Gość: Vaius IP: 82.146.247.* 20.07.06, 23:02 To i tak najlatwiejsi potencjalni przeciwnicy polskiego klubu w 3 rundzie odkad pamietam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cobi Tradycyjnie bez szans: LEGIA-Arsenal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:28 Tradycyjnie polska druzyna trafi na najlepszy zespol z koszyka w tym wypadku to Arsenal. Król Henio upokorzy dumnych (L)egionistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glon A może jadna... IP: *.osti.pl / 80.51.194.* 20.07.06, 23:37 Dokładnie zgadzam się z przedmówcą ! To nie są aż tak wielkie kluby poza liverpoolem i arsenalem. Jeśli nie trafią na angoli naprawdę powinni powalczyć ! W końcu w sparingach grają dobrze przeciw francuzom. Do boju chłopcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Czy Polska piłka jest przeklęta... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 21.07.06, 00:10 ...okaże się ostatecznie już niedługo - wystarczy, że Legia trafi na Arsenal lub Liverpool... wszystkie inne zespoły są do ogrania, a niektóre wręcz nie są silniejsze od Legii! więc czuję, że po przejściu Islandczyków czekają nas super emocje i dwa wyrównane mecze - tak jak w zeszłym roku :) tylko tym razem może szczęście się uśmiechnie :) PS. chyba coś przegapiłem ostatnio ale czemu nie ma żadnego hiszpańskiego zespołu? wszystkie weszły bez eliminacji (bo chyba powinny być rozstawione) czyżby w miejsce Juve i Milanu? :> dzięki z góry za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
tomleg79 Re: powinna być valencia 21.07.06, 01:29 Dokładnie tak. Dziennikarzom Gazety gdzieś umknęła Valencia. Bo drugi z hiszpańskich klubów, Osasuna, jest nierozstawiony. Najgorsze jest to, że ja właśnie przewiduję "powtórkę z rozrywki", czyli Valencię... Oby nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Re: powinna być valencia IP: *.nat.student.pw.edu.pl 21.07.06, 02:39 no właśnie tak podliczyłem i mi brakowało tej Valencii... a Osasuna nierozstawiona faktycznie - dobre i to, bo nawet oni bym Legii pewnie nastrzelali... no ale jak nie trafimy na Arsenal, Liverpool lub Valencie to są spore szanse powalczyć... nawet z Ajaxem czy Benfiką, choć ich też bym nie chciał :) ale takie Lille, Stetua, AEK, Levski, HSV czy Slovan są do ogrania! ale ja najbardziej liczę na Palermo bo szkoda byłoby walczyć o LM z sąsiadami z Czech czy Ukrainy, a Włochom już starczy wygrywania i osobiście mam iść dość już :> więc Legia-Palermo byłoby super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurec Re IP: *.adsl.alicedsl.de 21.07.06, 02:44 co za glupota ta "liga mistrzow" powinny grac tylko zespoly z 1 miejsc a nie 2 czy 6 miejsca - to nie mistrz. a legia i tak nie przejdzie choc tego bardzo chce i jestem kibicem WSZYSTKICH polskich klubow Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Przeklęci to są polscy działacze i trenerzy! 21.07.06, 10:30 Nawet tacy byli piłkarze jak Boniek, jedną ręką zwalniają Majewskiego w swoim klubie (brak wiary w jego możliwości?) a drugą ręką zgłaszają kandydaturę Majewskiego na asystenta Leo Beenhakkera... Wypowiedź Grzegorza Laty po zatrudnieniu Holendra, że teraz to dopiero docenimy polskich trenerów, pokazuje jak trudno jest zerwać z przeszłością! A do tego mamy paru Apostelów, Strejlau-ów, Wójcików, Engelów, Piechniczków(entliczek,pentliczek, co powie Piechniczek?), i wielu innych zasłużonych trenerów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zMI Re: Droga Legii do Ligi Mistrzów przez Islandię IP: *.dyn.optonline.net 21.07.06, 04:52 "Pierwszy mecz Hafnarfjordur - Legia w najbliższą środę o 18.30 (19:30 polskiego czasu) na stadionie Kaplakriki. Rewanż w Warszawie zaplanowano na 2 sierpnia o 20.30. 28 lipca w samo południe w Nyonie odbędzie się losowanie III rundy eliminacji w której mistrz Polski nie będzie już rozstawiony" proponowalbym zakonczyc zdanie na: "nie bedzie" : )))) Lub zgodnie ze stylistyka: "w ktorej mistrza Polski juz nie bedzie. Prawie to samo, lecz prawie robiz roznice, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.y. nie zesraj się ze szczęścia czasem:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Droga Legii do Ligi Mistrzów przez Islandię IP: *.man.polbox.pl 21.07.06, 09:52 To że są to "kelnerzy" to tym gorzej. Nasi mogą zlekceważyć islandczyków i bedzie, tak jak nie raz było. Z samym islandzkim zespołem - fylkire rejkjavik uwaliła parę lat temu pogoń śzczecin, a niby tacy mieli być kelnerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Droga Legii do Ligi Mistrzów przez Islandię 21.07.06, 10:14 Zakładając że jednak uda im się wyeliminować Islandczyków (już nie raz polskie zespoły pokazały, że jest to trudne), to w kolejnej rundzie niech trafią na Slovan. Mistrz Czech już pokaże Legii jak się gra w piłkę i pokaże im ich miejsce w szeregu, czyli gdzieś koło Mongolii. PZPN Legia zakałą polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Na jakim stadionie Legia zagra w LM? ;-))) 21.07.06, 10:22 Parę lat temu wygłosiłem opinię, że polskie kluby nie zagrają w LM, dopóki nie będą miały stadionów na europejskim poziomie. Widząc postępy prac budowlanych w Poznaniu, Krakowie oraz ich całkowity brak w Wawie, do występów w LM poczekamy jeszcze do roku 2010!!! Chciałbym się mylić!!! ___________________________________________________ Do komisarza Marcinkiewicza: Już były prezydent miasta Warszawy, niejaki Lech Kaczyński obiecał budowę stadionu Narodowego w Warszawie! Były premier polskiego rządu, niejaki Kazimierz Marcinkiewicz(nomen omen), obiecał budowę stadionów w Polsce! A teraz komisarz miasta stołecznego obiecuje budowę stadionu przy ulicy Łazienkowskiej i w dalszej kolejności stadionu Narodowego. Czy mamy czekać na kolejne obietnice??? _______________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Na jakim stadionie Legia zagra w LM? ;-))) IP: *.chello.pl 22.07.06, 18:05 Myślę, że najgorsze co może być to Valencia ale ze wszystkimi trzeba grać o zwycięstwo. Kto pamięta 0-5 Celticu w poprzednich eliminacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.skrzypczak lepiej zebyto nie byl Poznan... 22.07.06, 22:56 ...bo jakos poznanskich kibicow dopingujacych Legie ciezko mi sobie wyobrazic...z drugiej strony jako Poznaniak bardzo zycze Legii powodzenia w LM. Niech zagraja ze Steaua albo czyms podobnym na poczatek:-) wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: lepiej zebyto nie byl Poznan... 23.07.06, 14:13 No ze Steaua akurat, zaden polski zespol nie ma najmniejszych szans.To polfinalista Pucharu UEFA,ktory odpadl z Middlesborough choc pilkarsko byl silniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ondraszek Re: Droga Legii do Ligi Mistrzów przez Islandię IP: *.du.simnet.is 25.07.06, 12:43 Mała poprawka... Różnica czasu między Polską, a Islandią, to dwie godziny... Odpowiedz Link Zgłoś