Gość: hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:01 Ciekawe czy zaproszą Materraziego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X@X Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:09 Gość portalu: hm napisał(a): > Ciekawe czy zaproszą Materraziego <lol> <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halamadrid Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.crowley.pl 30.08.06, 14:17 żałosny dupek próbuje odbudować swój nadszarpnięty wizerunek żenuła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.compi.net.pl 30.08.06, 15:49 zalosnym dupkiem to jestes ty. ciekawe co ty bys zrobil hdyby ktos zwyzywal twoja rodzine. zidane jest wielki, najlepszy pilkarz jakieho widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.mcon.pl 30.08.06, 18:00 pyskowki i prowokacje sa na kazdym meczu.. a jak wspaniala odchodzaca gwiazda przypierdzielila nielubianemu makaronowi, to trzeba z niej zrobic ofiare :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad jak nie Zidane,weźmie je Materazzi IP: *.man.poznan.pl 30.08.06, 14:22 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: jak nie Zidane,weźmie je Materazzi IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.06, 14:25 Zidane to wielki pilkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiafan Re: jak nie Zidane,weźmie je Materazzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:53 e, ma tylko ok 1.85, są wyżsi (np. Materazzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) a co Maroko? IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.08.06, 14:25 tam mial jechac szukac korzeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Re: a co Maroko? IP: *.e-wro.net.pl 30.08.06, 14:32 Chyba Algierii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca debili no nie, myślałem że już o tym kabylskim bydlaku IP: 193.109.212.* 30.08.06, 14:33 nie będę musiał czytać!!! zidane - jesteś szmatą, wy...laj z życia sportowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: no nie, myślałem że już o tym kabylskim bydla IP: *.siemianowice.pl 30.08.06, 14:39 Nie wiem, czy Ty jesteś szmatą, ale z tego, co napisałeś, wynika, że jesteś po prostu strasznym przygłupem. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Re: no nie, myślałem że już o tym kabylskim bydla 30.08.06, 14:46 Gość portalu: łowca debili napisał(a): > nie będę musiał czytać!!! zidane - jesteś szmatą, wy...laj z życia sportowego!! > ! Lowca debili powinien zlowic sam siebie! Ku radosci wszystkich forumowiczow! Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Re: no nie, myślałem że już o tym kabylskim bydla IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.06, 15:05 Lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.net.autocom.pl 30.08.06, 15:00 w sumie ciekawy jestem dlaczego w ogole mialby dostac jakas kase - to juz na zdrowy rozum on powinien placic klubowi odszkodowanie za przedwczesne zakonczenie kariery pilkarskiej (bez zadnej racjonalnej przyczyny) i niewywiazanie sie tym samym z kontraktu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eversman Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: 62.69.204.* 30.08.06, 15:02 co wy pier..licie dla Zidana 6 mln euro to nic on sie taka kasa podciera :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.aster.pl 30.08.06, 16:30 klase to mial Redondo jak nie wzial kasy od AC Milan za okres, w ktorym byl kontuzjowany, a potem z powodu tej kontuzji zakonczyl kariere... w pilke tez zreszta lepiej gral... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.mcon.pl 30.08.06, 18:01 > Ten to ma klase. i uderzenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na temat Przede wszystkim ma usmiech czlowieka IP: *.fbx.proxad.net 30.08.06, 19:30 szczesliwego, ktorego za zadna kase kupic nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Przede wszystkim ma usmiech czlowieka IP: *.mcon.pl 02.09.06, 00:56 bo z Juventusu do Realu przeszedl charytatywnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:06 Swietne wyczucie sytuacji :) Mimo bolacej buzi pozbawionej ósemki usmialem sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasCK Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:40 Zidane to najlepszy pilkarz przelomu wiekow!!!!!!!!! byl bogiem!!!!!!!!!!a to jak osmieszal Brazylijczykow w Niemczech ( bedac w podeszlym jak na pilkarza wieku) tylko przekonalo niedowiarkow ze jest NAJLEPSZY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetnon Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:22 Bycie piłkarzem to nie tylko technika. A on zachował się w ostatnim meczu jak idiota, zawodnik podwórkowej ligi, dres i co gorsza, kompletnie nieodpowiedzialny człowiek. A był kapitanem i bardzo doświadczonym zawodnikiem, a to był jego ostatni mecz. Wiedział o tym. I bardzo dał dupy. Ja mimo wszystko tytułu największego wszechczasów bym mu nie dał. Fair play też się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzydłowy-pajac Ladne zachowanie, ale mam nadzieję, ze kazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:38 by tak postąpil ( wiekszosc pewnie nie ). Abstrachując od tej kwestii Zidane to obecnie i wszechczaśnie najlepszy pilkarz w historii tej gry. Wiele jego zagrań jest czystą magią, a niektore jego przyjęcia na klatę pędzącej z rotacją pilki z jednoczesnym zgubieniem dwu obroncow byly czyms nie do zrozumienia. No ale wszystko jest kwestią techniki jak slusznie piszą w reklamie u góry ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Respect Zizou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:55 A tak na marginesie to dobrze, że zdzieliłeś makarona z bani. W moich oczach zyskałeś. Poza tym ciekawe co klub zrobi z tą kasą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.chello.pl 30.08.06, 18:07 NIECH WEŹMIE I ODDA MI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Materraziego powinien być ambasadorem futbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:01 ..." a teraz małe dziecie powtarzajcie za mną - 'twoja jeb..a matka jest terrorystką..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.cytanet.com.cy 30.08.06, 19:07 Jak on nie chce to ja chętnie wezmę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tita Re: Zidane nie weźmie pieniędzy od Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:34 szacunek wieczysty dla Zizou. Po raz kolejny udowodnił ze jest wielkim człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Ja tam bym nie pogardził groszem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:10 Ja tam bym nie pogardził groszem... Odpowiedz Link Zgłoś