Dodaj do ulubionych

Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mistrzów

IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 28.07.06, 23:22
Trzeba wierzyć w cuda :)
Obserwuj wątek
    • Gość: twrt legi nawet bramki nie strzeli!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.147.* 29.07.06, 00:17
    • Gość: yanez Re: Lewandowski: BTW jak ten Lewandowski IP: *.chello.pl 29.07.06, 00:32
      utrzymuje sie we wlasnej druzynie... Mistrz podania do wlasnego bramkarza, z
      pominieciem pomocy [sam sie z tego ubawilem]. Niewazne, jaka tam kasa wybiegnie
      na boisko, bede trzymac kciuki za Legie.
      Pozdrowienia od Wisly Krakow.
      • Gość: Kibic Re: Lewandowski: BTW jak ten Lewandowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:50
        Pewnie dlatego, ze gra na swojej pozycji, a nie srodku pomocy, jak u Janasa.
        • Gość: yanez Re: Lewandowski: BTW jak ten Lewandowski IP: *.chello.pl 29.07.06, 00:51
          racja, racja...
    • Gość: Janek300 Cuda się w futbolu zdarzają bardzo rzadko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:44
      Więc Legia długo nie pogra w eliminacjach. Kutwowatość zgubiła już Wisłę, zgubi i Legię. Sny o potędze - tylko tyle nam zostało.
    • Gość: malwina Lewy : może wprowadzę Legie do Ligi Mistrzów IP: *.3web.com / *.3web.com 29.07.06, 00:48
      yanez , podoba mi się twoja postawa , tak powinno być w cywilizowanym świecie
      NORMALNYCH (z wyj. hools & niedouczonych młokosów). ja też pozdrawiam wisełke
      jubilatke i 3mam kciuki za wszystkie 3 nasze drużyny, choć na codzień jestem
      fanka ( ale normalna ) tylko jednej drużyny.
    • Gość: Tom Potracili rozumy IP: *.sympatico.ca 29.07.06, 01:27
      Czy w redakcji Gazety nie ma naprawde rozsadnego dziennikarza? Jak mozna
      dyskutowac z Lewandowskim o meczu Legii z Szachtarem, skoro nie wiadomo czy
      Legia zagra w nastepnej rundzie. To ogromny nietakt. Co bedzie, jak mistrz
      Islandii wygra w Warszawie 2-1? Czy autor wywiadu zacznie pisac wtedy o
      pogodzie? Przy Legii poziomie sportowym, wcale bym sie nie zdziwil, gdyby
      umoczyla w rewanzu z druzyna z Islandii...
      • Gość: objektiv Ty chyba sam straciles rozum IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.06, 08:18
        Tom, wychodzi z Ciebie typowy zapatrzony w swoj klub kibic Legii. Wy Legionisci nie macie stycznosci z ziemia! Legia nie przegra 1:2 ale 0:5 i nawet gola nie strzeli! Niepoprawny optymisto!
    • Gość: svirek Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 01:44
      co ty piszesz ze przegraja 2;1 !!!!!!!!!!!!!! ty lepiej zobacz i uswiadom sobie
      jakich zawodnikow oni maja !!! legia wygra u siebie !!!!!!! i udowodni ze stac
      ja na wiecej niz 0;1 !!!!!! i co nie udalo sie wislece wierze ze uda sie legi
      !!!!o to walczyli w lidze wiec beda i wlczyc w LM !!!mam nadzieje ze beda taka
      Polska patrzalka slowacka? czy jakos tak sie to pisze ! DO BOJU LEGIA !!! .... a
      wisleka eh skonczylo sie panowanie
    • Gość: Fryzjer Legia w LM? LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 01:49
    • Gość: svirek Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 02:07
      jak nie Legia to KTO !!!!!!!!!!!!! jak nie TERAZ to KIEDY ???????????
      • Gość: kibolek Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.08.06, 07:32
        > jak nie Legia to KTO !!!!!!!!!!!!! jak nie TERAZ to KIEDY ???????????

Odpowiedzi:
        ad1. Szachtar

ad2. Nigdy
    • Gość: malwina Lewy: Najpierw sam się załap do elity szachtiora IP: *.3web.com / *.3web.com 29.07.06, 03:44
      cienki bolek się odezwał . lewy co ty sie teraz mądrzysz? a gdzie byłeś jak
      nasi w niemczech dupy dawali? nie widziałam cie na boisku . legia jest w stanie
      pokonać waszego szachtiara , tylko żeby im (kopaczom) się chciało grać na
      tej .... ukrainie przy kochanej mej dziewczynie!
    • Gość: Kas Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.07.06, 07:37
      A więc na pewno będzie 3 Polaków w LM w tym roku - Żurawski, Boruc i
      Lewandowski, jeśli Legia się dostanie to będzie więcej. Czy jeszcze jakiś Polak
      ma szansę grać w LM?
      • gabriel Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist 29.07.06, 08:34
        Chłopaki, grajcie przez Levandinhio, albo na niego, wtedy nie możecie przegrać.
        Legia w Lidze Mistrzów :) Trzymam kciuki :)
        • Gość: kibic Lewandowski jak Olisadebe ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:54
          Nie drwijcie z Lewandowskiego - on czasami strzela gole. Pamiętacie jak Oli,
          Polak w końcu, "załatwił" Wisłę !
    • Gość: zxy L. - jak taki cienias zalapal sie do Szachtiara ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:47
    • Gość: sophistes Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.proxnet.pl 29.07.06, 10:31
      Nawet gdy Lewandinho się położy, to i tak nie pomoże; powód bardzo prosty - czy
      na ławce będzie siedział czy leżał to na jedno wyjdzie...
      W wywiadzie maestro Lewandinho "zapomniał" bowiem dodać, iż wypadł z
      podstawowego składu - w meczach obecnego sezonu (superpuchar z Kijowem, liga z
      Krywbasem)nie zagrał ani minuty. Lucescu wie co robi...
      • Gość: Kibolek Ano właśnie... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.08.06, 07:34
    • Gość: wetlin Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 10:34
      Czym było by życie bez marzeń .? A tak to przynajmniej można sobie wyobrażnię
      kształtować .
    • Gość: 111 Droga korekto! IP: 85.219.140.* 29.07.06, 11:25
      NIENAJGORZEJ trafiliśmy!
    • Gość: oli hafnarfjordur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:54
      przecież jeszcze w rewanżu islandczycy wyelimunują legie :D
      • Gość: re mam wizję: IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 29.07.06, 14:07
        w 67 minucie islandczycy strzlaja przypadkowa bramke. Legia cisnie ale nic z
        tego dochodzi do karnych i 4-3 wygrywaja islandczycy. dziekuje za aplauz. oklaski.
        • Gość: objektiv Legia przegra 0:5 z Islandia i bedzie po ptakach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.06, 22:16
          Wy Legionisci naprawde sie ludzicie. Bedzie 5:0 dla Islandczykow i basta! Tak bedzie! Wiem to.
          • Gość: kibolek Re: Legia przegra 0:5 z Islandia i bedzie po ptak IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.08.06, 07:35
            I co ciekawego jescze powiesz?
    • Gość: mar Re: Lewandowski: Nie wprowadzę Legii do Ligi Mist IP: *.icpnet.pl 29.07.06, 19:03
      lewandowski - kłaśc się nie musisz, wystarczy że zagrasz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka