Dodaj do ulubionych

Tomaszewski: Zrobiłbym to samo

IP: 62.29.136.* 25.09.06, 14:12
tomaszewski&listkiewicz - trzeci bliźniak :)
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:34
      ja twierdze ze ten Tomaszewski to on troche chory człowiek jest nie lubie
      ludzi którzy się mądrzą we wszystkim a gó.. wiedzą a on ewidentnie tak robi
      moze jest tam jakims bohaterem z wembley we własnym uznaniu, zamiast ppier... o
      dupie maryni przez ostatnie lata to chłop by pokazał ze go na cos stac na cos
      innego na miare prawdziwego bohatera z wembley a nie takiego czegos że na
      wszystko mam odpowiedz bo jestem maszynką do opowiadania bzdur ,sam sie gubi
      często w swoim gadaniu i nie chce nawet czasami ewidentnie przyznac racji gdy
      ktoś naprawde ma racje.
    • Gość: p Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: 194.9.53.* 25.09.06, 16:06
      Myślę, że Tomaszewski po cichu liczy, że w końcu i on dorwie się do koryta.
      Może się tak stać (nie daj Boże) - i wtedy nasz najmądrzejszy Tomek w układzie
      słonecznym będzie robił dokładnie tak samo.
    • binderek Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo 25.09.06, 16:16
      Na szczęście Janku nie musisz .... na szczęście ...
      • text Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo 25.09.06, 16:36

a ja bym zrobił tak:

wpuścił go tam,
        oczywiście z zapisem natychmiastowego rozwiązania umowy o pracę,
        skoro Pan Tomaszewski (dla którego mam szacunek za lata 70, ale obecnie coraz
        bardziej go tracę) ma takie geniealne myśli, jakie przedstawia
        to niech spróbuje .... CO JA GADAM, CO JA GADAM
        • janosik6 Ludzie tu chodzi o kase!!!!!!! transfery pilkarzy. 25.09.06, 17:18
          Mowi to wam cos ?
          wiewcie ile kolo tegoa jest kasy ?
          I mowimy tutaj o kasie zarobionej tylko za wyrazenie zgody aby ten burak z
          alfa druzyny mogl wyjechac do beta druzyny aby tam pograc..
          Mowimy o milionach transferowych euro , kasy wiekszej jak z polskiego exportu.
          policzcie tylko ilu kopaczy polskich gra w zagranicznych klubach..
          a ilu mamy trenerow w podobny sposob zarabiajacych ?
          W polskim sporcie posrednikiem tylko sprzataczka nie jest reszta wsszyscy
          biora , biora i to tak ze vczasami im do buzi wchodzi...
    • Gość: Edward Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.ed.shawcable.net 25.09.06, 18:44
      Tomaszewski damski bokser.
      • Gość: janspruce Trafila w niego pilka kilka razy i ma sie za IP: *.proxy.aol.com 25.09.06, 19:25
        geniusza wsrod bramkarzy. Mysli tak jak Walesa ze bez niego nikt by nic nie
        osiagnol. Pieczeniarz i pijak musi z czegos zyc tylko czego gazety drukuja te
        jego wypociny?
    • Gość: Robuś Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.echostar.pl 25.09.06, 20:04
      Kiedyś sam bronił Listkiewicza, że niby taki fachowiec obeznany z całą
      piłkarską Europą ale wtedy dali mu stołek w komisji etyki. Posolony hipokryta,
      frustrat i nieudacznik .Po co go pytacie o zdanie on nic konstruktywnego nie
      zaproponuje a że "Listkiewicz musi odejść" to wie każdy.
      • Gość: Wacek Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.vnet.wnec.edu 25.09.06, 21:40
        Jak narazie Jan Tomaszewski mowi prawde o PZPN i to was boli, was drobni
        pijaczkowie, te wasze PZPN sie rozleci bo musi sie rozleciec. A na forum widac
        kto pisze .. same cwaniaki z PZPN, jestescie juz przegrani kompletnie wiec
        wypieprzac na zbita morde z PZPN, czas na swiniobicie..juz czas.
    • Gość: williw Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.domainunused.net 25.09.06, 22:56
      To znaczy panie T. że również pan jest gościem bez honoru i nie umiejącym podjąć
      męskiej decyzji.W końcu raz pan powiedział prawdę. Cenię szczerość:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka