Gość: kajet IP: 62.29.137.* 15.02.07, 17:31 no co za debil, nie mam słów. Niech ten idiota lepiej mówi za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Longus [...] IP: *.pl 15.02.07, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boska_krystyna Re: To ciota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:54 zgadzam sie ze sie wypowiedzial jak totalna drama queen, hehe. zdumiewajace ze takie durne pomyje wychodza z ust kogos kto jako african american 50 lat temu nie mialby szans na znalezienie sie w jakiejkolwiek druzynie. bo co.. bo obecnosc czarnych tez "dekoncentrowalaby" bialych zawodnikow. sorry: DNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaju Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:05 Strzel se w leb, najlepiej z duzego kalibru. Nie mieszaj homoseksualizmu z zoofilia bo to 2 zupelnie odrebne rzeczy. Idz glosowac na LPR moherze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Antyhej Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.acn.waw.pl 15.02.07, 18:09 a dla mnie bardzo podobne zboczenia - majace na celu tylko i wylacznie zaspokojenie chorych potrzeb seksualnych, tak samo jak nekrofilia czy pedofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>> Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.ib.com.pl 15.02.07, 18:26 A dla mnie twoja wypowiedz to przejaw choroby i nie mówie ze nie chce cie widziec koło siebie czy ze nie chciałbym grac z toba w jakiejs druzynie bo zycie twoje prywatne mnie nie obchodzi jesli mnie na codzien nie obrazasz.Sa jednak madrzejsi od ciebie którzy rozrózniaja homoseksualizm od zoofilii czy innych rzeczy oni zajmuja sie tym naukowo-psychiatrzy,genetycy,psychologowie i inni.Dlaczego np.w sprawach kardiologii sie z czyms nie zgadzasz np.ze zawał serca nie trzeba leczyc tylko przyjmujesz za pewnik ze trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? 15.02.07, 18:46 gościu rób znaki przestankowe bo czytać nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Nie lubi gejostwa? No i co? Ma do tego prawo!!!! IP: *.bater.net.pl 15.02.07, 19:03 jak kazdy wolny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Ani ty wolny ani człowiek. Niewolnik bo biedak 15.02.07, 19:13 a biedny bo głupi. Koło sie zamyka, twoje miejsce na ziemi określaja granice własnego rozumku. To onacza tylko jedno, nigdy się nie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Nie lubi gejostwa? No i co? Ma do tego prawo 15.02.07, 20:56 Gość portalu: kolokolo napisał(a): > jak kazdy wolny człowiek Czy wy naprawdę nie widzicie granicy wolności wypowiedzi? Wszystko byłoby w porządku, gdyby powiedział, że homoseksualistów nie lubi, nienawidzi nawet. On jednak powiedział, że ich nie powinno być w USA, na świecie. To podżeganie, przerabianie swoich odczuć względem innych (do którego ma się prawo) na życzeniowe myślenie o holokauście jakiejś grupy "innych". No cóż, generalnie czarnoskórych nie trawię (są wyjątki), nie życzę im jednak dezintegracji. A ten konkretnie mądrala z uwagi na swe przekonania mógłby bez okresu próbnego, z biegu, zostać człokiem MW..... Gdyby nie był czarny. Kretyn jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Spójrzcie na to z innej strony IP: *.eimg.pl 15.02.07, 21:04 Zgadzam się z przedmówcą - to co powiedział Hardaway przekracza już granice wolności słowa. Przyszło mi jednak co innego do głowy. Wielokrotnie ogładaliśmy amerykańskie filmy o sportowcach. Najczęściej tam jest tak, że cała drużyna po meczu (i przed zresztą też) wspólnie przebiera się w szatni, biorą prysznic itp. Nikt się nie krępuje. I teraz wyobraźcie sobie, że w takiej sytuacji wasz kumpel mówi, że ociągają go faceci. Czy w jego obecności schylili byście się po mydło? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.s.warriors Re: Spójrzcie na to z innej strony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:01 Tim Hardaway byl bardzo dobrym koszykarzem ale jego wypowiedz jest przegięciem. Z drugiej strony jak wsponial przedmowca, gdybym bral wspolny prysznic z gejem czulbym sie bardzo niekomfortowo. Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: Spójrzcie na to z innej strony 15.02.07, 22:05 więc, wybacz śmiałość, może problem tkwi w tobie, a nie w tym geju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Tiaaaa to na pewno kryptogej IP: *.chello.pl 15.02.07, 23:19 Każdy kto myśli choć trochę inaczej lub choć troszkę zaznaczy swój dystans do gejów jest na pewno skrzywdzonym kryptogejem z problemami. Może ja też co ? A nienawidzieć nie wolno nikogo ani gejów ani idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: Tiaaaa to na pewno kryptogej 15.02.07, 23:24 ale ja broń boże byłem jak najdalej od posądzania go o bycie nieuświadomionym gejem, za daleko poszedłeś. Mnie chodziło o to że tym problemem w nim tkwiącym mogą być lęki wynikające z niewiedzy, fobie narzucone przez kościoły(nie tylko kat.), to co nieznane naturalnie wzbudza strach i agresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p A może chodzi o niemiłe uczucie IP: *.chello.pl 15.02.07, 23:31 Że ktoś, kto ciebie nie pociąga przygląda ci się nieobojętnie. Ja np. nie czułbym się komfortowo. Jak patrzę na skąpo ubraną panią (lub gołą - a to żadko) to różne myśli mi chodzą po głowie (oczywiście bez przesady - w granicach zdrowia psychicznego). Więc naturalne jest, że prawdziwy gej MOŻE mieć takie same myśli wobec mnie. No i to nie jest relaksująca wiadomość dla POTENCJALNEGO obiektu porządania, który jest hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: A może chodzi o niemiłe uczucie IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 23:36 zadko? madra glowa chyba rzadko - hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Oj, oczywiście, że "rzadko" IP: *.chello.pl 15.02.07, 23:41 Tylko na komputerze zdarzają mi się takie woły. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz jeden szczery 16.02.07, 09:43 I oczywiście od razu gromy na niego jakby komuś matkę zabił. Dziwicie się czemu inni wolą poprawne politycznie farmazony - poprostu chcą mieć spokój. Jeden powiedział co myślał i zaraz się rzuciły na niego gejowskie hordy. Ma facet prawo nie lubić gejów i tyle. No chyba że mamy tylko prawo lubić gejów i nie mamy prawa nie lubić - taka gejowska neotolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baf Re: A może chodzi o niemiłe uczucie IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.07, 07:58 A myślisz czasem o tym, że dla tej pani to też jest niekomfortowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt coraz więcej ludzi bojkotuje Vistę, bo system blo IP: *.acn.waw.pl 16.02.07, 19:05 coraz więcej ludzi bojkotuje Vistę, bo system blokuje pliki (muzykę, filmy, itp.), które nie mają odpowiedniego certyfikatu, a często pliki w internecie ich nie mają bardzo groźne jest też to, że vista szpieguje ciebie w internecie i twój komputer, poza tym przez długi czas będą odkrywane dziury w systemie i pierwsi jej użytkownicy będą spotykać się z wieloma problemami, a także brak sterowników, brak programów na vistę, same problemy strzeżcie się visty !!!!!! strzeżcie się visty !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Spójrzcie na to z innej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:05 "Czy w jego obecności schylili byście się po mydło?" Oczekujesz odpowiedzi, że "oczywiście nie, bo każdy gej o niczym innym nie myśli jak tylko kogo by tu..."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Nie lubi gejostwa? No i co? Ma do tego prawo IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:14 a jak sie powie ze sie uwaza ze zawalow serca nie powinno byc na swiecie to tez jest zle w stosunku do tych co maja zawal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:12 coz za debilne pseudo argumenty. do tego sam sobie zaprzeczasz. przeciez wlasnie zawal serca, jak i zofilie i homoseksualizm trzeba leczyc. zboczenia sa uleczalne. tylko terapia dlugotrwala i ciezka jest. homosiom jest za wygodnie zeby sie leczyc. wola sobie dawac w dupala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Tyle, że tym 'mądrym' też się światy mylą. IP: *.net.autocom.pl 16.02.07, 07:50 Na przykład: Samson. A Lwu-Starowiczowi też się zdarzało pisać o "dobrej pedofilii". NIe mówiąc o tym, że plaga pedofilii w dzisiejszym swiecie pochodzi z komun hippisowskich lat 60-tych i 70-tych. "Jeśli nic nie jest zabronione - to WSZYSTKO jest dozwolone". To motto niech będzie dla nas, dzisiaj, mementem. Może ten Hardeway jest człowiekiem gruboskórnym, a może miał jakieś traumatyczne przeżycie w młodości, z jakimś pederastą i teraz to odreagowuje. W każdym bądź razie, w sytuacji ciągłego fizycznego kontaktu na meczu, na treningu, w szatni czy też w łaźni - też bym z pedałami, pardon gajowymi, spotykać się nie chciał. Choć jako doludzi - uprzedzeń czy też zastrzeżeń nie mam. Przecież on by mnie mógł molestować! a ja do drugiego chłopa, w sensie seksualnym, czuje obrzydzenie. I co, jestem tolerancyjny a wychodzę na homofoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurp Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 09:19 No właśnie ">bo zycie twoje prywatne mnie nie obchodzi " więc po co pedały obnoszą się ze swoim zboczeniem publicznie, niech zatrzymają to w obrębie własnego domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: True Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 12:33 Homoseksualizm to choroba. Zarażonych powinno się leczyć i trzymać w zakładach zamkniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:10 Oczywiście, że te zboczenia się różnią. Wiem o tym, głąbie. Zapytałem tylko - skąd ta nietolerancja względem zoofilii np? Wytłumacz to racjonalnie, jeśli oczywiście potrafisz, w co wątpię. Moher? Ale jesteś oryginalny! Szymon Niemiec nauczył cię tak szczekać, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 15.02.07, 18:29 Mozna to wytlumaczyc bardzo racjonalnie panie "frodo"! Otoz - pedofile krzywdza, czy tez moga krzywdzic dzieci, zoofile moga w jakis sposob krzywdzic zwierzeta... Homoseksualisci zas zazwyczaj nikogo nie krzywdza (zwiazki za obopolna zgoda). Dotarlo, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:54 Zoofil krzywdzi zwierzęta? O jejku! To można je zarżnąć dla mięsa, można dla skór a teraz się okazuje, że najbardziej krzywdzi je zoofil? Bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:58 Gość portalu: frodo napisał(a): > Zoofil krzywdzi zwierzęta? O jejku! To można je zarżnąć dla mięsa, można dla > skór a teraz się okazuje, że najbardziej krzywdzi je zoofil? Bzdury. Zgodnie z Twoim tokiem myślenia: - albo jesteś mięsożercą i zapinasz owce i osiołki, - albo wegetarianinem nie współżyjącym ze zwierzętami. Jesz mięso? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:03 Miałeś logikę chłopczyku? W tym nie ma żadnego sylogizmu. Jem mięso i jestem okrutny dla zwierząt, ale - jak byłeś to łaskaw określić - nie zapinam ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:10 Gość portalu: frodo napisał(a): > Miałeś logikę chłopczyku? W tym nie ma żadnego sylogizmu. Jem mięso i jestem > okrutny dla zwierząt, ale - jak byłeś to łaskaw określić - nie zapinam ich. Rozumiem, że Ty miałeś. Uczonyś, ale jak na uczonego zbyt często używasz niepotrzebnych, nacechowanych emocjonalnie epitetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:42 Ja? Przejrzyj jeszcze raz te posty. Zobacz ile osób obraziło mnie. Paradna jest ta wrażliwość na epitety wcześniej obrażonego. Kazano mi tutaj strzelić sobie w łeb, nazywano idiotą itd. Postępowym oczywiście wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:27 odreagowywanie doznanych krzywd na innych nazywa się w pewnych sytuacjach mobbingiem i nie jest powszechnie akceptowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:16 uwazasz ze ludzie powinni byc wyzuci z emocji? dlaczego tak krytykujesz emocje? tatus cie nie kochal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:49 A słyszałeś kiedyś o emocjach pozytywnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.ib.com.pl 15.02.07, 18:30 Moze dlatego ze zwierzeta nie potrafia powiedziec ze chca seksu z człowiekiem,poza tym to seks miedzygatunkowy i zoofili jest chyba niewielu wiec chyba jest to róznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:32 Jeśli nie wiesz jak uzasadnić nietolerancję względem zoofilii to znaczy, że nie widzisz w niej nic złego. Podpowiadam - nie wiesz, czy zwierze godzi się na współżycie, jeśli nie wiesz musisz domniemywać, że się nie godzi. Zmuszanie kogoś do współżycia wbrew jego woli to gwałt. Pytanie, czy Ty