Dodaj do ulubionych

ITALIA ! ITALIA !!!!!!!!!

IP: *.236.207.249.Dial1.NewYork1.Level3.net 04.07.06, 03:46
Italie poprosze o jutrzejsze zwyciestwo (nad Niemcami!), bardzo grzecznie acz
stanowczo.
Blagaaam.
Obserwuj wątek
    • Gość: das boot e: ITALIA ! ITALIA !!!!!!!!! IP: *.hsd1.md.comcast.net 04.07.06, 04:01
      nie strasz mnie :)
    • jack20 Re: Italia !!!!!!!!! 04.07.06, 04:05
      Jakos nie mam specjalnych obaw, ze Italia przegra ten mecz, chyba ze w rzutach
      karnych.
      • Gość: Kate.g Re: Italia !!!!!!!!! IP: *.236.126.90.Dial1.NewYork1.Level3.net 04.07.06, 05:18
        No wlasnie karne to dla Wlochow porazka, oni sa w nich beznadziejni, w
        przeciwienstwie do Niemcow.
        das boot (to znaczy but czy to nazwa straszliwej lodzi podwodnej?)skoro sie
        boisz to idz spac. Po co siedzisz po nocy. Moze Ci sie kleska Niemiec przysni.
        Piekny sen.
        • Gość: das boot Re: Italia !!!!!!!!! IP: *.hsd1.md.comcast.net 04.07.06, 06:27
          jutro zobaczymy. chcialbym, zeby skonczylo sie karnymi, i niech wygra lepszy.
          karne mi sie podobaja najbardziej - emocje, bramki, no i limit czasowy :)
    • Gość: Maniak Futbolu Re Italia !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.07.06, 00:04
      Kate.g jesteś Wielka - Twoje Życzenie Zostało Spełnione..
      FORZA ITALIA!!!!!!
      • Gość: adalbert Dwie technicznie genialne bramki ! IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 00:15
        Oby Polacy tak kiedyś strzelali !
    • Gość: das boot e: ITALIA ! ITALIA !!!!!!!!! IP: *.hsd1.md.comcast.net 05.07.06, 00:41
      ano coz, gratulacje. extra mecz, wlosi byli troche lepsi, i zasluzenie wygrali.

jesli tak zagraja w finale, to zycze im pucharu.
    • Gość: Kate.g Re: ITALIA !!!!!!!!!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.07.06, 01:10
      Ale sie ciesze, ale sie ciesze, ale sie ciesze, ale mecz, ale emocje, ale
      koncowka.
      Nie jestem wielka tylko tak mi wyszlo z fusow.
      Przykro mi das boot, ze Niemcy odpadli. Nieeeee. Nie moge byc az tak obludna,
      nie jest mi przykro.
      • Gość: Maniak futbolu Re: ITALIA !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.07.06, 00:46
        a kto mistrzem dobra wróżko?? Włosi???
        należy im się za dobry uczynek - czyli eliminacja niemców:)
        • Gość: Kate.g Re: ITALIA !!!!!!!!!! IP: *.236.117.1.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.07.06, 02:45
          Oczywiscie, ze Wlosi. Nie lubie Francji. Kiedy wyeliminuja zarozumialych
          Francuzow to bedzie ich drugi dobry uczynek. A uwielbiany tu przez niektorych
          Zidane bedzie mial jeszcze bardziej kwasna mine. Das Boot bedzie tym razem po
          wlasciwej stronie, tak cos wspomnial mimochodem o Mistrzostwie Italii. Slowo
          sie rzeklo, nie moze sie teraz wymigac.
          • Gość: das boot Re: ITALIA !!!!!!!!!! IP: *.hsd1.md.comcast.net 06.07.06, 04:13
            hup hup ;)

zgadza sie, miss Kate.g - kobieca intuicja zadzialala. w finale kibicuje wlochom. :)

wszyscy, tylko nie aroganccy zabozercy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka