Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do szreka Krotkiego i Bacy

IP: 82.146.225.* 09.12.07, 19:44
    mam pytanko skad czerpiecie te wiadomosci?Udawacie znawcow ale sie
    zastanawiam czy ktorys z was byl kiedykkolwiek w parkingu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: krotki Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.opera-mini.net 09.12.07, 21:04
        jesli juz drogi kolego to udajecie a nie udawacie.
        • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.07, 21:19
          A ło co siem rozchodzi?
          • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:56
            Dyć na parkingu bywam codziennie
            • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:57
              ...2 razy - rano i wieczorem. A to cosik złego jest?
              • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.07, 15:45
                Jemu sie chyba rozchodzi w nocy jak wicie ze ślubnom wiela rozy
                docie rade zaparkować.
                • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 09:31
                  A ło to sie zbereźnikowi pierońskiemu rozchadzało? No to tys je tak
                  co na chwilecke zaparkujem coby zaro rusyć z kopyta i jeżdżać dali
                  bo to wicie rozumicie żywot je krótki a łorganaza mało uzywane mogom
                  zaniknońć
                  • pizdonia Do szreka Krotkiego i Bacy 11.12.07, 10:59
                    Co to za choroba, kiedy człowiek sam ze sobą rozmawia ?
                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 15:01
                      Jajca się Baco narobili bo co niektóre jus nas za jedno biorom.
                      • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.07, 16:54
                        A cy to piersy roz.
                        • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 17:20
                          Dyć Baco ja newet nie mazem co łostatni. Póki co szykujem na wieczór
                          likarstwa bo to miszcze dziś pogrywajom. Wzienem z roboty wolnego to
                          jak dziś zacnem kibicować to do jutra bendem w predyspozycji hej
                          • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.07, 19:32
                            Tys prowda gazdo jano najsampirw sie to "m jak sex" musi skońcyć
                            lebo mojom Jaguś do Gonsienicowej pognom to se banda tys spoziroł co
                            sie tam gro hej.
                            • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 07:39
                              Ja tam mojej gaździnki nikaj nie popendzom bo jej swego casu przy
                              zapiecku drugiego łogłupiacza żem kupił ino mniejszego coby mnie nie
                              przekrzycała swoim. I jakoś się kręci bo przy łokazji pilnuje
                              lodówki choć jak w nocy sprawdzam to się wnerwiom bo codzień światła
                              babsko zapomina tam wyłoncyć.
                              • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.07, 16:13
                                Wicie moja Jaguś tys tak mo.
                                • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 07:41
                                  I paczta że se normalny cłek z tym rady dać nie moze? Ile to prondu
                                  idzie, no i dutków które mozna by na likarstwa pseznacyć hej
                                  • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 16:22
                                    Mocie recht gazdo. W chałupie ani grama łokowitki a to durne babsko
                                    łostatni grosz na chleb wyniesło.
                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:53
                                      Dyć to marnotrawność łoczywiście łoczywista. Mam nadzieję co się wam
                                      w łonucy jaki banknocik na carno godzinę zachowoł bo inac mi się was
                                      żal zwycajny zrobi i rusa z łodsieczą
                                      • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 18:54
                                        powoluśku mozecie ruszać hej.
                                        • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 08:05
                                          Znacy kajsik wedle Białki?
                                          • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.07, 21:01
                                            Nie wedle Białki jano w Białce wedle Poronina jak żeśta mogli tak
                                            zabyć hej.
                                            • Gość: krotki Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.opera-mini.net 14.12.07, 21:30
                                              dlugo macie jeszcze zamiar tak pisac do siebie?:-)
                                              • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 12:48
                                                Wydawa mi się Baco co bendziem zmuszeni napisać co krótkiego do tego
                                                gazdy bo śtrasznie ło któregoś z nas jest zazdrosny. Musi z
                                                gaździnkami mu się nie układa
                                                • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 17:23
                                                  Az mnie strasno tak pomysleć ale wicie moze łon łod gaździnek stroni
                                                  i...
                                                  • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 20:54
                                                    Jak mata recht to jo ni mom zielonego pojeńcia co my mu mondrego
                                                    możem napisać? Z takim to i podleczyć się strach bo jak natenpsykład
                                                    likarstwa cłeka letko znieculą taki bezecnik może to bezecnie
                                                    wykorzystać i normalny cłek kłopot jaki mieć może. Ech Narobił nam
                                                    pieron jaśnisty ambarasu narobił
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 21:18
                                                      Scególnie jo sie mom cygo bać bo to wicie gazdo mom te
                                                      dziewindziesiont lot ale gaździnki powiadają żech jesce fest gładki
                                                      to kto wi. Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 22:44
                                                      Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem! Nie wypuszczajta
                                                      ciupaski z dłoni
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.07, 16:11
                                                      Ciupaska to tsymom na torunoków to wicie hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 16:45
                                                      To wiem ale tak se domniemywam co jak zagrozenie przyndzie z inszy
                                                      strony (wszak dzięki wysiłkom Lesiunia prezesunia nasego ze strony
                                                      torunioków nic nam na dłużsy cas grozić nie byndzie) powinniśta jom
                                                      na podorendziu czymoć. Coby nie wyjszła z wprawy wszka łorgana
                                                      niełuzywane zanikajom
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.07, 21:02
                                                      No co wy gazdo jakby tak było to bym jus mieli choc jednygo jeźdźca
                                                      bez głowy w druzynie hej i to dycht na samym wierchu.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 07:50
                                                      A wy Baco myślita co ten przyrzund do noszenia czapki zimom to u
                                                      niego je głowa?
                                                    • Gość: trol Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 20:36
                                                      Panowie przestancie juz bredzic na tym forum,bo staje sie to nudne.Zadnych
                                                      konkretow.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 07:26
                                                      Paczta Baco, wreszcie jakiś konkret
                                                    • Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.tvk.torun.pl 19.12.07, 08:56
                                                      To moze sie do niego odnieś...
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 12:18
                                                      Gostek ma rację ale "jak nie ma ruchu w interesie trzeba wprawić
                                                      interes w ruch"...

Widzicie Baco - przyszedł leśniczy i wygonił partyzantów z lasu
                                                    • Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.tvk.torun.pl 19.12.07, 12:24
                                                      I uwazasz że wasze ciupaskowanie 'wprawia interes w ruch'? Jak dla mnie wręcz
                                                      przeciwnie- do którego wątku byście sie we dwoch nie podłączyli to po chwili
                                                      nikogo poza wami tam nie ma. Moze i rzeczywiście nie ma teraz wielkiego ruchu na
                                                      forum, ale ja osobiście nie mam zamiaru czekać na sytuacje w ktorej inni
                                                      forumowicze nie bedą mieli ochoty być może wracać na 'forum wzajemnej adoracji
                                                      Szreka i bacy'. Sorry- pisałes kiedyś że nie rozumiesz mojej dezaprobaty dla
                                                      'odrobiny szyderstwa'- niestety to juz dawno przestała byc odrobina. Jezeli
                                                      koniecznie musicie trollować jakies forum to stwórzcie sobie forum góralum.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 15:14
                                                      Raczyłeś być może zauważyć, że w tej akurat sytuacji poruszmy się w
                                                      temacie, który ktoś kiedyś założył i zaadresował m.innymi do "Bacy i
                                                      Szreka". Zatem jestem w stanie zakceptować dezaprobatę do jaj jakie
                                                      robilibyśmy w innych wątkach, ale akurat w tym? Zwykłe szukanie
                                                      dziury w całym.
                                                    • Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 158.75.28.* 19.12.07, 17:08
                                                      Zgadza sie- ten wątek jest 'wasz', choc akurat o ile moge pojąc intencje
                                                      wszystkich piszących tu poza wami jego celem było zwrócenie uwagi na pewien
                                                      problem a nie danie wam poligonu do cwiczenia gwary. Natomiast jak sam
                                                      zauwazyłes nie byl to jedyny watek ktory zaśmieciliście, więc nie mow mi że
                                                      szukam dziury w całym.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 08:07
                                                      Przyznałbym ci 100% racji gdyby ta nasza dyskusja prowadzona był w
                                                      innym wątku. A tak... "sory Winnetou".
                                                      Jeśli uważasz za stosowne w każdym nowym wątku "puszczaj sygnał" że
                                                      pozwalasz lub nie Bacy i Szrekowi zabrać głos. My bankowo zrobimy co
                                                      uznamy za stosowne. W końcu ty tu jeszcze moderujesz. Wesołych Świąt
                                                    • Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.tvk.torun.pl 20.12.07, 08:52
                                                      Nie wiem czy naprawde nie rozumiesz o co mi chodzi czy tylko udajesz- musze
                                                      wskazać kilka innych watków którymi się zajęliście? Chyba nie ma to sensu prawda?
                                                      A jezeli uważasz że w jakikolwiek sposób łamię regulamin to złóż skarge na forum
                                                      o moderacji albo do któregos z moderatorów 'wyżej'. Jezeli przyznaja rację tobie
                                                      zrezygnuje z moderowania forum. Poki co mam zamiar moderowac forum żużlowe a nie
                                                      góralskie.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 11:14
                                                      I zaczynamy dochodzić do porozumienia. NIGDY nie zgłaszałem
                                                      zastrzeżeń do sposobu w jaki moderujesz to forum (no, może czasami
                                                      uważałem, że jesteś zbyt tolerancyjny). Przyznaj jednak, że nie raz
                                                      i nie dwa nasze "góralskie zaśmiecanie" było jedynym sposobem na
                                                      rozładowanie chamstwa jakie trafiało na forum. Myślę, że jeśli nie
                                                      usuwałeś Bacy ani moich wpisów znaczyło, że nie znalazłeś w nich
                                                      niczego uwłaczającego komukolwiek. Prawda? Nie oczekuje pochwał ale
                                                      obiektywnego spojrzenia na sprawę. Jeśli zaś uznasz (nie bacząc na
                                                      treść tylko na samą formę), że "zaśmiecamy" z Bacą to forum - jako
                                                      również przez nas uznawany moderator - po prostu po nas posprzątaj.
                                                      Szkoda, że brzmi to o wiele gorzej niż powinno ale oddaje sens
                                                      sprawy. Pozdrawiam
                                                    • Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.tvk.torun.pl 20.12.07, 12:07
                                                      Dobra, zakładam że mamy jakąś płaszczyznę porozumienia. Wesołych Świat
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.07, 16:23
                                                      Widzita chwiłke baca wyskocył na hale łowiecek psypilnować a tu
                                                      prose jaka dyskusyja sie beze mnie łodbywo. Cosik mnie sie widzi co
                                                      któś nie zdzierzył hej. Ale wicie rozumiecie Śreku skoro tak długo
                                                      ten któś nos toleruje to znacy rozumi co bez nas to forum zaśnie
                                                      rychło snem zimowym i nie bedzie dycht cego moderować hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 10:39
                                                      Toć wita Baco mnię to nawet nie łobrusyło ino wytłumacyć musiołek
                                                      coby gazdy nie pobłondziły. Jedyn pierdnął z wrażenia bo nicego nie
                                                      pojął a 2gi ten najwazniejsy wzion go w łobronę bo charakteru jest
                                                      ślachetnego i ksywdy nijakiej nie chciał dla biedulinki hej. I nie
                                                      dziwię musie bo jak mu tu niebawem syćkie łowiecki psemuwiom na
                                                      forum ludzkim głosem narobić się moze ze hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.144.* 22.12.07, 17:27
                                                      Psyjdzie na zwiesne to cóś tam psemówiom ale tero to nieborak roboty
                                                      ni mo to sie cepił nos ale co tam niech se chłop uzyje tyle jego hej.
                                                    • Gość: trol Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 10:56
                                                      Jak widac nadal zasmiecacie to forum swojmi glupawymi wywodami, czy Wy jestescie
                                                      nawiedzeni?Co moge pojac z tego waszego mamrotu gorolskiego,tylko tyle ze jest
                                                      to mamrot.Nadal zadnych konkretow na temat.
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 23.12.07, 11:03
                                                      Cosik mnie sie widzi gazdo coście goroli ze starym bacą pomylili to
                                                      wy pewnikiem jakowyś hanys jesteście hej. Aha - a co to tyn mamrot
                                                      toć jo do wos nie psemawiom to skund wieta co jo mamroca lebo Śrek
                                                      hej. I tys wom wesołych świąt.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 14:23
                                                      Jako i Baca zyce wom wesołych świont cobyśta nie mamrotali po
                                                      pruznicy hej!
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.07, 19:24
                                                      Banda mamrotał caluśki rocek i wom życa gazdo cobyśta sie na śmierć
                                                      nie zamamrotali bo z kim bych tedy mamrotał z gorolem jakowymś
                                                      cycóś. hej!
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 10:13
                                                      A mamrotajta Baco mamrotajta ino zawse na temat coby zadne pierony
                                                      jaśniste jakowychś końkretów na nos tu nie wybazgrywały. A cosie
                                                      tyka mojego z wami mamrotania to bońćta spokojne bo nijak bym go nie
                                                      zamienił na bluzgawki pospolite z jakowymś forumowym drapichrustem.
                                                      hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 10:36
                                                      Jo se tak myśla co na zadne bluzgotania sam nacelnik by nie zezwolił
                                                      co inszego se pomamrotać pospołu hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 09:03
                                                      Tes mi się tak widzi. Poza tym wicie, mimo zem łobzydliwy za bardzo
                                                      nie jest jakoś do tego spółkowania z wami powszczymywa mnie wasz
                                                      zaawansowany wiek Baco. 90 z okładem to jednak sacunecek a nie
                                                      jakieś tam pierdoły.
                                                      Sorki co długo nie byłomnie ale jak jus wam wcześni prawiłek
                                                      podróżowołek po wasych stronach. No powiem wam gaździnki latoś
                                                      łobrodziły w ilościach łogromnistych hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 03.01.08, 09:26
                                                      Witojcie gazdo nazod a co wom chciołek pedzieć to jo mom
                                                      dzieindzisiont lot a okłady to niech wom wasa gaździnka robi jak mo
                                                      cym. Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 11:51
                                                      A coby nie mioła mieć cym kiej mo?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 19:24
                                                      To niech wos okłado kej mo.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 07:29
                                                      Ales Baco! Prawda to ze dziołcha światła w lodówce nie gasi ale co
                                                      ma nie okładoć kiej okłado dlatego nie amputujta jej bezpodstawnie
                                                      plis (sie takiego słowa po niemniencku cy inac naucyłem bo to wicie
                                                      wef tym Zakopanem co tam byłem pełno zagramanicniaków było).
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.08, 21:20
                                                      To jak jus ześta byli to mogliśta do Białki to jest wedle Poronina
                                                      wsptumpić hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 12:02
                                                      Żech nawet pytoł tako jedno śwarno dziołcha kaj to jest a łona mnie
                                                      ino żekła "nie nada". Się spytołek cy jom pogieło to sie ino złotym
                                                      łuśmiechem zaloła bo cym innym jus wceśnij zalona była to i
                                                      zrezygnowołek. Ale i tak fajowościowo było ze hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.08, 14:06
                                                      To wy ruską krasawice zacepili to wom tak i rzekła hej. Jak byśta
                                                      spotkali jako miejscowo i sie spytali ło tygo bace co śtyry dziołchy
                                                      dziennie wyłobraco to kazda by wom wskazała mojo chałupe.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 12:16
                                                      Tego to siem sam domyślił ino co w całym Zakopsku i łokolicy łatwiej
                                                      było na to ruskie pieroństwo trafić jak na tubylców. Powiadam wam z
                                                      pirszego dnia się zadziwiłem na widok tych wszyćkich twarzyczek
                                                      pozbawionych wszelkich śladów myśli jakowejś, tych kopalni złota
                                                      rozdziaawionych na widok kolorowych światełek że mię sczyściło.
                                                      Cowyśta tam jakomś ambasadę sowiecką łotwarli cy jaki inny burdel bo
                                                      zdzierżyć normalnemu cłekowi trudno. A może tyn was Lenin z Poronina
                                                      w Zakopcu jakomsik bibkę uzondzał? Pirszy raz źle się tam cułem łod
                                                      nadmiaru tej swołoczy
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.08, 14:04
                                                      No wicie gazdo cosik mi sie widzi co wy tak tygo Łemilka co to u nos
                                                      jeżdżo nie poważata hej. A jo żech je z Białki wedle Poronina a nie
                                                      z Poronina no co wy.
                                                      A te w Zakopcu to wicie jano dutki furt licom to im syćko jednako
                                                      kto jejim zapłaci. Psyjedźta jano do Białki to zobacyta co gaździnki
                                                      u nos gładsze hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 14:07
                                                      No toście mnie cakiem cakowicie psekonali i napewno psyjadem. Ino mi
                                                      prose syćkich ścieżek nie wydeptojta bo po nazbyt wydeptonym to
                                                      wicie rozumicie ślisko jak cholera
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.08, 18:56
                                                      Sie nie bójta gazdo u nos łod deptanio to som barany.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:32
                                                      Ale mię ło gaździnki chodziło. To tako psenośnia artystycno była.
                                                      Nie skumalista cy jaja se robita?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.08, 16:39
                                                      Toć wiada co jo syćko wim to wy nie wicie?
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 19:53
                                                      Dyć jo wim co wy wicie ale se na króciuchno pomyślołek co meże na
                                                      chwiluchnę zabyliśta cycuś takiego natenpsykład
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.144.* 08.01.08, 23:07
                                                      Co bych mioł zabyć toć wicie mom dziewindziesiont lot ale jesce
                                                      syćko pamientom co i jak z gaździnom to wicie. Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 07:03
                                                      I tegojsik najbardziej łobowiołek: sponiewierota mi syćkie łokolicne
                                                      gaździnki i dla mnie ino łużywki zostanom. Ale pierona i tak psyjadem
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.08, 22:35
                                                      Sie nie bójta gazdo dla takigo zacnygo cepra jak wy to pewnickiem
                                                      cósik zostawia bo mi sie tako jedno dziołcha we wiosce nie spodobuje
                                                      to wom jom łodstumpia.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 07:51
                                                      Co wy koślawo jakoś mię zostawiata czy gupio jako? Sacunku nijakiego
                                                      dla cepra pozundnego ni mota cycuś?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.147.* 10.01.08, 09:04
                                                      No co wy gazdo co mnie siem nie spodobuje bo podobno do moi pirsy
                                                      tyściowy to siem nie łoznaco co i wom nie bedzie hej. Dziołcha dych
                                                      gładko i śwaro jano wicie dla nie za bardzo siem nie nadawo. A tak w
                                                      łogólności to wom sie nie wydawa co my we dwóch to żech same tu sie
                                                      na tym forumku zostali? Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:28
                                                      To i musi być ale cy to nie lepi jakby nam jakie pierony jaśniste
                                                      miały epitety albo jakie inne ympetrynencyje wybazgrywać? Nie to
                                                      cobym innym łodbiroł a nam miał dodawać ale chyba zasłyżyliźwa coby
                                                      mieć "własny" wontek na tymze forumnie? Kultura i zrozumienie
                                                      psynajmni panujom a nie jakoweśtam szowinizmy i inne takie hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 17:54
                                                      No toć gazdo cymu ni jano chciołech pedzieć co syćkie siem
                                                      interesujom jano tedy jak łone jeżdżajom a jak nie jeżdżajom to
                                                      pewnikiem co niektóre siedzom cięgiem w restauracji. Hej.
                                                    • Gość: kajko Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 18:10
                                                      Zostalysta jeno same,bo piseta same bazgroly,i nijak wos rozumowac nimozna
                                                      Hej.Wrocta do tematu P.T.ZUZELEK.Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 22:10
                                                      Wicie gazdo jak pokapować nie umieta ło cym ynteligientne ludziska
                                                      rozprawujom to się ino nie wcinajta bo se jakiejsik poruty
                                                      narobicie, hej. A tak wogóle to wicie sobie z Bacom takie
                                                      folozoficne trochę dylematy roztsunsamy bo wicie w tym zuzelku nasym
                                                      zima cycuś. Pszeca nie bedziem lamentować co nam Tylingierek po
                                                      ekstralidze jesce Kryterium Asiorów pseflancowoł bo to jus by mogła
                                                      cłeka krew nagła zaloc hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 10.01.08, 22:31
                                                      Tys prowda o jo żech chcioł sie jano zapytoc ka kokosz.
                                                    • Gość: kajko Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 00:35
                                                      KokoSZ tys jest i wos sickich pozdrowio ale o zuzelku chciog by pogawozyc hej
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 08:12
                                                      No to wicie jakbyśta w rzeczy samej chcieli co chcecie to
                                                      zaiwaniajta /grzecnie was proszem/ do jakiego innego wontka bo w tym
                                                      za przyzwoleniem Jajzonka my z Bacom nasze poważne śprawy łomowiomy.
                                                      Coby potem nie było jak drzewiej bywało, co nas Jajzonek zj..ł co
                                                      jakiejsik rzecy robimy cośmy wcale nie robili łale po czerepie nam
                                                      doł
                                                    • Gość: kajko Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:23
                                                      A to dobre, po cerepie wom dol Jazon.A jo zeg myslol ze to forumek o zuzelku.W
                                                      takim psypatku nie pseskodzom,gawosta se same Hej.Ino se tak rozmyslom za co tyn
                                                      Jazonek Wos ohsanial?Z tego co zeg wycytol,to dla Jazona chodzilo loto ze se
                                                      zrobilista Forum-goralum cy co?A zuzelek mata w nosie cy jak?A moze jo inacyj
                                                      rozumuje cy co?Loblatwiajta se wase sprawy,choc dobze ze wos jest dwoch,.Hej.Nos
                                                      tys jet dwoch jo i kokosz. Pozrowiomy Wos i pseprosomy zezwa na Wase forum
                                                      wlazly.Hej
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:06
                                                      No cieszem siem panocku cośta mię zrozumieli niespółmiernie ino mię
                                                      wkużyliśta nieprawdę nieprawdziwą zarzucywując. Prawdo co mom
                                                      terozki katar ale żeby mię amputować co zuzelek mam w nosie to już
                                                      bezczelność jest i basta. Kiejby bliży było śmignołbym do Bacy do
                                                      Białki wedle Poronina, ciupaski pożycył i inac byźwa gadali a tak
                                                      łodpuścić wam musza. Ale coby mię to łostatni raz było takie
                                                      amputowanie plis! A z tym co inac rozumujeta to polemizowoł nie beda
                                                      bo jak same to rozumieta znacy rozumować niezgorzy potrafita i niech
                                                      wam z tego powodu ulga jakoaś byndzie hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 21:29
                                                      Dejcie pokój jajko i sie na nos nie łobrażajta hej. Toć my tu ze
                                                      Śrekiem ło żużelku jano gaworzym a ło cym. Chceta to sie psyłoncta i
                                                      piszta. Nom to wicie syćko siem z żużlem kojarzy a wom jesce ni bo
                                                      to wicie mówimy Baca a w domyśle żużel. Mówimy żużel a w domyśle
                                                      Jocek cy jakoś tak tam było hej.
                                                      A co do Jajzonka to wicie łon fest gardłowoł na pocuntku ale nicym
                                                      partia w końcu poniał co solidarność musi być. Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 09:35
                                                      Łoj pikniuśko to syćko wyjaśniliście neoficie pikniuśko.
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.08, 12:24
                                                      No toć.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 13:05
                                                      Dyś wiem że "no toć" bo inac bym nie pisoł nie?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.08, 16:49
                                                      Jo wim co wy wicie gazdo jano cy insze tys wiedzom co toć hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 22:43
                                                      Znacy jak nie wiedzom to znów gupoty różniste bendom wypisywały a
                                                      ajk wiedzom to se słusznie dadzom siana.
                                                      A w Białce co ciekawego słychać? Kury sie niesom normalnie cy jakieś
                                                      anomalia som?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.08, 22:03
                                                      No wicie gazdo jo mom swojom Jaguś a wy mnie tu o jakieś kur...y
                                                      pytata sami se mogliśta sprawdzić cy sie niesom i za wiele jak żeśta
                                                      byli w nasych stronach hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 07:08
                                                      Dyć jo żech tak zagrypsowoł coby wrazie cegujś wasa Jaguś nie
                                                      pokapowała ze ło innych dziołchach pogadujemy. A co siem tycy mojego
                                                      pobytu w wasych stronach juzech wam pisoł co s powodu
                                                      lekarstwów /mocne pierony byli i sporo/ szukałech Poronina wedle
                                                      Białki a nie Białki wedle Poronina i dlatego ino ruskie kaszaloty mi
                                                      sie łobjawili. Dyć teroz was pytom bom śtrasznie zainteresowany hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 08:49
                                                      To jow om powiadom co syćko po starymu jakby nie licyć co stary
                                                      Ciaptak sie chcioł zapisać ale go jego staro łod tygo łodwlykła bo
                                                      pedziała co jak łon sie zapise a nie popise to łona mu nie do ale cy
                                                      sie jus popisał to jesce nie wim. Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 14:28
                                                      Znacy sie jesce nie zapisoł? To chyba sie jednak nie popisoł. A to
                                                      Ciaptak stary jeden no. A ta jego Jaguś cy jak jej tam to wiekowo?
                                                      Moze w tym problem że sie Ciaptak nie spisuje
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 19:12
                                                      No łale moze sie poprawi hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 16:06
                                                      No bo jak sie nie poprawi trza bedzie Ciaptakowi podatek łot
                                                      nieruchomości nałożyć
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.08, 21:31
                                                      Dejta mu pokój toć łon do szyśdziesiuntki bykowe płacił.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 08:51
                                                      I jeszcze mu mało? Ale jak chceta niech płaci w pokoju

Jak pedziołek kaj indzi wrzucam temat fachowy: co Baco sondzita że w
                                                      naszy Poloniji żurnalisty wzespół z trenerem rządzić bendom? Coby
                                                      ino się chłopaki nie rozpiły bo kto do gazetów ło zuzelku pisał
                                                      bedzie? Przeca nie wy ani jo?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.08, 15:41
                                                      A cym ni? Toć jo jak widzita pisa dych gładko a wom tys nic nie
                                                      zbraknie hej. A tamtyn tymacik to wicie chciołek rzucić tak cóś na
                                                      przynynte ale cosik mnie sie widzi nikto tego nie cyto takie jakoweś
                                                      zimowe łogłupienie przysło cycóś. hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 21:23
                                                      Bo wita mnie sie widzi co nie je recht wciongać do dysusyji byle
                                                      jakiego palanta co jak mu sie nie beknie to n ijak nic do
                                                      powiedzenio ni mo ino s kimś na poziomie pogodoć. Same widzota co
                                                      tadyk trudno normalno pogwarzyć bo o palanta nietrudno hej dyc was
                                                      zapraszom do dysputy a jok nie mata ochoty alebo łopinii was problem
                                                      ino pedały radoche mieć bendom hej!
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 11:21
                                                      Co do tymatu zasadnycego to wicie tymu co do nos "dwuch" napisoł tak
                                                      piknie to jo jus nie banda odpowiadoł bo wyśta to jus zrobili jak
                                                      tsa.
                                                      Tymat pobocny: toć pewnie co do powiedzenio mom wiele toć żech
                                                      napisoł co chyntnie bych w takich spotkaniach uczestnicył cymu ni.
                                                      Jak łon chce sie z chłopami co ponidziałek spotykoć i padoć to jo
                                                      bych sie nie śmioł jak wy toć cymu ni. Zawszeć to lepi pogwarzyć na
                                                      bieżąco miasto na jesień zaś spuścić wode w kiblu hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 12:09
                                                      A nie myślita co to może być tako współcesno forma cenzurowania
                                                      żurnalistów? "Kcesz pszyńść psed łoblice pana trenera ino pisz że
                                                      jest pikny i mondruśki bo inac nie wleziesz". Widzi mi się co to
                                                      dobry pomysł na zwalczanie krytyki i nawet po przegranych meczach
                                                      w gazetach przeczytamy, że wszystko jest OK. I chyba zamiast
                                                      utyskiwania jak w poprzednim sezonie wolałbym przeczytać,
                                                      że "Polonia awansowała do I ligi"... haha
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.146.* 20.01.08, 13:05
                                                      To wy myslicie gazdo co te nasze żurnalisty to takie osły co sie
                                                      łoddadzom panu trenerowi za paluszki i herbatke? Psyńdom na randewu
                                                      i bendom pisać peany na cześć miłościwie nam panujuncygo? Eee tam
                                                      wiara w cłeka cyni cuda hej.
                                                      A co do pomysłu coby jano swojaków wpuscoć to troskie peerelem
                                                      cuchnie co ni? Ka żesta ta rywelacja psecytoli?
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:22
                                                      Wybiórcza zapodała a reszte życie podpowiada. Pamientocie jak
                                                      prezesunio na pocuntku poprzedniego sezona wygrażał żurnalistom że
                                                      im na koniec sezona pokaze kto go krytykował. I nie miał co pokazać
                                                      bo udupił hej
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 15:27
                                                      A jo żech tys w łekspresie widzioł. No i wicie jo se tak myśla co te
                                                      pierony żurnalisty sie tak bardzo nie strachujom hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 10:57
                                                      A co sie majom strachować? Przeca najwyży śmieszno byndzie a nie
                                                      śtraśno
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.08, 15:04
                                                      Wicie gazdo jo som mom dziewindziesiont lot a razem żem właśnie
                                                      setke przekrocyli hej.
                                                      A co do meritum to sie łobacy - zacnie siem syzon to wyńdzie sydło z
                                                      worka hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 16:31
                                                      Mota recht. I wtedy rozlicymy tych nasych żurnalistów za to co
                                                      gupoty Zenusiowi z domu Flaszka podpowiadajom. Łoczywista na wypadek
                                                      jakby co nie wyjszło bo jak wyńdzie cała zasługa na konto Prezesunia
                                                      naszego jedynego w swoim rodzaju przesłana być powinna hej!
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.08, 21:19
                                                      Tys porwda tylko cymu wy tak sugerujeta cosik ło ty łokowitce
                                                      cyzbyśta jus byli na łodprawie i siedzieli w pirsym rzyndzie?
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 07:28
                                                      Wiem to zes telewizyjnej ałtosyji. Dyć kilka razy nagrałek z C+
                                                      grandpriksy w których Zenio Flaszka robił za eksperta. Powiadom wam
                                                      co jęzor mu się plontał jak mię przy czeciej... znacy się przy
                                                      czecim likarstwie robionym góra we dwóch. No bo nie myślita coby
                                                      Zenio razem wieta z kim na Filipiny latoł?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 16:30
                                                      No wim gazdo co bym mioł nie wiedzieć. Moze to nie Filipinka no łale
                                                      psedtem to tym Filip to z golanią mioł problemy różniste to
                                                      pewnickiem tero tyn wos bohatyr tom ścieskom poseł. Jo bych tak go
                                                      zaro ło wselkie łokropności nie posundzoł hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 17:04
                                                      A gdzieżby tam Baco!!!??!!! Przeca ja nie uważom co jak se chłopina
                                                      chlapnie to jako łokropność je cycuś. Gdyby tak było ło samym sobie
                                                      musiołek by godoć żem masochista a nie gadom. Znacy Flaska = swój
                                                      chłop wicie. Bo gdyby nie flaska toby pewnikiem kablowoł,
                                                      prezesuniowi natenpsykład albo jakiemuś gorsejsemu jesce pierunowi
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 21:14
                                                      Tys prowda. Ale widzicie kryterium pono bydzie i jus łaobnamenty
                                                      można brać. Jeno cosik mnie sie widzi co pieruńsko wiela dutków
                                                      chcom za ta piersa liga i kryterium juniorów Polonii. Co myślicie
                                                      hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 07:05
                                                      No mata recht jak nic! Widzi mi się co kapela momy w pirszej lidze a
                                                      szefostfo piniondzory chce sobie płacić ekstraligowe i w tym rzec
                                                      albo i w czym innym moźliwe tysz. Elige jusik stracili cyzby terozki
                                                      próbowali kibiców potracić hej?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.147.* 23.01.08, 22:27
                                                      A wy pójdzieta? Bo jo pójda ale na tyn psykład mojo staro jus ni a
                                                      Jądruś łod Pyzdrów i tyn jego koleś Waluś Kwicoł to pedzieli co to
                                                      majom kajś to wicie statystycnie zostałech jako ćwierć. Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 23:25
                                                      No wicie mojo staro rzekła co się już po byle rynsztokach wycieroć
                                                      nie bydzie bo ma sfojom ektraklasę a reszta to same wiecie gdzie. Jo
                                                      pewnie poliza bo gorszejszy łod was nie bede chcioł być bo i
                                                      dlaczemu? Waluś pójdom jak mu rzekniecie co Jondruś Pyzdra zamierza
                                                      na kryterium łoblewać te miedze co mu jom zabrał i jakoś się wam
                                                      krzywa statystycno podniesie tyż. Pisza tyż bo domniemywam że inna
                                                      krzywa się wam normalnie podnosi mimo upływu czasu hej?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 08:54
                                                      Jak wy mocie krzywo to trudno gazdo hej:-) A ka waszo staro mo ta
                                                      łekstraklasa toć jo jako żywo z niom nikaj nie hasał hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 10:43
                                                      Dyć nie byda z wami polemizowoł w temacie krzywych bo i lekramy
                                                      żadny se robić nie byda bo i po co mię takowa? Źresto jakby syćko
                                                      było takie proste toby syćko nudne było a i prezesuniunia moze juz
                                                      innygo dano mielibymy hej?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 19:01
                                                      Wicie mozna se wymienić gazdówke lebo prezesa to wicie w moich
                                                      latach to jo jus wola zostać przy Jaguś. Hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 08:10
                                                      Mota recht Baco jako zawse /prawie/. Po kiego wymienioć kiej działa
                                                      jak trza? Choć casem w celach naukowo-poznawczych warto spróbować
                                                      inny technologii bo kto sie nowych rzeczy nie ucy ten sie cofa
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 25.01.08, 09:04
                                                      Gorzy jak któś jus syćkie technologie wypróbowoł i casami musioł
                                                      nawet potem do łapteki zratunku szukoć hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 11:08
                                                      Znacy sie jak kto je gupek i eksperymentuje w byle psydroznej
                                                      dziupli to łapteke ma bankowo, ale jak porzundny instytut nałkowy
                                                      łużywo to je łokiej. Ale ja pisaliśta ło tym co jusik syćkie
                                                      technologie łopanowoł to pewnikiem nie myśleliśta ło sobie?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 12:23
                                                      Wice jak cłek młody i gupi to najpierw leci do łapteki potem
                                                      eksperymentuje a potem jak sie budzi rano to zaś musi do łapteki jak
                                                      sie dobze rozejzy kto zacz. I ło to sie rozchodziło hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:16
                                                      No to teroz pojmnołem hej. Zatem domniemywam co nie trza być gupi
                                                      ino iść do łapteki bo człek to nie wielbłąd tesz
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 17:28
                                                      No toć. Jak myślicie gazdo bedzie tego roku szczyć co niedziela
                                                      lebo ni.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 18:08
                                                      A niech szczy, człek przynajmni zdrowsy będzie a i w łaptece utarg
                                                      bendom mieć regularny
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 21:50
                                                      No łale wicie mnie sie ło tyn końtekst rozchodzi co jeżdżoć nie
                                                      bedom.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 09:14
                                                      A ło końtekst... W takim końtekście to uważam że jak Prezesunio
                                                      bendzie miał w tym jaki interes a Flaszka się za bardzo na tor nie
                                                      wyleje to nawet jak trocha poszczy to pojadom. Inc jeśli będzie inac
                                                      kapujecie
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.08, 10:40
                                                      No toć łale wicie casem je taki syzon co psekładajom i psekładajom
                                                      bo szczy lebo cóś jo tu ałeroplan wraz z pilotem wynajmuja wicie łod
                                                      kogo co by zdążyć a tu conk.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 12:05
                                                      Psekładywajom bo końbinujom a jak końbinujom to psekładywajom przeca
                                                      wicie i rozumicie hej! Świrujom jakby te ich zagramanicne gwiazdorki
                                                      z cukru byli i się mieli łot szczynia rozpuścić a tak ino się po
                                                      knajpach i łagencjach rozpuscajom hej! Tam wicie gdzie se kupa
                                                      nasych ziomali folwark zrobiła to tak cynsto podobno nie łodwołujom
                                                      znacy inacy końbinujom. To znacy pewnikiem nie końbinujom zeby mieć
                                                      wiency bo jus majom wiency niźli te nase co końbinujom. Tak se
                                                      wykońbinowałem
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.08, 15:26
                                                      Cosik mnie sie widzi co dobrze konbinujeta.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 17:01
                                                      A niby co mam źle końbinować?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 09:32
                                                      Z tom nazwom dla torunioków fest dobze końbinujecie mnie sie
                                                      spodobuje i jak cóś to banda na wos głosowoł razem z Jaguś.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:10
                                                      Bynda wam dźwięczny za te głosy łaskawco bo to tak jakbym jus wygrał
                                                      ino nie wiem jesce co. A z tom nazwom wicie tak końbinowałem coby z
                                                      jedny strony było swojsko a z drugi światowo (no ty polskiej nazwy
                                                      zadyn foriner nie wypowie i nie trafiom na zuzel
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 18:09
                                                      No wicie gazdo wiedziołech coście som światowiec ale ze potraficie
                                                      to ze wsiom połoncyć to jus je majstersztyk. Pewnikiem zeście to
                                                      zrobili dlo mnie starygo bacy z Białki wedle Poronina.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 23:12
                                                      A powiedzciesz mi Baco po jakiego pierona bede wam cegujś żałowoł?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.08, 14:55
                                                      No zwłaszcza jak to nie wy płacita:-)
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 07:54
                                                      Dyć jak się ugadamy do jakiejsik apteki to i moga zapłacić, cemu ni?
                                                      Ino alimentów za was płacił nie beda
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 30.01.08, 08:58
                                                      Jakich jalimentów gazdo cichojcie bo jak moja Jaguś sie dowie to
                                                      zacnie mi łowiecki co dzień w kierdlu licyć hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:09
                                                      Powiem wam ze to juskik by było nie h..manitarne
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 15:10
                                                      No to mnie jano nie zdradźta przed Jaguś bo wicie cym to sie moze
                                                      skońcyć pewenie mocie jakoweś doświadcynia. A psy łokazji to
                                                      pewnikiem słyseliście co majom połówki zlikwidować łod tygo syzonu i
                                                      jano litry cołkie majom łobowionzywać cycuś. Gorzy jak tak syndzia
                                                      monety zabydzie i jak mo tedy zadecydowoć hej.
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 20:01
                                                      E tam, jak faktycznie połówki zlikwidują i wprowadzą "literki" to
                                                      jeszcze pół biedy. Gorzej jak zniosą kieliszki i trza będzie walić z
                                                      gwinta albo z musztardówki. Acha, musztardówki już znieśli
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 21:18
                                                      Jak co to jest u mnie pare za piecem.
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 21:18
                                                    • Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 08:00
                                                      To wy Baco pijeta ciepłom... znacy biereta ciepłe likarstwa?
                                                    • Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 15:20
                                                      Ło musztardówki sie rozchodziło trzy razy żech wam bez pomyłkie
                                                      napisoł a wy to jesce nie rozumieta.
                                                      Niektóre likarstwa sie biere na ciepło to wicie nie banda tu o grogu
                                                      pisał coby nijaki rełklamy nie kryptouprawiać ale wy wicie jak
                                                      znawca żużla ło co siem rozchodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka