mariuszekc 09.11.06, 23:21 Polska musi wygrać ten mecz! Bedzie 2-1 dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Lubański: Belgia musi wygrać IP: *.media4.pl 09.11.06, 23:40 Ale nie wygra Panie Włodku:) www.bestnews.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Owska marzylbym, zeby nasi wygrali... IP: 194.46.43.* 10.11.06, 11:36 ale moze byc odwrotnie - mozemy dostac baty jak ta lala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz tylko spokojnie, Leo ma na nich sposob IP: *.cable.mindspring.com 10.11.06, 13:15 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Lubański IP: *.216.146.194.generacja.pl 10.11.06, 16:43 to jest jednak konkretny koleś. to on powinien być najwyższym szefem szkolenia w PZPN, on, Trzeciak i im podobni fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Lubański IP: *.216.146.194.generacja.pl 10.11.06, 16:46 ...lubański, trzeciak, tarasiewicz - to tacy ludzie powinni wymienić tę dziadygowatosprzedajną hołotę w PZPN-nie. najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van Van Belgia to nie zadna potega wynik 0:1 dla Polski IP: 204.126.92.* 09.11.06, 23:42 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Belgia to nie zadna potega wynik 0:1 dla Pols 09.11.06, 23:45 Może i nie potęga, ale nasi to też nie orły i o tym nie należy zapominać. Obstawiam, że będzie remis 0:0 bądź 1:1 a mecz będzie iście wyrównany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Skąd tylu optymistów? IP: *.eranet.pl 09.11.06, 23:46 Wygra Belgia. Polska jest słaba, a wyjątek w postaci zwycięstwa z Portugalią, potwierdza regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommyniles Lubański: Belgia musi wygrać IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.11.06, 00:07 Ogladalem mecz z Portugalia,bedzie 4-1 dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Lubański: Belgia musi wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:24 Bardzo mądry człowiek z Pana Włodzimierza. Stawiam na zwycięstwo Polski ale z podpórką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDF 2 mecz jak z portugalia za 20 lat IP: *.perm.iinet.net.au 10.11.06, 00:36 z portugalia to byl fuks, z belgia bedzie do tylu 1;0, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re:Belgia : Polska 1 : 3 IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.06, 00:37 Czy sie Wam podoba czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu i teraz Re: Lubański: Belgia musi wygrać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.06, 00:54 Belgia to europejska piata liga ale naszych stac to przegrac. Mam nadzieje, ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik To bedzie super mecz numer 2! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.06, 01:37 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacca belgia to straszne cieniasy B - PL 1:3 IP: *.adsl.alicedsl.de 10.11.06, 02:18 belgia to straszne cieniasy. spokojnie wygramy z nimi min. 2:0 Obstawiam 2:1 lub 3:1 dla PL do tego jeszcze ten polski doping, bylem w brukseli i wiem ilu polakow tam siedzi. prawie pol bialegostoku i wojewodztwa podlaskiego i napewno przyjda na mecz. trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: belgia to straszne cieniasy B - PL 1:3 IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.11.06, 01:08 Ja ide do "Europy". Tam bedzie ta wazniejsza czesc Bialegostoku i Lomzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Lubański: Belgia musi wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 02:28 A ja mysle, ze bedzie 3:0 dla Belgow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Lubański: Belgia musi wygrać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.06, 03:01 bardzo milo jest poczytac wywazona opinie spokojnego i zrownowazonego czlowieka malo w polsce takich sportowcow, jak wlodek, szkoda pozdr ciagle bedac pod wrazeniem meczu w szczecinie oczywiscie mam na mysli ... norwegie w 1963 Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk wspomnienie - 4 bramki Lubanskiego 10.11.06, 04:44 Mimi wspomina debiut w Szczecinie, a moje wspomnienie to pamietny final Pucharu Polski 4.czerwca 1972 w zarliwe popoludnie na stadionie LKS, prawie caly stadion byl za Gornikiem (rzecz jasna) ale do przerwy prowadzila Legia 2:1 po dwoch bramkach Gadochy, a skonczylo sie 5:2 dla Gornika , bramka Zygi oraz 4 gole Lubanskiego. Takiego napastnika jak Lubanski w historii polskiej pilki dlugo nie bedzie, nieco jego gre przypominal Michal Owen w poczatkach swej kariery (np. typowy gol w stylu Lubanskiego w meczu z Argentyna na MS w 1998). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: wspomnienie - 4 bramki Lubanskiego IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.11.06, 01:11 Drogi Pjuku, Gdyby nie kontuzja Lubanskiego nie byloby Laty i medalu w 74! Najlepszy mecz Lubanskiego odbyl sie 1-szego Maja 77 z Dania (2:1). Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk Chris, co ma Lato do "Kapitana" Lubanskiego ? 12.11.06, 05:15 ... chyba to ze grali w tym samym klubie... nie sadze ze zdrowy Lubanski wyeliminowalby ze skladu Lato (predzej na przyklad Domarskiego), grali na innych pozycjach... Lato po kilku pierwszych niezbyt udanych wystepach w repie praktycznie byl juz "skreslony" i to glownie dzieki presji srodowiska dziennikarskiego Gorski zabral go na sierpniowy sparring z Bulgaria w Warnie w ktorym na tle innych kadrowiczow bedacych w wakacyjnym nastroju i wypoczynkowej formie Lato zablysnal i strzelil swoje pierwsze dwa gole dla Polski oraz na stale zaklepal sobie miejsce w podstawowej 11tce. Lubanski rozegral tyle wspanialych meczy w lidze (w Polsce i w Belgii), europejskich pucharach oraz reprezentacji ze trudno powiedziec ktory byl najlepszy. Po tym finale Pucharu Polski ktory wspomnialem Maciek Biega zatytulowal swoj artykul "Bylo koncertmistrzow wielu, ale...". Mecz z Kopenhagi ktory wspominasz byl wazny, a dwa gole ktore strzelil praktycznie pozwolily nam wyeliminowac Danie z rywalizacji o wyjazd do Argentyny. Lubanskiego przywrocil do kadry Gmoch, ale potem tenze sam Gmoch , na swoja zgube, dal totalna plame w Argentynie tak wobec Lubanskiego jak i Bonka. Mam nadzieje ze niedlugo na DVD wyjdzie "Kapitan" wiec bedziesz mogl sobie zobaczyc ze 1szy maja 77 w Kopenhadze to byla jedynie skromna przygrywka tego co koncertowal Lubanski w ciagu wielu lat swojej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzosztywny Lubański: Belgia musi wygrać 10.11.06, 07:58 To za kim jest ten pieszczoch PRL?(INżYNIER-MAGISTER GóRNIK ZRESZTą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman panie sztywny IP: *.orange.pl 10.11.06, 08:13 może Włodek Lubański był pieszczochem PRL ale nie zmienia to faktu że był wielki. Pan zaś to kto? niedopieszczoch PiSuaru z kompleksem małego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: panie sztywny IP: *.chello.pl 10.11.06, 09:06 a pamietacie jak Wisła wylososwała Anderlecht? wszyscy sie nastawili na to ze jest to druzyna do przejścia, obstawiali dwu-, trzy- bramkowe wyniki dla wisły, i co? baty były niemożebne....... i jak Kompany osmieszał żurawskiego..... jak będzie dobrze to uda sie wywieźć remis raczej tylko Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: panie sztywny 10.11.06, 10:13 do bosmana:nie kwestionuję jego umiejętności piłkarskich,które były wielkie chociaż mogły by być większe gdyby pozwolono by mu wyjechać,pozatym reszta jest prawdą."Pan zaś to kto?"Kibicem futbolu, od połowy lat 60-ych i wiem ci piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl panie bosman 10.11.06, 10:18 jak pan masz kompleks bosmana to sobie kup kajak oraz czapkę bosm. i bedziesz bosman całą gębą,może naewt mat! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: panie bosman 10.11.06, 10:21 Muszę napisać że ja i cała moja(duża)rodzina głosujemy na PIS!BRAWO KACZORY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiem_liczyc Wez sie wyluzuj glupku, tu jest forum pilkarskie IP: 216.141.135.* 10.11.06, 15:20 A z kompleksami na lezanke do "shrinka", a nie ludzi zanudzac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiem_liczyc Lubańskiemu cala obecna repra do piet nie dorasta IP: 192.147.5.* 10.11.06, 15:25 ...z "gwiazdorem" Zurawskim na czele. Moze za wyjatkiem Smolarka. A Rasiak, nawet w najlepszej formie, to moglby Wlodkowi (za dawnych czasow) najwyzej bidon z woda podawac ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarek47 Skopiemy im doopy ! 10.11.06, 09:27 ...jakoś podświadomie czuję, że jeszcze odszczekam to co tu napisałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Pytanie 3:0 czy 4:0 dla Belgii IP: *.space-logistics.com 10.11.06, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Pytanie 3:0 czy 4:0 dla Belgii IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.06, 10:12 Wydaje mi sie ,ze trzeba panu trenerowi waszej repry , bylo nie bylo obcokrajowcowi , uzmyslowic dobitnie sytuacje waszej kopanej .Najlepiej poprzez dokladne przetlumaczenie waszego , polskiego powiedzenia ze ; "z qufna bicza nie ukrecisz" .Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Owska hahaha schuja IP: 194.46.43.* 10.11.06, 11:37 ale sie usmialem - dobry post na rozpoczecie dnia. Mysle ze dostaniemy baty z 2- 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Czy wspomniałeś o tym Portugalczykom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:08 Bo chyba nie zwrócili uwagi, że grają z polskim g... Trener Beenhakker ogląda w każdej kolejce kilka meczów OE, więc z sytuacji naszej kopanej sobie na pewno zdaje sobie sprawę dużo lepiej niż ty... A jak tam twoja reprezentacja Luksemburga? Pozbierała się już po niedawnym łomocie 0:4 spuszczonym przez mocarzy z Liechtensteinu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca wyp.....laj !!! IP: *.man.poznan.pl 10.11.06, 16:24 i niech ci odłączą internet!! Odpowiedz Link Zgłoś
br311 Lubański liczy na szybkosc Zurawskiego :) 10.11.06, 10:41 Ja licze na dryblingi Lewandowskiego, akcje skrzydlami Baka i warunki fizyczne Smolarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makelele GW zdejmuje wszystko co jest przeciwko PiSuarom.. IP: 212.244.156.* 10.11.06, 11:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon nie płacz fiutku, znowu spimy sami? :))) IP: *.centertel.pl 12.11.06, 03:50 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Lubański: Belgia musi wygrać IP: 212.244.156.* 10.11.06, 12:10 Mam pytanie odnośnie meczów rozgrywanych przez Polskę u siebie - mianowicie - chyba reprezentacja nie będzie więcej grała przy ulicy sedes ? Przecież większego wstydu niż ten kurnik nie przyniosłaby nawet porażka z Azebejdżanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz rozumiem że Lubański kibicuje Belgii ?!! IP: *.man.poznan.pl 10.11.06, 16:23 co za świnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Belgia:Polska 0-2 IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.11.06, 01:16 Belgia to dno. Polska to niespelniona potega. Reprezentacja Orange Extraklasy pokonalaby Belgow wyzej. Dzieki polskim "stranieri" bedzie tylko 2:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Lubański: Belgia musi wygrać IP: *.dsl.bell.ca 11.11.06, 02:38 Wlodzimierz Lubanski.Pilkarz Legenda.Smiem twierdzic ze jak by Lubanski dzisiaj zagral z Belgia to nie balbym sie o rezultat wogole.Pilkarz 50 lecia,jako 16 latek zadebiutowal w kadrze Polski.Czy wyobrazacie sobie jak by gral wtedy w Bundeslidze albo Premiership?Smiesza mnie aluzje ktore sa ze soba sprzeczne i mowiace"pieszczoch PRL" a jednoczesnie swietny pilkarz.Jesli swietny pilkarz to ja dziekuje za te pieszczochy PRL.Wolalbym zeby popiescil mnie jakis zachodni klub.Tragiczna kontuzja z Anglia(bylem na meczu przerwal kariere pana Wlodzimierza.Strach pomyslec jakby pojechal wtedy na te mistrzostwa.Przeciez to byl geniusz.Przypomina mi sie jak przed meczem z Anglia Alf Ramsey(trener Anglii) zapytany czy zamierza trzymac w niepewnosci Bobby Moor'a poniewaz nie wymienil go w skladzie.Alf Ramsey odpowiedzial ze reprezentacja bez Bobby Moora to jak palac Buckingham bez krolowej.Niestey bodajze w 56 minucie Roy Mc Farland podaje pilke w obronie w poprzek boiska do Bobby Moora.Lubanski daleko stojac czuje ze Bobby Moore nie przyjmie tej pilki dokladnie,startuje jak z armaty i odbiera mu pilke.Kapitalny strzal odrazu i pilka odbija sie ood slupka wpadajac do bramki.,Polska Anglai 2:0!!.Niestey pare minut pozniej ten Roy McFarland wchodzi w Lubanskiego kontuzja i... pewien etap pana Wlodzimierza sie skonczyl.A pamietacie mecz w polfinale Pucharu Zdobywcow Pucharow z AS Roma.Rzut karny ,100 tysiecy na trybunach miliony przy telewizorach.Lubanski strzela jak z katapulty,okno, gol, Roma OUT!!.Lza sie kreci.Teraz jest trenerem w Lokeren.Uwazam ze pewnego dnia to powinien pracowac dla reprezantacji Polski.Jego najwieksza cecha dzisiaj.AUTORYTET!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broda Lza?? ...mnie to cala rzeka lez IP: *.abhsia.telus.net 12.11.06, 01:45 pamietacie mecz pucharowy (nie pamietam z kim), gdy strzelil bramke prawie z linii outowej w obrebie pola karnego. A zagrywki z Soltysikiem? Ej dzieci, ... wy tu jakies Rasiaki, Zurawskie... co wy wiecie, az mi waz zal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Lza?? ...mnie to cala rzeka lez IP: *.dsl.bell.ca 12.11.06, 13:02 Ten mecz gdzie strzelil bramke z linii autowej to byl z Olimpic Marsylia.Zawsze dzentelmen,taki jest do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Lubański: Belgia musi wygrać IP: *.server.ntli.net 11.11.06, 18:46 dzieki za przypomnienie tamtych meczy swietne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca Lubański: Belgia musi wygrać IP: 85.134.185.* 11.11.06, 23:47 Strona o PolskichKIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś