Dodaj do ulubionych

Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:54
No nieźle nieźle sobie Legia pogrywa w tej Francji! Miejmy nadzieję, że się
zakwalifikuje do LM. Dobrze by było, jakby jakiś polski zespół tam zaistniał
wreszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomatto Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: 82.139.47.* 19.07.06, 23:01
      B..E..A..UUUTIFUUL!!! :)
    • Gość: lalala Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:01
      nie chcę ujmujować nic legi- ale to nie jest "polska" drużyna. O sile tego
      zespołu nie stanowią polacy, tylko obcokrajowcy- to oni kreują grę, strzelaja
      bramki itd. nasi to albo juniorzy albo zapchajdziury. No jest też plus-nasi
      mają się od kogo uczyć grać bo PMS coś się nie sprawdza.
      • Gość: :-D Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.aster.pl 19.07.06, 23:04
        To jest polska drużyna. Tak samo jak FC Barcelona hiszpańska, czy Arsenal bądź
        Chelsea angielska. Trzymajmy kciuki za LM.
        • Gość: KKK Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 06:53
          Ja zawsze myślałem, że wołyńska...
          • Gość: chuj Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:39
            Wolynska to twoja stara.
            • adamski1977 Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain 20.07.06, 15:01
              ale widze ze kibice nie potrafia sie dostosowac poziomem do druzyny
      • Gość: khmer Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 19.07.06, 23:30
        Fabianski, Surma, Szala czy Bury sa tak samo wazni jak obcokrajowcy.
      • Gość: KiBiC Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.07.06, 08:12
        A ilu Anglików wychodzi w pierwszej "11" Chelsea? I nikt tam nie wątpi
        w "angielskość" tej drużyny....
      • Gość: che1982 Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:09
        A Szala czy Fabijański to skąd są, z Mozambiku:)Poza tym we współczesnym
        futbolu rzadko kiedy można spotkać drużyny jednolite narodowo. Choć nie jestem
        kibicem Legii to jednak wyniki z francuskimi drużynami napawają optymizmem
        przed Ligą Mistrzów. No i to sztuka tak dobrać międzynarodowy skład by
        wszystkie trybiki działały (patrz: Wisła Płock w poprzednim sezonie-obrona nie-
        polska a dziurawa jak ser)
    • Gość: Olympique Lyonnais Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 19.07.06, 23:01
      Tym bardziej, ze najwyrazniej PSG gralo w podstawowym skladzie... Dobry wynik
      Legii!
      • Gość: vbxc Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:13
        to był mecz o pietruszkę.. szkoda że jeszcze relacji w tv z tego
        niepodważalnego sukcesu nie było
        • Gość: KiBiC Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.07.06, 08:14
          Oczywiscie, w/g ciebie byłoby lepiej gdyby Legia przegrała np. 1-4. Wtedy to
          dopiero miałbyś używane i zapewne olśniłbyś nas jakąś błyskotliwą myślą na tym
          forum...
      • Gość: Nikito Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.fbx.proxad.net 19.07.06, 23:24
        Jak nie wiesz jak wyglada podstawowy sklad PSG to lepiej sie nie wypowiadaj.......
        • Gość: Jacek-t Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.chello.pl 20.07.06, 01:12
          Ja wiem jak wygląda. I potwierdzam PSG grało w prawie najsilniejszymm składzie.
          Nie grali uczestnicy Mundialu Rozenhal, Pauleta oraz bramkarz Landreau. W Legii
          też nie grali Janczyk, Edson, Szałachowski i Brownowicki.
    • pethate Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain 19.07.06, 23:02
      I tylko cztery osoby , ktore pis zaliczlby do patriotow.
      Reszta to legia cudzozieska.Po meczu zrobia im lustracje majatkowa.
    • Gość: lukanos Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.jmdi.pl 19.07.06, 23:03
      Za Legią przemawia to, że przed ligą mistrzów się wzmacniają. W Wiśle przez
      ostatnie lata było tak, że po zakończonym sezonie kluczowi zawodnicy byli
      sprzedawani, co osłabiało zespół przed eliminacjami LM.
      • wlk.brytania Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain 19.07.06, 23:22
        Jako kibic Legii chcialbym prosic abyscie nie przesadzali z nadziejami na Lige
        Mistrzow ! Legia ma pewne szanse,ale one sa uwarunkowane losowaniem.Rywala nie
        znamy,ale moze on byc absolutnie poza zasiegiem(Liv,Ars,Ben,Val).Jesli trafi
        sie ktos mniej kosmiczny wtedy dopiero bedziemy sie cieszyc.Natomiast awans do
        fazy grupowej Pucharu UEFA to jest jak najbardziej realny cel,dla Wisly zreszta
        tez.
        A wyniki sparringow gowno mnie obchodza-podniecal sie nie bede,bo wszystko
        wyjdzie w praniu...W tym roku ma byc mistrz jesieni i grupa P. UEFA.To jest
        minimum.
        • Gość: KiBiC Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.07.06, 08:15
          Nic dodać nic ująć Kibicu Legii...
    • Gość: kiks Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.catv.net.pl 19.07.06, 23:15
      Ty chyba śnisz.
    • Gość: Realista Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.acn.waw.pl 20.07.06, 00:13
      Bez szans... wpadli na Islandczykow. Koniec marzen o LM :/
      • Gość: Garnek Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:42
        Ja za legią w życiu kciuków trzymać nie będę, podobnie, chyba, jak każdy
        prawdziwy Poznaniak
        • Gość: Jacek-t Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.chello.pl 20.07.06, 01:13
          Widać w poznaniu mieszkają sami zakompleksieni, prowincjonalni idioci. A szkoda,
          miałem lepsze zdanie o tym mieście. No cóż... FC Tiraspol... i wszystko jasne.
          • Gość: mar Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: 217.11.148.* 20.07.06, 08:08
            E tam, Terek Grozny to byl przeciwnik dla Zdecha Poznań buahahahaha
          • Gość: kil-bil Cały Poznań kibicuje przeciwnikowi Ległej w el. LM IP: *.devs.futuro.pl 20.07.06, 15:18
            Ale to przecież żadna nowość....Jeśli chodzi o Tirtaspol to faktycznie nie
            wyszło ale przecież to nie Lech wywalczył miejsce w PI.Poczekamy rok i sami
            wywalczymy awans do pucharów który wtedy będzie inaczej smakował.Mam nadzieję
            że Legła trafi losowaniu na Arsenal lub Valencię i zapomnicie o LM.A gdyby tak
            udało się awansować? Cała Europa będzie pękać ze śmiechu jak zobaczą wasz
            stadion (czytaj kórnik).UEFA będzie się dziwić dlaczego kibice rujnują własne
            miasto przecież ich drużyna wygrała? Dobrze że nie będzie wręczania medali
            przeciwnikom Ległej bo bydło by wpadło na trybunę "honorową" i je sobie
            ZRABOWAŁO(patrz finał PP 2004).Legła to zbyt prowincjonalny klub na LM.Nie
            wpuszczać chama na Salony...
            • wlk.brytania FC Tyraspol,Terek Grozny... 20.07.06, 16:26
              Jak na wyczyny wlasnych pupili(Tyraspol,wczesniej drugoligowy Terek Grozny) to
              kolega bardzo bunczuczny ;D.Tak trzymac,zyczymy udanej walki o utrzymanie.
        • yamani Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain 20.07.06, 01:18
          Nigdy nie mów nigdy :P A gdyby tak Legia miała zdobyć miejsce dla mistrza w LM (faza grupowa, bez eliminacji) ?
        • Gość: KiBiC Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.07.06, 08:18
          > Ja za legią w życiu kciuków trzymać nie będę, podobnie, chyba, jak każdy
          > prawdziwy Poznaniak

...i jak każdy prawdziwy idiota. Nie zapominaj ignorancie, że w interesie
          KAŻDEGO polskiego klubu jest to, żeby Legia wypadła w pucharach jak najlepiej.
          No, chyba, że chcesz żeby "twój" Lech zaczynał puchary od najwcześniej rundy
          kwalifikacyjnej...
          Zresztą Lech już pokazał swoją "potęgę" w meczu z Mołdawianami, tak więc
          zamilcz bucu...
          • Gość: Garnek Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:22
            > ...i jak każdy prawdziwy idiota. Nie zapominaj ignorancie, że w interesie
            > KAŻDEGO polskiego klubu jest to, żeby Legia wypadła w pucharach jak najlepiej.
            > No, chyba, że chcesz żeby "twój" Lech zaczynał puchary od najwcześniej rundy
            > kwalifikacyjnej...

Interes azjatyckeij części naszego kraju mam głęboko gdzieś, a ostatnią rzeczą o
            której marzę to fakt, by Lech miał lepszy start w pucharach dzięki staraniom
            legii. Nie oszukujmy się poza tym. Dopóki naszych klubów nie będzie stać na
            wywalczenie sobie awansu w meczu z każdym, przeciętnej klasy europejskiej
            przeciwnikiem to żadne losowanie nam nie pomoże. Przecież nawet gdyby legia
            awansowała do LM to byłby wstyd jak cholera. Z takim stadionem?? Nawet w
            intertoto kiespko by się przezntował.
            • Gość: Azi Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: 62.29.169.* 20.07.06, 16:12
              No to macie stadion. Super. A czy nie sądzisz, że klub piłkarski przede
              wszystkim opiera się na piłkarzach? Pewnie nie, w końcu to u Was towar
              deficytowy (mówię o dobrych piłkarzach, oczywiście). Ale i tak musielibyście
              chyba z Wisłą fuzję zrobić, żeby mieć jakiekoliek szanse wygrać z Legią, czy
              awansować gdziekolwiek w jakichkolwiek pucharach. Tak że spokój.

Wygraliśmy z trzema dobrymi zespołami francuskimi grającymi w prawie
              najsilniejszych składach (brak najwyżej dwóch-trzech reprezentantów) i to jest
              bardzo dobry wynik. Inna sprawa, że daleki jestem od hurraoptymizmu i nadziei
              na LM. Ale faza grupowa UEFA jest jak najbardziej w zasięgu.

Acha, i powiedz no Ty mi, geograficzny nasz prymusie, co to jest i gdzie się
              znajduje "azjatycka część" Polski???
            • Gość: KiBiC Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.07.06, 17:33
              Twoje osobiste sympatie i antypatie piłkarskie, najoględniej mówiąc, nie za
              bardzo mnie obchodzą. Natomiast co do stadionu Legii, to niestety zgodzić się z
              Tobą trzeba, że nie wygląda on zbyt reprezentatywnie i przypadku awansu do LM
              byłoby duże ryzyko, że na mecze fazy grupowej Legia musiałaby szukać sobie
              innego stadionu (sic!)...
        • Gość: klapers Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.06, 09:35
          jesli jestes kibicem jakiegokolwiek polskiego klubu to powinienes teraz 3mac
          kciuki za legie. chyba lepiej zeby zdobywala punkty w ramkingu dla Polski niz
          zeby te pumkty zdobywali jacys czeczency czy Moldawianie?
        • adamski1977 Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain 20.07.06, 15:04
          ksywka widze nie od parady
    • Gość: belladonna Legia wygrała z Paris St Germ. IP: *.3web.com / *.3web.com 20.07.06, 04:32
      darek jest naprawdę świetnym trenerem , ale nieprzeciętnie zagrał w pokera z
      st.etienne (podobnie jak na mistrzostwach pokerman w meczu z niemcami , chciał
      zrobić im pokera i doprowadził do katastrofy ) i tylko niepotrzebnie popsuł
      sobie statystyki. ale i tak (L) jest nieźle przygotowana do nowego sezonu.
      martwi mnie jednak postawa naszej starej jak świat jubilatki -krakuski
      wisełki.
      ja to bym chciał zobaczyć w wisełce ze czterech rumunów i ze dwóch bułgarów , a
      do tego jeszcze brazylia, argentyna, słowacja, australia, i błaszczykowski na
      kapitana! wtedy to wisełka spoko poradzi sobie w pucharze uefa w dwóch rundach
      a nawet i dalej. rodacy zostawcie te swoje animozje w waszych zaściankach i
      ziemiankach i podnośmy morale naszych drużyn klubowych zamiast je dołować,
      dajmy im kredyt zaufania i gnajmy na stadiony mocno ich kopaczy dopingować!
      w swiatowym futbolu (FIFA) po ostatnim mundialu zanosi się na okres
      przejściowy, będą pewne zmiany i mam nadzieję mile widziane innowacje tak przez
      kibiców jak i samych kopaczy zawodowców. ale my polacy musimy sami zrobić
      wielkie sprzątanie na własnym podwórku i zacząć wreszcie myśleć światowo , a
      nie jak dotąd ZAŚCIANKOWO !!! w przeciwnym wypadku wszyscy zrobią 3 kroki do
      przodu , a my 2 kroki ale do tyłu. nie chcę już myśleć jaka wtedy nastąpi
      przepaść między polską , a resztą świata ( z wyjątkiem wysp owczych , samoa,
      fidżi i innych krnąbrnych talibanów gałganów ). zróbmy jeden wielki front i
      przekonajmy się czy prawdę mówią ruskie zza buga : a polak to potrafi?
    • Gość: belladonna Legia wygrała z Paris St Germ. IP: *.3web.com / *.3web.com 20.07.06, 04:32
      darek jest naprawdę świetnym trenerem , ale nieprzeciętnie zagrał w pokera z
      st.etienne (podobnie jak na mistrzostwach pokerman w meczu z niemcami , chciał
      zrobić im pokera i doprowadził do katastrofy ) i tylko niepotrzebnie popsuł
      sobie statystyki. ale i tak (L) jest nieźle przygotowana do nowego sezonu.
      martwi mnie jednak postawa naszej starej jak świat jubilatki -krakuski
      wisełki.
      ja to bym chciał zobaczyć w wisełce ze czterech rumunów i ze dwóch bułgarów , a
      do tego jeszcze brazylia, argentyna, słowacja, australia, i błaszczykowski na
      kapitana! wtedy to wisełka spoko poradzi sobie w pucharze uefa w dwóch rundach
      a nawet i dalej. rodacy zostawcie te swoje animozje w waszych zaściankach i
      ziemiankach i podnośmy morale naszych drużyn klubowych zamiast je dołować,
      dajmy im kredyt zaufania i gnajmy na stadiony mocno ich kopaczy dopingować!
      w swiatowym futbolu (FIFA) po ostatnim mundialu zanosi się na okres
      przejściowy, będą pewne zmiany i mam nadzieję mile widziane innowacje tak przez
      kibiców jak i samych kopaczy zawodowców. ale my polacy musimy sami zrobić
      wielkie sprzątanie na własnym podwórku i zacząć wreszcie myśleć światowo , a
      nie jak dotąd ZAŚCIANKOWO !!! w przeciwnym wypadku wszyscy zrobią 3 kroki do
      przodu , a my 2 kroki ale do tyłu. nie chcę już myśleć jaka wtedy nastąpi
      przepaść między polską , a resztą świata ( z wyjątkiem wysp owczych , samoa,
      fidżi i innych krnąbrnych talibanów gałganów ). zróbmy jeden wielki front i
      przekonajmy się czy prawdę mówią ruskie zza buga : a polak to potrafi?
    • Gość: pfan Nie ma sie co podniecac IP: *.user.start.ca 20.07.06, 05:09
      Nie ma sie co podniecac to tylko mecz towarzyski. Niedlugo forme pilkarzy Legii
      zweryfikuje mistrz Islandii. Zeby tylko nie doszlo do kompromitacji jak to sie
      stalo niedawno z udzialem druzyn Lecha Poznan i Zaglebie Lubin (Zaglebie w
      rewanzu jeszcze ma szanse odzyskac twarz i zaufanie swoich kibicow) ktore z
      teoretycznie z slabszymi druzynami dali dupy.
      To tylko ostrzezenie dla pilkarzy Legii zeby nie lekcewazyli slabsze zespoly.
    • Gość: Valder Re: moze cos pokaze ta Legła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.06, 08:22
      Od kliku lat nie było sytuacji by mistrz polski wzmanciał skład a nie
      sprzedawał najlepszych piłkarzy. Legię stać na LM no chyba że trafi na np.
      Arsenal. Co prawda Legię nie za bardzo lubię ale ten klub reprezentuje Polskę w
      Europie i jemu trzeba kibicować.
    • Gość: krzysztofik4@wp.pl Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: 217.153.161.* 20.07.06, 09:27
      Brawo!!!!! widac ze wdowiec nie bral do legi byle czego a takie rodzynki jak
      strzelec bramki to potwierdzają
    • Gość: marco ronaldhino Legia Warszawa druzyna murzynow i obcokrajowcow IP: *.dsl.club-internet.fr 20.07.06, 10:05
      jak mozna nazywac jescze tej druzyne z polski?????dzieki obcokrajowcow wygrali
      mecze !!!! w polsce dobze sie zyje :tanie dziwki lecac na czemnych,tanie
      jedzenie i zycie !!!nie jak na zachodzie prawda gdzie same guwno chodzi !!!
      polak guwno POTRAFI W FUTOBOLU!!!!
      • Gość: Zet Re: Legia Warszawa druzyna murzynow i obcokrajow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:42
        Widzę, że w ortografii również :-))
      • Gość: KiBiC Ale bełkot... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.07.06, 13:00
        Dorośnij trochę oraz opanuj podstawy składni i ortografii. Może za parę lat
        napiszesz coś sensownego dziecko...
      • Gość: Azi Re: Legia Warszawa druzyna murzynow i obcokrajow IP: 62.29.169.* 20.07.06, 16:18
        Po raz - naucz się chociaż podstaw ortografii, gramatyki i ogólnie języka
        polskiego.
        Po dwa - spójrz na zespoły, które zdobywają cokolwiek w jakichkolwiek
        znaczących rozgrywkach. Kiedy w Chelsea ostatnim razem zagrało więcej Anglików,
        niż obcokrajowców? Jak wielu Hiszpanów występuje w pierwszym składzie
        Barcelony? Ilu Rosjan gra w CSKA Moskwa, jak wielu obcokrajowców zatrudniają
        kluby Ukraińskie, Czeskie, Słowackie, Szwajcarskie - drużyny nienajlepsze, ale
        które powoli wkradają się na salony piłkarskie (p. UEFA, LM)? Drużyna piłkarska
        musi mieć dobrych piłkarzy, nie musi mieć wszystkich piłkarzy z własnego kraju
        (choć to zupełnie możliwe). Nawet polskich klubów, w których grają sami Polacy
        w pierwszej lidze nie jest za dużo. Legia to polski zespół, i to nie zmieni się
        w zależności od składu osobowego i narodowościowego drużyny.
      • Gość: Góral Re: Legia Warszawa druzyna murzynow i obcokrajow IP: *.kam.pl 20.07.06, 16:21
        W Legii graja polscy zawodnicy, a co powiesz np. o Arsenale Londyn gdzie nie ma
        zadnego brytyjczyka? Jak polski klub wg ciebie moze zaistniec na europejskiej
        arenie? Brak slow na twoj post.
      • Gość: zidane naucz się pisać po polsku żabojadzie albo zamilcz IP: 202.166.166.* 20.07.06, 17:36
        nawet "ronaldinho" nie potrafisz napisać pacanie...
    • Gość: ja Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: 87.204.12.* 20.07.06, 11:58
      Wygraliśmy dzisiaj zasłużenie, choć sędziowie robili wszystko, żeby tak nie było - co oznacza że sędziowie robili wszystko żeby Legia wygrała niezasłużenie ;).
    • Gość: chris*** Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 20.07.06, 12:22
      brawo legia! brawo wdowczyk!
    • Gość: Adam Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:08
      W grę o pietruchę to Polacy są mocni. Ale jak przychodzi grać o prawdziwą forsę
      to się im nogi wiążą. Mimo wszystko niech ta jakółka przyszłą wiosnę wywróży.
      • Gość: chicago cubs oby sie nie okazalo ze forma legii przyszla za IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 20.07.06, 16:30
        wczesnie....mam nadziej ze nie beda po trzech kolejkach ...belkotac cos o
        zmeczeniu sezonem...i meczach co 3-4 dni..... dobrze by sie stalo jakby legia i
        wisla cos w koncu zagraly...bo takiej posuchy w pucharach dawno nie bylo...jak
        przez ostatnie 4 lata

kibic wisly
    • Gość: Oryginal Leeds United - gratka dla kibiców !!! IP: *.stegny.2a.pl 20.07.06, 14:31
      www.allegro.pl/item115100505__nike_leeds_united_oryginalna_koszulka_178cm.html
    • Gość: edi1111 Re: Legia Warszawa wygrała z Paris St Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:01
      oni grali 3 składem a wy sie cieszycie jak to by był 1 to legia ma 3-0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka