Gość: Bor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.06, 12:23 Ronaldinio to zezol i grac ni umi i tyla :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arafat Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:26 prawie smieszne :\ prawie robi jednak wielką różnice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolex Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.tvgawex.pl 19.06.06, 16:10 Ronaldinho to dobry piłkarz tylko brakuje mu tego czegoć.... niewiem do końca Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszinho Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? 18.03.08, 15:57 RONALDINHO is the best i zawsze tak bedzie teraz jest bez formy ale wkrotce znow bedzie na 1stronach gazet i w swietle reflektorow :) sorry za bardzo sie rozmazylem xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:11 mojm zdaniem moze miec lepsze i gorsze spotkania.moze miał zle dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:29 ponieważ jest w złej formie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błażej dlaczego muwicie ze ronaldinho gra słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:15 dlaczego muwicie ze ronaldinho gra słabo dobrze grał i miał bardzo słabych zawodników a wy byscie lepiej grali od nieko nie!!!!! to nie piscie takich kupot bo ja lubie ronaldiha a was nie mam mecze nawet i bardzo dobrze gra jest naj lepszy na swiecie a wy takie głupoty piszecie ronaldinho grałes naj lepiej!!!!!!!!!!!!! nie suchaj ich co oni pisza bo lepiej nie graja. ja jestem twoim fanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldinho Re: dlaczego muwicie ze ronaldinho gra słabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 20:47 Ronaldinho nie gra słabo dobrze mówisz Błażej to są pizdy ci co pisali Ronaldinho zawsze byłes najlepszy i tyle a C.Ronaldo to Pała i kaka nie powinien być w tamtym roku piłkarzem swiata bo ty powinieneś Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszinho Re: dlaczego muwicie ze ronaldinho gra słabo 18.03.08, 15:58 Gość portalu: błażej napisał(a): > dlaczego muwicie ze ronaldinho gra słabo dobrze grał i miał bardzo słabych > zawodników a wy byscie lepiej grali od nieko nie!!!!! to nie piscie takich > kupot bo ja lubie ronaldiha a was nie mam mecze nawet i bardzo dobrze gra jest > naj lepszy na swiecie a wy takie głupoty piszecie > > ronaldinho grałes naj lepiej!!!!!!!!!!!!! > nie suchaj ich co oni pisza bo lepiej nie graja. > ja jestem twoim fanem PIEKNE slowa Roni is the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:55 wszyscy myślą że Ronaldinho będzie grał zawsze na 100% ale on jest zmęczony zarówno sezonem jak i grą na mistrzostwach świata.musi sobie troche odpocząć... ale i tak i tak jest najlepszy z najlepszych..... Ronadinho is best............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5u575755757575 Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.chello.pl 31.08.06, 20:17 czemu ronaldinho gra słabo poniewarz jest cieki przeciez taki marcelinio by go skiwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papuga06 Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:00 ronaldinho nie jest otyły,tylko nie ma formy a jak coś to otyły jest ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldinho Re: Jesteś pi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 20:50 Szmoto ja bym cie zrobił z pałcem w dupie nawet jak bym cie nie widział to bym cie zrobił i ma 12 lat 5u575755757575 Odpowiedz Link Zgłoś
marbig Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? 01.09.06, 11:10 on nie jest złym zawodnikiem ale i tak go nie lubie ;D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.elektron.com.pl 01.09.06, 13:17 Mila z roku na rok poprafia swój poziom (np. strzały zystansu przechodza 10cm nad poprzeczką, wywala sie juz tylko kilka razy), a Rooneya kiedys trafi na kogoś kto za te jego brutalne faule mu odda i tak go podpierdzieli, że Rooney nie bedzie dalej grał w piłkę i wtedy Mila bedzie od niego lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:10 bo jest wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Coś jak kiedyś Lubański. IP: *.metrolink.pl 14.02.07, 16:58 Szybko błysnął i organizm nie wytrzymał przedwcześnie wypalając się. W efekcie zbyt dużego obciążenia od juniorskiego wieku, wzrosła podatność na niebezpieczne kontuzje i wycieńczenie organizmu. Dla Lubańskiego skończyło się to poważną kontuzją w wieku zaledwie 26 lat, potem już nigdy nie odzyskał formy sprzed kontuzji. Podobnie było z Ronaldo, ten już w wieku 22 lat miał poważne załamanie formy związane z wycięczeniem organizmu i mimo kilku przebłysków już nie odzyskał dawnej formy. Do tego dochodzi jeszcze oczywiście złe prowadzenie się Ronaldo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:28 Ronaldinho to nailepszy piłkarz a niekturzy tego nie widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuTang Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.07, 10:59 Ronaldinho gra słabo bo sie wypalił, chce a nie może i nawet wysoko-Sissoko go zatrzymuje. Z reszto L'pool całkowicie wylączył brazylijczyga z gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danio Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.satfilm.net.pl 14.12.07, 20:51 jest znakomity piłkarzem pewnie nie był w formie ityle Odpowiedz Link Zgłoś
janbutruk Dlaczego Ronaldinho gra słabo? 18.12.07, 18:39 po prostu jest stary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzatu Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.chello.pl 18.12.07, 20:37 niech sie rozegra chlopaak nie jest w formie:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienizna Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.tsi.tychy.pl 19.12.07, 02:47 tyskie-area.myminicity.com/ind Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.08, 12:50 ponieważ, trener: frank rijkard nie daje mu tyle grać jak w zeszłym sezoniei z powodu sporów pomiędzy trenerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 15:46 Bo jest za głupi i za stary!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 15:46 Za stary na piłkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.08, 20:34 ponieważ jest ..ym cfelem.i nie wiem jakim cudem wzieli go do barcy.ja już dawno bym go wypie..ł do pomiatania na wózku w biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melanż Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.08, 10:49 BO TWOJA STARA ZRZUCA FUTRO NA ZIMĘ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaki Dlaczego Ronaldinho gra słabo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 19:30 według mnie Ronaldinho po prostu jest słaby, a skoro jest słaby, to nie może grać dobrze. Miał może jakiś fajny okres, ale fajny okres w swojej karierze ma praktycznie każdy piłkarz. Na przykład taki Matusiak - jest(lub był) wielką nadzieją polskiego futbolu, a jakoś nie poradził sobie w silniejszych ligach od polskiej (mimo to uważam go za bardzo dobrego piłkarza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX oj ludzie,ludzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 11:36 Ronaldinho może i w tym sezonie nie gra dobrze,ale nie można też go tak od razu przekreślać.Obija się trochę,bo balanguje,ale ja myślę,że i tak jeszcze wróci do formy,bo w końcu nie jest byle kim.Visca el Ronii! :) Odpowiedz Link Zgłoś