Gość: zgrzewa IP: 80.48.38.* 05.02.03, 18:27 Z całym szacunkiem dla jego umiejętności .. ale czy przypadkiem nie chodziło o Arsenał ale Kijów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atos Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 18:44 to bez watpienia rozchodzi sie o Arsenal Kijow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.03, 20:15 Arsenal Kijow kupilby go za 5 milionow bez wahania :) Ten londynski - nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piłkarz A mnie chcieli w... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 19:20 Jak już się chwalimy to i ja coś powiem. Dwa miesiące temu chciał mnie Juventus. Ale powiedziałem, że wolę Kaszubię Kościerzyna. Ale sądzę, że mnie tam nadal chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A mnie chcieli w... IP: *.acn.waw.pl 05.02.03, 20:23 Gość portalu: Piłkarz napisał(a): > Jak już się chwalimy to i ja coś powiem. > Dwa miesiące temu chciał mnie Juventus. Ale powiedziałem, że > wolę Kaszubię Kościerzyna. > Ale sądzę, że mnie tam nadal chcą jak juz piszesze, ze Juwentus to bądź konsekwencji. Nie słyszałem aby w Kościerzynie działała agencja ochrony Juwentus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejCZYk Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: *.p.lodz.pl 05.02.03, 19:36 A czy przypadkiem, zeby dostac pozwolenie gry w angielskim klubie nie trzeba miec okreslonego procentu wystepow w meczach reprezentacji swojego kraju? Jakos nie pamietam, aby Pan Nalepa rozegral choc jeden mecz w naszej kadrze. Ta informacja to bzdura, pytanie tylko kto ja wymyslil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: USNYCNS* / 208.253.130.* 05.02.03, 19:38 Nie, no takiego babolca to by chyba nie puscili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: MSCCPRX* / *.intria.com 05.02.03, 20:09 Masz racje euro. Chodzi tu o 75% meczow kadry z ostatniego okresu (roku???). Niezaleznie od tego o Nalepie slysze 1 raz a mecze kadry ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pela Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: *.nyc.rr.com 06.02.03, 02:07 Gość portalu: joj napisał(a): > Masz racje euro. Chodzi tu o 75% meczow kadry z ostatniego > okresu (roku???). Niezaleznie od tego o Nalepie slysze 1 raz a > mecze kadry ogladam. Mnie to smierdzi brzytkim nalepieniem sie na afisze. To sie nazywa promocja w stylu Ukrainskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vesemir Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 23:43 Szkoda, że skończyło się tylko na chęciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maćko Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 06:33 Nalepa dopiero niedawno został zauważony przez naszych selekcjonerów do kadry (dlatego niewiele o nim słyszano). A tak w ogóle to czemu kilku z was uparcie twierdzi, że to jakaś bzdura. Jak na stronie WWW o takiej renomie mogliby strzelić tak wielkiego byka (pomylić Arsenal Londyn z Arsenalem Kijów). Zastanówcie się ludzie co piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek Re: Arsenal Londyn chciał Nalepę IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 07:08 Chyba się Nalepie pomyliło i chciał go Arsenal Kijów Odpowiedz Link Zgłoś