Gość: żorżeta Re: BARTEK z Na Wspólnej IP: *.chello.pl 17.02.06, 02:42 Ups, wysłało mi sie. Pamietacie niejakiego Bartka z Na Wspolnej? Co sie z nim stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: BARTEK z Na Wspólnej 17.02.06, 09:26 no wlasnie. i z konradem. co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: BARTEK z Na Wspólnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:53 Konrad podobno wyprowadził sie na mazury zalozyl tam wlasny interes i poznal jaks babke... Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: BARTEK z Na Wspólnej 17.02.06, 12:46 i bardzo dobrze bo zawsze mnie wkurzał. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: BARTEK z Na Wspólnej 17.02.06, 10:23 watek z Bartkiem sie urwal jak pracowal dla Izabeli, razem z Kinga w jej klubie, od tego czasu po Bartku ani widu ani sluchu.., a szkoda bo lubilam ta postac. Konrada zreszta tez, ale moze go jeszcze reanimuja, w koncu pojawial sie od czasu do czasu w kwestii mieszkania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola.p Re: BARTEK z Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:32 obrzydliwa postac blee,ale jako że jego żonka jest na etacie w tvn to zapewne sprawi iż jego postać też wróci niestety:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żorżeta Re: BARTEK z Na Wspólnej IP: *.chello.pl 17.02.06, 12:02 Kto jest obrzydliwa postacia? bartek czy konrad? raczej konrad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola.p Re: BARTEK z Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:24 hehe zgadza sie,pomylyło my sie:)oczywiscie że miałam na mysli konrada blee,przecież w temacie jest bartek nie wiem chyba dlatego o tym brzydalu wspomniałam bo na wspólnej są same brzydactwa igor,maks,no i konrad Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: BARTEK z Na Wspólnej 17.02.06, 12:48 a jak już o tych zapomnianych postaciach to pamieta ktos może jak się skończył wątek tego "narzeczonego" Moniki? bo tak jakos mi uciekło. Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: BARTEK z Na Wspólnej 17.02.06, 13:15 to oni juz nie sa razem? monika tez sie zadko pokazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czołówka Re: BARTEK z Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:41 Dziwne bo w czołówce cały czas pojawiają sie nazwiska osób odtwarzających role Barta i Konrda. A nie ma Grzesia i Żanety. Mam nadzieje, że nie znaleźli sie oni tam na krótsza chwile. Pani Sylwii Gliwy szkoda, wielka szkoda- siostra Grzesia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek i Wieśiek Re: BARTEK z Na Wspólnej IP: *.236.spine.pl 17.02.06, 14:05 a mnie ciekawi jak Grzesiek zrobił to dziecko Żanecie. Musiał być mocno wypity żeby tknąć żanetkę. A przecież mógł zaliczyć Suzi ona była chętna i nikomu nie odmawiała, a z Suzi napewno byłoby mu lepiej. Dostałbym zieloną kartę i mógł zostać kontraktorem w stanach robot ta sama co w warszwce a kaska o wiele lepsza. No ale Grzesiek mistrzem intelektu nie jest i myśli tylko rozporkiem a szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =] Re: BARTEK z Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:14 pff...ale sie usmialam.. skad ci sie wzial pomysl grzeska z suzi... wezz Odpowiedz Link Zgłoś