IP: *.tnt8.nyc9.da.uu.net 05.01.03, 01:39 Szkoda, Lazio powinno poplynac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika23 Re: Banki ratują Lazio! IP: *.informatik.tu-freiberg.de 05.01.03, 10:39 na razie chodzi im zapewne o stabilizacje sytuacji aby przeszkodzic odejsciu pilkarzy za darmo. To jest oczywiste. Sprzedawac beda tak czy inaczej, kwestia tylko kiedy i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bayo Re: Banki ratują Lazio! IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 13:15 Gość portalu: Rex napisał(a): > Shit! a cos ty qrwa myslal gamoniu, na ten wasz gts to i 3 sklad LAZIO z dlugami wystarczy na luzie! Co nie znaczy ze nie ciesze sie z tego ze sytuacja w Lazio wraca do normy:))) FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bayo FORZA LAZIO!!! IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 13:22 chyba zaden kibic gts-u w swej naiwnosci nie liczyl ze bedzie inaczej, co?:)) LAZIO nie da szans chlopcom z Reymonta, co mnie akurat niewymownie cieszy:)) Dobrze ze w rzymskim klubie wszystko zmierza ku normalnosci, ciesze sie bardzo, dziwila mnie tylko taka nagonka i beznadziejna niezyczliwosc do Lazio, przeciez oni nawet gdyby sprzedali wiekszosc pilkarzy z pierwszego skladu to i tak sa 7 razy lepsi od Wiselki... Czy naprawde liczyliscie Lazio nie zacznie stawac na nogi?! No nie moge buahahaha:-))) FORZA SS 1900 LAZIO IRRIDUCIBILI!!! Odpowiedz Link Zgłoś