cortez_i_pizarro 17.01.07, 01:34 Smal szmalem, Mirek, ale nie chce cie widziec w Poznaniu jesli oddasz sie tym padalcom z Lazienkowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolew Re: Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.range86-137.btcentralplus.com 17.01.07, 01:51 oto szkoła "honoru" Łódzkiego KS.... oddać się tam gdzie więcej zapłacą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 02:12 Dokładnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.izacom.pl 17.01.07, 02:23 jesteście żałośni.....przecież z lecha to trzeciaka sami wyrzucili i to jak dawno temu więc dlaczego miałby odrzucać ich ofertę ????? taka sama sytuacja miała miejsce w łks-ie ???? wy macie teraz gwiazdę hajto jako menadżera, który kluczowych zawodników wyrzucił (kłus, kolendowicz)....i frustracja przez was przemawia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Frustracja i pomieszanie porządków. IP: 62.233.204.* 17.01.07, 09:35 Co ma wspólnego praca na stanowisku dyrektora sportowego z brakiem honoru? Otwórzcie oczy dzieci - piłka nozna to biznes, a nie wojna. W biznesie zmienia się pracodawców, a nie zdradza. A Trzeciak z pewnościa nie robi tego dla pieniedzy. Zabrać dresom internet, bo zaniżają poziom dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ember11 Re: Frustracja i pomieszanie porządków. IP: *.range81-151.btcentralplus.com 17.01.07, 10:33 Gość portalu: marcy napisał(a): > Co ma wspólnego praca na stanowisku dyrektora sportowego z brakiem honoru? > Otwórzcie oczy dzieci - piłka nozna to biznes, a nie wojna. > W biznesie zmienia się pracodawców, a nie zdradza. > A Trzeciak z pewnościa nie robi tego dla pieniedzy. > > Zabrać dresom internet, bo zaniżają poziom dyskusji. W pelni popieram te opinie. Przestancie ludzie zyc w zascianku. Praca to praca. Jak cos umiem to ktos chce to wykorzystac i oczywiscie mi za to zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszewsky Re: Trzeciaka rozmowy z Legią 17.01.07, 14:09 Szkoda, że nikt nie pomyślał, żeby zaproponowac mu pracę w Lechu. No tak. Ale jak on by się ze Smudą dogadał? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Re: Trzeciaka rozmowy z Legią 17.01.07, 17:48 Nie wiem, dlaczego GW go tak promuje. Być może jest dobrym trenerem, czy też działaczem, ale inni szkoleniowcy nie mogą liczyć na takie peany. Zwłaszcza ten wywiad sprzed paru tygodni powinien być opatrzony napisem "reklama". BTW. - poziom 80% komentarzy pod tym artykułem jest żenujący. Radzę napinaczom z Warszawy i Poznania przenieść się na onet, tam zawsze znajdzie się miejsce dla takich oszołomów jak Wy. Pozdro dla normalnych;) pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grand Re: Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.dsl.bell.ca 17.01.07, 02:40 cortez_i_piz.. idź się dobrze podmyj bo śmierdzisz padalcem i czymś jeszcze a na bułgarskiej się lepiej nie pokazuj obesrana pyro ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.waw.cdp.pl 17.01.07, 02:56 Ludzie co wy pierdzielicie. Każdy z was przyjąłby dobrze płatną posadę w klubie który uważa za wroga. Możecie się wymądrzać bo taka oferta wam nie grozi. Co do Trzeciaka to nie sądzę żeby robił to dla kasy. To inteligentny i ambitny gość. Chce się rozwijać a Legia da mu dobrą okazję. Pozdro dla normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.icpnet.pl 17.01.07, 07:40 Z tego, co wiem, to Mirosław Trzeciak i tak się nie wybiera do Poznania, więc raczej twoje mało dorosłe groźby nie robią na nim wielkiego wrażenia. A co do jego pracy, w Legii czy nie w Legii, bardzo jestem ciekaw, jak mu będzie szło w Polsce i na ile zagraniczne wykształcenie da się zastosować do naszych, niezbyt normalnych warunków. A RTS? Taki jest piłkarz Rzeźniczak, wychowanek RTS-u, który w ciężkiej dla Aniołków Millera chwili zawitał na Łazienkowską, za nic mając swoje klubowe pochodzenie. To jest właśnie widzewski honor czy tam widzewski charakter. Teraz Grzelak, wielkie pupilek Niciarki, to samo. Buhahaha. Pozdrowienia dla ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.crowley.pl 17.01.07, 08:49 Trzeciak to pseudofahowiec. W sam raz dla Legii. Jeszcze 2 miesiace temu pisal w Gazecie Wyborczej, ze "Blaszczykowski to pilkarz podworkowy". Jak widac doskonaly łowca talentow. cieszcze sie, idzie do Legii. z pewnoscia porzadnie oslabi ten klub, ktorego nie lubie (ciekawe co powie o Fabianskim - "podworkowy bramkarz"?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.07, 08:53 No a czy Błaszczu gdzieś poza naszym podwórkiem szaleje? Europa zasypała Wisłe milionem ofert? Coś nie bardzo. BTW gość ma irytującą manierę padania przy każdym kontakcie... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:52 To ciekawe, pokazuje jak ten kraj kupuje wszystko z zagranicy. Pan M. Trzeciak jest arcykiepskim działaczem, jego wyniki trenerskie to prowadzenie zespołów rezerw ktoreś tam ligi i taki facet ma być istotną postacią w Legii (czyli zespole, który ma ambicję zostać powtórnie mistrzem Polski i pokazać się w Europie)!!! Śmiech i żałość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Trzeciak idż sie utop IP: 212.244.156.* 17.01.07, 09:29 Prawdziwy Poznaniak nie pracuje we warszawie bo nią gardzi. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Zabraniam ci pisać na forum. IP: 62.233.204.* 17.01.07, 10:06 Na początek z wszechwładnej Warszawy jednym ruchem usuwam twój wpis. Wracaj pod trzepak, koledzy już chyba zebrali na wino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Zabraniam ci pisać na forum. IP: 212.244.156.* 17.01.07, 10:07 nie pije wina tylko piwo lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no [...] IP: 212.244.156.* 17.01.07, 10:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Zabraniam ci pisać na forum. IP: *.acn.waw.pl 17.01.07, 12:23 > na początek? a dalej co ty frajerze? > zapraszam możesz do mnie przyjechac na solówke ty pedale i każdy inny > warszawiaczek-ciotka . *ZAPRASZAM* ty prostacki oszołomie, nie życzę sobie twojego chamstwa buraczku. to że w domu używasz takiego języka w kontaktach z rodziną nie znaczy że my będziemy tolerować imbecylizm. czy jesteś z poznania czy z ciechocinka mnie nie obchodzi, ale nie życzę sobie żebyś mnie obrażał synku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no [...] IP: 212.244.156.* 17.01.07, 14:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucc Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.chello.pl 17.01.07, 10:07 licz się ze słowami imbecylu - kultury nie nauczyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówkojad Trzeciaka rozmowy z Legią IP: *.dyn.cm.kabsi.at 17.01.07, 10:25 Ehhh... To właśnie jest "honor" kartofli, pluć na Stolicę i żebrać i skamleć o pieniądze od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no [...] IP: 212.244.156.* 17.01.07, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whu Re: ty jestes głupszy od kaczki IP: *.bot.pl 17.01.07, 11:00 niestety, "no", coś mi się wydaje, ze źle oszczedzasz pieniądze. Na lekarzy, a psychiatrów i seksuologów w szczególności, powinieneś wydawać z połowę tego, co uda cię się uzbierać. poza tym twoje posty bardziej pasują do strony "głebokie gardło.pl" czy "hot-anal-sex-orgien.de", więc przestań czytać gazeta.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no [...] IP: 212.244.156.* 17.01.07, 11:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whu Re: ty jestes głupszy od kaczki IP: *.bot.pl 17.01.07, 12:52 a jakieś inne fantazje masz? pozwierzaj się, studenci psychologii będę miali gotowy materiał do prac semestralnych... :-) dam ci też radę - nie kryj swoich preferencji, bo będziesz się z tym do końca życia męczył... oj, głupiś ty, głupi. a skoro będziesz czytał co chcesz, zacznij od elemantarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whu Re: ty jestes głupszy od kaczki IP: *.bot.pl 17.01.07, 13:12 do dziś nie lubiłem kibiców Legii, od dziś nie kibicuję nikomu z Poznania... co więcej, jak tylko będzie się okazja postram się i kibicom i klubowi przyp..dolić. dobra robota, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: ty jestes głupszy od kaczki IP: 212.244.156.* 17.01.07, 14:35 lech nie potrzebuje takich kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grunwald [...] IP: *.icpnet.pl 17.01.07, 11:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Trzeciaka rozmowy z Legią IP: 87.204.165.* 17.01.07, 11:21 Mirek- wracaj do POZNANIA!!! To tutaj zawsze byłeś, jesteś i bedziesz gwiazdą kolejorza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz to jest ta poznańska kultura... IP: *.itpp.pl 17.01.07, 11:36 ...i jeszcze mają się za tych lepszych i kulturajniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaw Mirek nie rób nam tego... IP: 89.171.33.* 17.01.07, 11:53 Czekamy na Ciebie w Poznaniu. Dla mnie byłeś ostatnim piłkarskim artystą na naszych ligowych boiskach.No ale gdybyś jednak podjął pracę w Warszawie kibice na pewno ucieszą się że pracuje u nich Mistrz Polski 1993. Co do postów przygłupów z wawy o tym że żebrzemy od was pieniądze mam pytanie.Za czyje pieniądze wybudowaliście metro i most siekierkowski (którym reżyserzy chwala się w każdym serialu kręconym na prowincji...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica Re: Mirek nie rób nam tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:16 po pierwsze to możecie sobie na niego czekać, po drugie co się chwalisz że pzpn dał wam ukradziony tytuł po trzecie sam jesteś przygłupem z krainy kwitnącej bulwy, po czwarte wszystko budujemy za swoje pieniądze bo najwięcej z całej Polski dajemy do budżety centralnego, po piąte prowincja to poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaw Re: Mirek nie rób nam tego... IP: 89.171.33.* 17.01.07, 12:51 Panie Stolica żyjesz w matrixie skoro wierzysz że legła pokonała wislę 0:6. Ja widziałem tą parodię piłki kiedy krakowski bramkarz Bobrowicz interweniował w przeciwnym kierunku niż lot piłki.Boże! wy ciągle wierzycie że wasza legła tak pięknie dla was wygrała. A co do budżetu centralnego przypominam ci że wszystkie podatki odprowadzane są niestety do stolycy i ta "prawie i sprawiedliwie" nimi dzieli...Pozdrawiam waszego największego kibica z żylety Krzysztofa Słupika. A prowincja to jednak azjatycka warszawa bo w żadnym mieście europejskim kibice nie zrywali medali piłkarzom którzy pokonali w dwumeczu gospodarzy...Nie wysilaj się chłopcze i już nic więcej nie pisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanku.. Re: Mirek nie rób nam tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:02 Poznan miasto niemieckich prostytutek zerznietych przez pijanych ruskich soldatow. W czasie wojny bardzo ochoczo wspolpracowali z Gestapo wydajac w niemieckie lapy m.in. ludzi, krorzy uciekla z transportow kierowanych do KL Gross-Rossen. To miasto powinno byc zrownane z ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowiki Re: Mirek nie rób nam tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:08 Teraz sportem nr.1 w Poznaniu jest rzniecie wlasnych dzieci polaczone z choralnymi spiewami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica Re: Mirek nie rób nam tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:48 tylko skórokopy najbardziej wieśniackiej drużyny na świecie po zdobyciu jakiegos trofeum śpiewają obraźliwe piosenki na drużynę przeciwną przyjacielu listka i fryzjera pojmij to wreszcie gó.. znaczyliście i gó.. znaczyć będziecie zawsze poznański słowiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walsiebekarcie Re: Mirek nie rób nam tego... IP: *.acn.waw.pl 17.01.07, 12:36 Mistrzem Polski 1993 jest Legia Warszawa, a Lech co najwyzej mistrzem PZPN. co normalniejsi kibice Lecha wstdza sie tego tytulu i chetnie by go oddali, ale ty jak widze sie nim szczycisz. Trzeciak ma gleboko w d.... Lecha, jezeli juz jest zwiazany z jakims klubem to z Łksem. Mieszka w Hiszpanii i brudny Poznan pewnie mu zwisa. Pieniadze na metro i most mamy swoje, a metro dawno byloby gotowe gdyby nie oddawanie pieniedzy na prowincje (w tym Poznan) i rzesze przyjezdnych cwokow (w tym poznaniakow) ktorzy korzystaja z infrastruktury Warszawy, ale podatki placa w swoich wioskach. Gdyby bylo inaczej, nie mam nic przeciwko zeby zabierac wam frajerzy kase z Poznania i budowac za nia w Warszawie bo uwazam takich jak ty za podludzi, ktorymi zbytnio nie ma co sie przejmowac,a jak sie da wykorzystac to nie ma na co czekac. Nawet nie uwazam tobie podobnych za rodakow, gdyby trafila sie w Poznaniu jakas katastrofa to w zyciu nie dalbym zlamanego grosza na ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoenix(L)k Re: Mirek nie rób nam tego... IP: 195.117.255.* 17.01.07, 12:57 Za te pieniądze, które Wasza STOLICA wpłaca do budżetu (rok temu - 450 mln zł)> Co do tytułu tylko ludzie bez honoru mogliby się nim chwalić - spójrz co się stało we Francji w trakcie afery OM. Ale cóż - dzięki paserstwu (korzystacie z ukradzionej rzeczy) czujecie się lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br311 Trzeciak w Legii ale za Wdowca IP: *.compi.net.pl 17.01.07, 12:03 Nie moze byc 2 trenerow w jednym klubie. Wdowiec zwykle obwinia caly swiat za swoja nieudolnosc, predzej czy pozniej dojdzie do konfliktu. Legia z Wdowczykiem nic nie osiagnie, a Franek musi sie w koncu wziac za trenerke w I lidze i pokazac, na co go stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA MISTRZ a kogo obchodza poznanskie slowiki-patalachy IP: *.acn.waw.pl 17.01.07, 12:17 jestescie scierwem polskiej ligi razem z przekupna gdynska swinia i frajerami nozownikami z krakowa. Trzeciak caly ten lach poznan ma prawdopodobnie w glebokim powazaniu... LICZY SIE TYLKO LEGIA!!!zapamietaj to synku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechprawiejakpilka A co jest lech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:05 Nie wiem? Nie jestem smieciarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: a kogo obchodza poznanskie slowiki-patalachy IP: 212.244.156.* 17.01.07, 14:23 syna to ty nie jestes w stanie spłodzić pedale . Pedały nie maja dzieci . zapamiętaj to pedale Odpowiedz Link Zgłoś
ybsen Re: Trzeciaka rozmowy z Legią 17.01.07, 13:19 A ja nie chcę widzieć Cię w innej fabryce młotków, niż ta w której zap.lasz całe życie, koziołku. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ybsen Re: Trzeciaka rozmowy z Legią 17.01.07, 13:21 cortez_i_pizarro napisał: > Smal szmalem, Mirek, ale nie chce cie widziec w Poznaniu jesli oddasz sie tym > padalcom z Lazienkowskiej... A ja nie chcę widzieć Cię w innej fabryce młotków, niż ta w której zap.lasz całe życie, koziołku. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaw Legioniści wielcy kibice internetowi... IP: 89.171.33.* 17.01.07, 13:27 ... a na ich pięknym "stadionie" (czytaj kórniku) maksymalnie 8 tys. bu bu ha ha Ale fajnie sie nakręcacie głomby... Już wiecej nie czytam waszych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Legioniści wielcy kibice internetowi... IP: *.icm.edu.pl 17.01.07, 13:59 Gość portalu: gaw napisał(a): > ... a na ich pięknym "stadionie" (czytaj kórniku) maksymalnie 8 tys. bu bu ha h > a > Ale fajnie sie nakręcacie głomby... Już wiecej nie czytam waszych bredni. W wiesz parchu do kogo nalezy rekord najmniejszej frekwencji w I lidze w latach 90? Do Lecha Poznan, na meczu z Siarką Tarnobrzeg w sezonie 95/96. Wierni kibice - tyle ze sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrlokiusz Re: Legioniści wielcy kibice internetowi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:47 Popierwsze nie 8 tylko 12 tysięcy... I kurnik to jest na Polonii.. może Ty kluby z Warszawy pomyliłeś GAW ??? Poniewaz studiuję w Poznaiu ( najlepsze uczelnie w Polsce - poznaniacy tam nie studiuja ) i akurat spię niedaleko Bułgarskiej... to poza śpiewaniem na Legię i o Triadzie.. nie za dużo znacie piosenek... Akurat po meczach choć, krew mnie zalewa... łatwo usypiam... Ciesząc się z waszego zakompleksienia... Pozdrawiam All Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Nech zyje MireK - mistrz polski'93 z Lechem!! IP: *.icpnet.pl 17.01.07, 14:59 Odpowiedz Link Zgłoś