Gość: speedway IP: 82.146.225.* 09.12.07, 19:44 mam pytanko skad czerpiecie te wiadomosci?Udawacie znawcow ale sie zastanawiam czy ktorys z was byl kiedykkolwiek w parkingu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krotki Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.opera-mini.net 09.12.07, 21:04 jesli juz drogi kolego to udajecie a nie udawacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.07, 21:19 A ło co siem rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:56 Dyć na parkingu bywam codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:57 ...2 razy - rano i wieczorem. A to cosik złego jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.07, 15:45 Jemu sie chyba rozchodzi w nocy jak wicie ze ślubnom wiela rozy docie rade zaparkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 09:31 A ło to sie zbereźnikowi pierońskiemu rozchadzało? No to tys je tak co na chwilecke zaparkujem coby zaro rusyć z kopyta i jeżdżać dali bo to wicie rozumicie żywot je krótki a łorganaza mało uzywane mogom zaniknońć Odpowiedz Link Zgłoś
pizdonia Do szreka Krotkiego i Bacy 11.12.07, 10:59 Co to za choroba, kiedy człowiek sam ze sobą rozmawia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 15:01 Jajca się Baco narobili bo co niektóre jus nas za jedno biorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.07, 16:54 A cy to piersy roz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 17:20 Dyć Baco ja newet nie mazem co łostatni. Póki co szykujem na wieczór likarstwa bo to miszcze dziś pogrywajom. Wzienem z roboty wolnego to jak dziś zacnem kibicować to do jutra bendem w predyspozycji hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.07, 19:32 Tys prowda gazdo jano najsampirw sie to "m jak sex" musi skońcyć lebo mojom Jaguś do Gonsienicowej pognom to se banda tys spoziroł co sie tam gro hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 07:39 Ja tam mojej gaździnki nikaj nie popendzom bo jej swego casu przy zapiecku drugiego łogłupiacza żem kupił ino mniejszego coby mnie nie przekrzycała swoim. I jakoś się kręci bo przy łokazji pilnuje lodówki choć jak w nocy sprawdzam to się wnerwiom bo codzień światła babsko zapomina tam wyłoncyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.07, 16:13 Wicie moja Jaguś tys tak mo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 07:41 I paczta że se normalny cłek z tym rady dać nie moze? Ile to prondu idzie, no i dutków które mozna by na likarstwa pseznacyć hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 16:22 Mocie recht gazdo. W chałupie ani grama łokowitki a to durne babsko łostatni grosz na chleb wyniesło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:53 Dyć to marnotrawność łoczywiście łoczywista. Mam nadzieję co się wam w łonucy jaki banknocik na carno godzinę zachowoł bo inac mi się was żal zwycajny zrobi i rusa z łodsieczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 18:54 powoluśku mozecie ruszać hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 08:05 Znacy kajsik wedle Białki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.07, 21:01 Nie wedle Białki jano w Białce wedle Poronina jak żeśta mogli tak zabyć hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.opera-mini.net 14.12.07, 21:30 dlugo macie jeszcze zamiar tak pisac do siebie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 12:48 Wydawa mi się Baco co bendziem zmuszeni napisać co krótkiego do tego gazdy bo śtrasznie ło któregoś z nas jest zazdrosny. Musi z gaździnkami mu się nie układa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 17:23 Az mnie strasno tak pomysleć ale wicie moze łon łod gaździnek stroni i... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 20:54 Jak mata recht to jo ni mom zielonego pojeńcia co my mu mondrego możem napisać? Z takim to i podleczyć się strach bo jak natenpsykład likarstwa cłeka letko znieculą taki bezecnik może to bezecnie wykorzystać i normalny cłek kłopot jaki mieć może. Ech Narobił nam pieron jaśnisty ambarasu narobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 21:18 Scególnie jo sie mom cygo bać bo to wicie gazdo mom te dziewindziesiont lot ale gaździnki powiadają żech jesce fest gładki to kto wi. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 22:44 Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem! Nie wypuszczajta ciupaski z dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.07, 16:11 Ciupaska to tsymom na torunoków to wicie hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 16:45 To wiem ale tak se domniemywam co jak zagrozenie przyndzie z inszy strony (wszak dzięki wysiłkom Lesiunia prezesunia nasego ze strony torunioków nic nam na dłużsy cas grozić nie byndzie) powinniśta jom na podorendziu czymoć. Coby nie wyjszła z wprawy wszka łorgana niełuzywane zanikajom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.07, 21:02 No co wy gazdo jakby tak było to bym jus mieli choc jednygo jeźdźca bez głowy w druzynie hej i to dycht na samym wierchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 07:50 A wy Baco myślita co ten przyrzund do noszenia czapki zimom to u niego je głowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 20:36 Panowie przestancie juz bredzic na tym forum,bo staje sie to nudne.Zadnych konkretow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 07:26 Paczta Baco, wreszcie jakiś konkret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.tvk.torun.pl 19.12.07, 08:56 To moze sie do niego odnieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 12:18 Gostek ma rację ale "jak nie ma ruchu w interesie trzeba wprawić interes w ruch"... Widzicie Baco - przyszedł leśniczy i wygonił partyzantów z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.tvk.torun.pl 19.12.07, 12:24 I uwazasz że wasze ciupaskowanie 'wprawia interes w ruch'? Jak dla mnie wręcz przeciwnie- do którego wątku byście sie we dwoch nie podłączyli to po chwili nikogo poza wami tam nie ma. Moze i rzeczywiście nie ma teraz wielkiego ruchu na forum, ale ja osobiście nie mam zamiaru czekać na sytuacje w ktorej inni forumowicze nie bedą mieli ochoty być może wracać na 'forum wzajemnej adoracji Szreka i bacy'. Sorry- pisałes kiedyś że nie rozumiesz mojej dezaprobaty dla 'odrobiny szyderstwa'- niestety to juz dawno przestała byc odrobina. Jezeli koniecznie musicie trollować jakies forum to stwórzcie sobie forum góralum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 15:14 Raczyłeś być może zauważyć, że w tej akurat sytuacji poruszmy się w temacie, który ktoś kiedyś założył i zaadresował m.innymi do "Bacy i Szreka". Zatem jestem w stanie zakceptować dezaprobatę do jaj jakie robilibyśmy w innych wątkach, ale akurat w tym? Zwykłe szukanie dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 158.75.28.* 19.12.07, 17:08 Zgadza sie- ten wątek jest 'wasz', choc akurat o ile moge pojąc intencje wszystkich piszących tu poza wami jego celem było zwrócenie uwagi na pewien problem a nie danie wam poligonu do cwiczenia gwary. Natomiast jak sam zauwazyłes nie byl to jedyny watek ktory zaśmieciliście, więc nie mow mi że szukam dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 08:07 Przyznałbym ci 100% racji gdyby ta nasza dyskusja prowadzona był w innym wątku. A tak... "sory Winnetou". Jeśli uważasz za stosowne w każdym nowym wątku "puszczaj sygnał" że pozwalasz lub nie Bacy i Szrekowi zabrać głos. My bankowo zrobimy co uznamy za stosowne. W końcu ty tu jeszcze moderujesz. Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.tvk.torun.pl 20.12.07, 08:52 Nie wiem czy naprawde nie rozumiesz o co mi chodzi czy tylko udajesz- musze wskazać kilka innych watków którymi się zajęliście? Chyba nie ma to sensu prawda? A jezeli uważasz że w jakikolwiek sposób łamię regulamin to złóż skarge na forum o moderacji albo do któregos z moderatorów 'wyżej'. Jezeli przyznaja rację tobie zrezygnuje z moderowania forum. Poki co mam zamiar moderowac forum żużlowe a nie góralskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 11:14 I zaczynamy dochodzić do porozumienia. NIGDY nie zgłaszałem zastrzeżeń do sposobu w jaki moderujesz to forum (no, może czasami uważałem, że jesteś zbyt tolerancyjny). Przyznaj jednak, że nie raz i nie dwa nasze "góralskie zaśmiecanie" było jedynym sposobem na rozładowanie chamstwa jakie trafiało na forum. Myślę, że jeśli nie usuwałeś Bacy ani moich wpisów znaczyło, że nie znalazłeś w nich niczego uwłaczającego komukolwiek. Prawda? Nie oczekuje pochwał ale obiektywnego spojrzenia na sprawę. Jeśli zaś uznasz (nie