Gość: lookaagld Ja bym zostawił Janasa pokazał że eliominacje mu h IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:22 wychodzą ma zgrany zespół wie co osiagnąć chociarz Kasperczak nie byłby zły z moeze trnr zza granicy wprowadził by nowąmyśl szkoleiową do polskiego footbalu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem wszystko!! świeża krew IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:25 a może ktoś nowy, świeża krew!!! może mądry Mielcarski albo wszystko wiedzący Trzeciak??? a z kabaretu starszych panów to Apostel..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: świeża krew IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:30 a może.............. ten narkoman z Niemiec, co kiedyś miał prowadziś kadre Niemiec?? jak on się nazywał BYŁ COOL!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:23 Janas powinien prowadzic kadre. A że mistrzostwa nam nie wyszły, cóż jak to mówią z gówna bicza nie ukręcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: Kto za Janasa? IP: *.man.olsztyn.pl 15.06.06, 20:28 awansowalismy ogrywajac slabe lub co najwyzej srednie reprezentacje, z potencjalnie lepszymi dostawalismy baty (anglia, niemcy), nawet ekwador ktory mial byc taki slaby nas pojechal bez mydla... janas nei umie grac meczow z lepszymi zespolami, spala sie, zawala zmiany i zle dobiera sklad (oba mecze z anglia, zwlaszcza w manchesterze zmiany nam przeszkadzaly! z niemcami na MS to samo!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.skrzypczak Wedlug mnie trener z Holandii 15.06.06, 20:26 Nasz zespol przypomina mi, zwlaszcza taktycznie, zespoly typu Trynidad / Tobago albo Paragwaj...te juz od dawna maja zagranicznych (choc niekoniecznie europejskich) trenerow, a jak zapewne wiecie az 4 zespoly na Mistrzostwach prowadzone sa przez Holendrow (m.in. Trynidad wlasnie). Moja propozycja byla by taka: zostawmy Janasa jesli tylko okaze sie ze nowy trener na przygotowanie kadry do eliminacji Euro 2008 moglby miec za malo czasu. A Janasa zwolnijmy w bardziej komfortowym momencie, np. zima. Albo przed Mistrzostwami. W kazdym razie kolejny wielki turniej z Janasem na lawce mnie sie nie miesci w glowie. Jestem tez zdecydowanie przeciw polskiemu trenerowi, nawet jesli bylby to Wdowczyk...Byc moze akceptowalny jest jedynie Kasperczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: Wedlug mnie trener z Holandii IP: *.man.olsztyn.pl 15.06.06, 20:30 awansowalismy ogrywajac slabe lub co najwyzej srednie reprezentacje, z potencjalnie lepszymi dostawalismy baty (anglia, niemcy), nawet ekwador ktory mial byc taki slaby nas pojechal bez mydla... janas nei umie grac meczow z lepszymi zespolami, spala sie, zawala zmiany i zle dobiera sklad (oba mecze z anglia, zwlaszcza w manchesterze zmiany nam przeszkadzaly! z niemcami na MS to samo!!)) jaki kasperczak? co on wygral z reprezentacjami? NIC! awansowac do MS to i janas umie, a potem zenada, na MS we Francji w 1998 kasperczak prowadzil Tunezje, przegral w kompromitujacym stylu pierwsze dwa mecze i jako pierwszy trener tych mistrzostw wylecial z roboty! jakos polscy trenerzy nie umieja prowadzic zespolow na wielkich imprezach... a na selekcjonera wzialbym zagranicznego, np nevio scala; jak juz polak to tylko piechniczek albo strejlau! Odpowiedz Link Zgłoś
eovin Re: Kto za Janasa? 15.06.06, 20:28 Kasperczyk lub... Engel. Uzasadniać nie będę, bo i tak nikt prawie tego nie czyta. Moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: Kto za Janasa? IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:31 pamiętacie tego niemieckiego narkomana trenera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molo Re: Kto za Janasa? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.06.06, 20:29 lato lub szarmach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: Kto za Janasa? IP: *.man.olsztyn.pl 15.06.06, 20:31 awansowalismy ogrywajac slabe lub co najwyzej srednie reprezentacje, z potencjalnie lepszymi dostawalismy baty (anglia, niemcy), nawet ekwador ktory mial byc taki slaby nas pojechal bez mydla... janas nei umie grac meczow z lepszymi zespolami, spala sie, zawala zmiany i zle dobiera sklad (oba mecze z anglia, zwlaszcza w manchesterze zmiany nam przeszkadzaly! z niemcami na MS to samo!!)) jaki kasperczak? co on wygral z reprezentacjami? NIC! awansowac do MS to i janas umie, a potem zenada, na MS we Francji w 1998 kasperczak prowadzil Tunezje, przegral w kompromitujacym stylu pierwsze dwa mecze i jako pierwszy trener tych mistrzostw wylecial z roboty! jakos polscy trenerzy nie umieja prowadzic zespolow na wielkich imprezach... a na selekcjonera wzialbym zagranicznego, np nevio scala; jak juz polak to tylko piechniczek albo strejlau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Ornety Re: Kto za Janasa? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.06, 20:32 Czy wymiana samego trenera coś zmieni? To będzie tylko powtórka z poprzedniego mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
bytompg a może Heniu, ale Apostel?? 15.06.06, 20:36 to był dobry trener...... 10 lat temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA Re: a może Heniu, ale Apostel?? IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:59 HAHAHAHAAHAHA ŚMIESZNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacajaca Re: Kto za Janasa? IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 15.06.06, 20:34 jedyna polska alternatywa dla janasa jest KASPERCZAK !!!!! konecznie on albo ktos z zagranicy. Nie ma sensuprobowac nikogo innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS Re: Kto za Janasa? IP: *.c9.msk.pl 15.06.06, 20:42 Moze jakis z za granicy???jakies wielkie nazwisko:) a nie ciagle tych polakow!!!!!!!!a najwiekszym problemem jest PZPN !!!!!to sa dalny !!!!!moglismy miec takich pilkarzy;/!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:44 Bardzo dobry trener z zagranicy który kończy prace w Anglii Errikson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SADDAM Re: Kto za Janasa? IP: *.kosmosfunk.net 15.06.06, 20:44 WDOWCZYK!!!HAHHAHAHA!!!DRUGI JANAS!!!KOLEJNY KOLES Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Kto za Janasa? 15.06.06, 20:45 Poczekajcie chwilę, bo jakby się okazało, że Niemcy i Ekwador będą w pierwszej 5-ce to by znaczyło, że nie jesteśmy źli. Proszę się nie śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatz wdowczyk, smuda, zagranica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:52 w tej wlasnie kolejnosci niemniej zwazywszy, ze wdowiec moze jeszcze poczekac, franz wlasnie podpisal kontrakt z leszkiem to wychodzi na jakiegos czlowieka z zagranicy. moze lothar matheus ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESŁAW MICHNIEWIC Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:52 MICHNIEWICZ jeden z najlepszych przy Wdowcu i Stawowym trener mlodego pokolenia a ze jest bez klubu to brac go do kadry napewno sie sprawdzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Blaut MNIE WEŹCIE!!!!!!! IP: *.foxnet.com.pl 15.06.06, 20:57 JESTEM DO WASZEJ DYSPOZYCJI Bernard Blaut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieciura Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:53 Ja też mogę poprowadzić za te same pieniądze. Myślę, że efekt będzie podobny jak u Pana Janasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junge Re: Kto za Janasa? IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.06, 20:57 oczywiscie ze smuda powinien dostac szanse wkoncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilar_Ternera na pewnonie koleś z problemem alkoholowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:02 Mój typ: OTTO REHHAGEL Asystent Polak: STEFAN MAJEWSKI (razem pracowali w Kaiserslautern) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angra.mainju Re: Kto za Janasa? IP: *.core.lanet.net.pl 15.06.06, 21:05 HENRYK KASPERCZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefcia18 Re: Kto za Janasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:06 Ja chcę, żeby Janas został, i co wyrzuci się się go tak samo jak Engela i znowu nowy trener, nowe nadzieje i nie ma szans na dobre zgranie i porozumienie z trenerem. Przecież nie jest taki trgiczny jak Boniek, dajmy, dajcie, albo niech dadzą mu szanse. Jest dla mnie trenerem odważnym, autonomicznym w decyzjach i mało medialna postacią, a dla mnie to ogromny plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarz KW PZPR Re: Kto za Janasa? IP: *.2-0.pl 15.06.06, 21:11 Mnie zastanawia ja kto się stało że Janas został trenerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:11 wdowczyk ponieważ jest młodym i zdolnym trenerem odnosząc sukces z każdą druzyną którą prowadził tylko czy się zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kto za Janasa? IP: *.nys.biz.rr.com 15.06.06, 21:20 To nie ma byc trener. To ma byc selekcjoner z talentem, intuicja i wyobraznia, aby znalesc wlasciwych ludzi - jak Gorski znalazl Lato, Gadoche, Szarmacha, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris PZPN OUT IP: 206.172.35.* 15.06.06, 21:22 Najlepsze rozwiazania sa zazwyczej najprostrze - calkowicie wypierzyc PZPN, trenerow, dzialaczy i tego wszystkiego innego dziadostwa. ZACZAC OD NOWA!, zrobic czystke zeby bylo co dobierac. Korea byla taka sama jak i Niemcy - kiepsko zaczelismy i kiepsko skonczylismy - ha ale za to szybko! Te same bledy - inni trenerzy! problem musi byc gdzies indziej.... mlodym dac szanse a nie patalachom ktorymn sie nie chce po boisku biegac... Psychicznie to nasza kadra sie nadaje do kopania ziemniakow. Juz drugi mecz z Anglia w eliminacjach to nam pokazal... albo sie boja albo sie zdenerwowali - uff cale szczescie ze nie sa chirurgami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PZPN OUT IP: 206.172.35.* 15.06.06, 21:30 tak, nastawieni to nasi sa roznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalek Re: Kto za Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:25 janas musi odejsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! natychmiast!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś