Gość: seal IP: 62.29.138.* 03.12.03, 17:39 Czy są jakieś fajne miejsca w Przemyślu? Gdzie chodzą młodzi? Jakieś kluby, puby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: voyto Re: Fajne miejsca w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 20:34 wprawdzie teraz przebywam w wawie, ale na pewno salto jest oki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Fajne miejsca w Przemyślu 04.12.03, 11:44 Pub Cinema zwany tez Filmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślanka Re: Fajne miejsca w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 12:13 Ja polecam wszystkim Pub Witrtualny. Jest naprawde świetny klimat i miła obsługa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: Fajne miejsca w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 20:14 a ponowie pytanie - co się dzieje z Młynem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seal Re: Fajne miejsca w Przemyślu IP: *.chello.pl 09.12.03, 21:04 A gdzie jest pub Cinema? Odpowiedz Link Zgłoś
mefiu_3n Re: Fajne miejsca w Przemyślu 07.12.03, 22:32 Ja osobiscie wole isc pod most tam jest dopiero klimat :-) TeChNo JaZdaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Fajne miejsca w Przemyślu IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.12.03, 23:08 generalnie w Przemyślu jest fajnie wszedzie jestem z niego dumny!!! były mieszkaniec tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Fajne miejsca w Przemyślu 09.12.03, 15:11 Gość portalu: piotrek napisał(a): > generalnie w Przemyślu jest fajnie wszedzie jestem z niego dumny!!! > były mieszkaniec tego miasta Jak się ma dość Warszawy po paru latach, to rzeczywiście... Masz rację. Ale SGH i tak jest lepsza niż WSAiZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Fajne miejsca w Przemyślu IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.12.03, 22:36 wcale nie stwiedzilem, ze warszawa jest zla... mimo obiegowych opini o jej brzydocie ma ona w sobie odrobine magii jak kazda stolica. warszawa tez obfituje w miejsca ciekawe, ladne i przede wszystkim "klimatyczne". Poza tym tetni zyciem kultralno-naukowym, daje mozliwosci poznania ciekawych ludzi, mysle ze, kazdy znajdzie w stolicy cos dla siebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: Fajne miejsca w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 11:38 dzieki za taki klimat...piwo po 10 (jak zjadam 7-10 to stówa strzela) i naćpani snobistyczni lalkarze...choć przyznaję, są tez i wyjątki - kluby studenckie: Park, Proxima, Stodoła czy szanytowe Gniazdo piratów.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: Fajne miejsca w Przemyślu 08.12.03, 20:54 mefiu_3n napisał: > Ja osobiscie wole isc pod most tam jest dopiero klimat :-) > TeChNo JaZdaaa.... Klimat jak to klimat,ale jakie zapachy!;) Odpowiedz Link Zgłoś