Dodaj do ulubionych

Kto za Janasa?

• Gość: lookaagld Ja bym zostawił Janasa pokazał że eliominacje mu h IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:22
      wychodzą ma zgrany zespół wie co osiagnąć chociarz Kasperczak nie byłby zły z
      moeze trnr zza granicy wprowadził by nowąmyśl szkoleiową do polskiego footbalu .
      • Gość: wiem wszystko!! świeża krew IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:25
        a może ktoś nowy, świeża krew!!! może mądry Mielcarski albo wszystko wiedzący
        Trzeciak??? a z kabaretu starszych panów to Apostel.....
        • Gość: hesus Re: świeża krew IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:30
          a może.............. ten narkoman z Niemiec, co kiedyś miał prowadziś kadre
          Niemiec?? jak on się nazywał BYŁ COOL!!!!!!!!!
    • Gość: Karol Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:23
      Janas powinien prowadzic kadre. A że mistrzostwa nam nie wyszły, cóż jak to
      mówią z gówna bicza nie ukręcisz.
      • Gość: toster Re: Kto za Janasa? IP: *.man.olsztyn.pl 15.06.06, 20:28
        awansowalismy ogrywajac slabe lub co najwyzej srednie reprezentacje, z
        potencjalnie lepszymi dostawalismy baty (anglia, niemcy), nawet ekwador ktory
        mial byc taki slaby nas pojechal bez mydla... janas nei umie grac meczow z
        lepszymi zespolami, spala sie, zawala zmiany i zle dobiera sklad (oba mecze z
        anglia, zwlaszcza w manchesterze zmiany nam przeszkadzaly! z niemcami na MS to
        samo!!))
    • wojtek.skrzypczak Wedlug mnie trener z Holandii 15.06.06, 20:26
      Nasz zespol przypomina mi, zwlaszcza taktycznie, zespoly typu Trynidad / Tobago
      albo Paragwaj...te juz od dawna maja zagranicznych (choc niekoniecznie
      europejskich) trenerow, a jak zapewne wiecie az 4 zespoly na Mistrzostwach
      prowadzone sa przez Holendrow (m.in. Trynidad wlasnie).

Moja propozycja byla by taka: zostawmy Janasa jesli tylko okaze sie ze nowy
      trener na przygotowanie kadry do eliminacji Euro 2008 moglby miec za malo czasu.
      A Janasa zwolnijmy w bardziej komfortowym momencie, np. zima. Albo przed
      Mistrzostwami. W kazdym razie kolejny wielki turniej z Janasem na lawce mnie sie
      nie miesci w glowie.

Jestem tez zdecydowanie przeciw polskiemu trenerowi, nawet jesli bylby to
      Wdowczyk...Byc moze akceptowalny jest jedynie Kasperczak.
      • Gość: toster Re: Wedlug mnie trener z Holandii IP: *.man.olsztyn.pl 15.06.06, 20:30
        samo!!))
        jaki kasperczak? co on wygral z reprezentacjami? NIC! awansowac do MS to i janas
        umie, a potem zenada, na MS we Francji w 1998 kasperczak prowadzil Tunezje,
        przegral w kompromitujacym stylu pierwsze dwa mecze i jako pierwszy trener tych
        mistrzostw wylecial z roboty! jakos polscy trenerzy nie umieja prowadzic
        zespolow na wielkich imprezach...
        a na selekcjonera wzialbym zagranicznego, np nevio scala; jak juz polak to tylko
        piechniczek albo strejlau!
    • eovin Re: Kto za Janasa? 15.06.06, 20:28
      Kasperczyk lub... Engel. Uzasadniać nie będę, bo i tak nikt prawie tego nie czyta. Moja opinia.
      • Gość: hesus Re: Kto za Janasa? IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:31
        pamiętacie tego niemieckiego narkomana trenera??
    • Gość: molo Re: Kto za Janasa? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.06.06, 20:29
      lato lub szarmach
      • Gość: toster Re: Kto za Janasa? IP: *.man.olsztyn.pl 15.06.06, 20:31
        samo!!))
        jaki kasperczak? co on wygral z reprezentacjami? NIC! awansowac do MS to i janas
        umie, a potem zenada, na MS we Francji w 1998 kasperczak prowadzil Tunezje,
        przegral w kompromitujacym stylu pierwsze dwa mecze i jako pierwszy trener tych
        mistrzostw wylecial z roboty! jakos polscy trenerzy nie umieja prowadzic
        zespolow na wielkich imprezach...
        a na selekcjonera wzialbym zagranicznego, np nevio scala; jak juz polak to tylko
        piechniczek albo strejlau!

• Gość: Kibic z Ornety Re: Kto za Janasa? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.06, 20:32
      Czy wymiana samego trenera coś zmieni? To będzie tylko powtórka z poprzedniego
      mundialu.
      • bytompg a może Heniu, ale Apostel?? 15.06.06, 20:36
        to był dobry trener...... 10 lat temu....
        • Gość: HAHAHA Re: a może Heniu, ale Apostel?? IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:59
          HAHAHAHAAHAHA ŚMIESZNE
    • Gość: bacajaca Re: Kto za Janasa? IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 15.06.06, 20:34
      jedyna polska alternatywa dla janasa jest KASPERCZAK !!!!! konecznie on albo ktos z zagranicy. Nie ma sensuprobowac nikogo innego
    • Gość: KTOS Re: Kto za Janasa? IP: *.c9.msk.pl 15.06.06, 20:42
      Moze jakis z za granicy???jakies wielkie nazwisko:) a nie ciagle tych
      polakow!!!!!!!!a najwiekszym problemem jest PZPN !!!!!to sa dalny !!!!!moglismy
      miec takich pilkarzy;/!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Mariusz Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:44
      Bardzo dobry trener z zagranicy który kończy prace w Anglii Errikson
    • Gość: SADDAM Re: Kto za Janasa? IP: *.kosmosfunk.net 15.06.06, 20:44
      WDOWCZYK!!!HAHHAHAHA!!!DRUGI JANAS!!!KOLEJNY KOLES
    • irini Re: Kto za Janasa? 15.06.06, 20:45
      Poczekajcie chwilę, bo jakby się okazało, że Niemcy i Ekwador będą w pierwszej
      5-ce to by znaczyło, że nie jesteśmy źli. Proszę się nie śmiać.
    • Gość: jatz wdowczyk, smuda, zagranica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:52
      w tej wlasnie kolejnosci

niemniej zwazywszy, ze wdowiec moze jeszcze poczekac, franz wlasnie podpisal
      kontrakt z leszkiem to wychodzi na jakiegos czlowieka z zagranicy.

moze lothar matheus ?

• Gość: CZESŁAW MICHNIEWIC Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:52
      MICHNIEWICZ jeden z najlepszych przy Wdowcu i Stawowym trener mlodego pokolenia
      a ze jest bez klubu to brac go do kadry napewno sie sprawdzi !!!
      • Gość: Bernard Blaut MNIE WEŹCIE!!!!!!! IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:57
        JESTEM DO WASZEJ DYSPOZYCJI Bernard Blaut
    • Gość: cieciura Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:53
      Ja też mogę poprowadzić za te same pieniądze. Myślę, że efekt będzie podobny jak u Pana Janasa ;)
    • Gość: junge Re: Kto za Janasa? IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.06, 20:57
      oczywiscie ze smuda powinien dostac szanse wkoncu
    • Gość: Pilar_Ternera na pewnonie koleś z problemem alkoholowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:02
      Mój typ:
      OTTO REHHAGEL

Asystent Polak:
      STEFAN MAJEWSKI (razem pracowali w Kaiserslautern)
    • Gość: angra.mainju Re: Kto za Janasa? IP: *.core.lanet.net.pl 15.06.06, 21:05
      HENRYK KASPERCZAK
    • Gość: stefcia18 Re: Kto za Janasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:06
      Ja chcę, żeby Janas został, i co wyrzuci się się go tak samo jak Engela i znowu
      nowy trener, nowe nadzieje i nie ma szans na dobre zgranie i porozumienie z
      trenerem. Przecież nie jest taki trgiczny jak Boniek, dajmy, dajcie, albo niech
      dadzą mu szanse. Jest dla mnie trenerem odważnym, autonomicznym w decyzjach i
      mało medialna postacią, a dla mnie to ogromny plus.
    • Gość: sekretarz KW PZPR Re: Kto za Janasa? IP: *.2-0.pl 15.06.06, 21:11
      Mnie zastanawia ja kto się stało że Janas został trenerem
    • Gość: mm Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:11
      wdowczyk ponieważ jest młodym i zdolnym trenerem odnosząc sukces z każdą
      druzyną którą prowadził tylko czy się zgodzi.
    • Gość: m Re: Kto za Janasa? IP: *.lodz.mm.pl 15.06.06, 21:18
      Smuda
    • Gość: as Re: Kto za Janasa? IP: *.nys.biz.rr.com 15.06.06, 21:20
      To nie ma byc trener. To ma byc selekcjoner z talentem, intuicja i wyobraznia,
      aby znalesc wlasciwych ludzi - jak Gorski znalazl Lato, Gadoche,
      Szarmacha, .....
    • Gość: Chris PZPN OUT IP: 206.172.35.* 15.06.06, 21:22
      Najlepsze rozwiazania sa zazwyczej najprostrze - calkowicie wypierzyc PZPN,
      trenerow, dzialaczy i tego wszystkiego innego dziadostwa.
      ZACZAC OD NOWA!, zrobic czystke zeby bylo co dobierac.
      Korea byla taka sama jak i Niemcy - kiepsko zaczelismy i kiepsko skonczylismy -
      ha ale za to szybko!
      Te same bledy - inni trenerzy! problem musi byc gdzies indziej.... mlodym dac
      szanse a nie patalachom ktorymn sie nie chce po boisku biegac... Psychicznie to
      nasza kadra sie nadaje do kopania ziemniakow. Juz drugi mecz z Anglia w
      eliminacjach to nam pokazal... albo sie boja albo sie zdenerwowali - uff cale
      szczescie ze nie sa chirurgami!
      • Gość: m Re: PZPN OUT IP: 206.172.35.* 15.06.06, 21:30
        tak, nastawieni to nasi sa roznie.
    • Gość: rafalek Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:25
      janas musi odejsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      natychmiast!!!!!!!!!!!!
    • qweta0 kasperczak albo zagranica 15.06.06, 21:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka