Gość: bajbus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:16 okuka chyba dlugo miejsca nie zagrzeje jak tak dalej pojdzie a ciupial chyba ociupial Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hegemon® good job mr.OKUKA oby tak dalej koniu trojanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:00 nie na darmo ci placimy w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co jest grane ? Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:23 Cupiał szuka już następcy Okuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crach nastepca bedzie .... IP: *.aster.pl 11.11.06, 20:23 Leszek Miller!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lakers2 Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 18:24 Wisla prysla !!!!!!!!! Brawo Belchatow !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: 80.48.30.* 11.11.06, 18:25 Wisla skisla i to na wlasnym terenie z GKSem. Odpowiedz Link Zgłoś
lakers2 Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 18:35 Trojka do zera trafil Belchatow frajera !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.lu.dl.cox.net 11.11.06, 18:44 Wisla cieniasy!!Po co tych leszczy brac do reprezentacji!Brozek z 10 setek porzebuje zeby strzelic bramke!!!Okuka (bojazliwy, cienki treneiro) powinien wyjsc bardziej defensywnie z belchatowem, moze przelomowo bez napastnikow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baqet Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.chello.pl 12.11.06, 10:24 trener Lenczyk się pomylił- po tym meczu Warszawa wam wybaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość;) Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:31 Ale jaja!!!!!!!!!!!!!! już 0:3 i jeszcze nie koniec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.ds4.agh.edu.pl 11.11.06, 18:33 skonczył by sie juz ten mecz bo załamania dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 18:55 Kumpel zadzwonił w czwartek i mówi: "słuchaj, może przeszedłbyś się na mecz, mam ekstra karnet na sektor B..." podziękowałem bo wściekły byłem za PP. Gdybym się skusił chyba by mnie wynosili. Może jak mocno się postarasz, to z akademika dokrzyczysz tak by Jaśnie-Oświecony-Prezes usłyszał i podziękuj mu również za mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Mi Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.sgh.waw.pl 11.11.06, 18:33 Już nie mogę się doczekać gry GKS-u w Lidze Mistrzów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.11.06, 18:36 w zeszlym roku Legia na wiosne wygrywala wszystko teraz juz po jesieni bedziemy mieli do nich straty jakos nie wierze w mistrzostwo,bo ani gry ani nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
karolkno Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 18:37 Okuka to najwieksze nieporozumienie na kuli ziemskiej. Ciota do kwadratu. Totalny wyrostek miernoty. W Wisle nie ma na takich ludzi miejsca. Okuka OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:00 Gość portalu: Mala Mi napisał(a): > Już nie mogę się doczekać gry GKS-u w Lidze Mistrzów!!! buhahahaha a jak chcecie to osiagnac skoro tradycyjnie jak kazdy polski klub rozsprzedacie zima najlepszych zawodnikow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.man.olsztyn.pl 11.11.06, 19:05 Matusiak odchodzi do Legii, koniec marzen o mistrzostwie w Belchatowie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:10 Matusiak odchodzi do Legii, ko zeby jeszcze do Legii to bedzie ok , bo pozostanie w naszej liguni ale oby nie ukradl go jakis klub zza zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoName Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: 80.51.131.* 12.11.06, 01:07 a skąd masz takie wiadomości?! Nawiasem mówiąc Legii nie stać na Matusiaka i zaczeli kombinowac z Włodarczykiem(którym zaiteresowanie wyraził GKS). Po 1. Polski zawodnik jest o wiele droższy w "utrzymaniu" niz zagraniczny zawodnik (czyt. ZUS i tym podobne sprawy) Po 2. Na biurku u Ozoga lezy oferta z Rosji, która znacznie przebija oferte legii, więc nie mówmy hop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dart Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.crowley.pl 11.11.06, 18:35 Brawo GKS!!! Oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs o zesz ...orzeszki IP: *.dyn.optonline.net 11.11.06, 18:43 tego to nie grali bodajze od 60 kilku spotkan ...Cupial tego nie wytrzyma nerwowo , pewnie w przerwie zadzwoni do ... Petrescu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Re: o zesz ...orzeszki 11.11.06, 19:04 powinien zadzwonić do Łodzi, po pogotowie. Może dalej bez większych oporów rozdają Pavulon. Bo to byłby najmądrzejszy ruch transferowy jaki winien wykonać - czym prędzej... :( Gratuluję Panu, Pani Geniuszu! Dwa lata ciężkiej pracy właśnie procentuje. Mam nadzieję, że czuje się Pan równie dobrze jak wtedy gdy zatrudniał Pan Liczkę, odsprzedawał za śmieszne pieniądze Szymkowiaka, dał odejść Żurawskiemu i Gorawskiemu, gdy wzmacnialiśmy się darmowymi transferami matuzalemów lub gdy nie drgnęła Panu powieka gdy zaszczuto Mielcarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:46 Czerwona dla Ujka. Zaczynamy drukować wynik? Damy rade do końca czy GKS nawet w 10 ustrzeli ze 6 bramek? Odpowiedz Link Zgłoś
karolkno Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 18:50 caly kraj sie raduje ze Wisla ma znizke. Okuka to juz historia. Wisla jest wielka i bedziej jeszcze wieksza! Za 20 lat bede na czele wielkiej kompanii, przejme Wisle i zrobie z niej to samo co Abramowicz z Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 12.11.06, 02:03 cały kraj się raduje, bo wisła to ch...łam piłkarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duoa Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.chello.pl 11.11.06, 18:50 Gość portalu: bigOS napisał(a): > Czerwona dla Ujka. Zaczynamy drukować wynik? A widziałęś kretynie ten faul, czy tak się tylko nadymasz w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:15 Ty się napinasz nie ja. 0:4 dla GKS no to ja daje 6 do końca buhahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is(L)ander prawie jal 1 Liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:57 hahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.hsd1.md.comcast.net 11.11.06, 19:01 cool, liga sie zrobi ciekawsza. moze chlopaki w wisle zrozumieja w koncu, ze sa przecietni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.bsk.vectranet.pl 11.11.06, 19:06 Chłopaki w Wiśle o tym na pewno wiedzą, gorzej że to jakoś nie może dotrzeć do kibiców Wisły. Wisła to już nie jest ten sam klub co dwa lata temu, a oczekiwania są jakie są. Jeszcze Dan potrafił z nich wydusić wszystko co mieli najlepsze, ale go idioci z zarządu pogonili. Mam nadzieję że teraz nadejdzie czas Legii. Choć może za rok albo dwa groźny może być Lech a może Korona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: 80.48.30.* 11.11.06, 19:07 I te smieszne pilkarzyki z Wisly maja reprezentowac Polske na meczu? Litosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belg Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 12.11.06, 02:01 Leo, brawo za powołanie Dudki. Mam nadzieję, że wystawisz go od pierwszych minut Odpowiedz Link Zgłoś
karolkno Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 19:10 Im wiecej klubow bede graly pilke otwarta, tak jak np. GKS obecnie, tym liga bedzie ciekawsza. Niepokoi mnie mentalnosc Okuki oraz zejscie Wisly z drogi do sukcesu na typowa sciezke miernoty. Oj bardzo ciekaw jestem jak bedzie tlumaczyl swoja niekompetencje Okuka po meczu, pewnie tym samy co zawsze, ze nie ma zawodnikow i gwiazdy w niebie sie dzisiaj tak ulozyly. Jestem kibicem Wiselki ale zycze zeby GKS pyknal Wisle dzisiaj jeszcze ze 3 aby Okuka wylecial (dla dobra klubu, ktorego przejme za 20 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 19:21 Hombre, ...powiedz co się musi stać, żeby sprawca zamieszania puknął sobie w łeb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dubi Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.chello.pl 11.11.06, 19:28 El dios tiene toda la Cracovia en sus manos Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 19:44 eeee... nadziej umiera ostatnia, więc nie wmawiaj mi, że to wszystko odbywa się za cichym pozwoleniem Kierownika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dubi Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.chello.pl 11.11.06, 21:18 Milo że ktoś zrozumiał ;) Jak mówie po hiszpańsku do mojej mamci to niekoniecznie czai ;p Ale Szanowny Kierwonik Motor Lublin to w swoje ręce nie raczył wziąść. Campeon de Polonia es Motor RKS. Fuuu po polsku to brzmi lepiej Saludos a hincha de Wisla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto nastepca Okuki Jest pieknie , oj jak pieknie ! IP: *.tpgi.com.au 11.11.06, 19:07 Po serii trenerow krajowych (Smuda , Kasperczak , Engel )Wisla egzaminuje trenerow zagranicznych (Liczka , Petrescu , Okuka)Iluz w tym klubie bylo trenerow ? No wiec kto bedzie nastepca Okuki ...? I nic tylko same afery : a to noz w wodzie, a to z plyta boiska , a zoswietleniem , a z pilkarzami, a z sedziami, kibicami... Ilez awantur ? I te "walenia piescia w stol " i te "ja im tego nie zapomne" Wszystko (lub prawie wszystko) tu juz bylo.Brak tylko takich zwyczajnych rzeczy jak odpowiednia atmosfera i praca, ktore daja wyniki na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w 0:4 ale wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:15 :( najsilniejszy poslki kllub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dart Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.crowley.pl 11.11.06, 19:14 Na kolana!! Na kolana!! Brawo GKS!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator sędzia dwoi się i troi ale nie daje rady na razie IP: *.chello.pl 11.11.06, 19:17 dał kartkę Lechowi nie dał kartki pajacowi bałaszczykowskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
karolkno Re: sędzia dwoi się i troi ale nie daje rady na r 11.11.06, 19:20 Wisla ma cudownych kibicow. Wielkie czasy Wisly jeszcze nadejde. Tak jak juz to powtarzalem, za 20 lat, ja z Wisly zrobie to co Abramowicz z Chelsea. Zegar tyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator mówisz że sędzia jest też kibicem wisły? to widać IP: *.chello.pl 11.11.06, 19:27 jeszcze parę kartek i wygrają dzisiejszy mecz Udało im się strzelić bramkę A co do twojej przyszłości życzę powodzenia i mam nadzieję że nie będziesz kupować tytułu mistrzowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jest pieknie W dziesiatke i kolejna brama ! IP: *.tpgi.com.au 11.11.06, 19:18 Ojejejeje co sie z ta Wisla dzieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:33 O i liczba widzów się zwiększyła. Było 6000 a teraz nagle 2000. Czyżby kibole po 1 połowie przyszli pomóc swojej ukochanej drużynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazda na wstecznym Podsumowanie rundy jesiennej IP: *.tpgi.com.au 11.11.06, 19:52 Wisla : 6zwyciestw , 7 remisow i 2 porazki (za tydzien w Lodzi tez dostana baty) 2-ch trenerow i planowany 3 -ci.Planowane w zimie "wzmocnienia" to nowi pilkarze peruwianscy , ktorzy zastapia opuszczajacych Wisle (Baszczynski , Blaszczykowski , Sobolewski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.chello.pl 11.11.06, 19:56 precz z gwiazdorstwem!!!! BRAVO BEŁCHATÓW!!!! BRAVO RADEK MATUSIAK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo to osioł 4 w plecy - DUDKA - obrońca kadry... IP: *.aster.pl 11.11.06, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
karolkno Okuka out 11.11.06, 20:04 Oto jak bedzie wygladal komentarz Okuki po meczu: "Mecz sie nie ulozyl tak jak planowalismy. Rezultat sie rozsztrzygnal w pierwszej polowie. Gdyby nie "szybkie" 2 bramki, moglibysmy sie pokusic o lepszy rezultat. Gratuluje zwyciestwa GKS. To byl ich najlepszy mecz sezonu. Musimy sie wzmocninc w zimie, potrzebne sa zmiany. Gra sie jak przeciwnik pozwala i dzisiaj nie mielismy dobrych warunkow do gry. Zamiast atakowac musielismy gonic wyniku." Do dupy z taka miernota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSC [...] IP: *.chello.pl 11.11.06, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry82(L) skisla z szamba wystrysla IP: *.chello.pl 11.11.06, 20:17 gdzie twoje berlo, berlo i korona? SA NA ŁAZIENKOWSKIEJ BULWO OSOLONA. to koniec skisly. 0:4 hahahaha i heroiczna walka o jak najnizsza porazke phi hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazda jazda BG 4 -y bramki ! IP: *.tpgi.com.au 11.11.06, 20:18 Na wlasnym stadionie ! Ostatni raz Wisla stracila chyba w meczu z...Barcelona Przegrala z...Rivaldo (strzelil wtedy 4 bramki) No , ale do przerwy wtedy bylo 3:3.Teraz Belchatow tlucze ja niemilosiernie.Grajac w dziesiatke strzela jeszcze bramke !Coraz lepiej...Ile bedzie za tydzien w Lodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Wisła Kraków - GKS Bełchatów 11.11.06, 20:24 Szkoda, że te pajace z Wisły strzeliły dwa gole, bo inaczej to Bełchatów byłby liderem a tak, to liderem jest LEGIA. Nie lubie Wisły kraków! z zwłaszcza tego Cupiała i całeo tego piłkarskiego kapitalizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Wisła Kraków - GKS Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:35 całkowicie się z tym zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master To był mecz sezonu? Kto te relacje pisze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:02 Kolego, co drugi mecz Lecha w tym sezonie jest lepszy od tego. Nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Okuka już nie kuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:05 zamienił stryjek siekierkę na kijek Odpowiedz Link Zgłoś