Gość: Biedny Witek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:16 Kto będzie teraz wyjaśniał "Kontrowersje" w Canal+? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyli.kon.karne Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita Ż. 18.01.07, 13:17 Ten Wit Ż. :O :O :O ??? No to teraz już ostatnia prosta i po Michała L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WITSTWOSZŻELAZKO Haha, to ci Żelazko się przypaliło. ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:23 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Żelasko? Człowiek z duszą, hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Z_a_w_i_e_s_i_ć_____R_O_Z_G_R_Y_W _K_I_!!! IP: *.crowley.pl 18.01.07, 14:24 Niech ktoś w końcu podejmie męską dezycję, bo w końcu zrobi to FIFA Odpowiedz Link Zgłoś
czlon_pisu to centrala PZPN miesci sie teraz w wiezienu ? 18.01.07, 14:26 czy ktos jeszcze pozostal w PZPN poza wodzem Listkewiczem ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: to centrala PZPN miesci sie teraz w wiezienu 18.01.07, 16:10 Np. Kolator. Jerzy K., szef dolnośląskiego związku piłkarskiego, właśnie "potknął" się na redagowaniu statutu wojewódzkiej filii PZPN. Prokuratura postawiła mu m.in. zarzut sfałszowania podpisu jednego z nieobecnych na zjeździe działaczy. Ale przypadek Jerzego K. to dopiero zapowiedź znacznie poważniejszej afery. Zamieszany w nią jest wiceprezes PZPN Eugeniusz Kolator. Chodzi o fałszerstwo statutu piłkarskiego związku. Polegało ono na zapewnieniu 52 działaczom ustępujących władz PZPN dożywotnich mandatów wyborczych z głosem stanowiącym! Ten kuriozalny zapis w statucie własnym podpisem zalegalizował wiceprezes Kolator! "W sprawie statutu PZPN dwukrotnie przesłuchiwała mnie prokuratura. Za pierwszym razem ponad 4 godziny, za drugim przez przeszło 6 godzin! Gdy śledztwo się zakończy, sam zaskarżę do prokuratury człowieka, który złożył tam doniesienie na władze PZPN" - przed tygodniem grzmiał z trybuny zjazdowej wiceprezes PZPN Eugeniusz Kolator. "Gratulując Kolatorowi samopoczucia, podpowiem mu, że zaskarży nie mnie, lecz szefa Komisji Etyki PZPN" - mówi "Faktowi" Jan Tomaszewski, który dowody fałszerstwa statutu przekazał prokuraturze. "Dokumenty te przesłali mi działacze tego samego PZPN. Wszystkiemu oczywiście winni są Tomaszewski i dziennikarze. Tylko że ja mam niezbite dowody, świadczące o przestępstwie Kolatora i spółki, którym w fałszerstwie statutu nie przeszkodzili nawet prawnicy PZPN" - dodaje były bramkarz. "A wracając do zjazdowego wystąpienia Kolatora, gdyby dokumenty, jakie przesłałem do prokuratury, były papierem toaletowym, to pan Kolator byłby przesłuchiwany tylko raz. Dzisiaj natomiast jestem przekonany, że za trzecim razem, to on już z tej prokuratury do domu nie wróci" - podkreśla Tomaszewski. "Tomek" przesłał komplet dokumentów kompromitujących szefów PZPN do zajmującej się korupcją w polskiej piłce prokuratury wrocławskiej. Stamtąd przed kilkoma miesiącami trafiły one do V Wydziału Śledczego Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga. "To jest bardzo poważna sprawa. Śledztwo musi więc jeszcze trochę potrwać, choć finisz już blisko" - mówi "Faktowi" rzecznik Prokuratury Warszawa-Praga Renata Mazur. Jak dowiedział się Fakt, prowadzący tę sprawę prokurator Waldemar Bastecki szykuje się do postawienia władzom PZPN zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny kibic Re: Żelasko? Człowiek z duszą, hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:41 Pamiętam, że byłem na jego debiucie w I albo II lidze, z ćwierć wieku temu, na Arce albo Bałtyku, może ktoś przypomni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Pif-Paw Żelazko z dyszą, huehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans-sędzia PN ŻELAZO to porządny chłop a że ma coś na sumieniu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA Jedna czarna owca....ale w zarządzie PZPN IP: *.crowley.pl 19.01.07, 08:58 Listkiewicz po prostu użył skrótu myślowego. Mu chodziło o jedną czarną owce ale w zarzadzie PZPN..... szczyt hipokryzji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Jest podobny do VITO C. IP: *.zetosa.com.pl 18.01.07, 15:42 znanego jako Ojciec Chrzestny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ard Superexpert, fakt wie jak zarobic na pilce.... IP: 81.219.218.* 18.01.07, 13:17 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmoo Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita Ż. IP: *.sol2.cable.ntl.com 18.01.07, 13:17 Hej Żelazkoo więzienia dziadu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu A prezesa Laguny nikt nie ruszy. Głupi był Luty że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:59 się dał na ministra wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjan17 a dla mnie to nie jest szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:49 to jeden z najbardziej upier...nych w gó..e krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita Ż. IP: 195.94.201.* 18.01.07, 13:19 Canal + juz nie znajdzie drugiego takiego do kontrowersji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:40 jest jeden :D - czesto sie smial w taki sposob: HE HE HE :) on by sie nadawal :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiety Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita Ż. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:19 W koncu, jednak zaczyna sie cos ruszac w sprawei korupcji, powoli prokuratura idzie na szczyt i zatrzyma Listka i bande misiow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.ipk Re: Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita IP: 193.108.206.* 18.01.07, 13:22 Witek jak oddziałowy się pyta na jaką cele chcesz iśc to powiedz że na grypsujacą. Odpowiedz Link Zgłoś
desmond1 Re: Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita 18.01.07, 13:26 wreszcie ruszyli pieprzoną warszawkę. mam nadzieję, że następny będzie wszechwładny obsadowiec leszek s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo z Tryszczyna Re: Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:24 Trawestując Lucjana Bohme z "Komornika": Panie Listkiewicz jadą goście, jadą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita 18.01.07, 13:26 HAHAHA coraz blizej Listkiewicza... Pan Listkiewicz nie odejdzie z PZPN , jego wyprowadza skutego w kajdanach ;p Odpowiedz Link Zgłoś
arnold_vosloo Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita Ż. 18.01.07, 13:26 blogfm.blox.pl/2007/01/Wit-Z.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtigol Re: Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita IP: *.pzl.pl 18.01.07, 14:56 kontrowersje na żywo z celi i bez cenzury. to będzie hit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Czyżby on "ustalał" kontrowersje :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.07, 13:29 szkoda Witka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komitet wyzwolenia Prokurator przeslucha w dresie Tico ... IP: 86.69.185.* 18.01.07, 13:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kiedy wielki final? IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.07, 13:40 nowa liga,proces lesnych dziadkow,zapowiada sie bombowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zostatniejchwili Żelazko Wita 18.01.07, 13:43 Jak donosi "Fakt" zatrzymanie Wita Żelazko nie ma wcale związku ze skandalami w futbolu. Sędzia został zatrzymany na wniosek firm "Tefal" i "Rowenta", w związku z odsprzedaniem praw do swego nazwiska Chińskiej Partii Komunistycznej. Znana od roku afera z powszechnym wykupywaniem nazw przez Chińczyków zatacza coraz szersze kręgi. Mówi się że prezes Listkiewicz odsprzedał prawa koncernowi leśniczemu z Szanghaju a Jarosław Kaczyński oddał prawa na 10 lat fabryce akcesoriów kąpielowych z Huangzhou. Aresztowania trwają. Więcej w "Fakcie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Żelazko Wita IP: 213.199.198.* 18.01.07, 13:45 śmianie się z nazwiska pokazuje, że twoja stara to... cie nie umiała wychować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Listek! szykuj ręcznik i szczoteczkę do zębów(n/t) IP: *.171.85.230.crowley.pl 18.01.07, 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 303 Re: Listek! szykuj ręcznik i szczoteczkę do zębów IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 15:08 Niech nie zapomni o wazelince :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re: Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:51 Antek był z Wisły, przy kominku, to może być Witek z celi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALUS Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita Ż. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:53 w tym momencie PANIE MINISTRZE LIPIEC nie widze innej mozliwosci jak zawiesic rozgrywki i wprowadzic kuratora !!!! byle szybko !!! łubu dubu łubu dubu niech zyje nam prezes naszego klubu niech zyje nam !!! to bylem ja Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita Ż. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:54 Ciekawe co zrobi teraz C+??? Nie bedzie już Panie Witku... No i moja żona nie bedzie już oglądać kontrowersji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juru Re: Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:55 Nie cierpię tego idiotycznego prawa z ukrywaniem nazwiska. ŻELAZKO. ŻE - LAZ - KO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west wspaniały Wit Żelazko - arbiter :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:55 co za banda Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Czyżby Listek zaczął cichą współpracę?? 18.01.07, 13:57 Każdy kibic wie, kiedy jego druzyna wygrała !!! normalnie, a kiedy kosztowało to -dawniej wegorza, kolacje i dupeńki, później czysta kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Kurator ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:05 dawać teraz kuratora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek teraz czas na Listka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:06 jak Wit to i Listek. Nie ma co udawać. Działali razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: teraz czas na Listka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:28 Ale gdzież tam. Listek jest prawie czysty. No ale prawie robi różnicę :) Jestem z Poznania i sam byłem na meczu bodajże z Widzewem w ostatniej kolejce (3:3). Listek podyktował jednego albo dwa karne, albo nakazał powtórkę (sorry już nie pamiętam dokładnie). Mecz był właściwie o pietruszkę, bo o mistrza walczyła Legia i ŁKS. No ale Legii tytuł zabrano i dano go nam. Niestety poza Maćkiem Szczęsnym nie słyszałem, aby ktoś z Legii (łącznie z szlachetnym Januszem W. i erudytą Wojcechem K.) przyznał, że mecz z Wisłą był kupiony. Ba, nikt z obiektywnego grona warszawskich kibiców także tego nie chce dostrzec. Trochę to zabawne. Niemniej, ja, pyrol, kibic Lecha przyznaję: to 3:3 było na 90% ułożone, tylko nie wiem po co, skoro znaczenia nie miało zbyt wielkiego. Na marginesie, gdy Lech zdobywał później mistrza też się podłożył Widzewowi i też było 3:3. Dzięki temu Widzew grał w pucharach. Nie zapomnę, jak Mirek T. podbiegł do Arasia i go legalnie opier*&^%#, gdy ten strzelił na 3:1. Spotkałem parę lat później przypadkowo na ulicy jednego z piłkarzy i pytam (naiwnie oczekując zaprzeczenia), czy w tym meczu Lech się podłożył? No i piłkarz, jakby nie rozumiejąc o co mi chodzi, odpowiada "no przecież dzięki temu Widzew zagrał w pucharach". ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek A co na to FIFA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:16 poprosimy o komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfron24 PZPN przenosi siedzibę do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Tak pewnie się Listek będzie tłumaczył IP: *.77.classcom.pl 18.01.07, 14:34 Jak znam jego bezczelność. I pytanie: Czy w tym stadize są jakieś BIAŁE OWCE?? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Kolejna czarna owca. A jest jakaś biała w stadzie? 18.01.07, 14:33 Michał Listkiewicz - pasterz czarnych owiec... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Policja zatrzymała członka zarządu PZPN Wita Ż. 18.01.07, 14:43 moja opinia tu: pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/01/Kontrowersje-Wita-Z.html Odpowiedz Link Zgłoś