Dodaj do ulubionych

Kukliński dostanie awans i order ?

IP: *.comnet.krakow.pl 12.03.06, 09:33
z rekomendacji kombatanta dr Bukowskiego, coraz lepiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kotus Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.kompania.net 12.03.06, 10:39
      Teraz wszystko, nawet co najgłupsze i najpodlejsze jest możliwe. W każdym
      razie, jeżeli nawet to awans i order dostanie Kukliński a nie żaden pułkownik.
      W USA nie słyszałem żeby był awansowany na stopień pułkownika a ten co posiadał
      w Polsce, stracił automatycznie w momencie zdrady Państwa i Narodu.
      • Gość: awer Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:42
        to on zdradził państwo i naród sowiecki
        a ty do szkoły albo na medycyne
        chyba zes dyzurny pułkownik ?
      • jazzinator Re: Kukliński dostanie awans i order ? 12.03.06, 18:07
        Pow tórz jeszce raz tylko wyraznie koklusz! jakiego narodu?może twojego
        radzieckoubeckiego bo prawdziwi patrioci z pewnościa nie czuja sie zdradzeni!!
        • Gość: onanizzator Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.kompania.net 12.03.06, 18:49
          "Prawdziwi patrioci" to w 1939 r sp..lili z walizami z Polski "Zwartej Silnej i
          Gotowej") zostawiając Naród na pastwę okupanta i na uchodżctwie spłodzili
          podobnych sobie "patriotów", dla których do chwili obecnej wzorcem jest zdrada.
          Niestety genów zdrajców i tchórzy zmienić się nie da, no może w gliniance.
          Ci "prawdziwi patrioci", którzy wrócili do Polski jak już została wyzwolona i
          odbudowana, próbują tłumaczyć swoim wściekłym bełkotem innym coś o
          patriotyżmie, prawie i porządku.
          • anthonette Re: Kukliński dostanie awans i order ? 13.03.06, 18:32
            Tobie sie chyba syfit na leb zawalil, sowiecki lizusie. Tak sie sklada, ze twoj
            dziadzio stalin napadl na Polske, a ludzi wywiozl na Syberie.
            Stalin w Katyniu i Miednoje wymordowal Polkich oficerow wojska i policji, a
            takze uczonych i lekarzy, po to, aby zawladnac takimi ciemniakami jak ty.
            Gość portalu: onanizzator napisał(a):
            Ci "prawdziwi patrioci", którzy wrócili do Polski jak już została wyzwolona
            Masz na mysli m.in. zolnierzy gen. Andersa?
            Wracaj do szkoly, kołku, i wyprostuj sobie historyczna wiedze, ktora stalinizm
            ci tak wykrzywil.
            Zalosny jestes, ale nic dziwnego, skoro jestes benkartem socjalizmu
    • Gość: ewa Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:47
      www.remuszko.pl/plkk/
      brak tu podpisów "elyty"
      czyżby ona uważała że płk.Kukliński nie powinien walczyć z okupantem ?
      • Gość: szubienica Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.kompania.net 12.03.06, 12:47
        Ja i większość normalnych, zdrowych na umyśle Polaków uważa, że Kukliński (nie
        żaden pułkownik, bo nie awansowanao Go do tego stopnia w USA) jest zdrajcą
        Narodu Polskiego i nawet pośmiertnie za takiego powinien zostać uznany
        publicznie. Precz ze zdrajcami!!!.

• m635 Re: Kukliński dostanie awans i order 12.03.06, 13:32
          Gość portalu: szubienica napisał(a):

> Ja i większość normalnych, zdrowych na umyśle Polaków

Wypowiadaj się raczej w imieniu sierot po PRL-u.

> Precz ze zdrajcami!!!.

Słusznie. Jaruzelski, Kiszczak i reszta sowieckich pachołków do ciupy!
        • jazzinator [...] 12.03.06, 18:08
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: tradycja [...] IP: *.teledis.be 12.03.06, 18:09
        • anthonette Re: Kukliński dostanie awans i order ? 13.03.06, 18:36
          Napisz, prostaku, co takiego zdradzil Kuklinski, skoro jestes tego taki pewien.
          • zielonki Re: co takiego zdradzil Kuklinski ??????? 13.03.06, 18:42
            Dobrze postawione pytanie.
        • andrzej.sawa Re: Kukliński dostanie awans i order ? 13.03.06, 20:52
          Niestety zdrowy na umyśle nie jesteś,a zwykły cymbał
    • Gość: leżeć Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 12:56
      do budy
      • Gość: szubienica [...] IP: *.kompania.net 12.03.06, 15:25
        • jazzinator [...] 12.03.06, 18:12
    • Gość: eeech [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:39
      • Gość: H56 Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.comnet.krakow.pl 12.03.06, 18:29
        jannizator, to reprezentant przepełnionego miłością do bliźnich, katolackiego
        komunisty z PiS-u.
        • Gość: HENIU Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.chello.pl 12.03.06, 18:37
          A co u twojego totumfackiego longi.Zyw jeszcze.Bo tak smutno jak pierdzenia nie
          słychac:))
          • Gość: H56 Re: Kukliński dostanie awans i order ? IP: *.comnet.krakow.pl 12.03.06, 19:23
            A co u twojego totumfackiego longi

< a ja niby skąd mam to wiedzieć ?
    • krakszczur awans i order 13.03.06, 11:41
      Podważanie zasług Kuklińskiego,

to albo elementarny brak wiedzy,
      albo przynależność do ludzi honoru Kiszczaka

z durniami i (lub) szujami nie dyskutuję
      • blackout.9491 Kukliński i Światło-wzory dla prawicowej młodzieży 13.03.06, 11:48
        Bohaterscy półkownicy - którzy przetarli szlak !

Pierwszy był płk. (i gen. armii USA) Józef Światło !
        W jego ślady poszedł Kukliński!
        • zielonki Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... 13.03.06, 13:29
          Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze kiedyś, czy też jestem zdrajcom w myślach?
          • Gość: ito Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:15
            o ekstradycje jaruzela i kiszczaka wystepuje Słowacja i Czechy
            ścigają ich jako zbrodniarzy wojennych
          • Gość: Garliczka Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... IP: *.kompania.net 13.03.06, 14:32
            Nie, Ty jesteś poprostu głupkiem, jakich niestety wielu. Pewnie nie czujesz się
            z tym żle, bo w podobnych Tobie gronie rażniej się brnie przez życie.
            • zielonki Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... 13.03.06, 18:02
              A Garliczka to już murowana, czy jeszcze łatwopalna?
              • Gość: Garliczka. Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... IP: *.kompania.net 13.03.06, 18:25
                Zamierzasz podpalić?.
              • Gość: H56 Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... IP: *.comnet.krakow.pl 13.03.06, 18:27
                Zielonki,gdybyś jaruzela wysadził na jawie,to pewnie byłbyś dzisiaj bohaterem,
                zapewne nikt nie nazwał by Cię płatnym zdrajcą.
                • zielonki Re: Chciałem Jaruzela wysadzić w powietrze ... 13.03.06, 18:33
                  Nie jestem pewien, wszak to był (potem) Prezydent.
                  A Niewiadomskiego jak oceniasz?
                  • Gość: Skorupko Józef Światło wzorem dla Kuklińskiego i młodzieży! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:10
                    Tak trzymać !
                    • Gość: H56 Re: Józef Światło wzorem dla Kuklińskiego i młodz IP: *.comnet.krakow.pl 13.03.06, 19:23
                      Ten od Narutowicza był ponoć psycholem. Niewiadomski kojarzy mi się też z
                      pewnym ormowcem, który był moim instruktorem nauki jazdy. Kawał komunistycznej
                      świni było.
                      • zielonki Re: Niewiadomski ... 13.03.06, 19:31
                        Ale pogrzeb miał z honorami!
                    • zielonki Re: powiem krótko 13.03.06, 19:25
                      skorupko jesteś debil, łagodnie to ujmując.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka