Gość: Antypacyfista IP: 89.124.123.* 04.09.06, 23:16 Druzyna kontuzjonowanych mentalnie. Beenhakker ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radzio Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.e-wro.net.pl 04.09.06, 23:24 W meczu z nami będą na tyle silni, na ile im pozwolimy. Czyli będą przesilni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: 217.153.153.* 05.09.06, 13:09 Gość portalu: Radzio napisał(a): > Czyli będą przesilni :D jesli przyjac, ze kolejni pilkarze sa kontuzjowani mentalnie, jak okreslic PZPN? psychodela maniakalna na punkcie 'grubej kasy' przy zapewnieniu absolutnego braku wynikow? :] kolejny mecz przegraja. a potem nastepny. a potem jeszcze kolejny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
osiajs87 Re: Beenhakker: Serbię pokonamy 05.09.06, 16:57 ZESRAMY SIĘ!!!!!! W tym składzie to my nic nie zdziałamy... A Serbowie jak żna przeczytać m. in. na gazecie śmieją się już z umiejętności naszego JURKA DUDKA, który teraz nadaje się tylko do reklam piFka ale tego już z niższej półki... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Earnest Pole Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.ists.pl 05.09.06, 18:21 Grałem w Poznaniu, strzelałem gole dla Lecha tu kiwka, tam główka, dystans-atomówka strzelałem, lecz w kadrze mam pecha Grałem w Krakowie, siekałem bramy dla Wisły podałem z rożnego, strzeliłem karnego, lecz w kadrze nadzieje już prysły Leo ma dobry humer, pamięta jak brykał z Ajaxem Trynidad i Polska, to kadra jest wąska, pamięta jak brykał z Ajaxem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Earnest Pole Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.ists.pl 05.09.06, 18:35 'pamięta jak brykał z Realem' - będzie bardziej pasowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ..... nasi pilkarze to cykory, Polska-Serbia 1:5. IP: *.206.100.208.1dial.com 05.09.06, 18:52 nasi strzelo gola ale jak tamci tez strzelo to nasi CALKOWICIE sie zalamo psychicznie (jak zwykle) wtedy nastapi te slynne polskie 100 podan do tylu i 1 do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it Re: ..... nasi pilkarze to cykory, Polska-Serbia IP: *.merinet.pl 05.09.06, 21:00 100 podań do tyłu i 1 do przodu-to strzał w dziesiątkę,pośmiejemy sie w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Jutro przystojny Rasiak strzeli Serbom 3 gole !!! 05.09.06, 21:16 Jutro przystojny Rasiak strzeli Serbom 3 gole !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Dudek jes słaby,ale Boruc jeszcze slabszy IP: 62.89.80.* 05.09.06, 10:07 Trzeba stawiać na kuszczaka czy kowalewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszekc Re: Dudek jes słaby,ale Boruc jeszcze slabszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:31 Oni juz od dawna sa kontuzjowani mentalnie i cos nie zanosi sie na poprawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiony bedzie jak zwykle: 100 podan do tylu i 1 do przodu IP: *.206.100.208.1dial.com 05.09.06, 18:54 bedzie jak zwykle: 100 podan do tylu i 1 do przodu a po meczu kibice znowu beda narzekac na trenera a nie na tych nieudacznikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Re: Dudek jes słaby,ale Boruc jeszcze slabszy IP: 212.160.172.* 05.09.06, 14:02 zdecydowanie! Oni razem, czy tez w pojedynke, wygraja dla nas wszystkie mecze! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabian Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:50 Na mecz z Jugolami trzeba wposarzyć drużyne w kropidło i wodę święconą - powinno pomuc w zwycięstwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.m.pppool.de 05.09.06, 12:09 Leo ale jestes naiwny :-( jeszcze nie otworzyly ci sie oczy polski futbol to przeciez dno lepiej wracaj do domu i daj sobie z tym syfem spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
misiakee85 Re: Beenhakker: Serbię pokonamy 05.09.06, 12:21 " więc zapewniłem go: jeśli będziesz zdrowy i będziesz grał, gwarantuję ci powołanie na mecze z Kazachstanem i Portugalią." to z jakiej racji powołuje DUDKA skoro on siedzi od 2 lat na ławce?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Gratuluję Wielkiego"Sukcesu" IP: *.bredband.comhem.se 05.09.06, 12:52 W razie czego pozostaje Andorra.W...ić to całe barachło . Budować drużynę od PODSTAW / juniorzy U 21/ to jest recepta na RZECZYWISTY SUKCES. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubas pewność siebie IP: *.pzh.gov.pl 05.09.06, 13:11 Zgadzam się, że nie kupi pan 2kg pewności, bo pewność siebie sprzedaje się w tym kraju w litrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej Re: pewność siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:23 ewentualnie w gramach, ale to jest zabronione w sporcie (środek dopingujący). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_horse Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: 193.120.161.* 05.09.06, 13:26 najlepszy komentarz w ostatnich dwoch latach, dzieki, prawie polknalem jablko (w calosci) ze smiechu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walerian2 Beenhakker: Serbię pokonamy IP: 195.127.59.* 05.09.06, 13:37 11 stka noszacych koszulki. Juz sa jedynym unikalnym przypadkiem w historii polskiej kopanej. W przypadku normalnego czlowieka gdy spadna na niego takie obelgi tylko jeden raz, zazwyczaj jego reakcja moze byc straszliwa i przeciwnikowi nie pozostaje nic tylko wiac.A tu ma sie wrazenie, ze stado p.......ow. Za 150 pare lat ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lillith6 Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.06, 13:52 Chlopaki, czytam te wasze komentarze i nasuwa mi sie tylko jedno, dajcie po dysze, kupimy paru pieciolatkom pilke i pare par butow do "nogi" i mze beda rezultaty za 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
parwardigar "jeśli będziesz zdrowy i będziesz grał" ;) 05.09.06, 13:52 ciekawe, że warunkiem koniecznym do powołania boruca na następne mecze jest żeby: 1. był zdrowy oraz 2. grał jak widać dudkowi wystarcza tylko warunek nr 1 żeby stawać między słupkami w koszulce z orzełkiem... ;) szalenie to ciekawe podejście pana trenera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Polska -Serbia 0-4 bardziej realne... IP: *.bredband.comhem.se 05.09.06, 13:58 Im potrzebny psychiatra a nie trener.Badania na wydolnosc organizmu i motywacja do gry.Wystarczy na nich spojrzec ze oni nie maja miesni jak kiedys Boniek czy Lubanski ,Gadocha czy Deyna.Mam tu na mysli miesnie ud i brzucha.Pilkarz musi miec miesnie i kondycje inaczej nie biega po boisku.Porownuje tez cherlawego Dudka do Tomaszewskiego za njalepszych lat.I znow szkielet przy Goliacie. Moze niech graja na dopingu jakims.Przetoczyc im krew ,oczyscic z trucizn i dotlenic.Moze wziac jakichs najlepszych pilkarzy z 3 i 4 ligi ,kilku z 2 i generalnie postawic na mlodziez. Tak olac te mistrzostwa bo sa w czasie za blisko.Zbudowac z mlodych zawodnikow zespol naszych marzen i szkolic ich do mistrzostw swiata . Inne opcje to jakies mzonki.Naprawde nawet fizycznie nie przypominaja pilkarzy. Jezeli Leo B. mysli ze oni po spacerze zmadrzeja ,nabiora sil,lub moze raptem nabiora ochoty do walki to jest w bledzie. Najgorsze to to ze Leo B. nie wie jednej rzeczy ze wszelkie porazki naszych wspanialych nieudacznikow przypisza wlasnie jemu. A sam Leo B. bedzie na emeryturze opowiadal ze roznych ludzi trenowal,nawet murzynow co zeszli z palm i byli zdziwieni na widok pilki,ale zeby wykazywac takie cos jak polscy pilkarze to juz przeroslo jego wyobraznie trenerska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Jasne. A co ma powiedzieć? IP: 195.136.109.* 05.09.06, 14:14 Że przegramy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:24 Jeśli wygramy z Serbią to nasunie mi sie tylko jeden wniosek: SERBOWIE SPRZEDALI MECZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaron82 Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:54 A mi się nasuwa pytanie gdzie pan trener w wywiadzie powiedział, że pokonamy Serbię??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubas Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.pzh.gov.pl 05.09.06, 15:35 Zapomnieli swoim zwyczajem postawić pytajnik na końcu. Powinno być: Beenhakker: Serbię pokonamy? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.net.pulawy.pl 05.09.06, 16:06 "To bardzo trudne, bo mamy na to tylko cztery dni. Ale to dla nas jedyna droga. Jeśli polscy piłkarze otrząsną się i zagrają na swoim normalnym poziomie, pokonamy Serbię." A jaki to jest ich "normalny" poziom,bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.net.pulawy.pl 05.09.06, 16:06 "To bardzo trudne, bo mamy na to tylko cztery dni. Ale to dla nas jedyna droga. Jeśli polscy piłkarze otrząsną się i zagrają na swoim normalnym poziomie, pokonamy Serbię." A jaki to jest ich "normalny" poziom,bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
efex82 Re: Beenhakker: Serbię pokonamy 05.09.06, 16:03 Jak słyszę o wierze w siebie i drużyne to mnie cholera bierze. Wiarą to można raz na 100 lat Jasną Górę obronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbo Tym panom powinnismy juz podziekowac IP: 216.217.131.* 05.09.06, 16:19 Do tej pory Polacy naogol slabo grali na wiosne. Na jesieni potrafili wziac sie w garsc i zadziwic samych siebie wygrywajac duzo waznych meczy. Wychodzi z tego ze czas na kompletna zmiane zawodnikow. Trzeba poszukac mocnych fizycznie,zadziornych i chetnych do gry zaczynajac od pomocy. Szukac w polskiej lidze i za granica, nawet w nizszych klasach. Bez opanowania srodka nie ma co marzyc o zwyciestwach czy nawet remisach. Bramkarzy mamy dobrych, tylko z Dudka nalezy juz w koncu zrezygnowac, on swoje juz pogral a teraz gra tylko na naszych nerwach. Az mi sie nie chce wierzyc ze nie mozna znalezc lepszych napastnikow od Franka i Zurawia. Krzynowek to komletne dno, nalezy go sie pozbyc jak najszybciej. Smolarkowi dalbym jeszcze szanse, ale tylko pod warunkiem jak bylby w formie, w tym roku gra slabo. Glowackiego nigdy juz nie powolywac, chlop spala sie za bardzo i peka. Takze do roboty panowie, bo eliminacje do nastepnych mistrzostw swiata juz za 2 lata i nie stac nas na zmarnowanie 1 dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Madry Holender po szkodzie IP: *.proxy.aol.com 05.09.06, 17:00 Wcale nie jestem tego pewien. Kasperczak kiedy wrocisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic arki z takimi cykorami to zaden trener nic nie osiagnie IP: *.206.100.208.1dial.com 05.09.06, 19:01 czarno widze przyszlosc reprezentacji - jakies takie scykorzale , bojo sie, caly czas nic tylko podajo do tylu no to jak majo wygrac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Brak nam graczy ale trener jest ważny i mamy go IP: 213.42.21.* 05.09.06, 17:39 Nie pieprzmy, że mamy zawodników tylko są nieujawnieni, nie mamy dobrej klasy piłkarzy. Musimy podjąć działania doraźne, żeby grać na dziś i Holender to robi ale najważniejsze to pozyskiwać i kształcić zdolnych młodziaków - i robić to inaczej niż dotąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben_nabrotzky Re: Brak nam graczy ale trener jest ważny i mamy IP: *.zabrze.net.pl 05.09.06, 18:52 Tak, szukać...najlepiej wśró młodej polskiej emigracji w Irlandii, Anglii, Szkocji. A także tych, którzy już grają w II Bundeslidze. I przy odrobinie szczęścia, na Euro 2012 będzie kadra jak znalazł. A na razie siadamy i płaczemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Spieprzaj dziadu czyli PiS off leo........ IP: *.aster.pl 05.09.06, 18:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schabowy z mizerią Oszukujemy się że... IP: *.chello.pl 05.09.06, 19:55 Oszukujemy się że nie jesteśmy piątym i szóstym koszykiem piłkarskim Europy. No tak graliśmy na MŚ. Panie Mirku jakie papieroski Pan pali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HC RULEZ stare polskie przysłowie... IP: *.devs.futuro.pl 05.09.06, 21:54 PIŁKA jest okrągła a bramki są dwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Beenhakker: Serbię pokonamy IP: 62.29.168.* 05.09.06, 23:43 Beenhakker naprawde nie zna natury polskich pilkarzy;grał Głowacki świetny w lidze w reprezentacji słabo, Lato tweirdzi, że powinien grać Bosacki - słaby w lidze i ma racje selekcjoner sie myli!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strejlau czemu nie gra Ali Baba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 02:25 czyżby Benek miał coś do niego? Jak ali baba grać nie będzie to nas Jugosławia ogra:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezgwiezdny Koniec Bo gra się do przodu! IP: *.augustow.mm.pl 06.09.06, 10:08 A my gramy do tyłu. Wynika to tylko i wyłącznie z psychiki, niskiej samooceny piłkarzy, zupełnego braku wiary w swoje umiejętności. Bo Nasi piłkarze mają wystarczające umiejętności, żeby stwarzać sytuacje podbramkowe ale jeśli głowa nie możne to i nogi też... Leo dobrze mówi, On wie co jest nie tak i próbuje im to wałkować, zmusić ich do myślenia na boisku i poza Nim. Bo dzisiejszy piłkarz to piłkarz inteligentny, który gra do przodu i myśli na boisku zanim jeszcze dostanie piłkę, którą oddaje po 1.5-2 sek, do następnego wybiegającego, przed obrońcę myślącego kolegi, czy uciekającego skrzydłem bocznego obrońcę, który wie, że jest dobry, że wróci jak trzeba lub też wierzy że uda mu się zacentrować. Nie zawsze się udaje, bo to tylko ludzie, ale podstawa to wierzyć i Leo chce ich tego nauczyć. Wystarczy przypomnieć sobie np Grecję aktualnych Mistrzów, z którymi Polska wygrała tuż przed ich wielkim sukcesem. Wiara naprawdę może przenosić góry i czynić cuda. Grecy poporostu uwierzyli, że nie dadzą sobie strzelić bramki i byli jak żelazo na którym wszystko się rozbijało. Bo piłkarsko wcale na mistrzostwo nie zasłużyli... Tak samo było kiedyś z Duńczykami. Wrócili z wakacji i wygrali, bo uwierzyli, że są najlepsi. Jak Leo przekona naszych (tak jak to potrafił zrobić Engel) to będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzwabskaPizza Re: Bo gra się do przodu! IP: 212.9.9.* 06.09.06, 17:14 Resultat 1:3 i poczatek konca!Szkoda ale nasz sklad za stary i za wolny! Odpowiedz Link Zgłoś