widzisz coś złego w gwałcie "idioto"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.aster.pl 15.02.07, 18:37 Chcesz grac w pilke z nekrofilem,a potem isc z nim pod prysznic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi? IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 15.02.07, 18:45 To jest malo prawdopodobne, ze "mozesz grac w pilke z nekrofilem"? Trudno tu o jakies bardziej precyzyjne dane ale... nekrofilia wydaje sie czyms bardzo, bardzo rzadkim! Oczywiscie, wchodzi tu w gre kwestia prawa (zbeszczeszczenie zwlok) ale moze takze wchodzic w gre wyrzadzenie krzywdy rodzinie, czy krewnym zmarlej, lub zmarlego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:48 Nie krzywdzi? A jak zwłoki mają wyrazić swoją wolę? Poza tym szacunek dla zmarłych to jedna z niewielu rzeczy łączących wszystkie cywilizacje i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 19:31 Aragorn, Sorry, ale twoje posty sa tak glupie, ze az trudno ich nie skomentowac. Po pierwsze mowisz, ze zoofil krzywdzi zwierze, bo zwierze byc moze nie ma ochoty na seks... buhahahah ale z ciebie klaun. Kogo obchodzi co zwierze chce? Czy to ma byc wykladnia tego czy cos jest etyczne, czy nieetyczne? czy moze legalne lub nielegalne? W takim razie rzeznik postepuje nieetycznie bo zakladam, ze zwierze nie chce zginac tak? Po drugie pedal pewnie wywoluje wieksze zmartwienia w rodzinie, niz gwalt na zwlokach - to apropos nekrofilii. O tym czy cos jest etyczne czy nie decyduje spoleczenstwo - nie podoba sie nam jak ktos wspolzyje z owca i uznajemy to za nieetyczne. Nie podoba sie, ze ktos posuwa zwloki to rowniez wrzucamy to do tej samej kategorii. Nie podoba nam sie, ze koles posuwa kolesia to tez uznajemy to za nieetyczne. Natomiast masz prawo do swoich pogladow i mozesz uznac pedala za zupelnie normalnego faceta, ale nie mozesz ignorowac faktu, ze jest to nienormalne. Gdzie normalnosc definiuje sie jako wiekszosc. Jak ktos ma wzrost 2,5 metra to jego wzrost jest nienormalny, mimo, ze osoba moze byc zupelnie normalna psychincznie. Tak samo z pedziem, moze miec normalny wzrost, ale ma nienormalne zachcianki seksualne. Na szczescie mozna to wyleczyc... i na tym geje powinni sie skupiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:11 ehm, wybacz, ale skomentuje: po pierwsze, nie ustalaj zasad rzadacych swiatem bo widac, ze jestes w tym zakresie bardzo niekompetentny i nie wiesz jak sie ustala progi normy i patologii,a to, jak widac w Twoim poście,mial byc "mocny punkt" tej wypowiedzi. Poczytaj troche naukowej literatury, moze to zweryfikuje Twoje bunczuczne podejscie do samego siebie. Poza tym, owszem, spoleczenstwo ma ogromny wplyw na to uznajemy za etyczne/nieetyczne, ale zauwaz, ze w tym samym spoleczenstwie istnieja instytucje, ktore sa jak gdyby delegacja "madrych glow" w kazdej dziedzinie, a zatem jesli nie respektujesz zdania uczonych, to podejrzewam, ze Twoj iloraz inteligencji oscyluje wokol niskiej granicy normy (daruje sobie wyjasnianie czym jest inteligencja;] ) WHO oficjalnie uznala, ze homoseksualizm nie jest choroba- zatem miesci sie w normie. ergo... (mysle, ze ten wniosek juz znasz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 20:36 Ja tych zasad nie ustalam, jak juz pisalem ustala je spoleczenstwo, ewentualnie dla takich jak ty delegacja madrych glow... Ta delegacja "madrych glow" (WHO w tym przypadku), ktora na przyklad na swojej stronie wyliczajac metody zapobiezenia zakazeniem HIV wylicza wszystko, oprocz sprawy chyba najbardziej oczywistej, a mianowicie abstynencji seksualnej, czy monogamii - jest dla ciebie autorytetem. Byc moze to dobry wybor z twoje strony, szczegolnie dla tego, ze sam masz problemy z mysleniem, wiec ktos musi to zrobic za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:07 "sama"- jestem kobieta. owszem, kazdy ma swoje autorytety, jedni troche madrzejsze, inni mniej, kwestia wyboru- inteligencji i kultury osobistej. zastanawia mnie ten fragment o zapobieganiu HIV. czy w takim razie, najlepszym sposobem na unikniecie schizofrenii jest bycie zdrowym psychicznie? albo przyklad z alkoholem: aby uniknac choroby alkoholowej nie powinnam nigdy go pic prawda? wybacz, ale zamiast Twoich madrych slow wybieram WHO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 21:21 Twoj tok rozumowania jest co najmniej ograniczony. Po pierwsze nikt na swiecie nie wie co powoduje schizofrenie i jak jej uniknac. Po drugie pijac alkohol zwiekszasz ryzyko zachorowania na alkoholizm - trudno walczyc z takim argumentem prawda. Czy znasz jakiegos alkoholika, ktory doprowadzil sie do tego stany stroniac od alkoholu. Chyba themo sie troszke zagalopowalas w swoim zacietrzewieniu i chwila slabosci oslabila twoje zdolnosci logicznego myslenia. WHO - delegacja madrych glow - hahaha - dziewczyno mysl troche swoja wlasna glowa - to nie boli, a poza tym nie powoduje zadnych chorob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:30 alez ja jedynie uzywam Twojego toku rozumowania i uwazam go za absurdalny. sprobuj czytac ze zrozumieniem. dyskusja z laikiem mnie nie interesuje. smieszne, ze na takich tematach jak te zazwyczaj wypowiadaja sie wlasnie tacy jak Ty-jak mniemam frustraci o niewielkich mozliwosciach intelektualnych w rzeczywistosci. widze, ze spodobal ci sie zwrot jakiego uzylam, nie badz taki pyskaty, ja na pyskowki typu "twoja stara" nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 21:54 No prosze, trafilem chyba w twoj wrazliwy punkt... Tak bardzo podkreslasz swoje mozliwosci intelektualne, a zupelnie degradujesz swoich adwersariuszy. To mowi samo za siebie. A z drugiej strony rozmowa zamienia sie w pozbawiona argumentow pyskowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:59 tu sie z Toba zgodze, dyskusja zeszla na boczny tor. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.acn.waw.pl 15.02.07, 22:35 >adwersariuszy ?? mądra głowa chyba adwersarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 22:40 no adwersarzy mialem na mysli... hehe ale ze mnie cip.a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:22 moja droga, tobie tylko sie wydaje ze uzywasz logiki. Niestety nie masz o niej pojecia. Podobnie zupelnie nie rozumiesz toku myslenia swojego rozmowcy. Niektorzy po prostu nie rozumieja argumentow logicznych, gdyz zwiazek przyczynowo skutkowy jest dla nich niewidoczny - tak wlasnie jest z toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob. Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:46 > themo napisała: > zastanawia mnie ten fragment o zapobieganiu HIV. czy w takim razie, najlepszym > sposobem na unikniecie schizofrenii jest bycie zdrowym psychicznie? Tego typu sformułowanie to odwracanie kota ogonem. Na uniknięcie choroby psychicznej wpływ mamy ograniczony, a rezygnacja z seksu mieści się w wolnym wyborze człowieka (np. księża) i nie jest uznawana za dewiację. Przed HIV chroni zaś na pewno. Ponadto oboje (Ty i Neo) trzymajcie fason. Argumenty macie ciekawe, ale nie obrzucajcie się wyzwiskami. Przykro to czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:50 Gość portalu: Neo napisał(a): > Kogo obchodzi co zwierze chce? Czy to > ma byc wykladnia tego czy cos jest etyczne, czy nieetyczne? czy moze legalne > lub nielegalne? To czy ktos czegos chce jest moim zdaniem najwazniejsza wykladnia. O etyke i legalizm zawsze mozna sie spierac. > W takim razie rzeznik postepuje nieetycznie bo zakladam, ze > zwierze nie chce zginac tak? Juz raz napisalem, ze mi sie tak urzadzony swiat wcale nie podoba. Jednak wlasnie tak urzadzony jest. Zdarzaja sie tez na nim rozne dstepstwa, jak np homoseksualizm, glupota, leworecznosc czy pedofilia. Wsrod tych 'innych' ludzi jedni stanowia zagrozenie, a drudzy nikogo nie krzywdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 21:03 Aragorn - moze ci sie nie podobac, ale czlowiek do diabla musi jesc, tak samo jak kazdy jeden drapieznik - i w tym celu zabija. Taki swiat po prostu jest - a ty jak widze, jestes troche za miekki na rzeczywistosc. Nic na to nie poradzisz. Ludzie jak juz ktos tu napisal, poprzez probe bycia poprawnyc politycznie przestali nazywac rzeczy po imienu. Oczywiscie, ze geje nikomu nie szkodza no moze oprocz siebie, rownie dobrze mozna uznac, ze narkomani szkodza tylko sobie, czy alkoholicy. No i co z tego? Ano geje teraz dla zaspokojenia swoich zachcianek rodzicielskich chca adoptowac dzieci. Ale instytucja adopcji jest po to, zeby pomagac dzieciom, a nie gejom. Wiec jesliby geje sie nie panoszyli jak jakas zaraza, to nikomu by do glowy nie przyszlo na nich splunac, ale kiedy chca zburzyc naturalny porzadek w imie poprawnosci politycznej to niestety trzeba ich kopnac pare razy, zeby wiedzieli gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:47 Ja bardzo lubię mięsko:) Po prostu gdybym był Stwórcą stworzyłbym świat inaczej. Chodziłbym nago z dziewczyną po sawannie, głaskał lwa po wspaniałej grzywie i ganiał się z dziećmi antylopy. Ale nie o tym mówimy. Ja rzeczywistość aprobuję, tak jak toleruję wszystko na co nie mam wpływu, a co mi nie zagraża. Głupi gej może mi zagrażać, ale nie homoseksualizm. Głupi narkoman jest niebezpieczny, ale nie narkotyki. Sprzedawca butów, jak zbzikuje może mnie zaatakować sznurówką, co nie znaczy, że mam kupować tylko buty na rzepy. Wszystko jest dla ludzi, ludzi z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasia Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:18 a gdzie szacunek do rodziny pedala ktorej moze nie podoba sie ze ktos jej syna w dupala posuwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:52 A gdyby Twój ojciec był zaciekłym wrogiem GW, co by czuł widząc, że nabijasz jej statystyki odwiedzin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.ib.com.pl 15.02.07, 18:53 Zmarły chyba tez nie mówi ze chce seksu i nie ma wpływu w jaki sposób ktos z nim uprawia seks.Poza tym szczatki ludzkie trzeba uszanowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Nekrofil nikogo nie krzywdzi IP: *.acn.waw.pl 15.02.07, 22:40 hehe!! ale sie usmialem..szacunek należy się obu rodzinom : posuwanemu i posuwającemu i oczywiście ich rodzinom, a)jesli założą :) a więc trzeba im to umożliwić b)rodzinom czyli np. rodzicom, o ile ci pierwsi niezalożyli swojej rodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:00 Gwałt na zwierzęciu? Jestem pod wrażeniem argumentacji. Idź jutro złóż zawiadomienie o przestępstwie na pierwszą lepszą rzeźnię. Tam wyprawiają ze zwierzętami jeszcze gorsze rzeczy. Poprawność polityczna całkowicie was pozbawiła zdolności logicznego myślenia. Tak naprawdę nie chodzi o żadne argumenty w stylu kto i kogo tutaj krzywdzi tylko o zwykłą "estetykę". Wyobrażenie o seksie między ludźmi tej samej płci już w was nie budzi odrazy, to wyłącznie kwestia przełamania pewnej bariery wrażliwości i tyle. Z czasem przyjdzie przełamać kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja. Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.ib.com.pl 15.02.07, 19:05 A ty z pewnoscia nie jestes osoba wyznaczona do tego by mówic gdzie ta bariera jest wiec po co wchodzisz na temat którego nie rozumiesz.Zachowujesz sie jak Lepper który twierdzi ze prostytutki nie mozna zgwałcic wiec jak zwierzeta sie zabija w rzezni to tez na codzien mozna z nimi robic co sie chce.Ale masz spłycone myslenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:07 Kto Ci każe wyobrażać sobie ciągle seks partnerów tej samej płci? Gdyby to ode mnie zależało (byłbym bogiem np), ludzie nie jedliby mięsa i nie zarzynali zwierząt, ale nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty gej no.1 Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:41 a kto ci każe jeść mięso pajacu? a poza tym to jak inaczej ludzie zaspokoiliby zapotrzebowanie na wszystkie białka itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:54 Bóg może bardzo wiele. Dużo więcej niż tylko zaspokojenie zapotrzebowania na wszystkie białka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.07, 01:53 człowiek nie zaspakaja zapotrzebowania na BIAŁKA w sensie pokarmowym idioto! a to dlatego, że wchłania AMINOKWASY! a białaka sobie wytwarza sam! widze, że edukacje zrypałeś na całej lini:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaon Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:26 ty chyba jestes swiadkiem jehowy...oni maja wlasnie taka utopijna ideologie. co wcale zle o nich nie swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:56 Ja nie próbuję wprowadzać tej ideologii w życie. Po prostu ją dostrzegłem i użyłem w dyskusji. Daleko mi do jakichkolwiek wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.ib.com.pl 15.02.07, 18:33 A moze zakazac masturbacji tez niczemu nie słuzy według Koscioła a podobno 90% facetów to robi no wez mi to wytłumacz czemu nie zakazac,czy np.fetyszy to przeciez tez jakies zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.acn.waw.pl 15.02.07, 22:44 i 120% kobiet...dane z kurii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieLubieTolerancji Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:36 piwo dla Hardewaya, powiedział to co myśli większość normalnych ludzi. Precz z pederestami i poprawnością polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? 15.02.07, 21:38 usuń tylko słowo "myśli" i podpisuję się pod twoim postem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nazywanie zboczeń po imieniu to rasizm? IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:08 jak to odrebne? a czym sie roznia? przeciez i zoofila i homoseksualiste podnieca cos co normalnie nie powinno podniecac. I jedno i drugie jest dewiacja seksualna. Przeciez nie powiecie mi ze homoseksualizm to norma? bo wtedy heteroseksualisci byliby nienormalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re:Dyskryminacja czy nazywanie zboczeń po imieniu? IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 15.02.07, 18:10 Drobne sprostowanie "frodo" - chodzilo o homoseksualiste koszykarza, a nie o "zoofila"! p.S. Niestety (sluchalem kilkanascie razy ich wypowiedzi) czesc zawodnikow amersykanskiej NBA ma mozdzki na poziomie zblizonym do mysiego, a inteligencja wydaje sie byc odwrotnie proporcjonalna do wzrostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >> Re: To ciota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:37 Masz rację, co za ciota! Trochę tolerancji czarny homofobie!!! heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-gej Re: To ciota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:33 nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale słowo 'ciota' oznacza geja, więc Hardaway napewno ciotą nie jest. moim zdaniem ma racje, bo przebywanie w szatni albo pod prysznicem z facetem którego podnieca męskie ciało nie jest dobrym pomysłem. a pozatym 50 lat temu Murzyni mogli juz normalnie brać udział w rozgrywkach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
joyz Re: To ciota! 16.02.07, 11:24 Hmm... doceniam jego szczerosc, aczkolwiek takie slowa w ustach potomka niewolnikow brzmia raczej zalosnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeRaD Przeciez kazdy ma prawo do wlasnego zdania IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:05 zupelnie nie rozumiem dlaczego niewolnicy poprawnosci politycznej tak sie oburzaja, trzeba przeciez tolerowac mniejszosci - a homofoby sa mniejszoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: Przeciez kazdy ma prawo do wlasnego zdania 15.02.07, 22:09 żartujesz, tu w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamillo ... IP: *.acn.waw.pl 16.02.07, 02:13 HARDAWAY WOGÓLE CHCIAŁ POWIEDZIEĆ, ŻE NIE BĘDZIE GRAŁ Z ZADNYM GEJEM, A TYM BARDZIEJ CZARNYM GEJEM ;), Bo ICH WSZYSTKICH NIEZNOSI....:)) HARDAWAY NIECIERPI GEJA, O ILE BIAŁEGO GEJA CHYBA BARDZIEJ BO...JEST BIAŁY, POTEM ZA CHWILĘ ZACZĄŁ PROSTOWAĆ, ŻE W ZASADZIE CZARNY GEJ JEST MU BLIŻSZY, CHODŹ WŁACIWIE NIE WIE DLACZEGO, JAKOS TAK WEWNTRZNIE MU DOŃ BLIŻEJ. ALE BIAŁY GEJ TO KOMPLETNIE ODPADA...ciekawym czy w NBA jest wiecej czarnych gejów niz białych gejów skoro tych pierwszych jest wiecej, sorki.. tak socjologicznie pytam...a swoją droga spytałbym sie frodo, czy niecierpiałby bardziej czarnego geja czy białego , a i koniecznie co z mulatem, metysem, afrogejem itd. ;) Podobno jest projekt, żeby geje stworzyli własną lige na wzór NBA, WNBA GNBA, takie G-League (nie mylić z japońską piłkarską J-League). Niech sobie stworzą własną ligę, własne zasady, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Hardaway to moron. IP: 193.192.62.* 15.02.07, 19:35 Kawał debila, ograniczony prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet idiota IP: 62.29.137.* 15.02.07, 17:32 no co za debil, nie mam słów. Niech ten idiota lepiej mówi za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anfernee wystarczy... IP: *.tkdami.net 15.02.07, 18:10 Wystarczy,żeby Tim nie schylał sie po mydło jak mu upadnie na podłogę,gdy bierze prysznic po meczu...hihihihihi.Co prawda WHO NIE ZALICZA homoseksualizmu do chorób,ale ja osobiście nie chciałbym, by pederasta np.uczył moje dziecko- tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: wystarczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:41 Uważasz, że przez homoseksualną nauczycielkę matematyki Twoja córka stanie się lesbijką, a syn gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: wystarczy... 15.02.07, 18:54 no pewnie, przecież z tego co pamiętam matematyka to głównie stosunki ("...stosunek przyprostokątnej AB do przeciwprostokątnej BC...") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: wystarczy... IP: *.korbank.pl 15.02.07, 23:21 Wsrod pedofilow jest nadreprezentacja homoseksualistow. Daje to troche do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: wystarczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:00 skąd masz te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: wystarczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:21 zastanawiajace, ze wszyscy (antyhomo) myslicie takimi splyconymi kategoriami. Czy to, ze nauczycielka Twojego dziecka jest hetero oznacza, ze podrywa wszystkich chlopcow w klasie? a Ty, podrywasz kazda osobe plci przeciwnej, ktora stoi obok Ciebie np. w autobusie? lesbijki nie podrywaja WSZYSTKICH kobiet na swiecie, geje WSZYSTKICH mezczyzn rowniez nie. Poza tym, nie macie sie czego obawiac, osoby homoseksualne nie maja upodoban do heterykow, wiem, to moze niektorych z was zmartwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: wystarczy... IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 20:45 Rozumiem, ze ty jestes albo pro-homo, albo homo... Tutaj nie chodzi o nauczyciela w szkole, chodzi o to, ze Hardaway nie czuje sie komfortowo pod prysznicem, czy w szatni, kiedy pederasta podnieca sie widokiem jego ciala. To tak jakby wsadzic faceta do damskiej lazienki - nie sadze, zeby kobitki czuly sie komfortowo jak obcy facet oglada je nago. Nie staraj sie za wszelka cene bronic argumentu o normalnosci gejow tylko dlatego, ze jak wczesniej piszesz "delegacja madrych glow" -hahaha - nie uznala pedalstwa za chorobe. Poczekaj - zmieni sie polityka w WHO i uznaja. Wtedy ciebie wyslemy na przymusowa terapie i kto wie moze uda sie z ciebie zrobic normalnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: wystarczy... 15.02.07, 20:54 mam pytanie, rozumiem że jesteś hetero. Czy na basenie staje ci dęba na widok każdej niebrzydkiej dziewczyny w obcisłym bikini i wyobrażasz sobie, jak z każdą która ci się spodoba uprawiasz sex w przeróżnych pozycjach? Bo to próbujesz imputować gejowi w męskiej szatni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: wystarczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:16 zgadzam sie w 100% panjahwe! bycie gejem nie oznacza ciaglego masturbowania sie na widok co przystojniejszego mezczyzny, rozumiem, ze obecni tu mezczyzni mysla o seksie 24h. halo, jesli to ma byc norma zdrowia psychicznego, to WHO powinno zajac sie nie mna a Toba. hej neo, kilka postow wyzej, gdy jeszcze nie domysliles sie madralo, ze moge byc lesbijka byles grzeczniejszy;] ale zostawmy to. ja sie nie zajmuje zyciem seksualnym pani lub pana z tramwaju, ktory siedzi obok, chcialabym, zeby to byla regula. W otoczeniu kulturalnych ludzi funkcjonuje to jako norma, skoro o niej tak czesto tu mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: wystarczy... IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 21:48 powiem tyle - ladne dziewczyny na plazy wzbudzaja wyobraznie kazdego faceta, a z pewnoscia ladna, naga kobieta przyprawila by niejednego o erekcje, nie wiem co w tym nienaturalnego? Jakby kobiety nie podniecaly mezczyzn, to chyba tylko Giertych moglby nas zmusic do prokreacji. Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: wystarczy... 15.02.07, 21:53 ok, a teraz drugie pytanie: czy tym swoim podnieceniem wyrządziłeś tej kobiecie-obiektowi swych żądz jakąś krzywdę? Jeśli odpowiedź brzmi nie, to pytanie 3: więc jaką krzywdę może wyrządzić Ci gej w szatni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: wystarczy... IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 22:07 Twoja paralela nie jest do konca rownolegla, a wiec odpowiedz na twoje pytanie nie ma sensu. Co innego kobieta na plazy ubrana w stroj kapielowy, a co innego facet w damskiej lazni. Podejrzewam, ze kobiety w obecnosci faceta w damskiej lazni czulyby sie troche skrepowane, ale mimo wszystko uznalyby prawdopodobnie jego podniecenie za naturalne. Z drugiej strony gej ktory dostaje erekcji w meskiej szatni przygladajac sie na innych facetow wzbudzilby we mnie obrzydzenie i z pewnoscia nie chcialbym powtarzac takich scen. Nie jest to jak widzisz takie proste jak sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: wystarczy... 15.02.07, 22:15 nie jest nie jest, bo może ta kobieta w damskiej łaźni jest lesbijką, może jest w ciąży z ukochanym mężem, może jakiś mężczyzna ją bardzo skrzywdził seksualnie? Dla takiej kobiety widok erekcji mógłby być równie obrzydliwy, a może i bardziej niż dla Ciebie...ale jak powiedziałeś nie jest to takie proste, wiem że wiele tego "może", ale jak widzisz czasem jest to jednak symetryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob. Re: wystarczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 01:03 Za dużo tego gdybania i wymyślania ekstremalnych sytuacji. Moim zdaniem problem z gejem pod prysznicem też jest wydumany. W neutralnej sytuacji (a taką jest kąpiel pod prysznicem w kontekście "po meczu"), ani gejowi w grupie facetów, ani hetero w grupie kobiet erekcja raczej nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: wystarczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:24 ah ci heteroseksualni chlopcy, jakie to musi byc uciazliwe chodzenie 24 godziny na dobe w erekcja miedzy nogami^^ naprawde tak macie? wszyscy? ^^ ja bym nie mogla caly dzien zajmowac sie swoim podnieceniem, coz, niestety nie jestem z gatunku tych, ktorych podnieca widok palacu kultury. nie uogolniaj prosze, to ze Ty tak masz, ze widok dziewczyny wywoluje w Tobie podniecenie, nie oznacza, ze ma tak pozostala czesc spoleczenstwa. a co do gejow, wybacz, ze zapytam, skad wiesz TYLE na ten temat skoro gejem nie jestes? zajmij sie analizowaniem mechanizmow zachodzacych we wlasnym ciele, nie tworz bajek na temat innych ludzi. bo moze, to Twoje reakcje sa oznaka nienormalnosci, ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: wystarczy... IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 22:37 Thema - po pierwsze nie ma erekcji 24 godziny na dobe. Po drugie ja do cholery nic nie uogolniam, czy naprawde tak trudno zrozumiec, ze widok nagiej kobiety podnieca mezczyzne? Ciebie rowniez podnieca skoro jestes lesbija wiec o czym tu dyskutowac? Po trzecie nie wypowiadam sie na temat gejow, tylko na temat tego, ze obcowanie z gejem pod prysznicem byloby dla mnie niemile. Tak samo jak dla Ciebie byloby niemile obcowanie z facetem pod prysznicem, ktory w dodatku napawalby sie widokiem Twojego ciala, az do stanu erekcji. I nie sa to zadne bajki! O gejach wiem tyle, ze zaciekle walcza o prawa, ktore im nie przysluguja, jak na przyklad adopcja dzieci. Poza tym zupelnie geje mi nie przeszkadzaja, o ile nie ma ich obok mnie pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: wystarczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:52 wszystko jasne, ale wiesz, jest mi ciezko zrozumiec, bo mnie nie podnieca kazde nagie kobiece cialo. i z rozmow z innymi ludzmi wnioskuje, ze nie jest to regula. uwazam, ze gej pod prysznicem nie jest sam w sobie zagrozeniem, bo nie jest powiedziane, ze sie podnieci, biorac pod uwage, ze bedzie to dla niego sytuacja stresowa-jest to malo prawdopodobne-jestes mezczyzna, wiec rozumiesz o czym mowie. zagrozeniem moze byc konkretny czlowiek, ktory nie potrafi sie zachowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: wystarczy... IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 23:11 Widze, ze probujesz podpiac sie pod typowe uogolnienie, ktoro zreszta jest prawdziwe, ze nie kazdy gej jest zly, tylko ten konkretny, ktory jest zly. Ale nie w tym sek. Jesli obcy facet pod prysznicem ze stojacym penisem, bedzie sie Tobie przygladal, to nie bedziesz sie czula komfortowo prawda? Bez wzgledu na to, czy potrafi sie zachowac czy nie. Nie chodzi o to czy on jest zagrozeniem, czy nie, chodzi o to jak TY sie bedziesz czula w takich okolicznosciach i w takim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: wystarczy... 15.02.07, 23:15 więc, pojadę teraz populistą, może na drzwiach męskiej łaźni zamiast napisu : "zakaz wstępu gejom", wystarczy dać napis: "zakaz wstępu z erekcją i gapienia się na tyłki"? I oczywiście to egzekwować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: wystarczy... IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 23:19 A poco sprawy komplikowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wystarczy... IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:41 ech....pytanie pierwsze - czy zdazyla ci sie kiedys wejsc do damskiej szatni (zakladajac ze jestes facetem) nie? to sproboj. ciekawe jaka bedzie reakcja. Gej w meskiej szatni to jest molestowanie seksualne! powinny byc osobne dla gejow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: wystarczy... IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:54 ups...sprobuj a nie sproboj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wystarczy... IP: 82.152.220.* 15.02.07, 22:39 ale w meskiej szatni ludzie sa nago. jak widze kobiete nago, chocby sredniej urody to mam one trak mind Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: wystarczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:47 wybacz, nie skomentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek wedrowniczek Re: idiota IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 16.02.07, 04:08 Przeciez za ciebie idioto nie mowil tylko za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Pierwszy homofob NBA IP: 155.37.231.* 15.02.07, 17:34 ja tez nie lubie pedalow ale nie jestem homofobem fobia okresla strach a ja ich sie nie boje tylko poprostu ich nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.02.07, 18:08 A co zlamal Ci ktorys serce? ;-] Odwaznys..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawet nie wiesz... Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.ib.com.pl 15.02.07, 18:40 Nawet nie wiesz jak wielu ich spotykasz na codzien mijasz na ulicy czy w autobusie byc moze w pracy a z pewnoscia juz z jakims rozmawiałes w swoim zyciu a byc moze jakiegos nawet polubiłes ale przez swoja nienawisc nie dowiesz sie o tym bo nikt nie zaufa człowiekowi takiemu jak ty.Mysle ze zmieniłbys zdanie gdyby twoje dziecko powiedziało ze jest homoseksualista chyba ze bys je odrzucił ale wtedy nie byłbys juz człowiekiem wiec nie byłoby problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.cst.lightpath.net 15.02.07, 20:53 Och - chyba mamy do czynienia z inwazja pedalow... A przez swoja nienawisc mozemy ich nie poznac i nie polubic. Co za strata. Tylu wartosciowych pedalow mijamy na codzien.. o moj Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob. Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 01:36 No i właśnie takie podejście przyjaciół gejom nie przysparza. Facet napisał tylko, że ich nie lubi a Ty już od razu wyjeżdzasz z nienawiścią. Można nie lubić jakiejś grupy ludzi (ot tak sobie), można nie lubić i gejów (ot tak sobie). Do zachowań ekstremalnych daleka droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euklides Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.02.07, 02:17 Ziomek to najglupszy post jaki czytalem od jakiegos czasu:-]]]]]]] Nielubic kogos bez powodu (ot tak sobie), to tylko mogl "polaczek" wymyslic.. Coz za oryginalna mysl, lal na pewno pchnie ludzkosc do przodu... Nie zawracaj sobie glowy mysleniem... prozny trod:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob. Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 02:54 Specjalnie umieściłem brak powodu nielubienia kogoś "ot tak sobie", żeby wyrazić zdanie, że istnieje prawo nawet i do takiej opinii. Istnieje i już. Najwyraźniej nie zawróciłeś sobie głowy myśleniem, tylko od razu huknąłeś mnie z grubej rury... A o tym tak naprawdę był ten post. Delikatna w sumie opinia - a kontra ze wszystkimi szykanami! Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Pierwszy homofob NBA 15.02.07, 18:52 i nie ma w tym nic złego, ja nie lubię niebieskiego koloru, ktoś może lubić. sęk w tym czy uważasz że reszta powinna dostosować się do TWOJEGO gustu, więc wypierdzielić pedała z drużyny? jeśli tak, to czemu akurat do twojego a nie mojego (nie lubię hetero)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslacy Podał jeden ciekawy argument... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:35 Ten o nieprzebywaniu w szatni z homoseksuaklistą - czy drużyna kobiet pozwalałaby żeby przebierał się z nimi jakiś facet? Z gejami sytuacja jest analogiczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Otóż to. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:45 Co by było, gdyby jedna z koszykarek okazała się po kilku sezonach facetem w przebraniu ? Zrobiłaby się afera i z pewnością zawodniczki mogłyby podać go do sądu. A tu - facet się przyznaje, że jest gejem i pocił się na widok kolegów. I co ? I nic. Nie dziw, że skoro prawo nie reguluje takich rzeczy to ludzie nie chcą mieć geja w zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslacy Re: Otóż to. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:02 lepiej bym tego nie ujął:) nie jest to powód do "dyskryminacji" ogólnej, ale na pewno w szatni (ogólnie w sporcie) jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Re: Otóż to. Specjalna szatnia 16.02.07, 07:03 Jesli ktos sie przyznaje do homoseksualizmu, to naturalna reakcja jest prosba o osobna szatnie. Gay pride? Odpowiadam: hetero pride. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:36 Właśnie chyba mówi za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emte a ja nigdy bym nie zagral w druzynie z murzynem IP: *.chello.pl 15.02.07, 17:37 to jest jakis idiota. niby czarnoskorzy nie chca rasizmu, ale ponizac geja to juz wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
sawi_2007 [...] 15.02.07, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a ja nigdy bym nie zagral w druzynie z murzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:43 no wlasnie widze, myslenie w odwrocie :) wyrazy wspolczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: a ja nigdy bym nie zagral w druzynie z murzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:09 Stary wyjąłeś mi to z ust - dokładnie, geje kochają to manifestować, domagają się k...a nie wiadomo czego, zgrywają uciśnionych i pokrzywdzonych chyba tylko po to żeby ludzie wiedzieli, że podobają im się mężczyźni, żeby byli w centrum wydarzeć, żeby tylko się jakoś wyróżnić bo inaczej nie umieją. Ludzie ich nie lubią, bo się z tymi swoimi upodobaniami obnoszą i dumnie to pokazują. Pewnie nie wszyscy, no ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: a ja nigdy bym nie zagral w druzynie z murzyn 15.02.07, 19:01 widzę że cytujesz wypowiedzi członków ku-klux-klanu z przed 50 lat, tylko one odnosiły się do czarnych. Nie kryj się z tym, chodź na co dzień w białym, szpiczastym kapturku. Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok Re: a ja nigdy bym nie zagral w druzynie z murzyn 15.02.07, 18:23 zolci biali czerwoni i czarni :d wiekszosc nie lubi pedalow niezaleznie od koloru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............. Re: a ja nigdy bym nie zagral w druzynie z murzyn IP: *.ib.com.pl 15.02.07, 19:01 To własnie ten grzech za który pokutujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.man.czest.pl 15.02.07, 17:39 Ma gość swoje zdanie i za to go cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuga Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.chello.pl 15.02.07, 17:48 Moim zdaniem jesteś durniem. Cenisz mnie za to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.man.czest.pl 15.02.07, 18:14 twoja stara cenie bo jest niezła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Pierwszy homofob NBA... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 15.02.07, 18:38 A szkole podstawowa to juz "Edku" zdazyles ukonczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Pierwszy homofob NBA IP: *.tpnet.pl 15.02.07, 17:40 Podobnie uważam. W wojsku i druzynach sportowych nie ma miejsca dla pederastów. To raj dla ich "preferencji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze! dobrze gada!!! IP: 82.146.246.* 15.02.07, 17:55 ludzie pogieło was? homoseksualizm to zboczenie!!! Nie jest ani jednostka chorobowa, ani uwarunkowaniem genetycznym, tylko zwyczajnym nabytym zboczeniem!!! Mozna za to roznych ludzi winic, srodowisko, rodzicow, cholera wie co jeszcze, ale szacunek dla pedała jest dokładnie czyms takim jak szacunek dla pedofila, zoofila, nekrofila, czy innego idioty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Pierwszy homofob NBA! IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 15.02.07, 18:17 A jednak w wojsku (przynajmniej w USA) JEST dosyc miejsca dla homoseksualistow, choc prowadzono tamze dosyc pokretna polityke zatytulowana "Don't Ask, Don't Tell"... Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Re: Pierwszy homofob NBA! 15.02.07, 18:24 Politykę, która nb, jest ostatnio coraz bardziej pod obstrzałem, również ze strony kadry generalskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themo Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:08 haha, przestan chodzic do kosciola kochanie, bo "ludzie mowia", ze tam tez "ich" duzo. ja za to przestane wychodzic na ulice, do pubu czy klubu, bo skoro jestem kobieta - niewazne, ze lesbijka, to widocznie czycha tam na mnie niebezpieczenstwo w postaci hordy chlopow. gosh, co za myslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Pierwszy homofob NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:45 to bardzo ciekawe, ze GW jako glowna informacje sportowa podaje, ze jakis koszykarzyna ujawnia swoje leki i uprzedzenia. no chyba, ze mamy mu wspolczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Facet ma rację. Homoseksualizm to zboczenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:46 Zawsze tym zboczeniem był. Od kilkunastu lat, za sprawą poprawności politycznej (w dużym stopniu sterowanej przez opiniotwórczych pederastów) nagle zboczeniem być przestał. Pewne rzeczy trzeba nazywać po imieniu. Aprobata dla homoseksualizmu prowadzi zachodnią cywilizację do upadku, to już w historii było. Wystarczy poczytać "Dzieje Grecji" Hummonda (to podrecznik, z którego uczą się jeszcze studenci historii), jak to w antycznej Grecji w dobrym domu (co było też w dobrym tonie)pan utrzymywał nie kochankę lecz kochanka (czym młodszego tym lepiej). Zdegenerowana cywilizacja szybko upadła podbita przez surowych obyczajowo Rzymian. A kiedy tych ostatnich spotkało to samo przyszli Germanie i nie zostało śladu po Rzymie. Wzrost liczby pederastów zawsze towarzyszy upadkom kultur. Szkoda będzie kiedyś szybciutko dymać do meczetu, ale cóż - poprawność polityczna zwycięża - więc nie ma wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobre Re: Facet ma rację. Homoseksualizm to zboczenie. IP: *.ib.com.pl 15.02.07, 19:12 O matko jak to sie dzieje ze liczba homoseksualistów zawsze rosnie w tych cywilizacjach?i to wszystkich bo wszystkie upadły w koncu.Ciekawe czy smoki tez wygineły z tego powodu.Az trudno uwierzyc ze ten wawelski tez...ale mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Facet ma rację. Homoseksualizm to zboczenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:35 Ale bełkoczesz. Jakieś argumenty może? Czy coś jeszcze o smokach? Tak się niestety nieuku składa, że u schyłku tych wielkich cywlizacji pederastów było rzeczywiście więcej. Ksiązki, w których o tym piszą "Dzieje Grecji", czy "Upadek Cesarstwa Rzymskiego" nie są niszowe. To klasyka. Jestem pewien, że nie przeczytasz. Zawierają za dużo stron i jest mało obrazków (żadnych smoków, niestety). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragorn Re: Facet ma rację. Homoseksualizm to zboczenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:03 Frodo, Ty dalej uważasz, że możesz obrażać, bo zostałeś skrzywdzony... A co do zboczenia - mozesz uważać, że homoseksualizm jest zboczeniem, to słowo nie jest w jakikolwiek sposób (prawnie, medycznie itp) usankcjonowane i może być traktowane jako skrócona, lekko pejoratywna forma "odstępstwa od normy". I wtedy mogę sie z Tobą zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś