Gość: pocałójta wótja IP: 62.29.136.* 25.09.06, 14:12 tomaszewski&listkiewicz - trzeci bliźniak :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:34 ja twierdze ze ten Tomaszewski to on troche chory człowiek jest nie lubie ludzi którzy się mądrzą we wszystkim a gó.. wiedzą a on ewidentnie tak robi moze jest tam jakims bohaterem z wembley we własnym uznaniu, zamiast ppier... o dupie maryni przez ostatnie lata to chłop by pokazał ze go na cos stac na cos innego na miare prawdziwego bohatera z wembley a nie takiego czegos że na wszystko mam odpowiedz bo jestem maszynką do opowiadania bzdur ,sam sie gubi często w swoim gadaniu i nie chce nawet czasami ewidentnie przyznac racji gdy ktoś naprawde ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: 194.9.53.* 25.09.06, 16:06 Myślę, że Tomaszewski po cichu liczy, że w końcu i on dorwie się do koryta. Może się tak stać (nie daj Boże) - i wtedy nasz najmądrzejszy Tomek w układzie słonecznym będzie robił dokładnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
binderek Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo 25.09.06, 16:16 Na szczęście Janku nie musisz .... na szczęście ... Odpowiedz Link Zgłoś
text Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo 25.09.06, 16:36 a ja bym zrobił tak: wpuścił go tam, oczywiście z zapisem natychmiastowego rozwiązania umowy o pracę, skoro Pan Tomaszewski (dla którego mam szacunek za lata 70, ale obecnie coraz bardziej go tracę) ma takie geniealne myśli, jakie przedstawia to niech spróbuje .... CO JA GADAM, CO JA GADAM Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Ludzie tu chodzi o kase!!!!!!! transfery pilkarzy. 25.09.06, 17:18 Mowi to wam cos ? wiewcie ile kolo tegoa jest kasy ? I mowimy tutaj o kasie zarobionej tylko za wyrazenie zgody aby ten burak z alfa druzyny mogl wyjechac do beta druzyny aby tam pograc.. Mowimy o milionach transferowych euro , kasy wiekszej jak z polskiego exportu. policzcie tylko ilu kopaczy polskich gra w zagranicznych klubach.. a ilu mamy trenerow w podobny sposob zarabiajacych ? W polskim sporcie posrednikiem tylko sprzataczka nie jest reszta wsszyscy biora , biora i to tak ze vczasami im do buzi wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.ed.shawcable.net 25.09.06, 18:44 Tomaszewski damski bokser. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janspruce Trafila w niego pilka kilka razy i ma sie za IP: *.proxy.aol.com 25.09.06, 19:25 geniusza wsrod bramkarzy. Mysli tak jak Walesa ze bez niego nikt by nic nie osiagnol. Pieczeniarz i pijak musi z czegos zyc tylko czego gazety drukuja te jego wypociny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.echostar.pl 25.09.06, 20:04 Kiedyś sam bronił Listkiewicza, że niby taki fachowiec obeznany z całą piłkarską Europą ale wtedy dali mu stołek w komisji etyki. Posolony hipokryta, frustrat i nieudacznik .Po co go pytacie o zdanie on nic konstruktywnego nie zaproponuje a że "Listkiewicz musi odejść" to wie każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.vnet.wnec.edu 25.09.06, 21:40 Jak narazie Jan Tomaszewski mowi prawde o PZPN i to was boli, was drobni pijaczkowie, te wasze PZPN sie rozleci bo musi sie rozleciec. A na forum widac kto pisze .. same cwaniaki z PZPN, jestescie juz przegrani kompletnie wiec wypieprzac na zbita morde z PZPN, czas na swiniobicie..juz czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: williw Re: Tomaszewski: Zrobiłbym to samo IP: *.domainunused.net 25.09.06, 22:56 To znaczy panie T. że również pan jest gościem bez honoru i nie umiejącym podjąć męskiej decyzji.W końcu raz pan powiedział prawdę. Cenię szczerość:) Odpowiedz Link Zgłoś