Dodaj do ulubionych

Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugiej...

IP: *.009.vip-net.pl 09.12.06, 19:38
to jest pierwsze zwyciestwo Southend United od 14 spotkan i zajmują oni ostatnie miejsce wiec ze Rasiak strzelil gola raczej nie zasługuje na nagłasnianie. Takim amatorom Gucio Warzycha strzeliłby 3 gole a Matusiak z 5 więc slabo Grzesiu
Obserwuj wątek
    • Gość: orientacja slabo IP: *.009.vip-net.pl 09.12.06, 19:38
      to jest pierwsze zwyciestwo Southend United od 14 spotkan i zajmują oni ostatnie miejsce wiec ze Rasiak strzelil gola raczej nie zasługuje na nagłasnianie. Takim amatorom Gucio Warzycha strzeliłby 3 gole a Matusiak z 5 więc slabo Grzesiu
      • Gość: Typer sam jestes słaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:03
        Rasiak jeszcze strzel bramkę w Premiership. Może nawet w barwach Southampton.
        ___
        Bonus 100% w Bwin!
        Zgarnij do 200zł za darmo w Expekt!
        Codziennie 50 euro za sama rejestrację w BaH!
        bukmacher.250free.com/
      • Gość: mocno Re: slabo IP: *.as.kn.pl 10.12.06, 18:46
        A taki profesjonalista jak ty zapewne wpakowałby im z 6 goli. Zamilcz
        frustracie, bo nie potrafisz nic innego oprócz bezproduktywnego ujadania. Skąd
        biorą się tacy ludzie jak ty ? :/
    • Gość: RUM Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugiej... IP: 217.153.161.* 09.12.06, 19:39
      hm ... nie lubię ale podziwiam.... brawo
    • Gość: adam Brawo Rasiak. Polacy, trzymajcie się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:41
      Co prawda jestem fanem Franka ale bardzo się cieszę,że Rasiak tak świetnie sobie
      radzi w Southampton. 14 bramek to PIĘKNY wynik i nie ma co marudzić. Kibicuję
      WSZYSTKIM naszym piłkarzom za granicą, trochę się martwię o Franka,bo strzelił
      jak dotąd dwie bramki ale ta Teneryfa to chyba w ogóle jest słaba drużyna. Słabo
      grają pomocnicy, stąd oni w ogóle strzelają mało bramek. Poza tym Franek
      niedawno wyleczył kontuzję i widać,że gra coraz lepiej. Życzę Mu powodzenia i
      cieszę się z sukcesów Rasiaka. Może w kadrze też zacznie strzelać, tyle,że
      kolejne mecze eliminacyjne dopiero wiosną, oby utrzymał tą formę. Pozdrawiam
      prawdziwych kibiców, którzy trzymaja kciuki za naszych.
    • Gość: kibic Re: Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:46
      Każdy gol strzelony w II lidze w Anglii zasługuje na uznanie. Jakoś o tobie,
      mądralo, nie słyszałem, żebyś strzelił choć 1 bramkę.
      • Gość: rrrr Re: Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:27
        "orientacja" ma problem nawet z trafianiem do sedesu
    • Gość: rabud Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugiej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:04
      Gdzie jesteście krytycy :D ?
      • Gość: henrykblajet Re: Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:37
        Brawo Rasiak,żaden z polaków nie strzela tyle co ty.WSZYSCY ci tylko
        zazdroszczą,WSZYSCY wchodzą tylko na ogony lub wcale i uważają się za
        wielkich,PALANTY,Graj sobie w 2-ej lidze,a bę dziesz doceniony i zadowolony.Co
        ztego ze grają w wielkich klubach jak po dwóch meczach isiadają na ławie i to
        jest ich koniec.-KOSA,MILA SZYMEK,KRZYNOWEK i.t.d.

• Gość: james Re: Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugi IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.12.06, 22:30
          >
          > Brawo Rasiak,żaden z polaków nie strzela tyle co ty.WSZYSCY ci tylko
          > zazdroszczą,WSZYSCY wchodzą tylko na ogony lub wcale i uważają się za
          > wielkich,PALANTY,Graj sobie w 2-ej lidze,a bę dziesz doceniony i zadowolony.Co
          > ztego ze grają w wielkich klubach jak po dwóch meczach isiadają na ławie i to
          > jest ich koniec.-KOSA,MILA SZYMEK,KRZYNOWEK i.t.d.
          >

stanowczo prostestuje wypisanie Krzynowka na tej liscie

a Rasialdihno rzadzi :)))
    • Gość: nobo wiekszosc kibicow to idioci IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.12.06, 21:29
      nie wiem o co chodzi w konflikcie kibicow i Rasiaka, skad te dowcipy. Facet gra
      swoje i udawadnia ze ma racje. Jesli ma, to wszystko to co czytam o Rasiaku, a
      co pisza kibice swiadczy o ich kretynizmie.
      • Gość: lukas Licz się ze słowami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:04
        bo zrównujesz się poziomem z tymi "idiotami". A chodzi o to,że Rasiak fatalnie
        gra w reprezentacji, zdołał strzelić tylko takim mocarstwom piłkarskim jak
        Izrael i Wyspy Owcze, to chyba nie jest powód do dumy? A II ligę angielską mam
        gdzieś.
        • Gość: hombre Re: Licz się ze słowami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 00:44
          Drogi Lukasie,
          Prawda jest niestety taka, że w chwili obecnej II liga angielska to poziom
          nieosiągalny dla większości polskich (nawet reprezentacyjnych)grajków - mam
          nadzieję,że niedługo stan ten ulegnie zmianie, ale nie o tym teraz.
          InternetowiPseudoKibice zaszczuwając swego czasu Rasiaka doprowadzili do
          absurdalnej sytuacji - jeden z najlepszych polskich napastników za wielu, nie
          mających większego pojęcia o piłce nożnej, ludzi uważany jest za najgorszą
          klątwę, która dotknęła naszą reprezentację. Innym napastnikom także zdarza się
          nie trafiać do siatki w reprezentacji przez kilkanaście spotkań (wiadomo o kogo
          chodzi)i jakoś nikt nie rozpacza, nie wyzywa ich od "drewniaków".
          Bywało wielu piłkarzy, którzy grając w koszulce z orzełkiem nie potrafili
          wykorzystać pełni swoich możliwości, a jednak dostawali szansę - pierwszym z
          brzegu przykładem jest "Gucio" Warzycha. Także kochany przez kibiców Maciek
          Żurawski rozgrywał w kadrze mecze (seriami nawet), za które powinien się
          wstydzić. Dostawali jednak kolejne szanse ("Gucio" rozegrał bodajże 50 spotkań w
          reprezentacji, w których strzelił mniej niż 10 bramek, a grał niemal zawsze jako
          napastnik).
          Apeluję więc: dajmy szansę Rasiakowi, który mimo kilu słabszych spotkań (które
          trafiają się każdemu) ma niesamowity potencjał (technika nie jest wcale jego
          piętą achillesową). Trzeba go tylko umiejętnie wykorzystać. A Beenhakker, skoro
          nawet Dudka nie popełnił u niego błędu, na pewno to potrafi.
    • Gość: hgf Brawa dla Drzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 00:21
      Drzewo do reprezentacji...
    • Gość: la redos Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugiej.. IP: *.smsnet.pl 10.12.06, 01:25
      mimo przegranej brawa dla rasiaka i choc to jet "2 liga" angielska pokazuje ze
      trzeba sie z nim liczyc. zycze mu samych sukcesow i formy na mecze
      reprezentacji. oby zawsze byl w takiej samej dyspozycji jak na turnieju
      lobanowskiego i w lidze
    • Gość: aaron82 Re: Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugi IP: *.brnt.adsl.virgin.net 10.12.06, 09:21
      A ile strzelili by Rooney do spółki z C. Ronaldo? 0, bo przegrali w Pucharze
      Ligi 0:1 właśnie w Southend ;-))))
      • Gość: pak Re: Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugi IP: *.akademiki.uni.torun.pl 10.12.06, 10:24
        moze nie mozna tego tak porownywac ale 14 bramek ktore ukuł juz Grzechu na
        wyspach ma swoja wymowe i tam zdobyl juz odpowiedni szacunek i podejrzewam, ze
        ma w dupie co mowia o nim hordy super kibicow (ciekawe czy kazdy z nich umie
        wymienic chociaz wszystkie zespoly z championship) czy pseudo-dziennikarzy
        posiadajacych "mega" wiedze i osmieszajacych sie zbitkami slownymi i
        przytaczaniem bzdur z historii itp, nie jestem fanem Rasiaka, poza tym w tej
        chwili mamy napadziorów w reprezentacji! ale za duzo z was dalo sie poniesc fali
        nagonki na Rasiaka i teraz jak ktos nie dolozy cegielki to jest chory, ale widze
        ze tacy jak ja tez tu są
        • Gość: bodek załamujesz,koleś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:07
          A PO CO ktoś miałby umieć wymienić WSZYSTKIE drużyny z Championship???? Po co to
          komu potrzebne? Przecież to TYLKO II liga, brzydki futbol, zero taktyki, słaba
          gra. Niech Rasiak zacznie strzelać w kadrze i to ostro, bo inaczej NIGDY nie
          zdobędzie uznania kibiców.
          • Gość: pak Re: załamujesz,koleś IP: *.akademiki.uni.torun.pl 10.12.06, 12:31
            nie chodzi o to ze masz znac, chodzilo mi o to ze wiara gada od rzeczy a gowno
            wie o pilce, no ale dobra jak ktos kibicuje tylko chelsea i szewczence to tak
            pozniej jest, a takich kibicow jest na pęczki
            • Gość: bodek Re: załamujesz,koleś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:52
              Uważasz,że jak ktoś nie zna wszystkich drużyn II ligi angielskiej,to gowno wie o
              piłce??? A może jak ktoś słusznie krytykuje Rasiaka,to się nie zna? Ja akurat
              tego lata byłem w Anglii i dwa razy byłem na meczach angielskiej drugiej ligi,
              omal nie zasnąłem,taka kiszka. Fatalna piłka. Nie ma o czym gadać.
          • Gość: Gucio Re: załamujesz,koleś IP: *.dsl.bell.ca 10.12.06, 16:37
            To apeluj zeby Zurawskiego z repry wyrzucic bo ja nie pamietam kiedy on jakas
            klase, bramke pokazal:) A Rasiaka niech sie czepiaja. Jakbusmy mieli Pana
            Crouch to dopiero by mu sie dostalo:, hehehe. Debile
    • Gość: mock Re: Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugi IP: *.e-wro.net.pl 10.12.06, 14:12
      Mam taką zdrową zasadę - nigdy nhie krytykuję kludzi zarabiających 10 razy
      więcej ode mnie, bo to ja jestem przy nich nieudacznikiem. Niektórym kibicom
      bardzo ją polecam.
      • Gość: włóczęga Ha ha ha!!! I znów ukarał "kibiców-idiotów"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:39
        Brawa dla Grzegorza. Tak trzymać. Miejmy nadzieję, że głupio i bezczelnie
        krytykująca hołota dostanie w końcu ataku apopleksji i zejdzie z tego świata.
    • Gość: kol@ Re: Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugi IP: 212.30.22.* 10.12.06, 14:59
      'W bieżącym sezonie Rasiak uzyskał już 14 goli..' - co to jest karwa za
      polszczyzna - 'uzyskau juz 14 goli..'?? uzyskac to mozna pewna ilosc ambrozji z
      kilograma cukru, 4 litrow wody i 10 dkg drozdzy, a bramki to sie SZCZELA,
      panstwo sportowe pismactwo!!
    • Gość: g Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugiej.. IP: *.dyn.optonline.net 10.12.06, 16:57
      A ja myslalem ze gole to sie strzela. Ale co ja tam wiem.
    • Gość: zks Czternasta bramka Rasiaka w angielskiej drugiej.. IP: 85.134.173.* 10.12.06, 19:30
      Strona o PolskichKIBICACH
      • Gość: kibic głosujmy na Rasiaka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.12.06, 00:36
        Rasiak jest jednym z 50 nominowanych przez miesięcznik "Four Four Two" do
        nagrody The Football League Awards 2007. O wyborze najlepszego piłkarza II ligi
        angielskiej zadecydują internauci, czytelnicy i eksperci. A oto link:

www.fourfourtwo.premiumtv.co.uk/page/sub/Vote

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka