Dodaj do ulubionych

Mistrz jedzie do Grodziska

05.08.06, 16:50
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: rak Jaka ekstraklasa ? IP: *.lublin.mm.pl 05.08.06, 19:43
      Co to jest ekstrakalasa? II a może III liga w Europie!!! dajcie spokój i
      poogladajcie prawdziwą piłkę, a nie kopaczy i przepłacanych amatorów!
      • Gość: Typer Zmniejszyć liczbę drużyn do ok. 10 - sposób na pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 19:53
        wyższenie poziomu!
        ___
        Bwin.com - zarejestruj się - czeka 140zł gratis dla nowych graczy!
        Codziennie 50 euro za darmo od BAH !
        Sprawdź na bukmacherzy.250free.com
        • Gość: han solo Re: Zmniejszyć liczbę drużyn do ok. 10 - sposób n IP: *.asta-net.com.pl 05.08.06, 22:50
          Właśnie! I żeby drużyny grały ze sobą 4 razy jak w szkocji, obowiązkowe podgrzewane murawy i żadnych przerw zimowych!
    • Gość: Martens Matko! Jaka nuuuuudna ta Liga...;( IP: *.aster.pl 05.08.06, 22:11
      Prowincjonalna kopanina. W ten sposob i za 50 lat nie dogonimy swiata. Na
      pohybel dziennikarzom, ktorzy sie podniecaja polska pilkarska miernota i
      cwokom, ktorzy chodza na mecze.
      • Gość: rye Re: Matko! Jaka nuuuuudna ta Liga...;( IP: *.chello.pl 05.08.06, 22:28
        puść sobie synku NBA i się popodniecaj
        • Gość: M pudlo IP: *.aster.pl 05.08.06, 22:29
          synku...
    • Gość: papamobil przecież Donieck ich rozjedzie , zetrze na miazge IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:32
      wybije piłke nożną z głowy !!!! A słyszałem że było to "...szczęśliwe
      losowanie " :):) Na miernote i braki w wyszkoleniu Panowie z ITI -aj już nie
      macie wpływu , Wasze pieniądze również . Liga Mistrzów jest dla nas cały czas
      tylko i wyłącznie marzeniem .Po obejrzeniu materiału z pobytu dziennikarzy
      TVN24 w Doniecku i zobaczeniu bazy treningowej Szachtara nie mam żadnych ale to
      żadnych złudzeń co do wyniku dwumeczu . Smutne to ale niestety prawdziwe .
      • Gość: sruba Re: przecież Donieck ich rozjedzie , zetrze na mi IP: *.ny5030.east.verizon.net 05.08.06, 22:34
        Nalezy interesowac sie innym sportem.PILKA JEST OKRAGLA.
        • Gość: papamobil Re: przecież Donieck ich rozjedzie , zetrze na mi IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:41
          ale tą piłką okrągłą trzeba jeszcze umieć grać . Ja osobiście uważam że poziom
          krajowej piłki nożnej jest z e r o w y , 0 , 0 ,0 , zresztą przekonamy sie
          już w środe .
      • Gość: Martens Re: przecież Donieck ich rozjedzie , zetrze na mi IP: *.aster.pl 05.08.06, 22:39
        Niestety wlasnie na to sie zanosi. Ale w Legii zapewne "Dobra Atmosfera" i
        radosc z losowania...:). Moze zdarzy sie jednak cud..., tylko po co? Po to,
        zebysmy musieli ogladac dalsze kompromitacje w LM? Szczegol jednak, ze jakos
        nie ufam "uczciwosci" sposobu zdobywania pieniedzy w Szachtarze. Moim zdaniem
        to pieniadze kacykow i mafii... Jesli tak, to moze i dobrze, ze Legia nie ma
        taaakiego budzetu. Hmmm...
      • Gość: sd Re: przecież Donieck ich rozjedzie , zetrze na mi IP: *.globalconnect.pl 06.08.06, 15:36
        Serwis nie potrzebuje komentarzy idotów ktorzy gania wszystko co polskie.
        Jeszcze powiedzcie ze ciagle pada deszcz i ze drogi mam najgorsze w europie no
        i t uwogole pracy nie ma. zygac sie chce ja kto czytam.
        • czaromir Re: przecież Donieck ich rozjedzie , zetrze na mi 06.08.06, 16:07
          Nikt tu nie gani wszystkiego co polskie.... - skad te wnioski???... Ale jesli
          sprawia ci przyjemnosc ciagle ogladanie polskiej miernoty to droga wolna. Tyle,
          ze prawda o polskiej pilce wychodzi w konfrontacji z druzynami zagranicznymi.
    • weteran3 antyfutbol Dyskobolii ,antypiłkarze Sikora i Rocki 05.08.06, 23:33
      antytrener Liczka...
      • Gość: mikado Re: antyfutbol Dyskobolii ,antypiłkarze Sikora i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:40
        żal ci dupe ściska, że twoja legia jest cienka? W Doniecku dostaniecie baty!
        • Gość: sxp Re: antyfutbol Dyskobolii ,antypiłkarze Sikora i IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 06.08.06, 00:38
          ciekawy jestem czy p. Stec napisze jak to legia super gra ?
          • Gość: Kefir Re: antyfutbol Dyskobolii ,antypiłkarze Sikora i IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.08.06, 07:04
            Stec to fan Wisły Kraków, więc napisze coś o Wiśle.
          • Gość: Lobo Re: antyfutbol Dyskobolii ,antypiłkarze Sikora i IP: *.globalconnect.pl 06.08.06, 15:38
            Ja pie.. ku.. jesteście pojabani ma maxa. Polska druzyna stara sie o awans
            do LM a wy tylko sie wyzywaćie ze szans nie maja zamiast wspieraćja to ku..
            tylko pie..cei glupie rzeczy. JESTESCIE ZALOSNI DO CH..A !!
    • Gość: maju Korona gra jutro,nie przekreślać od razu kolejki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 02:51
      Mam nadzieje od jutra Korona na fotelu lidera...i tak już do końca rundy
      wiosennej ;))) Co do Legii czy Wisły, to ja bym ich tak od razu nie przekreślał,
      może sie po prostu oszczędzali na mecze pucharowe..zreszta początkowe kolejki
      zawsze są pełne niespodzianek, a potem wwzystko wraca do normy i wygrywają ci co
      mają wygrywać...tak jest nie tylko w Polsce...spokojnie ,jeszcze zobaczymy ładne
      spotkania
    • Gość: wyborca PiS Re: Mistrz jedzie do Grodziska IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.06, 04:54
      To prawda z tym Tuskiem? Jestem zagorzalym zwolennikiem PiS-u bo uwazam, ze
      Polska moze byc nawet i biedna i zacofana ale powinna byc katolicka. Uwazam, ze
      lepiej jest aby kolega Tusk przesiadl sie na bolid bo pewnie bedzie to lepiej
      dla nas. Ale szukam potwierdzenia. Czy Tusk juz sie scigal w Formule Pierwszej
      kiedys? Jak to jest?
      • Gość: Czaromir Polski taliban. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.06, 18:03
        Nikt nie zabiera Polsce jej katolickosci. Nikt nie zabrania ludziom sie modlic
        i chodzic do kosciola. Zupelnie niepotrzena obawa. Ale niestety z twojej
        wypowiedzi "zawiewa" polska wersja talibanu. Pewnie idealnie sie czujesz w
        manipilacji wyborczej o nazwie "Projekt: IV RP"?
    • Gość: remmm z legii taki mistrz jak z koziej dupy trąbą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:26
      więc już przestańcie używać tego określenia odnośnie do tego zespołu
    • Gość: wododo 7 bramek w 8 meczach... no comments IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka