Gość: Jarooo (L) IP: *.spray.net.pl 10.05.06, 21:57 Gratuluję Wiśle wicemistrzostwa. Oby tak dalej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morlokiusz Re: Wisła Kraków - Arka Gdynia 3:1. Wicemistrzost 10.05.06, 22:18 Za wtargnięcie na boisko kibiców, Wisła powinna zostać ukarana walkowerem na rzecz Arki. Mimo iż jestem kibicem Legii uważam że z Bandytyzmem na stadionie powinno się walczyć bezwzględnie. Tak samo na Stadionie Amicy i Petry. Dla przykładu. Apropo meczu Górnik-Legia. Jak tylko zauważyłem że Górnicy zdejmują flagi, wiedziałem że będzie zadyma... A czy POLICJA TEGO NIE WIEDZIAŁA ??? W takim razie kij w oko Policji, głównym prowodyrom !!! Każdy kibic J... psa ! Tak ma być, karwa twa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo JAKIE KARY ???? IP: *.crowley.pl 10.05.06, 23:15 1. Walkower raczej tak !!!! Chociaż nie wiem czy PZPN da gdyż to robi zamieszanie w dole tabeli. Ale powinien być, bo sędzia nie skończył meczu, i jak można grać jak jeszcze przez 90tą minutą kibice stali przy linii a w trakcie 2 połowy zadyma była na ławce arki ( widać w C+ ) 2. Zamknąć stadion na BARDZOOOOO DŁUGO - z 6 kolejek minimum NAJLEPIEJ CAŁA RUNDA JESIENNA. 3. ZAKAZ WYJAZDÓW NA CAŁY ROK 4. Kara finansowa a z 200.000 aby zabolało działaczy 5. ZAMKNĄĆ STADION AŻ DO ZAKOŃCZENIA BUDOWY GOTOWEJ NIBY TRYBUNY. Jak widzę jak się pier.... z nią to krew mnie zalewa. 30mkw ściany tynkowali z 4 tygodnie :) no ale to tylko po to aby goście do nich nie przxyjeżdżali CRACOVIA PO DERBACH dostała 3 mecze bez kibiców to za taki numer ile powinna dostać wisła ???? ODPOWIEDZCIE SOBIE SAMI i nie mówicie mi o polowaniu na koszulki wiślaków... bo to tylko wymówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: JAKIE KARY ???? IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 10.05.06, 23:52 rozwiazanie problemu jest banalnie proste. zamknac stadion na cala runde jesienna i niech graja przy cwierkoleniu ptakow. a ogolnie to niezle buractwo ci huligani, ktorzy weszli na murawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: JAKIE KARY ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:56 przeciez ci kibole, to jest dzicz i tyle. przeciez czlowiek jako tako wychowany,m by takiego czeos nie zrobil. sory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Wisła Kraków - Arka Gdynia 3:1. Wicemistrzost IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.05.06, 02:41 tez uwazam,ze powinien byc walkower + kara pieniezna,ciekawe,czy i tym razem zawodnicy Wisly beda chcieli zeby ukarac klub(tym razem ich),bo nie tak dawno plakali,ze czuli sie zagrozeni wtargnieciem 1 kibica.prawo(przepisy)powinny byc dla kazdego takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wisła Kraków - Arka Gdynia 3:1. Wicemistrzost IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:14 ja jestem najbardziej ciekaw, jak zareaguje PZPN - i będzie wszystko jasne, czy są w PZPN przekrety, czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yt warszawa i finał pucharu polski , jakie kary? IP: *.pro.lama.net.pl 11.05.06, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Kiboli należy n/a/p/i/e/r/d/a/l/a/ć bez litości!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:15 KIBOLE = BYDŁO RZEŹNE! Policja powinna z was robić miazgę bydło i bezmózgowie! Pałami, bronią palną! - łamać rące, nogi, masakrować wasze świńskie ryje. I to byłoby zgodne z prawem - wiecie kutasy? Zdychać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: Kiboli należy n/a/p/i/e/r/d/a/l/a/ć bez litoś IP: *.ds9.univ.gda.pl 11.05.06, 14:56 Całkowicie się zgadzam. Ja od dawna uważam, że policja powinna dostać ostrą amunicję i jakby wystrzelała trochę tej "dziczy" to by zrobiła społeczeństwu przysługę... Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Kiboli należy n/a/p/i/e/r/d/a/l/a/ć bez litoś 11.05.06, 19:47 Gość portalu: Pąki napisał(a): > KIBOLE = BYDŁO RZEŹNE! > Policja powinna z was robić miazgę bydło i bezmózgowie! > Pałami, bronią palną! - łamać rące, nogi, masakrować wasze świńskie ryje. > I to byłoby zgodne z prawem - wiecie kutasy? > Zdychać!!! a tobie powinni zabrac komputer ty internetowy chuliganie.To co różni ich od ciebie to jest to że ty jestes tchorzem bo jedyne co mozesz zrobic to napisac na forum o kimś kutasy a normalnie boisz sie podniesc łba zeby nie dostac po mordzie .Tak jestem za tym zeby nabili bron ostra amunicja i powystrzeliwali takich bezmozgowców jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : no i co z tego ze sie boi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:11 ma prawo sie bac. ja tez sie boje. w NORMALNYM kraju kazdy obywatel powinien czuc sie zagrozony w tej sytuacji i miec SWIETE PRAWO do swojego tchorzostwa, a nie byc zobowiazanym do jakiegos tam groteskowego pseudo-rycerstwa. wiadomo, ze z umiesnionym, zaprawionym w bojach burakiem zwykly czlowiek nie ma najmniejszych szans. wiec tak bardzo cie to dziwi?!?! pozdrawiam wszystkich klnacyc zza komputera, z postulatem "Pąki" jak najbardziej sie zgadzam (no, moze nie bylbym tak radykalny, ale wczorajsza akcja w Krakowie pojazuje, ze potrzeba bardziej zdecydowanych dzialan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wisła Kraków - Arka Gdynia 3:1. Wicemistrzost IP: 82.160.10.* 12.05.06, 18:54 ale podłapali temat jest okazja do zakręcenia jak się nie umie grać to się szuka GDZIE JEST NAGRANIE Z POBICIEM ZAWODNIKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdrugiej strony za te matactwa działaczy to bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś