Dodaj do ulubionych

West Ham jak Chelsea?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:23
Ale kogo obchodzą te brednie?
Obserwuj wątek
    • Gość: dsda West Ham jak Chelsea? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:33
      przeciez podobno wlascicielem (posrednim) Corinthias jest Roman Abramowicz.
      Wiec gdzie tu logika?!
      • Gość: yhwh Re: West Ham jak Chelsea? IP: 212.160.172.* 05.09.06, 14:00
        ze co? Corinthias ? to to samo co Pogon Szczecin??
        • badjuk Re: West Ham jak Chelsea? 05.09.06, 17:06
          Wydaje mi sie ze koles dobrze trafil, bo ten klub jest na fali i wcale nie
          chodzi mi o ich 'imponujace' wyniki boiskowe, ale o zainteresowanie kibicow (a
          co za tym idzie sponsorow) ktore sie zrodzilo od premiery filmu "Green Street
          Hooligans" ;)
    • meldran Re: West Ham jak Chelsea? 04.09.06, 23:50
      jak cię nie obchodzi, to po co to czytasz idioto?
      • Gość: StaTom Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.wroclaw.mm.pl 05.09.06, 09:47
        tru
    • Gość: TooN Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.com.pl 04.09.06, 23:58
      WestHam Utd to jedna z tych druzyn angielskich, ktore graja bardzo ladny typowo
      brytyjski ofensywny football. Tacy gracze jak Reo-Cocker, Zamora czy Harwood
      moze nie maja jeszcze nazwisk ale maja umiejetnosci. Moja ulubiona druzyna
      londynska poza TottenHamem.

I'm forever blowing bubbles.. preety boubles in the air
      They fly so high, they reach the sky..
      • admin.php Re: West Ham jak Chelsea? 05.09.06, 00:23
        Też bardzo lubię Tottenham, West Hamem jednak nie interesowałem się za bardzo.
        TooN jeśli przypadkiem byłbys zainteresowany to jestem w trakcie tworzenia
        serwisu o Tottenhamie, więc napisz, jesli masz ochotę na współpracę :)
        • Gość: cAr Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.aster.pl 05.09.06, 00:34
          & bardzo dobrze niech inwestuja tam pieniadze bo naprawde warto (atmosfera na
          stadionie, praca z mlodzieza)
        • koprofag4 Re: West Ham jak Chelsea? 05.09.06, 07:50
          a w samej anglii tottenham ktos lubi? (poza polnocnym londynem rzecz jasna:))
          powszechnie uznawany za zydowski klub, nie ma chyba zbyt wielu zwolennikow
    • Gość: autor Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 00:43
      mnie obchodzą, miło mi wiedzieć że rośnie kolejna potęga, interesuje to sądze
      większość fanów piłki nożnej :)sukcesy w lidze może przyjdą, ale nie porywałbym
      się na stwierdzenie że będą w stanie tak łatwo przebić marketingową potęge MU
      której czelsi cały czas nie może podskoczyć
    • Gość: b_lebowski Ale muszą wziąć duet... IP: *.koba.pl 05.09.06, 01:46
      ...leo plus janosik, bo inaczej nic z tego nie będzie.
    • Gość: bartwylye Re: West Ham jak Chelsea? IP: 82.153.161.* 05.09.06, 07:27
      mnie obchodza.jestem fanem WHU od 10lat i zawsze bylem z nimi.UP THE HAMMERS!!
      • Gość: doomhunk Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.adb.pl 05.09.06, 09:03
        ja też jestem fanem, but then again, I was born and raised in London and was a
        regular at Upton Park for many years. I still can't believe this is happening
        to my team!
      • Gość: lll Re: West Ham jak Chelsea? IP: 83.238.212.* 13.09.06, 13:12
        lll

• Gość: teka62 The Hammers IP: *.sulechow.net 05.09.06, 09:50
      Młoty górą - może powrócą czasy Bobby Moora i Gordona Banksa
      • Gość: MU support Re: The Hammers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:10
        Nie ma szans i tyle MU to jest MU a nie jakieś tam młoty którym więcej kibiców
        wśród młodych ludzi nie dąły występya na boisku a słaby kinowy kicz pod tytułem
        Green Street Hooligans
    • Gość: pepe West Ham jak Chelsea? IP: *.nott.cable.ntl.com 05.09.06, 11:39
      "zwykle walcza o utrzymanie"......znawca sie znalazl..... tylko mloty!!!
    • Gość: Jack West Ham jak Chelsea? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 05.09.06, 11:40
      Borys Bieriezowski stoi za tym na pewno. To u niego na dywaniku pojawiali się
      goście, którzy podjęli nieodpowiednie decyzje w Corinthians, którego
      właścicielem w większości jest MSI, którego twarzą na pokaz jest Joraabchian.
      Jego kolegą jest też właściciel Dynama Tbilisi, niejaki Patriaszwili, czy coś w
      tym guście, koleś ze straszną kasą. Zaprzeczył na razie, jakoby miał coś
      wspólnego z ew. nabyciem "Młotków", ale nie wyklucza takiej decyzji w
      przyszłości.
    • Gość: Te "brednie" ... Re: West Ham jak Chelsea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:03
      obchodza ludzi, którzy interesują się liga angielską kurczaczku;]
      WHU w tym sezonie powinien zajsc daleko w Pucharze UEFA (ma wszelkie ku temu
      powody zeby grac tak ajk Boro w zeszłym roku). MA silna linie pomocy z
      Bowyerem, Benayounem Mascherano Zamorą itd. w bramce Roy Carroll W ataku Tevez
      i wypozyczony z CZELSI Carlton Cole i Harewood. Oni na pewno cos zdziałają
    • Gość: szatek Prawdziwa siła Premier League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:22
      Czesław Michniewicz powiedział , że Orange Ekstraklasa ma się do Premier
      League, jak malarz pokojowy do Pablo Picasso.I ma rację.W Anglii już nawet w
      przeciętnych zespołach gra masa naprawdę dobrych i znanych piłkarzy.Angielskie
      salony to coraz wyższe progi dla drewna nadwiślańskiego...

pzdr
      • Gość: ja a Rosja i tak przegoni Anglie IP: *.206.100.208.1dial.com 05.09.06, 15:32
        kto ma kase to ma lige

gdyby nie multi-milioner z Rosji, Abramowicz, i teraz ten multi-milioner z Iranu
        to niec wielkiego bys sie nie dzialo u nich, a tak to stac ich na najwieksze
        gwiazdy.

No ale wg, prasy angielskiej to Rosja ich goni, sporo Brazylijczykow gra w
        rosyjskich klubach. AC Milan i Madryt majo kase to i majo pilkarzy.
        • Gość: beember Re: a Rosja i tak przegoni Anglie IP: 165.72.200.* 05.09.06, 15:54
          majo, yogo-majo, połączenie jogurtu z majonezem, jesteś mistrzem marketingu.
          • Gość: kazio Re: a Rosja i tak przegoni Anglie IP: *.server.ntli.net 05.09.06, 17:17
            Jeszcze tylko do swojego klubowego logo dodadza sierp i wszystko bedzie jasne
    • Gość: Bercik West Ham jak Chelsea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:41
      Ciebie może nie obchodzą, ale fanów FA Premier League interesuje. Skoro to nie
      jest dla Ciebie temat interesujący, to w takim razie w jakim celu przeczytałeś
      ten artykuł?
    • Gość: the HAMMERs West Ham jak Chelsea? IP: *.c160.msk.pl 15.09.06, 10:11
      no teraz z tevezem i mascherano mozna pwalczyc w lidze !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka