Gość: Autor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:23 Ale kogo obchodzą te brednie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsda West Ham jak Chelsea? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:33 przeciez podobno wlascicielem (posrednim) Corinthias jest Roman Abramowicz. Wiec gdzie tu logika?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Re: West Ham jak Chelsea? IP: 212.160.172.* 05.09.06, 14:00 ze co? Corinthias ? to to samo co Pogon Szczecin?? Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: West Ham jak Chelsea? 05.09.06, 17:06 Wydaje mi sie ze koles dobrze trafil, bo ten klub jest na fali i wcale nie chodzi mi o ich 'imponujace' wyniki boiskowe, ale o zainteresowanie kibicow (a co za tym idzie sponsorow) ktore sie zrodzilo od premiery filmu "Green Street Hooligans" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meldran Re: West Ham jak Chelsea? 04.09.06, 23:50 jak cię nie obchodzi, to po co to czytasz idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TooN Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.com.pl 04.09.06, 23:58 WestHam Utd to jedna z tych druzyn angielskich, ktore graja bardzo ladny typowo brytyjski ofensywny football. Tacy gracze jak Reo-Cocker, Zamora czy Harwood moze nie maja jeszcze nazwisk ale maja umiejetnosci. Moja ulubiona druzyna londynska poza TottenHamem. I'm forever blowing bubbles.. preety boubles in the air They fly so high, they reach the sky.. Odpowiedz Link Zgłoś
admin.php Re: West Ham jak Chelsea? 05.09.06, 00:23 Też bardzo lubię Tottenham, West Hamem jednak nie interesowałem się za bardzo. TooN jeśli przypadkiem byłbys zainteresowany to jestem w trakcie tworzenia serwisu o Tottenhamie, więc napisz, jesli masz ochotę na współpracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cAr Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.aster.pl 05.09.06, 00:34 & bardzo dobrze niech inwestuja tam pieniadze bo naprawde warto (atmosfera na stadionie, praca z mlodzieza) Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Re: West Ham jak Chelsea? 05.09.06, 07:50 a w samej anglii tottenham ktos lubi? (poza polnocnym londynem rzecz jasna:)) powszechnie uznawany za zydowski klub, nie ma chyba zbyt wielu zwolennikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 00:43 mnie obchodzą, miło mi wiedzieć że rośnie kolejna potęga, interesuje to sądze większość fanów piłki nożnej :)sukcesy w lidze może przyjdą, ale nie porywałbym się na stwierdzenie że będą w stanie tak łatwo przebić marketingową potęge MU której czelsi cały czas nie może podskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski Ale muszą wziąć duet... IP: *.koba.pl 05.09.06, 01:46 ...leo plus janosik, bo inaczej nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartwylye Re: West Ham jak Chelsea? IP: 82.153.161.* 05.09.06, 07:27 mnie obchodza.jestem fanem WHU od 10lat i zawsze bylem z nimi.UP THE HAMMERS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doomhunk Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.adb.pl 05.09.06, 09:03 ja też jestem fanem, but then again, I was born and raised in London and was a regular at Upton Park for many years. I still can't believe this is happening to my team! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teka62 The Hammers IP: *.sulechow.net 05.09.06, 09:50 Młoty górą - może powrócą czasy Bobby Moora i Gordona Banksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU support Re: The Hammers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:10 Nie ma szans i tyle MU to jest MU a nie jakieś tam młoty którym więcej kibiców wśród młodych ludzi nie dąły występya na boisku a słaby kinowy kicz pod tytułem Green Street Hooligans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe West Ham jak Chelsea? IP: *.nott.cable.ntl.com 05.09.06, 11:39 "zwykle walcza o utrzymanie"......znawca sie znalazl..... tylko mloty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack West Ham jak Chelsea? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 05.09.06, 11:40 Borys Bieriezowski stoi za tym na pewno. To u niego na dywaniku pojawiali się goście, którzy podjęli nieodpowiednie decyzje w Corinthians, którego właścicielem w większości jest MSI, którego twarzą na pokaz jest Joraabchian. Jego kolegą jest też właściciel Dynama Tbilisi, niejaki Patriaszwili, czy coś w tym guście, koleś ze straszną kasą. Zaprzeczył na razie, jakoby miał coś wspólnego z ew. nabyciem "Młotków", ale nie wyklucza takiej decyzji w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te "brednie" ... Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:03 obchodza ludzi, którzy interesują się liga angielską kurczaczku;] WHU w tym sezonie powinien zajsc daleko w Pucharze UEFA (ma wszelkie ku temu powody zeby grac tak ajk Boro w zeszłym roku). MA silna linie pomocy z Bowyerem, Benayounem Mascherano Zamorą itd. w bramce Roy Carroll W ataku Tevez i wypozyczony z CZELSI Carlton Cole i Harewood. Oni na pewno cos zdziałają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatek Prawdziwa siła Premier League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:22 Czesław Michniewicz powiedział , że Orange Ekstraklasa ma się do Premier League, jak malarz pokojowy do Pablo Picasso.I ma rację.W Anglii już nawet w przeciętnych zespołach gra masa naprawdę dobrych i znanych piłkarzy.Angielskie salony to coraz wyższe progi dla drewna nadwiślańskiego... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a Rosja i tak przegoni Anglie IP: *.206.100.208.1dial.com 05.09.06, 15:32 kto ma kase to ma lige gdyby nie multi-milioner z Rosji, Abramowicz, i teraz ten multi-milioner z Iranu to niec wielkiego bys sie nie dzialo u nich, a tak to stac ich na najwieksze gwiazdy. No ale wg, prasy angielskiej to Rosja ich goni, sporo Brazylijczykow gra w rosyjskich klubach. AC Milan i Madryt majo kase to i majo pilkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beember Re: a Rosja i tak przegoni Anglie IP: 165.72.200.* 05.09.06, 15:54 majo, yogo-majo, połączenie jogurtu z majonezem, jesteś mistrzem marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: a Rosja i tak przegoni Anglie IP: *.server.ntli.net 05.09.06, 17:17 Jeszcze tylko do swojego klubowego logo dodadza sierp i wszystko bedzie jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik West Ham jak Chelsea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:41 Ciebie może nie obchodzą, ale fanów FA Premier League interesuje. Skoro to nie jest dla Ciebie temat interesujący, to w takim razie w jakim celu przeczytałeś ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the HAMMERs West Ham jak Chelsea? IP: *.c160.msk.pl 15.09.06, 10:11 no teraz z tevezem i mascherano mozna pwalczyc w lidze ! Odpowiedz Link Zgłoś