Gość: H56 IP: *.comnet.krakow.pl 12.03.06, 09:33 z rekomendacji kombatanta dr Bukowskiego, coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotus Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.kompania.net 12.03.06, 10:39 Teraz wszystko, nawet co najgłupsze i najpodlejsze jest możliwe. W każdym razie, jeżeli nawet to awans i order dostanie Kukliński a nie żaden pułkownik. W USA nie słyszałem żeby był awansowany na stopień pułkownika a ten co posiadał w Polsce, stracił automatycznie w momencie zdrady Państwa i Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awer Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:42 to on zdradził państwo i naród sowiecki a ty do szkoły albo na medycyne chyba zes dyzurny pułkownik ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Kukliński dostanie awans i order ? 12.03.06, 18:07 Pow tórz jeszce raz tylko wyraznie koklusz! jakiego narodu?może twojego radzieckoubeckiego bo prawdziwi patrioci z pewnościa nie czuja sie zdradzeni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onanizzator Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.kompania.net 12.03.06, 18:49 "Prawdziwi patrioci" to w 1939 r sp..lili z walizami z Polski "Zwartej Silnej i Gotowej") zostawiając Naród na pastwę okupanta i na uchodżctwie spłodzili podobnych sobie "patriotów", dla których do chwili obecnej wzorcem jest zdrada. Niestety genów zdrajców i tchórzy zmienić się nie da, no może w gliniance. Ci "prawdziwi patrioci", którzy wrócili do Polski jak już została wyzwolona i odbudowana, próbują tłumaczyć swoim wściekłym bełkotem innym coś o patriotyżmie, prawie i porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
anthonette Re: Kukliński dostanie awans i order ? 13.03.06, 18:32 Tobie sie chyba syfit na leb zawalil, sowiecki lizusie. Tak sie sklada, ze twoj dziadzio stalin napadl na Polske, a ludzi wywiozl na Syberie. Stalin w Katyniu i Miednoje wymordowal Polkich oficerow wojska i policji, a takze uczonych i lekarzy, po to, aby zawladnac takimi ciemniakami jak ty. Gość portalu: onanizzator napisał(a): Ci "prawdziwi patrioci", którzy wrócili do Polski jak już została wyzwolona Masz na mysli m.in. zolnierzy gen. Andersa? Wracaj do szkoly, kołku, i wyprostuj sobie historyczna wiedze, ktora stalinizm ci tak wykrzywil. Zalosny jestes, ale nic dziwnego, skoro jestes benkartem socjalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:47 www.remuszko.pl/plkk/ brak tu podpisów "elyty" czyżby ona uważała że płk.Kukliński nie powinien walczyć z okupantem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szubienica Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.kompania.net 12.03.06, 12:47 Ja i większość normalnych, zdrowych na umyśle Polaków uważa, że Kukliński (nie żaden pułkownik, bo nie awansowanao Go do tego stopnia w USA) jest zdrajcą Narodu Polskiego i nawet pośmiertnie za takiego powinien zostać uznany publicznie. Precz ze zdrajcami!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Kukliński dostanie awans i order 12.03.06, 13:32 Gość portalu: szubienica napisał(a): > Ja i większość normalnych, zdrowych na umyśle Polaków Wypowiadaj się raczej w imieniu sierot po PRL-u. > Precz ze zdrajcami!!!. Słusznie. Jaruzelski, Kiszczak i reszta sowieckich pachołków do ciupy! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator [...] 12.03.06, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycja [...] IP: *.teledis.be 12.03.06, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anthonette Re: Kukliński dostanie awans i order ? 13.03.06, 18:36 Napisz, prostaku, co takiego zdradzil Kuklinski, skoro jestes tego taki pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: co takiego zdradzil Kuklinski ??????? 13.03.06, 18:42 Dobrze postawione pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kukliński dostanie awans i order ? 13.03.06, 20:52 Niestety zdrowy na umyśle nie jesteś,a zwykły cymbał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leżeć Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 12:56 do budy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szubienica [...] IP: *.kompania.net 12.03.06, 15:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator [...] 12.03.06, 18:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.comnet.krakow.pl 12.03.06, 18:29 jannizator, to reprezentant przepełnionego miłością do bliźnich, katolackiego komunisty z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HENIU Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.chello.pl 12.03.06, 18:37 A co u twojego totumfackiego longi.Zyw jeszcze.Bo tak smutno jak pierdzenia nie słychac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.comnet.krakow.pl 12.03.06, 19:23 A co u twojego totumfackiego longi < a ja niby skąd mam to wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur awans i order 13.03.06, 11:41 Podważanie zasług Kuklińskiego, to albo elementarny brak wiedzy, albo przynależność do ludzi honoru Kiszczaka z durniami i (lub) szujami nie dyskutuję Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Kukliński i Światło-wzory dla prawicowej młodzieży 13.03.06, 11:48 Bohaterscy półkownicy - którzy przetarli szlak ! Pierwszy był płk. (i gen. armii USA) Józef Światło ! W jego ślady poszedł Kukliński! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... 13.03.06, 13:29 Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze kiedyś, czy też jestem zdrajcom w myślach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ito Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:15 o ekstradycje jaruzela i kiszczaka wystepuje Słowacja i Czechy ścigają ich jako zbrodniarzy wojennych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garliczka Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... IP: *.kompania.net 13.03.06, 14:32 Nie, Ty jesteś poprostu głupkiem, jakich niestety wielu. Pewnie nie czujesz się z tym żle, bo w podobnych Tobie gronie rażniej się brnie przez życie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... 13.03.06, 18:02 A Garliczka to już murowana, czy jeszcze łatwopalna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garliczka. Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... IP: *.kompania.net 13.03.06, 18:25 Zamierzasz podpalić?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... IP: *.comnet.krakow.pl 13.03.06, 18:27 Zielonki,gdybyś jaruzela wysadził na jawie,to pewnie byłbyś dzisiaj bohaterem, zapewne nikt nie nazwał by Cię płatnym zdrajcą. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... 13.03.06, 18:33 Nie jestem pewien, wszak to był (potem) Prezydent. A Niewiadomskiego jak oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorupko Józef Światło wzorem dla Kuklińskiego i młodzieży! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:10 Tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Józef Światło wzorem dla Kuklińskiego i młodz IP: *.comnet.krakow.pl 13.03.06, 19:23 Ten od Narutowicza był ponoć psycholem. Niewiadomski kojarzy mi się też z pewnym ormowcem, który był moim instruktorem nauki jazdy. Kawał komunistycznej świni było. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: powiem krótko 13.03.06, 19:25 skorupko jesteś debil, łagodnie to ujmując. Odpowiedz Link Zgłoś