Gość: rafcia Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 08:58 och... tak serio, to czekałam na tego Boruca :P szczególnie po ostatnim meczu, zdecydowanie przystojniak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: 213.199.198.* 15.06.06, 11:33 No własnie gdzie jest KAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:01 Artur Boruc jest bardzo przystojny i świetnie broni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunn Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:08 jestem przystojny, kobiety mnie lubia, uwazam takze, ze mam dobry gust jesli chodzi o ocene urody mezczyzn cjoc oczywiscie nie jestem homoseksualista. tak wiec kompletnie nie rozumiem co robi ten burak beckham wsrod najpiekniejszych, nad ljundbergiem tez nie rozumiem zachwytow. pochwala za dide, mamy podobne wejrzenie :) ale w derbach mediolanu byl zagubiony jak dziecko i czar troche prysnal. co do najbrzydszych, nie rozumiem czemu szwejnsztajgera nie ma w zestawieniu. brzydota tego kolesia sama rzucila mi sie w oczy juz kilka lat temu, wlasnie dzieki temu zapamietalem jego pokrecone nazwisko. reszta bez komentarza ale przyczepianie sie do kogos, ze ten ktos ma na tyle jaj zeby sobie zrobic idiotyczna grzywke na czole to dla mnie buractwo. ten, kto to ocenial rezprezentuje buracko-dresiarski oglad, w ktorym licza sie wymuskani, spedaleni kolesie.... i tyle :) ps. aha, a co z rafaelem marquezem z reprezntacji meksyku, przeciez taki bekham przy nim to Pan_nie_wiadomo_kto (tak, nie zdzierze bekhama, trudno znalezc bardziej wylansowanego idiote) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomina Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.bredband.comhem.se 15.06.06, 13:17 A gdzie Edwin Van Der Saar? Nieustajaco najprzystojniejszy i z charyzma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:18 wcale nie ma zje..ego gustu... o gustach sie po propstu nie dyskutuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_23 Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:29 A gdzie David Odonkor?? Takie ciacho.. fajny byczek :)mniam! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:52 hmmm ...ah ten Boruc.......palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:46 MMmmmmm...maja cos w sobie chlopaki;);)ale najwiecej ma nasz kochany i najlepszy Arturek Boruc:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valery Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:35 ja bym dodala Christiana Ronaldo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość potralu Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:41 jak mogło zabraknąć Cristiano Ronaldo!? co to ma znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
balexandra Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu 16.06.06, 11:40 boruc jest ok,i ostatnio dobrze bronił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daughter of Bodom A gdzie jest Pavel Nedved?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:41 No i gdzie się podział Smolarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: A gdzie jest Pavel Nedved?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:27 Co to za lista? Nie ma tam ani jednego fajnego piłkarza Mogliście dać Thierego Henry albo Van der Sara,Kake,Smolarka a nie Dida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firstoss Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: 212.160.131.* 16.06.06, 14:25 a gdzie jest NESTA????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIUSIA Cristiano Ronaldo NR 1!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:22 TO NIEMOŻLIWE ŻEBY ZABRAKŁO KOGOŚ TAKIEGO JAK CRISTIANO RONALDO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:07 Boshe jakie brzydale ladni tylko Baros Boruc Gomes :P a reszte to porazka:p Powinien tam byc jeszcze Deco i wiele innych ladnych pilkarzy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocachontas Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:41 czy ja wiem czy wszyscy tu pokazani są najprzystojniejsi?? brakuje paru ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanilka Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:50 Tylko i wyłącznie Artur Boruc. Nikt inny !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Nasz Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:37 Dla mnie stopnoiwanie przystojny wygląda tak : ładny - piękny - śliczny. Więc tak: Beckhan - Figo - ATUR BORUC. Piszcie co chcecie, ale nasz śliczny Arturek i tak jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:17 a gdzie CRISTIANO RONALDO???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BallackIchLiebeDic Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:01 Oczywiscie Ballack, Lahm, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośśśććć Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:45 ratunku wiekszość z nich nie jest nawet ładna, a co dopiero sexy...obstawiam numer 2 LJUNGBERG,choć mały całkiem apetyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.chello.pl 18.06.06, 13:23 Fredrik...jedno słowo i wszystko jasne:).......ale jednego brakuje Fernando Torresa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX Smolarek IP: 212.106.160.* 18.06.06, 16:22 moin zdaniem to właśnie Ebi Smolarek jest najprzystojniejszym piłkarzem on jest strasznie słodziutki:):):):* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaSIuLQa Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.promax.media.pl 18.06.06, 20:48 Hmmm... co to Boruca się zgadzam :) :) Ale dodałabym do listy dodałabym Kake jeszcze! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:22 a gdzie christiano ronaldo?;D:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solange Luca Toni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 01:27 A gdzie Luca Toni?? Najprzystojniejszy na Mundialu:))) A gdzie Cannavaro, C. Ronaldo, Nesta??? Jeśli zaś chodzi o zaprezentowanych to zgodzę się z: Figo i Crespo, oraz Borucem:)) Ale zdecydowanie zbyt mało piłkarzy wzięto pod uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś