Dodaj do ulubionych

Beenhakker: Serbię pokonamy

IP: 89.124.123.* 04.09.06, 23:16
Druzyna kontuzjonowanych mentalnie. Beenhakker ma racje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Radzio Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.e-wro.net.pl 04.09.06, 23:24
      W meczu z nami będą na tyle silni, na ile im pozwolimy.

Czyli będą przesilni :D
      • Gość: Przemek Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: 217.153.153.* 05.09.06, 13:09
        Gość portalu: Radzio napisał(a):

> Czyli będą przesilni :D

jesli przyjac, ze kolejni pilkarze sa kontuzjowani mentalnie, jak okreslic PZPN?
        psychodela maniakalna na punkcie 'grubej kasy' przy zapewnieniu absolutnego
        braku wynikow? :]

kolejny mecz przegraja. a potem nastepny. a potem jeszcze kolejny. :)
        • osiajs87 Re: Beenhakker: Serbię pokonamy 05.09.06, 16:57
          ZESRAMY SIĘ!!!!!!
          W tym składzie to my nic nie zdziałamy...
          A Serbowie jak żna przeczytać m. in. na gazecie śmieją się już z umiejętności
          naszego JURKA DUDKA, który teraz nadaje się tylko do reklam piFka ale tego już
          z niższej półki... :/
          • Gość: Earnest Pole Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.ists.pl 05.09.06, 18:21
            Grałem w Poznaniu, strzelałem gole dla Lecha
            tu kiwka, tam główka, dystans-atomówka
            strzelałem, lecz w kadrze mam pecha
            Grałem w Krakowie, siekałem bramy dla Wisły
            podałem z rożnego, strzeliłem karnego,
            lecz w kadrze nadzieje już prysły
            Leo ma dobry humer, pamięta jak brykał z Ajaxem
            Trynidad i Polska, to kadra jest wąska, pamięta jak brykał z Ajaxem...
            • Gość: Earnest Pole Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.ists.pl 05.09.06, 18:35
              'pamięta jak brykał z Realem' - będzie bardziej pasowało

• Gość: ja ..... nasi pilkarze to cykory, Polska-Serbia 1:5. IP: *.206.100.208.1dial.com 05.09.06, 18:52
                nasi strzelo gola ale jak tamci tez strzelo to nasi CALKOWICIE sie zalamo
                psychicznie (jak zwykle)

wtedy nastapi te slynne polskie 100 podan do tylu i 1 do przodu
                • Gość: it Re: ..... nasi pilkarze to cykory, Polska-Serbia IP: *.merinet.pl 05.09.06, 21:00
                  100 podań do tyłu i 1 do przodu-to strzał w dziesiątkę,pośmiejemy sie w pracy:)
      • anna-dark Jutro przystojny Rasiak strzeli Serbom 3 gole !!! 05.09.06, 21:16
        Jutro przystojny Rasiak strzeli Serbom 3 gole !!!
    • Gość: ek Dudek jes słaby,ale Boruc jeszcze slabszy IP: 62.89.80.* 05.09.06, 10:07
      Trzeba stawiać na kuszczaka czy kowalewskiego
      • Gość: mariuszekc Re: Dudek jes słaby,ale Boruc jeszcze slabszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:31
        Oni juz od dawna sa kontuzjowani mentalnie i cos nie zanosi sie na poprawe...
        • Gość: zmartwiony bedzie jak zwykle: 100 podan do tylu i 1 do przodu IP: *.206.100.208.1dial.com 05.09.06, 18:54
          bedzie jak zwykle: 100 podan do tylu i 1 do przodu

a po meczu kibice znowu beda narzekac na trenera a nie na tych nieudacznikow
      • Gość: yhwh Re: Dudek jes słaby,ale Boruc jeszcze slabszy IP: 212.160.172.* 05.09.06, 14:02
        zdecydowanie!
        Oni razem, czy tez w pojedynke, wygraja dla nas wszystkie mecze! :))
    • Gość: pabian Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:50
      Na mecz z Jugolami trzeba wposarzyć drużyne w kropidło i wodę święconą - powinno
      pomuc w zwycięstwie
    • Gość: fs Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.m.pppool.de 05.09.06, 12:09
      Leo ale jestes naiwny :-(
      jeszcze nie otworzyly ci sie oczy
      polski futbol to przeciez dno
      lepiej wracaj do domu i daj sobie z tym syfem spokoj
    • misiakee85 Re: Beenhakker: Serbię pokonamy 05.09.06, 12:21
      " więc zapewniłem go: jeśli będziesz zdrowy i będziesz grał, gwarantuję ci powołanie na mecze z Kazachstanem i Portugalią." to z jakiej racji powołuje DUDKA skoro on siedzi od 2 lat na ławce?!
    • Gość: karol Gratuluję Wielkiego"Sukcesu" IP: *.bredband.comhem.se 05.09.06, 12:52
      W razie czego pozostaje Andorra.W...ić to całe barachło . Budować drużynę od
      PODSTAW / juniorzy U 21/ to jest recepta na RZECZYWISTY SUKCES.
    • Gość: kubas pewność siebie IP: *.pzh.gov.pl 05.09.06, 13:11
      Zgadzam się, że nie kupi pan 2kg pewności, bo pewność siebie sprzedaje się w
      tym kraju w litrach.
      • Gość: jej Re: pewność siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:23
        ewentualnie w gramach, ale to jest zabronione w sporcie (środek dopingujący).
    • Gość: el_horse Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: 193.120.161.* 05.09.06, 13:26
      najlepszy komentarz w ostatnich dwoch latach, dzieki, prawie polknalem jablko
      (w calosci) ze smiechu :))
    • Gość: walerian2 Beenhakker: Serbię pokonamy IP: 195.127.59.* 05.09.06, 13:37

11 stka noszacych koszulki.
      Juz sa jedynym unikalnym przypadkiem w historii polskiej kopanej.
      W przypadku normalnego czlowieka gdy spadna na niego takie obelgi tylko jeden
      raz, zazwyczaj jego reakcja moze byc straszliwa i przeciwnikowi nie pozostaje
      nic tylko wiac.A tu ma sie wrazenie, ze stado p.......ow.

Za 150 pare lat ........
    • Gość: lillith6 Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.06, 13:52
      Chlopaki, czytam te wasze komentarze i nasuwa mi sie tylko jedno, dajcie po
      dysze, kupimy paru pieciolatkom pilke i pare par butow do "nogi" i mze beda
      rezultaty za 15 lat.
    • parwardigar "jeśli będziesz zdrowy i będziesz grał" ;) 05.09.06, 13:52
      ciekawe, że warunkiem koniecznym do powołania boruca na następne mecze jest
      żeby:
      1. był zdrowy
      oraz
      2. grał

jak widać dudkowi wystarcza tylko warunek nr 1 żeby stawać między słupkami w
      koszulce z orzełkiem... ;) szalenie to ciekawe podejście pana trenera...
    • Gość: dudek Polska -Serbia 0-4 bardziej realne... IP: *.bredband.comhem.se 05.09.06, 13:58
      Im potrzebny psychiatra a nie trener.Badania na wydolnosc organizmu i motywacja
      do gry.Wystarczy na nich spojrzec ze oni nie maja miesni jak kiedys Boniek czy
      Lubanski ,Gadocha czy Deyna.Mam tu na mysli miesnie ud i brzucha.Pilkarz musi
      miec miesnie i kondycje inaczej nie biega po boisku.Porownuje tez cherlawego
      Dudka do Tomaszewskiego za njalepszych lat.I znow szkielet przy Goliacie.
      Moze niech graja na dopingu jakims.Przetoczyc im krew ,oczyscic z trucizn i
      dotlenic.Moze wziac jakichs najlepszych pilkarzy z 3 i 4 ligi ,kilku z 2 i
      generalnie postawic na mlodziez.
      Tak olac te mistrzostwa bo sa w czasie za blisko.Zbudowac z mlodych zawodnikow
      zespol naszych marzen i szkolic ich do mistrzostw swiata .
      Inne opcje to jakies mzonki.Naprawde nawet fizycznie nie przypominaja pilkarzy.
      Jezeli Leo B. mysli ze oni po spacerze zmadrzeja ,nabiora sil,lub moze raptem
      nabiora ochoty do walki to jest w bledzie.
      Najgorsze to to ze Leo B. nie wie jednej rzeczy ze wszelkie porazki naszych
      wspanialych nieudacznikow przypisza wlasnie jemu.
      A sam Leo B. bedzie na emeryturze opowiadal ze roznych ludzi trenowal,nawet
      murzynow co zeszli z palm i byli zdziwieni na widok pilki,ale zeby wykazywac
      takie cos jak polscy pilkarze to juz przeroslo jego wyobraznie trenerska.
    • Gość: elek Jasne. A co ma powiedzieć? IP: 195.136.109.* 05.09.06, 14:14
      Że przegramy?
    • Gość: kibic Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:24
      Jeśli wygramy z Serbią to nasunie mi sie tylko jeden wniosek:
      SERBOWIE SPRZEDALI MECZ!!!
      • Gość: aaron82 Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:54
        A mi się nasuwa pytanie gdzie pan trener w wywiadzie powiedział, że pokonamy
        Serbię???
        • Gość: kubas Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.pzh.gov.pl 05.09.06, 15:35
          Zapomnieli swoim zwyczajem postawić pytajnik na końcu.
          Powinno być:
          Beenhakker: Serbię pokonamy?
          Pozdro
          • Gość: fr Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.net.pulawy.pl 05.09.06, 16:06
            "To bardzo trudne, bo mamy na to tylko cztery dni. Ale to dla nas jedyna droga. Jeśli polscy piłkarze otrząsną się i zagrają na swoim normalnym poziomie, pokonamy Serbię."

A jaki to jest ich "normalny" poziom,bo nie rozumiem.
          • Gość: fr Re: Beenhakker: Serbię pokonamy IP: *.net.pulawy.pl 05.09.06, 16:06
            "To bardzo trudne, bo mamy na to tylko cztery dni. Ale to dla nas jedyna droga. Jeśli polscy piłkarze otrząsną się i zagrają na swoim normalnym poziomie, pokonamy Serbię."

A jaki to jest ich "normalny" poziom,bo nie rozumiem.
    • efex82 Re: Beenhakker: Serbię pokonamy 05.09.06, 16:03
      Jak słyszę o wierze w siebie i drużyne to mnie cholera bierze. Wiarą to można
      raz na 100 lat Jasną Górę obronić.
    • Gość: Bimbo Tym panom powinnismy juz podziekowac IP: 216.217.131.* 05.09.06, 16:19
      Do tej pory Polacy naogol slabo grali na wiosne. Na jesieni potrafili wziac
      sie w garsc i zadziwic samych siebie wygrywajac duzo waznych meczy. Wychodzi z
      tego ze czas na kompletna zmiane zawodnikow. Trzeba poszukac mocnych
      fizycznie,zadziornych i chetnych do gry zaczynajac od pomocy. Szukac w
      polskiej lidze i za granica, nawet w nizszych klasach. Bez opanowania srodka
      nie ma co marzyc o zwyciestwach czy nawet remisach. Bramkarzy mamy dobrych,
      tylko z Dudka nalezy juz w koncu zrezygnowac, on swoje juz pogral a teraz gra
      tylko na naszych nerwach. Az mi sie nie chce wierzyc ze nie mozna znalezc
      lepszych napastnikow od Franka i Zurawia. Krzynowek to komletne dno, nalezy go
      sie pozbyc jak najszybciej. Smolarkowi dalbym jeszcze szanse, ale tylko pod
      warunkiem jak bylby w formie, w tym roku gra slabo. Glowackiego nigdy juz nie
      powolywac, chlop spala sie za bardzo i peka. Takze do roboty panowie, bo
      eliminacje do nastepnych mistrzostw swiata juz za 2 lata i nie stac nas na
      zmarnowanie 1 dnia.
    • Gość: Don King Madry Holender po szkodzie IP: *.proxy.aol.com 05.09.06, 17:00
      Wcale nie jestem tego pewien.

Kasperczak kiedy wrocisz?
      • Gość: kibic arki z takimi cykorami to zaden trener nic nie osiagnie IP: *.206.100.208.1dial.com 05.09.06, 19:01
        czarno widze przyszlosc reprezentacji - jakies takie scykorzale , bojo sie,
        caly czas nic tylko podajo do tylu no to jak majo wygrac ?
    • Gość: Andrzej Brak nam graczy ale trener jest ważny i mamy go IP: 213.42.21.* 05.09.06, 17:39
      Nie pieprzmy, że mamy zawodników tylko są nieujawnieni, nie mamy dobrej klasy
      piłkarzy. Musimy podjąć działania doraźne, żeby grać na dziś i Holender to robi
      ale najważniejsze to pozyskiwać i kształcić zdolnych młodziaków - i robić to
      inaczej niż dotąd.
      • Gość: ben_nabrotzky Re: Brak nam graczy ale trener jest ważny i mamy IP: *.zabrze.net.pl 05.09.06, 18:52
        Tak, szukać...najlepiej wśró młodej polskiej emigracji w Irlandii, Anglii,
        Szkocji. A także tych, którzy już grają w II Bundeslidze. I przy odrobinie
        szczęścia, na Euro 2012 będzie kadra jak znalazł. A na razie siadamy i płaczemy.
    • Gość: - Spieprzaj dziadu czyli PiS off leo........ IP: *.aster.pl 05.09.06, 18:53
      • Gość: Inny Gosc PiS off, Gosciu!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.06, 00:05
        jw
    • Gość: schabowy z mizerią Oszukujemy się że... IP: *.chello.pl 05.09.06, 19:55
      Oszukujemy się że nie jesteśmy piątym i szóstym koszykiem piłkarskim Europy.
      No tak graliśmy na MŚ.
      Panie Mirku jakie papieroski Pan pali??
      • Gość: HC RULEZ stare polskie przysłowie... IP: *.devs.futuro.pl 05.09.06, 21:54
        PIŁKA jest okrągła a bramki są dwie
    • Gość: mb Beenhakker: Serbię pokonamy IP: 62.29.168.* 05.09.06, 23:43
      Beenhakker naprawde nie zna natury polskich pilkarzy;grał Głowacki świetny w
      lidze w reprezentacji słabo, Lato tweirdzi, że powinien grać Bosacki - słaby w
      lidze i ma racje selekcjoner sie myli!!!!!
      • Gość: Strejlau czemu nie gra Ali Baba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 02:25
        czyżby Benek miał coś do niego?
        Jak ali baba grać nie będzie to nas Jugosławia ogra:/
        • Gość: Bezgwiezdny Koniec Bo gra się do przodu! IP: *.augustow.mm.pl 06.09.06, 10:08
          A my gramy do tyłu.
          Wynika to tylko i wyłącznie z psychiki, niskiej samooceny piłkarzy, zupełnego
          braku wiary w swoje umiejętności. Bo Nasi piłkarze mają wystarczające
          umiejętności, żeby stwarzać sytuacje podbramkowe ale jeśli głowa nie możne to i
          nogi też...

Leo dobrze mówi, On wie co jest nie tak i próbuje im to wałkować, zmusić ich do
          myślenia na boisku i poza Nim.
          Bo dzisiejszy piłkarz to piłkarz inteligentny, który gra do przodu i myśli na
          boisku zanim jeszcze dostanie piłkę, którą oddaje po 1.5-2 sek, do następnego
          wybiegającego, przed obrońcę myślącego kolegi, czy uciekającego skrzydłem
          bocznego obrońcę, który wie, że jest dobry, że wróci jak trzeba lub też wierzy
          że uda mu się zacentrować.
          Nie zawsze się udaje, bo to tylko ludzie, ale podstawa to wierzyć i Leo chce
          ich tego nauczyć.
          Wystarczy przypomnieć sobie np Grecję aktualnych Mistrzów, z którymi Polska
          wygrała tuż przed ich wielkim sukcesem.
          Wiara naprawdę może przenosić góry i czynić cuda.
          Grecy poporostu uwierzyli, że nie dadzą sobie strzelić bramki i byli jak żelazo
          na którym wszystko się rozbijało.

Bo piłkarsko wcale na mistrzostwo nie zasłużyli...

Tak samo było kiedyś z Duńczykami. Wrócili z wakacji i wygrali, bo uwierzyli,
          że są najlepsi.

Jak Leo przekona naszych (tak jak to potrafił zrobić Engel) to będzie OK.
          • Gość: SzwabskaPizza Re: Bo gra się do przodu! IP: 212.9.9.* 06.09.06, 17:14
            Resultat 1:3 i poczatek konca!Szkoda ale nasz sklad za stary i za wolny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka