Dodaj do ulubionych

Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieniło

IP: *.ci.uw.edu.pl 13.10.06, 00:38
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
to prawdziwy zawodowiec. Mądry taktyk, chłodny, opanowany. Przeciwieństwo
Janasa. Rzeczywiście zaczyna rodzić się drużyna na miarę naszych oczekiwań. Z
przeciętnych piłkarzy poskładać dobry zespół może tylko trener geniusz. Leo
jest fachowcem światowej klasy, Smolarek jak narazie piłkarzem europejskiego
formatu. Najważniejsze, że zaszczepił w naszych graczach lwią mentalność
wojowników. Nasi muszą jeszcze stać się skuteczniejszymi myśliwymi, czyli
częściej oddawać celne strzały.
Obserwuj wątek
    • Gość: latynos Re: Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieni IP: *.ci.uw.edu.pl 13.10.06, 00:48
      Leo LWIE SERCE, Smolarek CELNE OKO z jednej strony, Engel ZŁOTOUSTY i
      Tomaszewski ANGOLOPOWSTRZYMYWACZ czy też Hajto WIESZAK z drugiej. Wszyscy
      cudowni na swój sposób...
      • Gość: versace Re: Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieni IP: *.ci.uw.edu.pl 13.10.06, 00:54
        Hajto wieszak (na garnitury od Gianniego), hehe, dobre... Nie ma większego
        chojraka od Hajty wieszaka oraz większego twardziela od złotoustego Engela!
        Trudno o większego ściemniacza od Angolopowstrzymywacza!
    • Gość: fan Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieniło IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.10.06, 00:51
      Co Pan czuł, kiedy ponad 40 tys. ludzi krzyczało "Ebi, Ebi"?

Ktos kto sluchal juz niejednokrotnie 74 tys kibicow Borusii na zadaszonym
      stadionie w Dortmund moze sie tylko usmiechnac nad naiwnoscia tego pytania..
      • Gość: wiatr Re: Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieni IP: *.ci.uw.edu.pl 13.10.06, 01:01
        Dlaczego Beenhaker puścił Bąka (na boisko od pierwszej minuty)? Bo na ławce
        rezerwowych siedzenie w masce przeciwgazowej nie jest zbyt ekscytujące!
        • Gość: klima Re: Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieni IP: *.ci.uw.edu.pl 13.10.06, 01:09
          Ciekawe, czy wentylacja w szatni funkcjonowała dość efektywnie? A może odurzeni
          gazami bojowymi nasi piłkarze właśnie dlatego tak dobrze zagrali, gdyż
          wentylatory nie działały?
          • atena_75 sam sobie odpowiadasz ? 13.10.06, 08:22
    • Gość: sssssS Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieniło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 01:17
      Fajnie ze ojciec mnie urodzil :)
      ale mecz i tak musial byc SUPER
      gratulacje dla LEO BEENHAKERA!!!!!!!!!!
    • Gość: To zwyciestwo Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieniło IP: *.abhsia.telus.net 13.10.06, 07:42
      spowodowalo ze:
      1) Zaczelem pomagac biednym ludziom.
      2) Zwrazam uwage na krzywde ludzlka.
      3) Glebiej rozumiem X przykazan Bozych.

A moze wy tez tak bedziecie postepowac?. LP
    • Gość: marek_ Re: Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieni IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.10.06, 08:50
      fajny wywiad. pozdrawiam ze stanow , Ebi :)
    • Gość: kubic Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieniło IP: *.kki.krakow.pl 13.10.06, 09:29
      Ten Solarek , to już na pewno popadł w samouwielbienie.
    • Gość: nomiarek38 Czasem cos mi podpowiada:... IP: *.cust.blue-cable.de 13.10.06, 10:00
      Nie "cos" tylko "ktos". Z cala pewnoscia dusza Górskiego jezeli nie JP2.
    • Gość: :O) Czy ma ktos ten mecz na dvd??? IP: 194.46.43.* 13.10.06, 10:16
      Czy bylby ktos tak uprzejmy i wyslal mi ten mecz na dvd??? Nie moglem ogladac
      (nie mieszkam w kraju) i nawet nie wiedzialem bramek :O(
      Bylbym bardzo wdzieczny!!!

Jezeli ktos zdecydowalby sie mi pomoc, podaje adres mailowy tom26pr@yahoo.com
      Obiecuje ze sie w jakis sposob odwdziecze!!!!!!!!!!

• Gość: Spider Bramki były SUPER! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:24
        Gole możesz obejżeć w necie, ale faktycznie powinieneś zobaczyć cały mecz.
        Mam nadzieję, że ktoś to nagrał - chociaż musiałby być prorokiem po ostatnich występach.
      • Gość: MistrzBo Re: Czy ma ktos ten mecz na dvd??? IP: *.e-wro.net.pl 13.10.06, 12:15
        ten mecz bedzie powtarzany chyba na Dwójce w nocy z piatku na sobote o 1,55. Coś
        dla nocnych marków;)
      • Gość: Ebi Re: Czy ma ktos ten mecz na dvd??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:17
        na www.bramkipolakow.pl jak sie zalogujesz to mozesz sobie sciagnac 25 min
        skrot z tego meczu. Bardzo fajny
      • Gość: Zygul (L) Re: Czy ma ktos ten mecz na dvd??? IP: *.centertel.pl 13.10.06, 14:51
        Bramki znajdziesz na YouTube!!! Polecam!!!
    • Gość: Gicz Cielęca Przypomina mi Wilimowskiego :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:33
      Przypomina mi Wilimowskiego. Ale nie ze względu na umiejętności, bo tych
      oczywiście nie da się zestawić, porównać (takie idiotyzmy zostawmy
      dziennikarzykom). Uważam, że ma bardzo podbny charakter i poczucie humoru, to
      taki "duży dzieciak" (w pozytywnym znaczeniu), wystarczyło spojrzeć jaką
      radochę miał ze strzelenia drugiego gola, jak się tym bawił. Albo wczorajsze
      hasło: "Drugi gol? Zapytałem Ricardo, gdzie chce, żebym strzelił. Pokazał pod
      poprzeczkę, to tam dostał (śmiech)." Dawno nie było takiego luzaka w kadrze
      (mówię o luzaku, a nie o chamie a la Hajto...)
      Co o tym sądzicie?
      • Gość: marcy No taki piłkarzyk o bardzo małym rozumku... IP: *.red-62-57-251.user.auna.net 13.10.06, 13:28
        No ale kochamy go za grę, a nie rozważania filozoficzne.
        Te mógłby sobie darować... :]
      • Gość: Rexio Re: Luzak IP: *.telia.com 13.10.06, 15:20
        Na pewno mlody Smolarek ma troche inne podejscie do swiata, niz Polacy wychowani
        w polsce. Ale jeszcze musi popracowac nad soba. Dwie bramki - pieknie. Ale w
        drugiej polowie mogl strzelic trzecia. Wystarczyl strzal techniczny nad
        bramkarzem, ktory stal 6 m przed bramka. Troche sie spalil.

• Gość: joj Re: Luzak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:09
          fjanie potrafi żartować, a człowiek głupi tego nie potrafi, wiec nie wiem czemu ktoś pisze, że ebi ma mały rozum.

dzięki POlacy za fajny mecz!!!
          • Gość: bum Re: Luzak IP: *.versanet.de 13.10.06, 16:59
            jak ma ie byc luzakiem jak maryske pali? ;) (zdyskfalifikowany za doping(LOL)po
            wykryciu marihuany)
            a swoja droga jest faktycznie wielkim talentem. jego najwiekszym problemem
            obecnie to to ze daje sie zbyt czesto zlapac na spalonym. jak ogladam mecze
            dortmundu to sie czasem za glowe lapie jaie szanse sa marnowane bo ebi stoi na
            spalonym. zreszta szansa rasiaka z portugalia tez to udowadnia.
      • Gość: Chris Re: Przypomina mi Wilimowskiego :) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.10.06, 02:55
        Kobieto nie prowokuj. Wilimowski to swietosc Polskiego futbolu. Lata 39-45
        pomine ze wzgledu na respekt cisza. Wilimowski byl w tym okresie Lodzkim SS-
        manem.
    • Gość: sokolasty Były Orły Górskiego, czyżby teraz Lwy Beenhakkera? IP: 62.87.210.* 13.10.06, 13:03
    • Gość: PinkGirl Re: Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:05
      Polska Reprezentacja nareszcie spisała się na medal.Wygrać mecz z 4 druzyną
      świata!SSSSSUUUUUPPPPEEEERRRR!!!!!!!!!!!!! A co by było gdyby Leo nie wystawił
      Ebiego na początku?
      • Gość: maz Re: Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:16
        Oj, będziemy z niego mieli pociechę i to na długo. Oby tylko zdrowie dopisało.
        Te gole to dopiero początek, przecież on i reszta naszych piłkarzy nie może
        grać teraz byle jak. To musi być przełom! Jestem optymistą co do meczu z
        Belgią. Będą kolejne trzy punkty!
        Dzięki, Ebi.
        • Gość: Chris Jestes tak dobry jak Twoj Tata! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.10.06, 02:52
          Pomoz Nam awansowac do ME!
    • Gość: oby wiecej Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieniło IP: 85.134.166.* 14.10.06, 20:26

Strona o Polskich KIBICACH
    • Gość: wlbudrys Re: Euzebiusz Smolarek: To zwycięstwo nas odmieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 20:58
      Wspaniały mecz , cała drużyna zasługuje na pochwałę. Czekamy na kolejne
      podobne mecze. Mimo wszystko, jedna jaskólka nie czyni wiosny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka