Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:26 maciek żurawski jest jednym z gorszych kapitanów jakich miała reprezentacja. nie ma charakteru żeby nią kierować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacal też tak uważam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:39 piłkarz z niego dobry (na ogół), ale lider żaden. Do tego ciągle klepie te wyświechtane frazesy w wywiadach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Adamczyk cała ta kadra to trupa obwozna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:43 teraz cyrk zawitał do Warszawy...ciekawe jakie będzie to środowe przedstawienie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin dziekanowski majaczy IP: *.chello.pl 03.09.06, 15:44 "sztuką nie jest wygrać, sztuką jest wyciągnąć wnioski z wygranej" - a ja właśnie uważam że sztuką jest wygrać. oni ciągle te wnioski wyciągają tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkl Re: dziekanowski majaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:59 Dziekanowski bredzi jakieś nieprzemyślane komunały "nie sztuką jest wygrać" - a niby co się w pilce liczy ? Jeśli to nie sztuka to co ? Zwłaszcza dla naszych patałachów... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: dziekanowski majaczy IP: *.aster.pl 03.09.06, 23:26 "Nie sztuką jest wygrać." to potwierdza że nasi piłkarze to artyści w swojej dziedzinie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ave Re: też tak uważam IP: *.kalisz.mm.pl 03.09.06, 22:53 niestety to prawda... Zurawiowi brak po prostu "jaj". Dlaczego kapitanem nie jest smolarek albo Jelen?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio WON Z KADRY IP: *.axelspringer.pl 03.09.06, 16:47 Zurawski, Frankowski, Szymkowiak, Bak, Radomski, Lewandowski, Mila, Glowacki, Dudek, Krzynowek, Wasilewski, Zewlakow - kadra nie jest dla Was (dla wiekszosci z Was - juz nie, juz dawno nie) Smolarek, Blaszczykowski - na lawe, do poprawki Jelen, Matusiak, Gargula, Kuszczak, Boruc, Kowalewski, Fabianski, Fabiniak, Kazmierczak, Golanski, Brozkowie, Lagiewka (!) ? na boisko Beenhakker - stuknij sie w glowe, to nie filozofowie, tych AMATOROW trzeba opier..., zeby cokolwiek do nich dotarlo, bo im zwyczajnie brakuje zwojow mozgowych, zeby zrozumiec gre w pilke. Jak sie czlowiek kiwa, ustawia i podaje, to musi MYSLEC jak i po co robi, zeby to dalo efekt. A kadra od lat nie mysli. Od lat te same bledy, od lat ten sam debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logs Re: WON Z KADRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:13 tylko po co ci 5 (pieciu) bramkarzy, matołku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: WON Z KADRY IP: *.axelspringer.pl 03.09.06, 20:47 zeby wybrac 3 najlepszych, a po co innego niby, tluczku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: WON Z KADRY IP: *.aster.pl 03.09.06, 21:30 Tam u was w Axlu to wszyscy tacy mądrzy i uprzejmi? Do pracy, kolejny numer "Faktu" przygotowywać a nie na forum konkurencji się wypowiadać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s "Nie sztuką jest wygrać" - bełkot matoła-miernoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:00 Z takm podejściem nigdy niczego nie wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SamoZŁO P a j a c y k i IP: 212.180.160.* 03.09.06, 17:54 Musialem wczoraj postawic litra Finlandii przez tych pajacow. Przegralem zaklad. Oddawac pape PAJACE! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: "Nie sztuką jest wygrać" - bełkot matoła-mier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:38 a to chyba on przed tym meczem coś mówił, że nie będą gadać głupot :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: "Nie sztuką jest wygrać" - bełkot matoła-mier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:28 Czyli znowu osiagnięto sukces.. Porażka która jest sztuką, Brawo. A miał nie opowiadac bzdur... Skąd takich ludzi biorą do kadry? Rety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecenie o kostce Krecenie o kostce IP: *.dyn.optonline.net 03.09.06, 17:56 Lowca z bramek przerzucil sie na urazy. Sranie w banie! Pomidory! Hej, ma ktos finskie piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hobbes Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.tvk.torun.pl 03.09.06, 18:36 'mecz był wyrównany do utraty bramki'- powalające. Jeżeli cele jakie stawia sobie kadra to rozegranie wyrównanych 50 minut z Finami to nie ma sensu nie tylko zatrudniać trenera z zagranicy, ale w ogóle zadnego profesjonalnego selekcjonera. Tylko niech od razu sie te cele oznajmi kibicom a nie zawraca głowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziuniek Z wczorajszych gejowskich występów IP: *.pl 03.09.06, 18:37 lepszy był koncert Eltona Johna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:37 TO JEST BEZNADZIEJNE - " NIE SZTUKĄ JEST WYGRAĆ..." SZTUKĄ JEST BYĆ KRETYNEM I MIEĆ DOBRĄ POSADĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maskonór Re: Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.tktelekom.pl 03.09.06, 18:38 Jak i większość jestem zmęczony piłka reprezentacyjną. Jezeli jednak jest nowy trener to naprawde gdyby powołał wielu młodych nowych piłkarzy, to obejrzałbym ze spokojem ten mecz. Porażkę też bym zaakceptował. Ale...nie mogę juz patrzec na tych grajków, co sa sami sobą zmęczeni(po WM), a tu mamy Deja vu z Niemiec+ deser w postaci Franka i Dudka. Moze to dobrze że mecz jest w Warszawie. Kibice tam odpowiednio zareagują. Ja bym zawczasu zaproponował taką może odliczanke : Dudek!!! Co??... Goodbye!!!! itd. Może Leo w końcu sobie odpuści promowanie starego podopiecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce1 Re: Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.tx-dallas0.sa.earthlink.net 03.09.06, 18:53 Mam nadzieje,ze w tym dziesiecioleciu sztab trenerski polskiej reprezentacji wyciagnie wlasciwe wnioski z przegranych meczow. A jezeli nie... przyjda inni i tez beda wyciagac, ale tym razem z bagna - polska pilke nozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w dla was jak widac wygrac to duuuuuuza sztuka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:51 ofairy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smiech Janasa Jest tak jak myslalem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:01 Jest tak jak myslalem. Co z tego, ze treneiro z zachodu, skoro swita z Polski plus menago, ktory ma swoich pupilow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO Piłkarze kadry już w Warszawie IP: 81.219.208.* 03.09.06, 19:09 Dlaczego nie gra Mila. On jest jedyną nadzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:15 i Rasialdo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.aster.pl 03.09.06, 19:16 Ale do ch.ja w tej grze chodzi o wygrane , a wnioski nalezalo wyciagac z meczu z Dania i mundialu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Dariuszu Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:20 Czy ty jako dziecko wypadles matce z objec i walnales glowa o cos twardego? Bo to co bredzisz tak by sugerowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Dariuszu Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:37 reprezentacja chłopców do bicia, robią z siebie wielkie gwiazdy a nadaja sie grać gdzieś na miedzy i nic więcej, szkoda wogóle wystawiac taką reprezentację przynoszą tylko wstyd, Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Piłkarze kadry już w Warszawie 03.09.06, 19:22 i kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Dziekanowski skończ pier.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:28 To jest ta fala młodych trenerów - on, Wdowczyk hehehe to jakaś tragifarsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan zburzyć wszystko do fundamentów IP: 212.122.223.* 03.09.06, 19:35 byłem na meczu i stwierdzam że napluli kibicom w twarz , robiliśmy wszystko żeby dodać im skrzydeł głos straciłem aby pomóc biało czerwonym a za to otrzymałem wielką zielona charę na ryj.ich kolor to nie biało-czerwony tylko kolor pieniędzy , więc myślę że kibice powinni doprowadzić do zburzenia całej tej śmiesznej struktury polskiej pilki i zacząć budować wszystko od podstaw może na łożu smierci bede miał chociaż troche satysfakcji i zadowolenia z polskiej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk O Dziekanowskim............ IP: *.proxy.aol.com 03.09.06, 19:44 .....to najgorszy pilkarz w historii polskiej reprezentacji.....DZIAD W KAZDYM CALU!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Pajace w białoczerwonym przebraniu. IP: *.bredband.comhem.se 03.09.06, 20:17 Wynocha za granicę/ jeżeli jeszcze was ktoś chce/. Sp.....cie. Odpowiedz Link Zgłoś
greeks Jeśli "nie sztuka jest wygrac" to ja poprosze.. 03.09.06, 19:38 ..zebyscie juz nie odstawiali wiecej swoich "sztuk" tylko zebyscie k... wygrywali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Jeśli "nie sztuka jest wygrac" to ja poprosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:41 tym sie powianien zająć minister Ziobro gdyż w dniu wczorajszym zostało złamane prawo oni poprostu zniewżyli i osmieszyli godło i kolor biało czerwony PZPN i reprezentacja dfo kryminału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stereo Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:53 Ależ właśnie piłka polega na wygrywaniu, więc prawdziwą sztuką jest wygrać, a nie gadać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Franek cos malo masz do powiedzenia... 03.09.06, 19:54 duzo miales dot. Janasa a teraz jakos zamilkles... no nic moze to Janas mial racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio nasza reprezentacja IP: *.proxy.aol.com 03.09.06, 19:59 To grupa pedalow bez ambicji i honoru.Szkoda mi tylko tego holenderskiego trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie obrażaj gay'ów Po prostu są bez jaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:35 Niech wezmą młodych chłopaków, niech zap.alają , przegrają , a my jak w II Lidze Angielskiej będziemy klaskali po każdej ambitnej akcji czy obronie! Dla mnie to wystarczy! Starszyzna plemienna out! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Po jaką cholerę pchamy się na ME ? 03.09.06, 20:14 Nasza kadra jest w III lidze europejskiej pewnie na poziomie Albanii, Wysp Owczych, Islandii. Od średniaków Danii czy Finlandii dostajemy baty, po co więc bredzić o awansi do mistrzostw Europy ? Żeby tam się skompromitować w blasku fleszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: Po jaką cholerę pchamy się na ME ? IP: 195.117.234.* 03.09.06, 21:11 talking_head napisał: > Nasza kadra jest w III lidze europejskiej.......po co więc bredzić o awansi > do mistrzostw Europy ? Tego typu uwag powinno być jak najwięcej! Powinny dotrzeć do centrali PZPN lecz także do wielu kibiców. Bo wzajemne obrzucanie się błotem, poniewieranie, szkolna analiza gry piłkarzy nic nie daje! Czas najwyższy wymienić działaczy w centrali i piłkarzy w kadrze dla których "gra" w kadrze jest męczarnią fizyczną i psychiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Ty idioto wy miernoty nawet przegrać nie umiecie IP: *.bredband.comhem.se 03.09.06, 20:14 Zeby wnioski wyciągać trzeba mieć coś w mózgu a wam tego najwyrazniej brakuje. " Gwiazdory z Koziej Wólki" dziękujemy wam i spier....cie. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Re: To bagno ma czelność ryj otwierać. 03.09.06, 20:31 S...j dziadu razem z "chłopcami'. Mam nadzieję że w środę obrzucą was gównami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Piłkarze kadry już w Warszawie IP: 80.54.251.* 03.09.06, 20:18 Żuraw to cienias powinni pieszo powrócic z Bydgoszczy do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota 44 Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.06, 20:26 CZY TRENER HOLENDERSKI NIE WIE ,.ZE JAK SIĘ NIE GRA W LIDZE TO NIE MA SIŁY ZEBY DOBRZE ZAGRAC W KADRZE .KRZYNÓWEK, DUDEK ,FRANKOWSKI,BĄK,SZYMKOWIAK ,ŻEWŁAKOW,RADOMSKI CI PANOWIE W LATACH 60 NIE GRALIBY NAWET W TRZECIEJ LIDZE.PANIE TRENERZE TRZEBA NOWEJ I MŁODRJ KRWI .LENI I ANTYTALENTY TRZEBA WYRZUCIĆ.MAM PYTANIE DO TRENERÓW ,CZY WIEDZĄ JAKI PROCENT DOKŁADNYZH PODAN MIAŁ SZMKOWIAK W KADRZE W CIĄGU DWU LAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosiu Re: Piłkarze kadry już w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:44 Dla polskiej reprezentacji to jednak sztuką jest wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkonza Narzekali na Janasa IP: *.srg.vectranet.pl 03.09.06, 20:49 że słąbo graliśmy, jak wygrywali że przeciwnik słaby, że grupa beznadziejna, jak wygrali 8:0 to też że z takim przeciwnikiem każdy by potrafił... jak się okazuje teraz bez janasa już to i z finami u siebie przegrywamy :) później narzekali na janasa że nie zabrał dudka i frankowskiego, teraz narzekają na nowego trenera że dudek i frankowski gra... Janas to się jednak zna na piłce że ich na mistrzostwa nie zabrał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Narzekali na Janasa IP: *.alcatel.fr 04.09.06, 10:14 Dokladnie. Janasa bledem byla nieumiejetna reakcja na wydarzenia na boisku i zbyt pozno przeprowadzane zmiany, a pozostawienie Dudka i Frankowskiego w domu to akurat byl strzal w dziesiatke. Odpowiedz Link Zgłoś