Gość: lacedemon To bezczelne potwierdzenie układów i kumplostwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:05 Listkiewicz wyraźnie mówi ...możecie mi naskoczyć:) Cały Naród ma ich dość, a oni bezczelnie dalej ciągną ten swój korupcyjny proceder. Piłkę w Polsce trzeba budować od nowa, ale wcześniej na księżyc, albo na Syberię wysłać ten cały PZPN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Jest kandydat tańszy i mniej egzotyczny. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 01.07.06, 20:24 Muszę zgłosić swoją kandydaturę: - też nie znam się zupełnie na trenowaniu (jak Janas). - mogę być selekcjonerem za 13,5 tys. euro (no dobrze, niech będzie 13.000 euro). - obiecuję, że będę często wyjeżdżał za granicę i obserwował jak moi zawodnicy grzeją ławkę na trybunach, ale w tym czasie można z nimi pogadać. - nie piję (o cholera, to chyba wada). - będzie mi zupełnie obojętne jakie głupoty wygaduje Listkiewicz. - na każdy trening będę zapraszał Strejlaua, Apostela i Piechniczka i pozwolę im naprzemiennie te treningi prowadzić. - pozwolę żeby obrońców powoływał Piechniczek, pomocników - Stejlau, napastników - Apostel, a bramkarzy - Kazimierski. - na konferencje prasowe będę wysyłał po dwóch kucharzy i trzech zastępców kierowników drużyny. - jak zagraniczni trenerzy klubowi awansują mi drużynę do ME, to nie będę organizował żadnych zgrupowań; będzie taniej i zawodnicy nie będą podpierać się nosami w trakcie meczów. Zbierzemy się 3 dni przed turniejem. Wystarczy. I tak zagramy lepiej niż kadra Janasa i Engela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomy dogadamy sie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:26 Listkiewicz ,weż niemieckiego trenera tylko sie upewnij że był w stasi to pe wnie sie dogadacie ,a pewnie i nowych technik operacyjnych sie zachłyśniesz. Nie ważne co wie trener,tylko czy sie można dogadac i to wszystko. Ważne jest nie merytoryczna wiedza i umiejętnosci trenerskie .Jeżeli Listkiewicz chce wziąśc trenera z Chorwacji bo pił z jego ziomkiem w windzie i mówi to dziennikarzowi poważnej gazety to..ha...haha ....hahahahahahahahahahaahaha chyba sie przestraszył Ziobry i pis-u i zaczyna udawac wariata.Zawsze szpital lepszy niż 11 wkurzonych{czytaj:wkur...}zapoconych,wydziarganych,grypsujących ziomów którzy umoczli na bukach bo grali na 1 i 2 lidze którą listek ustawiał.nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THOMY Re: dogadamy sie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:30 PS;POTRAKTOWAŁ MNIE CIEPŁO............HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. W WINDZIE PO PIERSIÓWCE . NO CÓŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: dogadamy sie.... IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 01.07.06, 22:23 prosze forum obawiam sie ze Prezes PZPN to nastepny Dyzma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Egzotyczna kondydatura na trenera kadry IP: *.net.autocom.pl 03.07.06, 14:37 Można powiedzieć, że Listek idzie w ślady machera od koszykówki, Pałusa. Dla uspokojenia nastrojów, zatrudnia trenera zagranicznego, ale takiego, jak dla kosza był Veselin Matic, chyba jedynie po to, żeby się od niego opinia publiczna odczepiła, i żeby potem spokojnie mógł powiedzieć: chcieliście trenera zagranicznego? No i mieliście. Wyszło coś z tego? Nic nie wyszło. Sami widzicie. Zatem wracamy do koncepcji "teraz Polska". Szansę dostanie zatem Paweł, Stefan albo Darek. Albo ktoś inny, kolegów ci u mnie dostatek. A poziom piłki w Polsce? A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody_rabbit Re: Egzotyczna kondydatura na trenera kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:33 Nie, trenerem kadry zostanie Jugosłowianin, bo przyniesie Listkiewiczowi "piersióweczkę" a to najkrótsza droga do serca Pana Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek nou nie znam!!!! IP: *.aster.pl 06.07.06, 10:51 nie znam tego kolesia!!!!!!!!!!! Listkiewicz, weź murzyna z Afryki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś