Gość: j0j0 IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 28.07.06, 23:22 Trzeba wierzyć w cuda :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: twrt legi nawet bramki nie strzeli!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.147.* 29.07.06, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanez Re: Lewandowski: BTW jak ten Lewandowski IP: *.chello.pl 29.07.06, 00:32 utrzymuje sie we wlasnej druzynie... Mistrz podania do wlasnego bramkarza, z pominieciem pomocy [sam sie z tego ubawilem]. Niewazne, jaka tam kasa wybiegnie na boisko, bede trzymac kciuki za Legie. Pozdrowienia od Wisly Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Lewandowski: BTW jak ten Lewandowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:50 Pewnie dlatego, ze gra na swojej pozycji, a nie srodku pomocy, jak u Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanez Re: Lewandowski: BTW jak ten Lewandowski IP: *.chello.pl 29.07.06, 00:51 racja, racja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek300 Cuda się w futbolu zdarzają bardzo rzadko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:44 Więc Legia długo nie pogra w eliminacjach. Kutwowatość zgubiła już Wisłę, zgubi i Legię. Sny o potędze - tylko tyle nam zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Lewy : może wprowadzę Legie do Ligi Mistrzów IP: *.3web.com / *.3web.com 29.07.06, 00:48 yanez , podoba mi się twoja postawa , tak powinno być w cywilizowanym świecie NORMALNYCH (z wyj. hools & niedouczonych młokosów). ja też pozdrawiam wisełke jubilatke i 3mam kciuki za wszystkie 3 nasze drużyny, choć na codzień jestem fanka ( ale normalna ) tylko jednej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Potracili rozumy IP: *.sympatico.ca 29.07.06, 01:27 Czy w redakcji Gazety nie ma naprawde rozsadnego dziennikarza? Jak mozna dyskutowac z Lewandowskim o meczu Legii z Szachtarem, skoro nie wiadomo czy Legia zagra w nastepnej rundzie. To ogromny nietakt. Co bedzie, jak mistrz Islandii wygra w Warszawie 2-1? Czy autor wywiadu zacznie pisac wtedy o pogodzie? Przy Legii poziomie sportowym, wcale bym sie nie zdziwil, gdyby umoczyla w rewanzu z druzyna z Islandii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: objektiv Ty chyba sam straciles rozum IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.06, 08:18 Tom, wychodzi z Ciebie typowy zapatrzony w swoj klub kibic Legii. Wy Legionisci nie macie stycznosci z ziemia! Legia nie przegra 1:2 ale 0:5 i nawet gola nie strzeli! Niepoprawny optymisto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svirek Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 01:44 co ty piszesz ze przegraja 2;1 !!!!!!!!!!!!!! ty lepiej zobacz i uswiadom sobie jakich zawodnikow oni maja !!! legia wygra u siebie !!!!!!! i udowodni ze stac ja na wiecej niz 0;1 !!!!!! i co nie udalo sie wislece wierze ze uda sie legi !!!!o to walczyli w lidze wiec beda i wlczyc w LM !!!mam nadzieje ze beda taka Polska patrzalka slowacka? czy jakos tak sie to pisze ! DO BOJU LEGIA !!! .... a wisleka eh skonczylo sie panowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svirek Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 02:07 jak nie Legia to KTO !!!!!!!!!!!!! jak nie TERAZ to KIEDY ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibolek Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.08.06, 07:32 > jak nie Legia to KTO !!!!!!!!!!!!! jak nie TERAZ to KIEDY ??????????? Odpowiedzi: ad1. Szachtar ad2. Nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Lewy: Najpierw sam się załap do elity szachtiora IP: *.3web.com / *.3web.com 29.07.06, 03:44 cienki bolek się odezwał . lewy co ty sie teraz mądrzysz? a gdzie byłeś jak nasi w niemczech dupy dawali? nie widziałam cie na boisku . legia jest w stanie pokonać waszego szachtiara , tylko żeby im (kopaczom) się chciało grać na tej .... ukrainie przy kochanej mej dziewczynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.07.06, 07:37 A więc na pewno będzie 3 Polaków w LM w tym roku - Żurawski, Boruc i Lewandowski, jeśli Legia się dostanie to będzie więcej. Czy jeszcze jakiś Polak ma szansę grać w LM? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist 29.07.06, 08:34 Chłopaki, grajcie przez Levandinhio, albo na niego, wtedy nie możecie przegrać. Legia w Lidze Mistrzów :) Trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lewandowski jak Olisadebe ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:54 Nie drwijcie z Lewandowskiego - on czasami strzela gole. Pamiętacie jak Oli, Polak w końcu, "załatwił" Wisłę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy L. - jak taki cienias zalapal sie do Szachtiara ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sophistes Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.proxnet.pl 29.07.06, 10:31 Nawet gdy Lewandinho się położy, to i tak nie pomoże; powód bardzo prosty - czy na ławce będzie siedział czy leżał to na jedno wyjdzie... W wywiadzie maestro Lewandinho "zapomniał" bowiem dodać, iż wypadł z podstawowego składu - w meczach obecnego sezonu (superpuchar z Kijowem, liga z Krywbasem)nie zagrał ani minuty. Lucescu wie co robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetlin Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 10:34 Czym było by życie bez marzeń .? A tak to przynajmniej można sobie wyobrażnię kształtować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Droga korekto! IP: 85.219.140.* 29.07.06, 11:25 NIENAJGORZEJ trafiliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli hafnarfjordur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:54 przecież jeszcze w rewanżu islandczycy wyelimunują legie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re mam wizję: IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 29.07.06, 14:07 w 67 minucie islandczycy strzlaja przypadkowa bramke. Legia cisnie ale nic z tego dochodzi do karnych i 4-3 wygrywaja islandczycy. dziekuje za aplauz. oklaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: objektiv Legia przegra 0:5 z Islandia i bedzie po ptakach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.06, 22:16 Wy Legionisci naprawde sie ludzicie. Bedzie 5:0 dla Islandczykow i basta! Tak bedzie! Wiem to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibolek Re: Legia przegra 0:5 z Islandia i bedzie po ptak IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.08.06, 07:35 I co ciekawego jescze powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.icpnet.pl 29.07.06, 19:03 lewandowski - kłaśc się nie musisz, wystarczy że zagrasz... Odpowiedz Link Zgłoś