bacząc na treść tylko na samą formę), że "zaśmiecamy" z Bacą to forum - jako również przez nas uznawany moderator - po prostu po nas posprzątaj. Szkoda, że brzmi to o wiele gorzej niż powinno ale oddaje sens sprawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.tvk.torun.pl 20.12.07, 12:07 Dobra, zakładam że mamy jakąś płaszczyznę porozumienia. Wesołych Świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.07, 16:23 Widzita chwiłke baca wyskocył na hale łowiecek psypilnować a tu prose jaka dyskusyja sie beze mnie łodbywo. Cosik mnie sie widzi co któś nie zdzierzył hej. Ale wicie rozumiecie Śreku skoro tak długo ten któś nos toleruje to znacy rozumi co bez nas to forum zaśnie rychło snem zimowym i nie bedzie dycht cego moderować hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 10:39 Toć wita Baco mnię to nawet nie łobrusyło ino wytłumacyć musiołek coby gazdy nie pobłondziły. Jedyn pierdnął z wrażenia bo nicego nie pojął a 2gi ten najwazniejsy wzion go w łobronę bo charakteru jest ślachetnego i ksywdy nijakiej nie chciał dla biedulinki hej. I nie dziwię musie bo jak mu tu niebawem syćkie łowiecki psemuwiom na forum ludzkim głosem narobić się moze ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.144.* 22.12.07, 17:27 Psyjdzie na zwiesne to cóś tam psemówiom ale tero to nieborak roboty ni mo to sie cepił nos ale co tam niech se chłop uzyje tyle jego hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 10:56 Jak widac nadal zasmiecacie to forum swojmi glupawymi wywodami, czy Wy jestescie nawiedzeni?Co moge pojac z tego waszego mamrotu gorolskiego,tylko tyle ze jest to mamrot.Nadal zadnych konkretow na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 23.12.07, 11:03 Cosik mnie sie widzi gazdo coście goroli ze starym bacą pomylili to wy pewnikiem jakowyś hanys jesteście hej. Aha - a co to tyn mamrot toć jo do wos nie psemawiom to skund wieta co jo mamroca lebo Śrek hej. I tys wom wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 14:23 Jako i Baca zyce wom wesołych świont cobyśta nie mamrotali po pruznicy hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.07, 19:24 Banda mamrotał caluśki rocek i wom życa gazdo cobyśta sie na śmierć nie zamamrotali bo z kim bych tedy mamrotał z gorolem jakowymś cycóś. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 10:13 A mamrotajta Baco mamrotajta ino zawse na temat coby zadne pierony jaśniste jakowychś końkretów na nos tu nie wybazgrywały. A cosie tyka mojego z wami mamrotania to bońćta spokojne bo nijak bym go nie zamienił na bluzgawki pospolite z jakowymś forumowym drapichrustem. hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 10:36 Jo se tak myśla co na zadne bluzgotania sam nacelnik by nie zezwolił co inszego se pomamrotać pospołu hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 09:03 Tes mi się tak widzi. Poza tym wicie, mimo zem łobzydliwy za bardzo nie jest jakoś do tego spółkowania z wami powszczymywa mnie wasz zaawansowany wiek Baco. 90 z okładem to jednak sacunecek a nie jakieś tam pierdoły. Sorki co długo nie byłomnie ale jak jus wam wcześni prawiłek podróżowołek po wasych stronach. No powiem wam gaździnki latoś łobrodziły w ilościach łogromnistych hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 03.01.08, 09:26 Witojcie gazdo nazod a co wom chciołek pedzieć to jo mom dzieindzisiont lot a okłady to niech wom wasa gaździnka robi jak mo cym. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 11:51 A coby nie mioła mieć cym kiej mo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 19:24 To niech wos okłado kej mo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 07:29 Ales Baco! Prawda to ze dziołcha światła w lodówce nie gasi ale co ma nie okładoć kiej okłado dlatego nie amputujta jej bezpodstawnie plis (sie takiego słowa po niemniencku cy inac naucyłem bo to wicie wef tym Zakopanem co tam byłem pełno zagramanicniaków było). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.08, 21:20 To jak jus ześta byli to mogliśta do Białki to jest wedle Poronina wsptumpić hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 12:02 Żech nawet pytoł tako jedno śwarno dziołcha kaj to jest a łona mnie ino żekła "nie nada". Się spytołek cy jom pogieło to sie ino złotym łuśmiechem zaloła bo cym innym jus wceśnij zalona była to i zrezygnowołek. Ale i tak fajowościowo było ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.08, 14:06 To wy ruską krasawice zacepili to wom tak i rzekła hej. Jak byśta spotkali jako miejscowo i sie spytali ło tygo bace co śtyry dziołchy dziennie wyłobraco to kazda by wom wskazała mojo chałupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 12:16 Tego to siem sam domyślił ino co w całym Zakopsku i łokolicy łatwiej było na to ruskie pieroństwo trafić jak na tubylców. Powiadam wam z pirszego dnia się zadziwiłem na widok tych wszyćkich twarzyczek pozbawionych wszelkich śladów myśli jakowejś, tych kopalni złota rozdziaawionych na widok kolorowych światełek że mię sczyściło. Cowyśta tam jakomś ambasadę sowiecką łotwarli cy jaki inny burdel bo zdzierżyć normalnemu cłekowi trudno. A może tyn was Lenin z Poronina w Zakopcu jakomsik bibkę uzondzał? Pirszy raz źle się tam cułem łod nadmiaru tej swołoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.08, 14:04 No wicie gazdo cosik mi sie widzi co wy tak tygo Łemilka co to u nos jeżdżo nie poważata hej. A jo żech je z Białki wedle Poronina a nie z Poronina no co wy. A te w Zakopcu to wicie jano dutki furt licom to im syćko jednako kto jejim zapłaci. Psyjedźta jano do Białki to zobacyta co gaździnki u nos gładsze hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 14:07 No toście mnie cakiem cakowicie psekonali i napewno psyjadem. Ino mi prose syćkich ścieżek nie wydeptojta bo po nazbyt wydeptonym to wicie rozumicie ślisko jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.08, 18:56 Sie nie bójta gazdo u nos łod deptanio to som barany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:32 Ale mię ło gaździnki chodziło. To tako psenośnia artystycno była. Nie skumalista cy jaja se robita? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.08, 16:39 Toć wiada co jo syćko wim to wy nie wicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 19:53 Dyć jo wim co wy wicie ale se na króciuchno pomyślołek co meże na chwiluchnę zabyliśta cycuś takiego natenpsykład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.144.* 08.01.08, 23:07 Co bych mioł zabyć toć wicie mom dziewindziesiont lot ale jesce syćko pamientom co i jak z gaździnom to wicie. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 07:03 I tegojsik najbardziej łobowiołek: sponiewierota mi syćkie łokolicne gaździnki i dla mnie ino łużywki zostanom. Ale pierona i tak psyjadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.08, 22:35 Sie nie bójta gazdo dla takigo zacnygo cepra jak wy to pewnickiem cósik zostawia bo mi sie tako jedno dziołcha we wiosce nie spodobuje to wom jom łodstumpia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 07:51 Co wy koślawo jakoś mię zostawiata czy gupio jako? Sacunku nijakiego dla cepra pozundnego ni mota cycuś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.147.* 10.01.08, 09:04 No co wy gazdo co mnie siem nie spodobuje bo podobno do moi pirsy tyściowy to siem nie łoznaco co i wom nie bedzie hej. Dziołcha dych gładko i śwaro jano wicie dla nie za bardzo siem nie nadawo. A tak w łogólności to wom sie nie wydawa co my we dwóch to żech same tu sie na tym forumku zostali? Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:28 To i musi być ale cy to nie lepi jakby nam jakie pierony jaśniste miały epitety albo jakie inne ympetrynencyje wybazgrywać? Nie to cobym innym łodbiroł a nam miał dodawać ale chyba zasłyżyliźwa coby mieć "własny" wontek na tymze forumnie? Kultura i zrozumienie psynajmni panujom a nie jakoweśtam szowinizmy i inne takie hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 17:54 No toć gazdo cymu ni jano chciołech pedzieć co syćkie siem interesujom jano tedy jak łone jeżdżajom a jak nie jeżdżajom to pewnikiem co niektóre siedzom cięgiem w restauracji. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 18:10 Zostalysta jeno same,bo piseta same bazgroly,i nijak wos rozumowac nimozna Hej.Wrocta do tematu P.T.ZUZELEK.Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 22:10 Wicie gazdo jak pokapować nie umieta ło cym ynteligientne ludziska rozprawujom to się ino nie wcinajta bo se jakiejsik poruty narobicie, hej. A tak wogóle to wicie sobie z Bacom takie folozoficne trochę dylematy roztsunsamy bo wicie w tym zuzelku nasym zima cycuś. Pszeca nie bedziem lamentować co nam Tylingierek po ekstralidze jesce Kryterium Asiorów pseflancowoł bo to jus by mogła cłeka krew nagła zaloc hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 10.01.08, 22:31 Tys prowda o jo żech chcioł sie jano zapytoc ka kokosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 00:35 KokoSZ tys jest i wos sickich pozdrowio ale o zuzelku chciog by pogawozyc hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 08:12 No to wicie jakbyśta w rzeczy samej chcieli co chcecie to zaiwaniajta /grzecnie was proszem/ do jakiego innego wontka bo w tym za przyzwoleniem Jajzonka my z Bacom nasze poważne śprawy łomowiomy. Coby potem nie było jak drzewiej bywało, co nas Jajzonek zj..ł co jakiejsik rzecy robimy cośmy wcale nie robili łale po czerepie nam doł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:23 A to dobre, po cerepie wom dol Jazon.A jo zeg myslol ze to forumek o zuzelku.W takim psypatku nie pseskodzom,gawosta se same Hej.Ino se tak rozmyslom za co tyn Jazonek Wos ohsanial?Z tego co zeg wycytol,to dla Jazona chodzilo loto ze se zrobilista Forum-goralum cy co?A zuzelek mata w nosie cy jak?A moze jo inacyj rozumuje cy co?Loblatwiajta se wase sprawy,choc dobze ze wos jest dwoch,.Hej.Nos tys jet dwoch jo i kokosz. Pozrowiomy Wos i pseprosomy zezwa na Wase forum wlazly.Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:06 No cieszem siem panocku cośta mię zrozumieli niespółmiernie ino mię wkużyliśta nieprawdę nieprawdziwą zarzucywując. Prawdo co mom terozki katar ale żeby mię amputować co zuzelek mam w nosie to już bezczelność jest i basta. Kiejby bliży było śmignołbym do Bacy do Białki wedle Poronina, ciupaski pożycył i inac byźwa gadali a tak łodpuścić wam musza. Ale coby mię to łostatni raz było takie amputowanie plis! A z tym co inac rozumujeta to polemizowoł nie beda bo jak same to rozumieta znacy rozumować niezgorzy potrafita i niech wam z tego powodu ulga jakoaś byndzie hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 21:29 Dejcie pokój jajko i sie na nos nie łobrażajta hej. Toć my tu ze Śrekiem ło żużelku jano gaworzym a ło cym. Chceta to sie psyłoncta i piszta. Nom to wicie syćko siem z żużlem kojarzy a wom jesce ni bo to wicie mówimy Baca a w domyśle żużel. Mówimy żużel a w domyśle Jocek cy jakoś tak tam było hej. A co do Jajzonka to wicie łon fest gardłowoł na pocuntku ale nicym partia w końcu poniał co solidarność musi być. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 09:35 Łoj pikniuśko to syćko wyjaśniliście neoficie pikniuśko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.08, 12:24 No toć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 13:05 Dyś wiem że "no toć" bo inac bym nie pisoł nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.08, 16:49 Jo wim co wy wicie gazdo jano cy insze tys wiedzom co toć hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 22:43 Znacy jak nie wiedzom to znów gupoty różniste bendom wypisywały a ajk wiedzom to se słusznie dadzom siana. A w Białce co ciekawego słychać? Kury sie niesom normalnie cy jakieś anomalia som? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.08, 22:03 No wicie gazdo jo mom swojom Jaguś a wy mnie tu o jakieś kur...y pytata sami se mogliśta sprawdzić cy sie niesom i za wiele jak żeśta byli w nasych stronach hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 07:08 Dyć jo żech tak zagrypsowoł coby wrazie cegujś wasa Jaguś nie pokapowała ze ło innych dziołchach pogadujemy. A co siem tycy mojego pobytu w wasych stronach juzech wam pisoł co s powodu lekarstwów /mocne pierony byli i sporo/ szukałech Poronina wedle Białki a nie Białki wedle Poronina i dlatego ino ruskie kaszaloty mi sie łobjawili. Dyć teroz was pytom bom śtrasznie zainteresowany hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 08:49 To jow om powiadom co syćko po starymu jakby nie licyć co stary Ciaptak sie chcioł zapisać ale go jego staro łod tygo łodwlykła bo pedziała co jak łon sie zapise a nie popise to łona mu nie do ale cy sie jus popisał to jesce nie wim. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 14:28 Znacy sie jesce nie zapisoł? To chyba sie jednak nie popisoł. A to Ciaptak stary jeden no. A ta jego Jaguś cy jak jej tam to wiekowo? Moze w tym problem że sie Ciaptak nie spisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 19:12 No łale moze sie poprawi hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 16:06 No bo jak sie nie poprawi trza bedzie Ciaptakowi podatek łot nieruchomości nałożyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.08, 21:31 Dejta mu pokój toć łon do szyśdziesiuntki bykowe płacił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 08:51 I jeszcze mu mało? Ale jak chceta niech płaci w pokoju Jak pedziołek kaj indzi wrzucam temat fachowy: co Baco sondzita że w naszy Poloniji żurnalisty wzespół z trenerem rządzić bendom? Coby ino się chłopaki nie rozpiły bo kto do gazetów ło zuzelku pisał bedzie? Przeca nie wy ani jo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.08, 15:41 A cym ni? Toć jo jak widzita pisa dych gładko a wom tys nic nie zbraknie hej. A tamtyn tymacik to wicie chciołek rzucić tak cóś na przynynte ale cosik mnie sie widzi nikto tego nie cyto takie jakoweś zimowe łogłupienie przysło cycóś. hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 21:23 Bo wita mnie sie widzi co nie je recht wciongać do dysusyji byle jakiego palanta co jak mu sie nie beknie to n ijak nic do powiedzenio ni mo ino s kimś na poziomie pogodoć. Same widzota co tadyk trudno normalno pogwarzyć bo o palanta nietrudno hej dyc was zapraszom do dysputy a jok nie mata ochoty alebo łopinii was problem ino pedały radoche mieć bendom hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 11:21 Co do tymatu zasadnycego to wicie tymu co do nos "dwuch" napisoł tak piknie to jo jus nie banda odpowiadoł bo wyśta to jus zrobili jak tsa. Tymat pobocny: toć pewnie co do powiedzenio mom wiele toć żech napisoł co chyntnie bych w takich spotkaniach uczestnicył cymu ni. Jak łon chce sie z chłopami co ponidziałek spotykoć i padoć to jo bych sie nie śmioł jak wy toć cymu ni. Zawszeć to lepi pogwarzyć na bieżąco miasto na jesień zaś spuścić wode w kiblu hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 12:09 A nie myślita co to może być tako współcesno forma cenzurowania żurnalistów? "Kcesz pszyńść psed łoblice pana trenera ino pisz że jest pikny i mondruśki bo inac nie wleziesz". Widzi mi się co to dobry pomysł na zwalczanie krytyki i nawet po przegranych meczach w gazetach przeczytamy, że wszystko jest OK. I chyba zamiast utyskiwania jak w poprzednim sezonie wolałbym przeczytać, że "Polonia awansowała do I ligi"... haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.146.* 20.01.08, 13:05 To wy myslicie gazdo co te nasze żurnalisty to takie osły co sie łoddadzom panu trenerowi za paluszki i herbatke? Psyńdom na randewu i bendom pisać peany na cześć miłościwie nam panujuncygo? Eee tam wiara w cłeka cyni cuda hej. A co do pomysłu coby jano swojaków wpuscoć to troskie peerelem cuchnie co ni? Ka żesta ta rywelacja psecytoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:22 Wybiórcza zapodała a reszte życie podpowiada. Pamientocie jak prezesunio na pocuntku poprzedniego sezona wygrażał żurnalistom że im na koniec sezona pokaze kto go krytykował. I nie miał co pokazać bo udupił hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 15:27 A jo żech tys w łekspresie widzioł. No i wicie jo se tak myśla co te pierony żurnalisty sie tak bardzo nie strachujom hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 10:57 A co sie majom strachować? Przeca najwyży śmieszno byndzie a nie śtraśno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.08, 15:04 Wicie gazdo jo som mom dziewindziesiont lot a razem żem właśnie setke przekrocyli hej. A co do meritum to sie łobacy - zacnie siem syzon to wyńdzie sydło z worka hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 16:31 Mota recht. I wtedy rozlicymy tych nasych żurnalistów za to co gupoty Zenusiowi z domu Flaszka podpowiadajom. Łoczywista na wypadek jakby co nie wyjszło bo jak wyńdzie cała zasługa na konto Prezesunia naszego jedynego w swoim rodzaju przesłana być powinna hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.08, 21:19 Tys porwda tylko cymu wy tak sugerujeta cosik ło ty łokowitce cyzbyśta jus byli na łodprawie i siedzieli w pirsym rzyndzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 07:28 Wiem to zes telewizyjnej ałtosyji. Dyć kilka razy nagrałek z C+ grandpriksy w których Zenio Flaszka robił za eksperta. Powiadom wam co jęzor mu się plontał jak mię przy czeciej... znacy się przy czecim likarstwie robionym góra we dwóch. No bo nie myślita coby Zenio razem wieta z kim na Filipiny latoł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 16:30 No wim gazdo co bym mioł nie wiedzieć. Moze to nie Filipinka no łale psedtem to tym Filip to z golanią mioł problemy różniste to pewnickiem tero tyn wos bohatyr tom ścieskom poseł. Jo bych tak go zaro ło wselkie łokropności nie posundzoł hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 17:04 A gdzieżby tam Baco!!!??!!! Przeca ja nie uważom co jak se chłopina chlapnie to jako łokropność je cycuś. Gdyby tak było ło samym sobie musiołek by godoć żem masochista a nie gadom. Znacy Flaska = swój chłop wicie. Bo gdyby nie flaska toby pewnikiem kablowoł, prezesuniowi natenpsykład albo jakiemuś gorsejsemu jesce pierunowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 21:14 Tys prowda. Ale widzicie kryterium pono bydzie i jus łaobnamenty można brać. Jeno cosik mnie sie widzi co pieruńsko wiela dutków chcom za ta piersa liga i kryterium juniorów Polonii. Co myślicie hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 07:05 No mata recht jak nic! Widzi mi się co kapela momy w pirszej lidze a szefostfo piniondzory chce sobie płacić ekstraligowe i w tym rzec albo i w czym innym moźliwe tysz. Elige jusik stracili cyzby terozki próbowali kibiców potracić hej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.147.* 23.01.08, 22:27 A wy pójdzieta? Bo jo pójda ale na tyn psykład mojo staro jus ni a Jądruś łod Pyzdrów i tyn jego koleś Waluś Kwicoł to pedzieli co to majom kajś to wicie statystycnie zostałech jako ćwierć. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 23:25 No wicie mojo staro rzekła co się już po byle rynsztokach wycieroć nie bydzie bo ma sfojom ektraklasę a reszta to same wiecie gdzie. Jo pewnie poliza bo gorszejszy łod was nie bede chcioł być bo i dlaczemu? Waluś pójdom jak mu rzekniecie co Jondruś Pyzdra zamierza na kryterium łoblewać te miedze co mu jom zabrał i jakoś się wam krzywa statystycno podniesie tyż. Pisza tyż bo domniemywam że inna krzywa się wam normalnie podnosi mimo upływu czasu hej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 08:54 Jak wy mocie krzywo to trudno gazdo hej:-) A ka waszo staro mo ta łekstraklasa toć jo jako żywo z niom nikaj nie hasał hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 10:43 Dyć nie byda z wami polemizowoł w temacie krzywych bo i lekramy żadny se robić nie byda bo i po co mię takowa? Źresto jakby syćko było takie proste toby syćko nudne było a i prezesuniunia moze juz innygo dano mielibymy hej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 19:01 Wicie mozna se wymienić gazdówke lebo prezesa to wicie w moich latach to jo jus wola zostać przy Jaguś. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 08:10 Mota recht Baco jako zawse /prawie/. Po kiego wymienioć kiej działa jak trza? Choć casem w celach naukowo-poznawczych warto spróbować inny technologii bo kto sie nowych rzeczy nie ucy ten sie cofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 25.01.08, 09:04 Gorzy jak któś jus syćkie technologie wypróbowoł i casami musioł nawet potem do łapteki zratunku szukoć hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 11:08 Znacy sie jak kto je gupek i eksperymentuje w byle psydroznej dziupli to łapteke ma bankowo, ale jak porzundny instytut nałkowy łużywo to je łokiej. Ale ja pisaliśta ło tym co jusik syćkie technologie łopanowoł to pewnikiem nie myśleliśta ło sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 12:23 Wice jak cłek młody i gupi to najpierw leci do łapteki potem eksperymentuje a potem jak sie budzi rano to zaś musi do łapteki jak sie dobze rozejzy kto zacz. I ło to sie rozchodziło hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:16 No to teroz pojmnołem hej. Zatem domniemywam co nie trza być gupi ino iść do łapteki bo człek to nie wielbłąd tesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 17:28 No toć. Jak myślicie gazdo bedzie tego roku szczyć co niedziela lebo ni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 18:08 A niech szczy, człek przynajmni zdrowsy będzie a i w łaptece utarg bendom mieć regularny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 21:50 No łale wicie mnie sie ło tyn końtekst rozchodzi co jeżdżoć nie bedom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 09:14 A ło końtekst... W takim końtekście to uważam że jak Prezesunio bendzie miał w tym jaki interes a Flaszka się za bardzo na tor nie wyleje to nawet jak trocha poszczy to pojadom. Inc jeśli będzie inac kapujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.08, 10:40 No toć łale wicie casem je taki syzon co psekładajom i psekładajom bo szczy lebo cóś jo tu ałeroplan wraz z pilotem wynajmuja wicie łod kogo co by zdążyć a tu conk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 12:05 Psekładywajom bo końbinujom a jak końbinujom to psekładywajom przeca wicie i rozumicie hej! Świrujom jakby te ich zagramanicne gwiazdorki z cukru byli i się mieli łot szczynia rozpuścić a tak ino się po knajpach i łagencjach rozpuscajom hej! Tam wicie gdzie se kupa nasych ziomali folwark zrobiła to tak cynsto podobno nie łodwołujom znacy inacy końbinujom. To znacy pewnikiem nie końbinujom zeby mieć wiency bo jus majom wiency niźli te nase co końbinujom. Tak se wykońbinowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.08, 15:26 Cosik mnie sie widzi co dobrze konbinujeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 17:01 A niby co mam źle końbinować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 09:32 Z tom nazwom dla torunioków fest dobze końbinujecie mnie sie spodobuje i jak cóś to banda na wos głosowoł razem z Jaguś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:10 Bynda wam dźwięczny za te głosy łaskawco bo to tak jakbym jus wygrał ino nie wiem jesce co. A z tom nazwom wicie tak końbinowałem coby z jedny strony było swojsko a z drugi światowo (no ty polskiej nazwy zadyn foriner nie wypowie i nie trafiom na zuzel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 18:09 No wicie gazdo wiedziołech coście som światowiec ale ze potraficie to ze wsiom połoncyć to jus je majstersztyk. Pewnikiem zeście to zrobili dlo mnie starygo bacy z Białki wedle Poronina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 23:12 A powiedzciesz mi Baco po jakiego pierona bede wam cegujś żałowoł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.08, 14:55 No zwłaszcza jak to nie wy płacita:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 07:54 Dyć jak się ugadamy do jakiejsik apteki to i moga zapłacić, cemu ni? Ino alimentów za was płacił nie beda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: 83.238.145.* 30.01.08, 08:58 Jakich jalimentów gazdo cichojcie bo jak moja Jaguś sie dowie to zacnie mi łowiecki co dzień w kierdlu licyć hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:09 Powiem wam ze to juskik by było nie h..manitarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 15:10 No to mnie jano nie zdradźta przed Jaguś bo wicie cym to sie moze skońcyć pewenie mocie jakoweś doświadcynia. A psy łokazji to pewnikiem słyseliście co majom połówki zlikwidować łod tygo syzonu i jano litry cołkie majom łobowionzywać cycuś. Gorzy jak tak syndzia monety zabydzie i jak mo tedy zadecydowoć hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 20:01 E tam, jak faktycznie połówki zlikwidują i wprowadzą "literki" to jeszcze pół biedy. Gorzej jak zniosą kieliszki i trza będzie walić z gwinta albo z musztardówki. Acha, musztardówki już znieśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 21:18 Jak co to jest u mnie pare za piecem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 21:18 Jak co to jest u mnie pare za piecem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 08:00 To wy Baco pijeta ciepłom... znacy biereta ciepłe likarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Do szreka Krotkiego i Bacy IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 15:20 Ło musztardówki sie rozchodziło trzy razy żech wam bez pomyłkie napisoł a wy to jesce nie rozumieta. Niektóre likarstwa sie biere na ciepło to wicie nie banda tu o grogu pisał coby nijaki rełklamy nie kryptouprawiać ale wy wicie jak znawca żużla ło co siem rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś