bywalec.hoteli 13.05.24, 23:52 Przed nami - codziennie powyżej 20 stopni ♥️♥️♥️ Tylko żeby wieczory i noce nie były jeszcze tak paskudnie zimne - ale cóż to nie słoneczna Italia. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiagosia Re: Cudna pogoda 14.05.24, 00:11 Paskudne zimne noce powoduja zwolnienie wegetacji, co umozliwia przezywanie wiosny dluzej. U mnie piekna pogoda, piekna wiosna i mam nadzieje, ze potrwa jeszcze przez trzy tygodnie. Kardynaly zasiedlily tuje tuz prz oknie kuchennym, a robiny zlozyly juz piekne szmaragdowe jaja w krzewach za garazem. Najbardziej ciesza mnie bluebirdy w domkach ptasich w sadzie. Mam nadzieje , ze jutro popada. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Cudna pogoda 14.05.24, 00:58 malgosiagosia napisała: > szmaragdowe jaja w krzewach za garazem. Najbardziej ciesza mnie bluebirdy w dom > kach ptasich w sadzie. Mam nadzieje , ze jutro popada. Co cię cieszy?! Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Cudna pogoda 14.05.24, 05:08 ardzuna napisała: > malgosiagosia napisała: > > > szmaragdowe jaja w krzewach za garazem. Najbardziej ciesza mnie bluebirdy > w dom > > kach ptasich w sadzie. Mam nadzieje , ze jutro popada. > > Co cię cieszy?! Przylazła z sąsiedniego wątku, kłócić się dalej. Nic innego tylko kłótnie i przywalanki na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Cudna pogoda 14.05.24, 06:43 U mnie najbardziej widać i słychać kosy i sroki, są zadziorne, robią awantury. Rządzą w ogrodzie, coraz mniej boją się ludzi i wiewiórek. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Cudna pogoda 14.05.24, 00:17 Tak mi się skojarzyło: www.radia.sk/pesnicky/262735_zakarpatskyj-narodnyj-chor-cerez-pole-syrokoje-pkladu-pokladu/video Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Cudna pogoda 14.05.24, 00:23 Drugi raz orzechy wypuszczają liście. Te czarne zmarznięte spadają. Ani czereśni, wiśni, trochę porzeczek, czarne borówki i jakimś cudem po środku jabłonka ma kwiaty. Za to trawie nie przeszkadza rosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Cudna pogoda 14.05.24, 06:37 Mogłoby trochę popadać jeszcze, rośliny by odetchnęły. Strasznie sucha wiosna w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś